مشاهده نسخه کامل
: گوشي هاي ظريف
Bizhan26
05-11-2007, 12:14
سلام به دوستان كنجكاو و علاقمند
من گوشي هاي سوني اريكسون رو خيلي مي پسندم ولي از گوشي هاي فليت فلت (تاشو) زياد خوشم نمياد. گوشي ظريف با طرح ساده و ضخامت كم رو دوست دارم از دوستان صاحب نظر ميخوام مدل اين گوشيها رو (برند سوني اريكسون) با مشخصات فني و قيمتاشون ا اينجا اعلام كنند.
moein_drj
05-11-2007, 12:43
ببخشید اینقدر بینظمه(چون همه رو هز سایت gsm.ir کپی کردم) ولی قابل خوندنه.
مدل گوشی : w888
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت این گوشی فکر کنم حدود 320-360 باشه. در هر صورت ببخشید کامل نیست.
مشخصات وضعیت گوشی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزودی نام گوشي: W888 تاريخ معرفي : ماه فوریه 2007
باند فركانس:
باند :
GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 سيستم عامل نوع: ندارد مشخصات ظاهري وزن: 72 گرم سايز (میلی متر) : طول : 103 عرض : 46.5 ضخامت : 9.5 رنگ بندي گوشي : قرمز مشکی - نقره ای استیل مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ ابعاد: 240x 320 پیکسل صفحه نمايش لمسي: ندارد حالت اسكرين سيور: دارد تصوير زمينه: دارد مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل قابليت بزرگنمايي: 4 برابر ابعاد عكس : 1600x1200 پیکسل قابليت فيلمبرداري: دارد مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه فلاش: ندارد مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک قابليت دريافت زنگ: دارد پخش MP3 به جاي زنگ: دارد مشخصات پخش كننده موزيك نوع: Walkman player 2.0 قابليت پخش: mp3 مشخصات حافظه حافظه گوشي: 10 مگابایت حافظه مموري كارت : دارد 1 گیگابایت کارت حافظه (Memory Stick Micro (M2 دفترچه تلفن: 1000 نام نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB نسخه 2 بلوتوث: دارد با A2DP اينفرارد: ندارد GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps EDGE : ندارد HSCSD : دارد : 3G
ندارد Wireless LAN: ندارد بازي نام بازي : دارد مرورگر اينترنت WAP : دارد xHTML : ندارد HTML : دارد NetFront به همراه RSS reader ساير مشخصات messaging : SMS, MMS, Email, Instant Messaging تايپ هوشمند T9 : دارد ويبره : دارد آيفون : دارد منشي تلفني : ندارد سيستم ضبط صدا: دارد سيستم شماره گيري با صوت: دارد فرمان صوتي : ندارد راديو : ندارد چراغ قوه: ندارد فن آوري Push to talk : ندارد مكالمه تصويري: ندارد قابليت ويرايش آفيس: ندارد قابليت نمايش Pdf : ندارد قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0 مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion زمان مكالمه مداوم: 6 ساعت و 30 دقیقه زمان آماده به كار: 425 ساعت
-------------------------------------------------------
مدل گوشی : w610
مشخصات گارانتي نام شركت حدود قيمت ( تومان ) گارانتی متفرقه 215000
جدول مشخصات گوشي
مشخصات وضعیت گوشی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود در بازار نام گوشي: W610 تاريخ معرفي : ماه فوریه سال 2007
باند فركانس:
باند :
GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 سيستم عامل نوع: ندارد مشخصات ظاهري وزن: 93 گرم سايز (میلی متر) : طول : 102 عرض : 46 ضخامت : 14 رنگ بندي گوشي : نارنجی - مشکی مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ ابعاد: 176x 220 پیکسل صفحه نمايش لمسي: ندارد حالت اسكرين سيور: دارد تصوير زمينه: دارد مشخصات دوربين نوع: 2 مگاپیکسل دارای فوکوس اتوماتیک قابليت بزرگنمايي: 2.25 برابر ابعاد عكس : 1600x1200 پیکسل قابليت فيلمبرداري: دارد مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه فلاش: دارد مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 72 کاناله قابليت دريافت زنگ: دارد پخش MP3 به جاي زنگ: دارد مشخصات پخش كننده موزيك نوع: Walkman player 2.0 قابليت پخش: mp3 مشخصات حافظه حافظه گوشي: 64 مگابایت حافظه مموري كارت : دارد 512 مگابایت کارت حافظه (Memory Stick Micro (M2 دفترچه تلفن: 1000 نام نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB نسخه 2 بلوتوث: دارد نسخه 2 با A2DP اينفرارد: دارد GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps EDGE : دارد HSCSD : دارد 28.8kbps : 3G
