PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی اتصال به شبکه

mefmef
05-11-2007, 22:27
دوستان سلام
من یه کامپیوتر دارم که به شبکه وصل هست حالا هروقت ویندوز این سیستم را عوض می کنم نمی دونم چطور اونو به شبکه وصل کنم و تنظیمات شبکه را انجام بدم به شکلی که بتونم ادمین باشم وبتونم نرم افزار نصب کنم چون در حالت عادی بعد از عوض کردن ویندوز نمی تونم نرم افزار نصب کنم و یه سری محدودیتهای دیگه دارم لطفا راهنمایی کنید ممنون

mefmef
06-11-2007, 22:33
دوستان سلام
من یه کامپیوتر دارم که به شبکه وصل هست حالا هروقت ویندوز این سیستم را عوض می کنم نمی دونم چطور اونو به شبکه وصل کنم و تنظیمات شبکه را انجام بدم به شکلی که بتونم ادمین باشم وبتونم نرم افزار نصب کنم چون در حالت عادی بعد از عوض کردن ویندوز نمی تونم نرم افزار نصب کنم و یه سری محدودیتهای دیگه دارم لطفا راهنمایی کنید ممنون

کسی جواب این سوال را نمی دونه لطفا مدیرای محترم کمک کنند

mefmef
07-11-2007, 21:21
دوستان لطفا در صورتی که جواب را می دانید کمک کنید یا لااقل یه مرجع معرفی کنید بدجوری نیاز به کمک دارم

ممنون می شم

mefmef
09-11-2007, 10:53
اصلا کسی به اینجا سر می زنه لااقل یکی بگه جواب را نمی دونم !!!!!!!!!!!!!!

bb
09-11-2007, 11:03
دوست من ویندوز چی زدی؟
مگه با ویندوز قبلی فرق داره ؟

aypara
09-11-2007, 11:26
کسی جواب این سوال را نمی دونه لطفا مدیرای محترم کمک کنند

دوست عزيز براي رفع اين مشكل بهترين راه حل اينست كه مودم تان را در حالت اتوماتيك قرار دهيد

R.Alikhani
09-11-2007, 13:41
پیشنهاد می کنم که کتابی در مورد راهنمای استفاده از ویندوز اکس پی رو خریداری کرده و اون رو مطالعه کنید.

موفق باشید.

mefmef
11-11-2007, 23:08
ممنون از جوابها

پیشنهاد می کنم که کتابی در مورد راهنمای استفاده از ویندوز اکس پی رو خریداری کرده و اون رو مطالعه کنید.

موفق باشید.

چه کتابی ؟

ضمنا منظور من این بود که چطوری ای پی ادرس سیستمم را ست کنم تا بتونم به شبکه وصل بشم وایا بغیر از ای پی ادرس تنظیمات دیگه ایی هم لازم هست انجام بدم ؟

saeidsmxo
12-11-2007, 05:31
سلام دوستان منم يه سوال داشتم:دو تا pc رو که به هم وصل کردم رو کانکشن يکي علامت ضربدر زده!علتش چي ميتونه باشه؟ميتونه از درايور باشه يا اصلا" ربطي نداره؟اگه کمکم کنين ممنون ميشم!

R.Alikhani
12-11-2007, 07:45
سلام دوستان منم يه سوال داشتم:دو تا pc رو که به هم وصل کردم رو کانکشن يکي علامت ضربدر زده!علتش چي ميتونه باشه؟ميتونه از درايور باشه يا اصلا" ربطي نداره؟اگه کمکم کنين ممنون ميشم!

علت های زیر رو می شه در نظر گرفت:

سیستم شما اصلا به شبکه متصل نیست.
کابل اتصال سیستم شما مشکل داره.
مشکل می تونه از کارت شبکه سیستم شما باشه.
مشکل حتی می تونه از سوئیج و یا هابی که سیستم شما به اون متصله باشه.
مشکل می تونه از Transiver موجود در کارت شکبه شما باشه (من این مشکل رو در محیط های لینوکسی بسیار مشاهده کردم.)موفق باشید.

R.Alikhani
12-11-2007, 08:38
ممنون از جوابها

چه کتابی ؟

ضمنا منظور من این بود که چطوری ای پی ادرس سیستمم را ست کنم تا بتونم به شبکه وصل بشم وایا بغیر از ای پی ادرس تنظیمات دیگه ایی هم لازم هست انجام بدم ؟

من نحوه انجام تنظیمات مقدماتی ارتباط به شبکه رو در وبلاگم نوشتم. جهت مشاهده اون به آدرس زیر مراجعه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید.

mefmef
13-11-2007, 22:06
ممنونم اقای علیخانی

ولی مشکل من حل نشد سیستم من در یک شبکه کلاینت هست که ادرس ای پی اون از طریق دی ان اس سرور ست می شه حالا می خوام بدونم وقتی که ویندوز را عوض می کنم چطوری می تونم از طریق سرور دی ان اس ای پی بگیرم ضمنا ایا موقع نصب اگر کامپیوتر من در یک شبکه هست تنظیمات خاصی لازم دارد مثلا تنظیمات مربوط به دامین واگر جواب مثبت هست چگونه این کار انجام می شود

R.Alikhani
13-11-2007, 22:14
ممنونم اقای علیخانی

ولی مشکل من حل نشد سیستم من در یک شبکه کلاینت هست که ادرس ای پی اون از طریق دی ان اس سرور ست می شه حالا می خوام بدونم وقتی که ویندوز را عوض می کنم چطوری می تونم از طریق سرور دی ان اس ای پی بگیرم ضمنا ایا موقع نصب اگر کامپیوتر من در یک شبکه هست تنظیمات خاصی لازم دارد مثلا تنظیمات مربوط به دامین واگر جواب مثبت هست چگونه این کار انجام می شود

اگر سیستم شما در یک شبکه وجود داره، پس حتما اون شبکه پرسنلی داره که مسئول حل مشکلات موجود در شبکه هستند. پیشنهاد می کنم که مشکلتون رو با این افراد در میون بزارید.