ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش ساخت بازی برای Psp ! ( قسمت اول )

tizhoosh4com
06-11-2007, 13:50
سلام

مقاله ی جدیدی برای ساخت بازی برای PSP آماده شده که البته فقط در سطح یه آشنایی اولیه است و در آینده مقاله های کاملتری در این زمنیه آماده می شود.
امیدوارم این سری مقالات بتونه برای علاقمندان به ساخت بازی برای کنسول ها مورد استفاده قرار بگیره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک دریافت مقاله :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید!

Moh3en_DDD
06-11-2007, 15:23
بسیار عالی بود مهدی جان ...

خودم می خواستم دست به کار بشم دیدم شدی ! :d

منتظر آموزش اصلی هستم ...

hossein_dig
09-11-2007, 00:34
از مقالت ممنون .
اما خیلی خیلی خیلی کلی بود. من کمتر از 1دیقه خوندم. لااقل یه نمونه از محیط برنامه نویسیش رو میذاشتی یا یه نمونه از کدهای زبان Lua.
من به موضوعات جدید علاقه زیادی دارم مخصوصا هرچی به بازی سازی مربوط بشه البته اسم این زبان برای من آشناست نمی دونم کجا شنیدم .
در ضمن شما زیاد توقع نداشته باش مخالب زیاد داشته باشی و ازاینکه همت کردی و این مطالب رو جمع کردی ممنون. ما منتطر اطلاعات بیشتر و جامع هستیم البته امید وارم 100 سال طول نکشه چون عمر نوح نداریم.

aranok
24-11-2007, 19:18
ميشه آموزش برای كنسول های ديگه هم بزاريد مخصوصاً نينتندو و يا نرم افزارش را معرفی كنيد.

hossein_dig
24-11-2007, 22:28
کونسولای دیگه پیش کش همونو که گفته بذار کلی هنره .همونطور که گفتم احتمالا 100 طول میشکه

Moh3en_DDD
24-11-2007, 22:53
ميشه آموزش برای كنسول های ديگه هم بزاريد مخصوصاً نينتندو و يا نرم افزارش را معرفی كنيد.

آموزش لازم نداره چون ما نمی تونیم بسازیم به هیچ وجه چون coded های مخصوصی هست ! باید به اضای هر کنسول مثلا XBOX به شرکت سازنده موتور 100,000 $ بدیم تا پلتش را بفروشه به ما تا بتونیم برای این نوع کنسول ها بازی بسازیم !

ولی PSP اینطوری نیست تا اونجایی که می دونم .

hossein_dig
24-11-2007, 23:07
خوب پس چی شد این آموزشش فکر کنم موسس تاپیک یادش رفته .
اپیمیل هم نداره حالشو بپرسیم