مشاهده نسخه کامل
: N76 ارزش خریدن داره؟
سلام
یکی از دوستام می خواد N76 بخره.حیلی از قیافه خوشش اومده ولی من بهش گفتم نخره.نظر شما چیه؟
بهم گفت قیمتش 420 تومنه.ارزش داره؟:13:
nima_949
06-11-2007, 03:57
چرا نداره ؟؟؟
یه گوشیه تاشوی شیک و باکلاس و با امکانات عالی
البته بستگی به سلیقه ی دوستت داره!
mino_soso
06-11-2007, 13:19
سلام من نمیگم ارزش خرید نداره ولی چند مورد برات بگم من 10روز پیش این گوشی رو برای کسی خریدم قیمت360تومن از طبقه 4یا5 علاالدین خریدم اول که پشت گوشی رو باز میکنی خیلی واضح بگم حالت گرفته میشه من خودم پول یارو دادم بعد سیم کارت انداختم حالا ما بگرد دنبال جای سیم کارت تو فضای پشتش یه تیکه فلز بی خاصیت گذاشتن میاد تو دستت بعد سیم کارت به طرز خاصی تو اون میره و اون تیکه فلز خودش به طرز عجیبی داخل قسمت خودش میره که از نوکیا واقعا بعیده پشت گوشی به اون بزرگی اونوقت اون جای سیم کارتش .از جای رم بگم نیم ساعت گشتم تا پیداش کردم 10دقیقه طول کشید بازش کردم و بدترین جای قضیه میدونی چیه رنگ قسمت ابکاریه اون به راحتی میره اینو من جدی میگم خدا شاهد 2تا تو مغازه ها دیدم یدونه تو دست یه بنده خدا که ازش پرسیدم چه جور گوشیه که گفت گوشیه خوبیه ولی رنگش میره خلاصه گوشی رو روشن کردم کیفیت صفحه خوبی داره (گوشی کاملا زنانه هست)و بازم جای انگشت روش خیلی تابلو میمونه بگذریم سرت درد نیارم گوشیه خوبیه تو مایه قیمت 200تومن یا پرپر230
بدترین جای قضیه میدونی چیه رنگ قسمت ابکاریه اون به راحتی میره اینو من جدی میگم خدا شاهد 2تا تو مغازه ها دیدم یدونه تو دست یه بنده خدا که ازش پرسیدم چه جور گوشیه که گفت گوشیه خوبیه ولی رنگش میره خلاصه گوشی رو روشن کردم کیفیت صفحه خوبی داره (گوشی کاملا زنانه هست)و بازم جای انگشت روش خیلی تابلو میمونه بگذریم سرت درد نیارم گوشیه خوبیه تو مایه قیمت 200تومن یا پرپر230
اين قسمت كاملا تاييد ميشه.آبكاريش زود رنگش ميره و تقريبا بي ريختش ميكنه..........من هم برادرم داره و همين مشكل را داره.......جاي انگشت هم كه خيلي ميمونه روش.......
در كل گوشي خيلي زيبا ولي بسيار ظريفي است.اگر خريدي بايد خيلي مواظبش باشي.........
خودم هم مخالفم
اصلا گوشی خوبی نیست
از شما هم ممنون
لینک اینجا رو میدم ببینه
FreeMagic
08-11-2007, 01:18
برای من دوام شارژ باطری خیلی مهم
اما این گوشی شارژش زیاد دوام نمیاره
Saman-tci
08-11-2007, 12:11
دوست من همه چیز که قیافه نیست ....
اصلاَ گوشیه خوبی نیست ....
Sasan Info
09-11-2007, 00:48
شما این گوشی رو از نظر کیفیت مقیسه کردین که ظاهرا معلوم شد که کیفیت خوبی نداره
ولی علاوه بر زیبایی این گوشی از امکانات بالایی برخورداره
شما این گوشی رو از نظر کیفیت مقیسه کردین که ظاهرا معلوم شد که کیفیت خوبی نداره
ولی علاوه بر زیبایی این گوشی از امکانات بالایی برخورداره
اتفاقا امكانات اونچناني نداره.......حتي من به جرات ميتونم بگم كار با گوشي هاي ديگه با توجه به امكاناتشون بهتر و ساده ر است......دوست عزيزي كه ميخواي 400 تومان پول بالاي اين گوشي بدي.به نظر من برو يك N73ME بگير.خيال خودت را راحت كن..........
