مشاهده نسخه کامل
: مژده!!مژده!!! پك 8 و 9 و 10 Fpsc زوووود كليك كن!!!!!
Gamer_Man
05-11-2007, 19:52
سلام به همه ي FPS از ها كه ميدونم خيلي وقته دنبال اين پك ها هستن!!:27:هديه ي من به شما مدل پك هاي 9 و 10 و 8 هست!!بالاخره پس از 5 روز سرچ مداوم پيداشون كردم!!!!!:8:
بدو بدو تازه آپلود شدن زوووود دانلود كن!!!
مدل پك 8:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل پك 9:
مدل پك 10:
همه ي لينك ها سالم و امتحان شدست!!!!!
rAPID اينجور چيزارو زود پاك ميكنه پس سريع دانلود كنيد:10:
Creeping Death
05-11-2007, 19:55
سلام
اگه خودت دانلود کردی می تونی برام بفرستی ؟ دوستم داره دانلود می کنه ولی فایل هاش تورنته و خوب خیلی طول می کشه ...
mohsen_3
05-11-2007, 20:27
خدا خيرت بده جوون
Gamer_Man
05-11-2007, 23:05
متشكرم!!هيچ كدوم از فايل ها تورنت نيست و كامل كامل!!مدل پك 9 فكر كنم 60 مگ باشه و 10 هم حدود 74 مگ.آدرس بده برات بفرستم!!
Creeping Death
06-11-2007, 07:47
سلام
دمت گرم . آدرسم را برات فرستادم . اگه چیز توپ دیگه ای هم داری بفرست ...
سلام به من هم ميتوني بدي آخه سرعتم پايينه نمي تونم بگيرم ممنون ميشم اين كارو بكني جبران مي كنم
Gamer_Man
14-11-2007, 13:19
باشه آدرست رو برام بفرست!
آقاي Creeping Death لطفاض دوباره آدرستون رو بفرستيد!!پاك شد.
Gamer_Man
14-11-2007, 13:23
كس ديگه نبود؟! ميخوام همرو با هم بفرستما!!!
YAHYA-PRO
14-11-2007, 15:03
منم هستم :31:
PM هم دادم :10:
hamid2006nz
15-11-2007, 13:48
سلام به همگي.حميد نريماني هستم.مديريت سايت گامبين.(اولين و كاملترين مرجع فارسي اف پي اس كريتور.در ضمن دارم بزرگترين گروه اف پي اس كريتور ايراني رو درست ميكنم.به اين ترتيبه كه اول يه دوره آموزش كامل تا سطح پيشرفته(رايگانه)ميزارم و بعد از گذراندن دوره آموزش و كارآموزي كار اصلي شروع ميشه.در ضمن پشتيباني(همه جوره)از اعضاي گروه ميكنيم.در ضمن عزيزان غير اصفهاني با من تماس ميگيرند تا بهشون نحوه آموزش(حضوري)رو بگم.(تنها هزينه براي غير اصفهانيها هزينه اياب و ذهاب(اتوبوس) هست و مكان كلاس(و استراحت من) من رو بي زحمت.
براي اطلاعات بيشتر به سايت گامبين بياين.در ضمن اگه ميشه مدل پك 8 و 9 و 10 رو براي من هم بفرست.پيغام خصوصيت رو چك كن(( gamer man)).
سايت ما:
منتظر شما هستيم.
mohsen_3
15-11-2007, 14:04
نه اقا ما خودمون گروه ساختيم
حالا اين بزرگترين گروه چند تا عضو داره
hamid2006nz
15-11-2007, 23:35
hdk 'v,i قصدش بازي ساختن تنها نيست و كارهاي آموزشيو ساخت آپديت و نرم افزار جانبي براي اف پي اس كريتوره.جديدا هم داريم اولين آپديت اين نرم افزار رو درست ميكنيم.
hamid2006nz
15-11-2007, 23:36
اين گروه قصدش بازي ساختن تنها نيست و كارهاي آموزشيو ساخت آپديت و نرم افزار جانبي براي اف پي اس كريتوره.جديدا هم داريم اولين آپديت اين نرم افزار رو درست ميكنيم.