ندارد Wireless LAN: ندارد بازي نام بازي : دارد مرورگر اينترنت WAP : دارد xHTML : دارد RSS reader HTML : ندارد ساير مشخصات messaging : SMS, MMS, Email, Instant Messaging تايپ هوشمند T9 : دارد ويبره : دارد آيفون : دارد منشي تلفني : ندارد سيستم ضبط صدا: دارد سيستم شماره گيري با صوت: دارد فرمان صوتي : ندارد راديو : دارد با RDS چراغ قوه: دارد با استفاده از نور فلاش فن آوري Push to talk : ندارد مكالمه تصويري: ندارد قابليت ويرايش آفيس: ندارد قابليت نمايش Pdf : ندارد قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0 مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion زمان مكالمه مداوم: 7 ساعت زمان آماده به كار: 350 ساعت
---------------------------------------------
مدل گوشی : T650
به من نظر من این گوشی واقعا نازه!! طراحیش محشره.!!:40:
مشخصات گارانتي نام شركت حدود قيمت ( تومان ) گارانتی متفرقه 465000
جدول مشخصات گوشي
مشخصات وضعیت گوشی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود در بازار نام گوشي: T650 تاريخ معرفي : ماه می سال 2007
باند فركانس:
باند :
UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 سيستم عامل نوع: ندارد مشخصات ظاهري وزن: 95 گرم سايز (میلی متر) : طول : 104 عرض : 46 ضخامت : 12.5 رنگ بندي گوشي : سبز - آبی مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ ابعاد: 240x 320 پیکسل 1.9 اینچ صفحه نمايش لمسي: ندارد حالت اسكرين سيور: دارد تصوير زمينه: دارد مشخصات دوربين نوع: 3.15 مگاپیکسل دارای فوکوس اتوماتیک و دوربین دومVGA قابليت بزرگنمايي: 3 برابر ابعاد عكس : 2048x1536 پیکسل قابليت فيلمبرداري: دارد مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه فلاش: دارد مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک قابليت دريافت زنگ: دارد پخش MP3 به جاي زنگ: دارد مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player قابليت پخش: MP3/MP4/AAC+/WAV/AAC/AMR مشخصات حافظه حافظه گوشي: 16 مگابایت حافظه مموري كارت : دارد 256 مگابایت کارت (Memory Stick Micro (M2 با قابلیت ارتقا تا 2 گیگابایت دفترچه تلفن: 1000 نام نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB بلوتوث: دارد نسخه 2 با A2DP اينفرارد: ندارد GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps EDGE : ندارد HSCSD : دارد : 3G
دارد 384kbps Wireless LAN: ندارد بازي نام بازي : دارد با قابلیت دانلود مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه 2 xHTML : ندارد HTML : دارد NetFront به همراه RSS reader ساير مشخصات messaging : SMS, MMS, Email تايپ هوشمند T9 : دارد ويبره : دارد آيفون : دارد منشي تلفني : ندارد سيستم ضبط صدا: دارد سيستم شماره گيري با صوت: ندارد فرمان صوتي : ندارد راديو : دارد FM چراغ قوه: ندارد فن آوري Push to talk : ندارد مكالمه تصويري: دارد قابليت ويرايش آفيس: ندارد قابليت نمايش Pdf : ندارد قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0 مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Po 930 mAh (BST-33) زمان مكالمه مداوم: 7 ساعت زمان آماده به كار: 300 ساعت
--------------------------------
مدل گوشی : k810
مشخصات گارانتي نام شركت حدود قيمت ( تومان ) گارانتی متفرقه 293000
جدول مشخصات گوشي
