PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر نظر نظر --- فیل

TT-Graphic
05-11-2007, 16:17
سلام بچه ها ...

اینم اون فیلی که حرفشو زده بودم .هنوز خیلی خیلی جای کار داره :

پاهاش
خرطومش
متریالش
چشمش
و...

تا اینجاش چطور شده ؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aminzikzak
05-11-2007, 17:24
با مزه شده ...
ولی گوشای فیل که اینطوری نیست این گوشا بیشتر شبیه گوشای سگهای پاکوتاست.

ولی در کل خیلی قشنگه ، به در انیمیشن میخوره.

interior_design
05-11-2007, 17:33
خیلی توپه

ایول

TT-Graphic
05-11-2007, 18:07
با مزه شده ...
ولی گوشای فیل که اینطوری نیست این گوشا بیشتر شبیه گوشای سگهای پاکوتاست.

ولی در کل خیلی قشنگه ، به در انیمیشن میخوره.

مرسی امین خان ...

آره مدونم گوشای فیل این شکلی نیست . ولی مگه خرطومش ااینقدر چاقه ، هیکل و رنگش و ... اینجوریه !!

تعمدیه . اگه میخاستم یه فیل real کار کنم حتما گوشاشو درست میساختم !!

از توجه و نظراتتون ممنون
بازم ممنون ...

lio
05-11-2007, 18:15
سلام به همگی
چه استقبال گرمی....

hrgh2
05-11-2007, 20:09
آفرين خيلي قشنگ شده
گوشاش مثل سگ شده
فرم يدنش هم مثل كرگدن شده
ولي خيلي خوب شده در جمع

w0rm
05-11-2007, 22:25
خيلي جالب شده و قيافه با مزه اي هم داره .

به نظر من ؛ از روبرو يكمي گنگ ميشه (رنگ دهنش با رنگ لباسش نزديك هم هستن)شايدم به خاطر رنگ زمينش باشه.

در كل قشنگ شده باب دست كليدي هست. :31:

يك سوال هم بپرسم :20: مثلا تو اين كارتون تمام كاراشو از صفر با خود نرم افزارش درست كرديد يا نه معمولا قبل از تهيه اين شخصيت ها نياز به يك طرح اوليه هم هست كه مثلا رو كاغذ كشيده شده باشه يا ... نه كاملا ذهني كار ميشن و تجربه .
ممنون :10:

RezaTayebiJ
05-11-2007, 22:56
در کل قشنگه.
فقط این میزان بامپ برای یه کاراکتر کارتونی خیلی خیلی زیاده. الان یه جورایی مثل مجسمه شده.

TT-Graphic
05-11-2007, 23:36
خيلي جالب شده و قيافه با مزه اي هم داره .

به نظر من ؛ از روبرو يكمي گنگ ميشه (رنگ دهنش با رنگ لباسش نزديك هم هستن)شايدم به خاطر رنگ زمينش باشه.

در كل قشنگ شده باب دست كليدي هست. :31:

يك سوال هم بپرسم :20: مثلا تو اين كارتون تمام كاراشو از صفر با خود نرم افزارش درست كرديد يا نه معمولا قبل از تهيه اين شخصيت ها نياز به يك طرح اوليه هم هست كه مثلا رو كاغذ كشيده شده باشه يا ... نه كاملا ذهني كار ميشن و تجربه .
ممنون :10:

بسیار ممنون از لطفت ...

سوال خوبی پرسیدی . هم این کاراکتر و هم لاکپشته که چند روز پیش فرستادم و حدود 1سال پیش رو کاغذ کشیده بودم و الان چشم بهشون افتادو تصمیم گرفتم بسازمشون . طرحی که کشیده بودم دقیقا این شکلی نبوده . بلکه طرح رو کاغذ ممکنه تنها از همون زاویه و فقط در همون حالت و پوز قشنگ بوده باشه .

من موقع ساخت کاراکترام دقت زیادی میکنم و سعی میکنم که از طرح در درجه اول الهام بگیرم ، شروع میکنم و هرجاش که بنظرم مشکل دار اومد یا احساس کردم که میتونم بهترش کنم قطعا امتحانش میکنم !!

معمولا کارامو از یه Sphere یا sylinder شروع میکنم گاهی هم Box .

شیوه مدلینگمم معمولا Poly .

هنوزم طرحها و عیده های زیادی واسه اجرا کردن دارم که اگه فرست کنم حتما میسازمشون .

من هنوز کارتونی نساختم و تنها واسه دل خودم و یادگیری و محک زدن خودم ساختم !! ولی وقتی کارای 3D ایرانیو میبینم که با وجود اینهمه نیرو امکانات کارای ضعیفی میکنن ( بجز چندتا استسنا ) نمیتونم ساکت بشینم و برای اثبات توانمندیم به خودم و دیگران سعی میکنم یه کار قابل قبول انجام بدم !!

همین چند روز پیش تو tv دیدم داشتن توانمندیشونو نشون میدادن با یه موشن کپچر . با خودم گفتم من چیم از اینا کمتره ؟!! یه موشن کپچر !! تازه اینا یه تیمن ولی من یه نفر !!

من فقط تلاش میکنم با نیروی ضعیف و انرژی و دانش بسیار کمم کاری قابل قبول واسه دل خودم انجام بدم تا اگه اونا روزی کارامو دیدن ، با کوهی از امکانات و نیرو به خودشون بیان !! چه زیادن کسایی که تو این زمینه استادین و تو خونهاشو ن دارن حروم میشن !! (( در این مورد تا حالا زیاد بحث شده هیچ نتیجه ای هم نداره ))

در آخرم ببخشید دل پرم و خالی کردم . من هنوز اول راهم و تنها نیمه خالیه لیوانو میبینم و واسه لبریز شدن تلاش میکنم اگه زندگی و شرایط مجالشو بده !!