من که نمی خاوم بخرم
اگه هم بخرم N73 نمی خرم
منتظر N81 هستم
Ship Storm
09-11-2007, 08:53
گوشی واقعا شیک و با کلاسیه اصلبا تیپش مدیر عاملیه مدیر عاملیه
دوست من گوشی بازه 2 ماه پش خرید یک هفته پیش فروخت 200 تومن اصلا مخم سوت کشیدفقط به خاطر اینکه 2 ماه بود گوشیش رو عوض نکرده بود
گوشی واقعا شیک و با کلاسیه اصلبا تیپش مدیر عاملیه مدیر عاملیه
دوست من گوشی بازه 2 ماه پش خرید یک هفته پیش فروخت 200 تومن اصلا مخم سوت کشیدفقط به خاطر اینکه 2 ماه بود گوشیش رو عوض نکرده بود
حامد جان 200 تومان فروخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:
بابا بهش ميگفتي كم كمش 300 ميتونه بفروشه...........
Ship Storm
09-11-2007, 17:46
حامد جان 200 تومان فروخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18:
بابا بهش ميگفتي كم كمش 300 ميتونه بفروشه...........
بخدا 200 تومن فروخت
میلیاردرن دیگه خیالی نیست بهش گفتم خوب مرد مومن تو میخواستی بفروشی به خودم میگفتی
گفت به جون خودم حامد اگه تو میخواستی خدائی 150 بهت میدادم ولی من خبر نداشتم که میخوای حالا رفته یه w850 خریده 1 ماه دیگه مطمئنم میفروشدش چند؟ 100 تومن میگی نه نگا کن این رو مطمئنم میخوام بهش بگم ما خریدار گوشی های شما هستیم.:27:
بخدا 200 تومن فروخت
میلیاردرن دیگه خیالی نیست بهش گفتم خوب مرد مومن تو میخواستی بفروشی به خودم میگفتی
گفت به جون خودم حامد اگه تو میخواستی خدائی 150 بهت میدادم ولی من خبر نداشتم که میخوای حالا رفته یه w850 خریده 1 ماه دیگه مطمئنم میفروشدش چند؟ 100 تومن میگی نه نگا کن این رو مطمئنم میخوام بهش بگم ما خریدار گوشی های شما هستیم.:27:
حامد جان اين دوستانت را هم با ما آشنا كن.............:27::27::46:
FreeMagic
10-11-2007, 02:47
بخدا 200 تومن فروخت
عزیز جان بهش بگو یه E90 بخره 200 تومن به ما بفروشه :21:
من یه مدت این گوشی رو داشتم اگه مشکل رفتن رنگش نبود به نظر من دیگه تا چند سال آینده دنبال گوشی دیگه ای نمی رفتم واقعا گوشی کاملی بود از لحاظ آنتن دهی جاهای آنتن میداد که گوشی های قدیمی توکیا آنتن نمیدادن واقعا حیف که رنگش می رفت :13::13::13::41:
به نظر من اين گوشي يك گوشي است كه خريداراش خاص هستن و اكثرا هم خانوم ها هستند كه دنبال ظريف بودن و يا افرادي كه دنبال گوشي هاي تاشو هستن و شيك بودن و ظريف بودن بيشتر از امكانات براشون مهم است.
اما خودم حالم از اين گوشي بهم مي خوره!
بزرگترین عیبش مشکل رنگ و مشکل رنگ و باز هم مشکل رنگ رفته گی اون هست که رنگش میپره و پوسته پوسته میشه
مشکل بعدی اینه که تا توی دست میگیری انگار که چرک شده و سایه سایه میزنه و خیلی چرک و کثیف نشون میده !
اما امکاناتش خوبه و lcd اون از n73 با کیفیت تر هست و 16 میلیون رنگ .
صداش از n73 ضعیفتره .
سیمبیان 9.2 هست که میدونی دیگه و ...
امکاناتش با 6290 مو نمیزنه توصیه میکنم یه 6290 بگیر با همین امکانات و پول کمتر
من یه مدت این گوشی رو داشتم اگه مشکل رفتن رنگش نبود به نظر من دیگه تا چند سال آینده دنبال گوشی دیگه ای نمی رفتم واقعا گوشی کاملی بود از لحاظ آنتن دهی جاهای آنتن میداد که گوشی های قدیمی توکیا آنتن نمیدادن واقعا حیف که رنگش می رفت :13::13::13::41:
دقيقا....
بزرگترين عيبش اينه كه رنگش زود ميره.............
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.