Gamer_Man
16-11-2007, 14:20
اين گروه قصدش بازي ساختن تنها نيست و كارهاي آموزشيو ساخت آپديت و نرم افزار جانبي براي اف پي اس كريتوره.جديدا هم داريم اولين آپديت اين نرم افزار رو درست ميكنيم.
مرسي من براتون ميفرستم!!:27:ما خودمون يه گروه راه انداختيم حالا شايد اگه كارمون زود تموم شد تو مسابقه ي زمستاني گامبين شركت كنيم!!مرسي از اين كه به فكر ما هستين!!به نظر من اين گروه رو راه ندازين يا اگرم راه ميندازين يه مكاني رو براي كاربر ها انتخاب كنيد كه تو اونجا جمع شن چون تو Fpsc نميشه آنلاين كار كرد چون اگه اينجوري باشه هركس يه نظري داره و هركس يه محيطي رو ميسازه مگر اين كه هر كس يه كاري رو بر عهده بگيره مثلاً يكي كارش با تكسچر ها باشه! يكي مدل بسازه و ... كه به اينم نميگن گروه Fpsc چون تو اين برنامه فقط شما بايد محيط طراحي كنين به اين ميگن گروه بازي سازي چون فقط يك نفر محيط رو طراحي ميكنه كه بيشتر Fpsc باز ها حال و حوصله ي مدل سازيو اين حرفا رو ندارن!
hamid2006nz
16-11-2007, 16:27
اولا كه ما مي خواهيم هر كسي مسئوليتي رو بر عهده بگيره.يعني يكي مسئول تكسچر و ديگري مسئول مدل و به اين صورت تا آخر.دوما در حين آموزش و با توجه به علايق مسئوليت ها رو مشخص ميكنيم.در مورد مكان هم اگه از جاهاي ديگه ايران هم باشن خودشون يه مركزيت رو با هماهنگي من فراهم ميكنن.وقتي ما يه قسمتي از مدل سازي كار رو مثلا به كرمانشاهي ها ميديم بهشون ميگيم هر روز از محيطشون يه شات برام بزارن و ديگر اعضا و خودم از راه دور نظر ميديم و اگه مشكلي يا سوالي و يا هر موضوع ديگه اي پيش بياد خودم شخصا حضوري به كرمانشاه ميرم و جوابگوي افراد ميشم.براي من هم هيچ مشكلي نيست.
Gamer_Man
17-11-2007, 22:35
اگه مشكلي يا سوالي و يا هر موضوع ديگه اي پيش بياد خودم شخصا حضوري به كرمانشاه ميرم و جوابگوي افراد ميشم.براي من هم هيچ مشكلي نيست.
چه حوصله اي داري بابا دمت گرم!:10:
hamid2006nz
20-11-2007, 22:21
آقا پس اين مدل پك چي شد.اگه نمي فرستي بگو تا من يه فكري بكنم.خيلي احتياج به اون سه تا دارم.
Omid_Sadeghvand
23-11-2007, 10:21
کسی نمیتونه این Fps Creator X10 رایگان رو پیدا کنه.:31:
Creeping Death
23-11-2007, 15:07
امید خان چی شده ؟ شما با fpsc می خئاهید کار کنید؟ هنوز که فولش پیدا نشده . ئقتی پیدا شد لینکش سریع میاد همینجا ...
منم پک ها رو می خوام اگه کسی داره برام بفرسته
پولش رو هم حساب می کنم
SAAD FOAD
27-11-2007, 02:58
سلام دوست عزيز
اگه ميتوني يا در توانت هست هست اين فايل ها رو براي من هم بفرست
خداييش من تازه رفتم تو اين كار و اگه اين كارو بكني كمك بزرگي
كردي من بس كه اين در و اون در زدم ديگه بريدم .
فكرشو بكن با سرعت 33.6 چطور ميشه يه فايل 74 مگ را دانلود كرد
اگه بتوني لطف كردي اگه هم نتونستي بازم ممنون :41:
ادرسم را برات گذاشتم پيغام خصوصي ات را چك كن
man of steel
15-01-2014, 23:02
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چند تا پک مدل هستش .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.