در کل قشنگه.
فقط این میزان بامپ برای یه کاراکتر کارتونی خیلی خیلی زیاده. الان یه جورایی مثل مجسمه شده.

کاملا حق باشماست دوست من .

ممنونم از توجهت !!

the_god_of_3dsmax
06-11-2007, 00:51
آفرین قشنگ شده
یه نکته بهت می گم امتحان کن ببین چی می شه
من چون خودم کاریکاتور می کشم اینو تو تجریه بدست اوردم
هرگز مردمک چشم رو بزرگ نزار مگه اینکه کاراکتر بخواد مظلوم بازی در بیاره
در کل خوبه
نکته دیگه ای هم که به نظرم می رسه اینکه material رو اینجوری نده که segment ها رو انتخاب کنی و متریال بدی یه متریال کلی بهش بده و رو تکسچرش با photoshop کار کن

RezaTayebiJ
06-11-2007, 01:54
من هنوز کارتونی نساختم و تنها واسه دل خودم و یادگیری و محک زدن خودم ساختم !! ولی وقتی کارای 3D ایرانیو میبینم که با وجود اینهمه نیرو امکانات کارای ضعیفی میکنن ( بجز چندتا استسنا ) نمیتونم ساکت بشینم و برای اثبات توانمندیم به خودم و دیگران سعی میکنم یه کار قابل قبول انجام بدم !!

همین چند روز پیش تو tv دیدم داشتن توانمندیشونو نشون میدادن با یه موشن کپچر . با خودم گفتم من چیم از اینا کمتره ؟!! یه موشن کپچر !! تازه اینا یه تیمن ولی من یه نفر !!

من فقط تلاش میکنم با نیروی ضعیف و انرژی و دانش بسیار کمم کاری قابل قبول واسه دل خودم انجام بدم تا اگه اونا روزی کارامو دیدن ، با کوهی از امکانات و نیرو به خودشون بیان !! چه زیادن کسایی که تو این زمینه استادین و تو خونهاشو ن دارن حروم میشن !! (( در این مورد تا حالا زیاد بحث شده هیچ نتیجه ای هم نداره ))

در آخرم ببخشید دل پرم و خالی کردم . من هنوز اول راهم و تنها نیمه خالیه لیوانو میبینم و واسه لبریز شدن تلاش میکنم اگه زندگی و شرایط مجالشو بده !!

زیاد سخت نگیر! بازار کار همینجوریه.... داشتن یا نداشتن موشن کپچر هم اصلا مسئله ی مهمی نیست....

rostamiani
06-11-2007, 08:00
ایول عجب چیزیه
به همه جور فیلی فکر می کردم غیر از این جوریش!
به کارت ادامه بده
فقط یک موقع این یکی رو هم الیس نکنی!

TT-Graphic
06-11-2007, 10:48
زیاد سخت نگیر! بازار کار همینجوریه.... داشتن یا نداشتن موشن کپچر هم اصلا مسئله ی مهمی نیست....

ممنون آقا . مشکلم کار نیست . شکر خدا تا بخام کار واسم هست .من کار اصلیم طراحیه گرافیکه و تعریف نکنم از خودم کارم بدک نیست و تا یه تکونی به خودم میدم یه پروژه دستم میاد .

نفرتم از تبلای تو خالیه !!

خدا رو صدهزار مرطبه شکر ...

ایول عجب چیزیه
به همه جور فیلی فکر می کردم غیر از این جوریش!
به کارت ادامه بده
فقط یک موقع این یکی رو هم الیس نکنی!

بدم نمیگیا !!! فیل - الیلس - فیل - الیاس - فیل - الیاس ...

شوخی کردم . نترس .بعید میدونم برم سراغش .دیدم که از کاراکترای لطیفم استقبال میشه و اگرم برم این لطیفرو اول به یه جایی میرسونم و بعد میرم سراغش .

تو کاراکترای خشن زیاد میشه رو جزییات کار کرد !! و خشن و خشن ترش کرد واسه همین دوست دارم .

همچنین میشه خودتو محک بزنی که درکت از ترس چقدره و تا چه حد میتونی تخیلاتتئ به تصویر بکشی و چقدر رو بیننده تاثیر بذاری !!!

w0rm
06-11-2007, 11:34
ممنون به خاطر جواب كاملتون:20:

در كل خيلي به ماموت ها شبيه شده .

TT-Graphic
06-11-2007, 14:05
ممنون به خاطر جواب كاملتون:20:

در كل خيلي به ماموت ها شبيه شده .

حق با شماست . هیکلش هیکل ماموته . بال تنه درشت و پایین تنه کوچیک .

من خیلی اهل Animation م . نمیتونم تاثیر Ice Age رو انکار کنم .

جاتون خالی داشتم آخرین انیمیشن دیزنی-پیکسارو نگاه میکردم . "RATATOUILLE"

به کسایی که عاشق انیمیشنن توصیه میکنم حتما ببیننش !! کارگردانش هم Brad Bird ، کارگردان INCREDIBLES

TT-Graphic
06-11-2007, 14:06
"RATATOUILLE" :

Carl
06-11-2007, 16:00
کار خیلی بامزه‌ای شده!

روی پاهاش بیش‌تر باید کار کنی

hadi665
08-11-2007, 01:02