ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ┼┼┼ توضیحات تکمیلی نمونه کارهای سه بعدی ┼┼┼

interior_design
06-11-2007, 17:46
سلام به دوستان عزیزم.

این تاپیک رو زدم تا هر کسی کاری انجام میده با هر نرم افزاری فرقی نمیکنه بیاد توضیح بده که کارشو

چطوری انجام داده. در مورد مدلینگش نور پردازیش رندرش و کلا همه چیزه اون توضیحات کاملی بده

اینطوری خیلی خیلی سطح بچه هامون بالا میره.

مثلا من میام یه نمونه کار میذارم تو سایت واسه نظر خواهی (در این تاپیک نه در تاپیک جدید) بعد

توضیحات کاملشو میذارم تو همین تاپیک.

اگه با نظر من موافقین اعلام کنین.

ممنون از همه شما که وقت گذاشتین.

amin2000
06-11-2007, 17:55
من موافقم ولی نظر سنجی میزدی بهتر بود
همه کار هایی که شما گفتید + لینک نمونه کارشون

interior_design
06-11-2007, 17:58
ok خیلی خوبه

the_god_of_3dsmax
06-11-2007, 18:26
من بیشتر با اون کاری که امین گفت موافقم که یه کار از 3دی کارهای بزرگ بزاریم و روش بحث کنیم

interior_design
06-11-2007, 18:29
هر جور مد نظرتونه و فکر میکنین سطح ما بالا میره همون کارو بکنین

TT-Graphic
06-11-2007, 19:21
به نظر من خوبه ...

من بیشتر با اون کاری که امین گفت موافقم که یه کار از 3دی کارهای بزرگ بزاریم و روش بحث کنیم

من یه نظر دیگه هم داشتم . بحث در مورد انیمیشنها .

شاهکارای خوبی وجود دارن که میشه در موردش حرف زد ، نه لزومن نقدشن . انیمیشنهایی چون Robots - Incredibles - Nemo - Sprit - Shrek - Ice age - Over the Hedge - dinosours - Garfield - Ratatouile - - Cars - Minster inc یا حتی Transformer - Blade - Lord of the Rings - harry potter و ...

در مورد مدلینگ و لایتینگ و متریالینگ و کمرا و حتی استوری بوردشون .

اینکه چطور ساخته شدن ، یا به چه شکلایی میتونن ساخته بشن یا چجوری بهتر میشدن .

در مورد رندر کردنشون . اینکه از جه سیستمی و با چه قدرتی استفاده میکنن و چه زمانی طول میکشه .

چگونگی تلفیق انیمیشن و فیلم و بلو اسکرین .

مثلا در مورد لایتینگ و متریال نمو چیزای جالبی شنیدم ولی اطلاعات دقیقی ندارم .
در مورد مدلینگ آیس ایج چیزای جالبی میدونم . اینکه کل مدل و از اول با مکس و مایا و ... نمی سازن . اول مجسمه شو میسازنو بعد اونو شبکه بندی میکنن و با یه ابزار مخصوص ورتکس هارو به کامپیوتر معرفی میکنن !!

ممکنه خیلی تو عملمون مفید باشه ، ممکنم هست که نباشه ولی معرف تکنولوژی های موجود و مورد استفاده باشه که باعث تقویت معموماتمون شه !!

+ هزار تا مسله دیگه که ممکنه بدرد آدم بخوره !!!

interior_design
06-11-2007, 19:24
نظر تو هم جالبه ببینیم چی میشه

hrgh2
06-11-2007, 21:50
سجاد جان فکر خوبیه اما این توضیحات به نظر من بهتر در همون تاپیک نمونه کار ارائه داده بشه تا قابل تجزیه باشه

interior_design
06-11-2007, 22:05
اینم فکر خوبیه آخه من میخواستم یه مرجع کلی داشته باشیم.

hadi665
08-11-2007, 00:19
من با این کار موافقم ولی اگه این کارو بکنیم چطور ملت مشکلاتشونو در مورد اون چیزایی که ما میگیم مطرح کنند آخه چند نفر دارند در بارهی کارهای متفاوتشون مطلب میزارن ؟؟؟؟