ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل موس

aminmousavi86
03-10-2005, 11:17
با سلام
ابتدا از دوستان عزيز عذر ميخوام چون شايد اين موضوع زياد ربطي به موضوعات انجمن نداشته باشه ولي متاسفانه انجمني مرتبط با اين موضوع پيدا نكردم. شايد اون قدر اين موضوعات بديهي فرض شدند كه نيازي به تشكيل يك انجمن جداگانه برا اون نديدند و شايد هم بايد مديران سايت يه فكري واسه تشكيل اين انجمن بكنند. بگذريم...

مدتی است وقتی با موس کار می کنم هر چند مدت یه دفعه نشانه به اطراف صفحه می رود و کنترل آن از دستم خارج می شود روی یکی از آیکون ها به طور شانسی کلیک کرده و چند عمل سرخود انجام می دهد که هیچ کدام قابل کنترل نیست. لطفا بفرمبیید مشکل از موس است یا از جای دیگر؟

R£ɀД
03-10-2005, 11:32
به نظر من كه مشكل از موس هستش .
خيلي ها رو ديدم كه با عوض كردن موس مشكلشون حل شده.

HamidFULL
03-10-2005, 13:47
aminmousavi86 عزيز ما در انجمن سختفزار برای همه ی سؤالات جا در نظر گرفتيم شما بايد سؤال خودتون رو در اينجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با يک تاپيک جديد مطرح ميکرد که گذشت من سره فرصت انتقالش ميدم

برای اين سؤال شما دو حالت وجود داره اول اينکه سيستم شما ويروس يا چيز شبيه به اون رو گرفته باشه و حالت دوم اينکه موس يا کثيف شده (اگه Optical نيست) يا خراب شده

'POP'
10-11-2005, 03:26
...هر چند مدت یه دفعه نشانه به اطراف صفحه می رود و کنترل آن از دستم خارج می شود روی یکی از آیکون ها به طور شانسی کلیک کرده و چند عمل سرخود انجام می دهد که هیچ کدام قابل کنترل نیست.
اگر در مواقع اتصال به اينترنت و عدم فعاليت با Remote Assistance پيش مياد ، بدون شك نشانه ي كنترل سيستم توسط يك نفوذگره كه با ترفندها و برنامه هاي ساده ي هك اينكار رو ميكنه. ;)