مشخصات وضعیت گوشی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود در بازار نام گوشي: K810 تاريخ معرفي : ماه فوریه سال 2007
باند فركانس:
باند :
UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 سيستم عامل نوع: ندارد مشخصات ظاهري وزن: 103 گرم سايز (میلی متر) : طول : 106 عرض : 48 ضخامت : 17 رنگ بندي گوشي : آبی - طلایی مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ ابعاد: 240x 320 پیکسل 2 اینچ صفحه نمايش لمسي: ندارد حالت اسكرين سيور: دارد تصوير زمينه: دارد مشخصات دوربين نوع: 3.2 مگاپیکسل دارای فوکوس اتوماتیک و لنز سایبرشات و دوربین دوم قابليت بزرگنمايي: 16 برابر ابعاد عكس : 2048x1536 پیکسل قابليت فيلمبرداري: دارد مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه فلاش: دارد از نوع xenon مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک قابليت دريافت زنگ: دارد پخش MP3 به جاي زنگ: دارد مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player قابليت پخش: MP3/AAC/MPEG4/WAV/AMR/EAAC مشخصات حافظه حافظه گوشي: 64 مگابایت حافظه مموري كارت : دارد 128 مگابایت کارت حافظه (Memory Stick Micro (M2 با قابلیت ارتقا تا 2 گیگابایت دفترچه تلفن: 1000 نام نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB نسخه 2 بلوتوث: دارد اينفرارد: دارد GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps EDGE : ندارد HSCSD : دارد : 3G
دارد 384kbps Wireless LAN: ندارد بازي نام بازي : دارد با قابلیت دانلود مرورگر اينترنت WAP : دارد xHTML : ندارد HTML : دارد RSS reader ساير مشخصات messaging : SMS, MMS, Email, Instant Messaging تايپ هوشمند T9 : دارد ويبره : دارد آيفون : دارد منشي تلفني : ندارد سيستم ضبط صدا: دارد سيستم شماره گيري با صوت: دارد فرمان صوتي : دارد راديو : دارد با RDS چراغ قوه: ندارد فن آوري Push to talk : ندارد مكالمه تصويري: دارد قابليت ويرايش آفيس: ندارد قابليت نمايش Pdf : ندارد قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0 مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Po 950 mAh (BST-33) زمان مكالمه مداوم: 10 ساعت زمان آماده به كار: 400 ساعت
anti_girl
05-11-2007, 12:52
اينو همه ميدونن كه موتورولا گوشيهاي ظريف و طراحي هاي خاص داره به نظره من تو موتو دنبال گوشي ظريف باش صداي همه اين گوشيها تيز هست ولي صداي موتورولا با اين كه ظريف هست اما تيز نيست
moein_drj
05-11-2007, 13:02
اينو همه ميدونن كه موتورولا گوشيهاي ظريف و طراحي هاي خاص داره به نظره من تو موتو دنبال گوشي ظريف باش صداي همه اين گوشيها تيز هست ولي صداي موتورولا با اين كه ظريف هست اما تيز نيست
تو رو جان اون موتورولا حرف صدا رو در گوشی نزنید.:31:
تیزی صدا رو میشه با تنظیم equlaizer گوشی تنظیم کرد. تازه میشه بم هم کرد.
در ضمن مگه motorolla گوشی ظریف غیر تاشو هم داره.؟ چون این بنده خدا گفته که از این جور گوشیها خوشش نمیاد.
Bizhan26
05-11-2007, 13:14
از دوستمون معين خيلي ممنونم كه اطلاعات خوبي داد
اما انتي گرل غزيز واقعاً باهات موافقم كه موتورولا گوشي هاي ظريف و با طرح هاي استثنائي داره ولي دوتا ايراد داره اول اينكه در ايران هيچ پشتيباني نميشه و دوم اينكه امكان دريافت اس ام اس فارسي نداره يك ايراد سوم هم داره كه اگه از دستت بيافته ديگه بدرد نمي خوره
ضمناً معين جان موتورولا گوشي غير تاشو هم توليد كرده ولي واقعاً هيچ گوشي سوني اريكسون نميشه
هست مثل ال 7 و ال 6 كه هيچ امكاناتي ندارند
نازكترين گوشي سوني اريسكون دبليو 880 هست و بعد ك550 و دبليو 610 !!
moein_drj
05-11-2007, 15:37
از دوستمون معين خيلي ممنونم كه اطلاعات خوبي داد
اما انتي گرل غزيز واقعاً باهات موافقم كه موتورولا گوشي هاي ظريف و با طرح هاي استثنائي داره ولي دوتا ايراد داره اول اينكه در ايران هيچ پشتيباني نميشه و دوم اينكه امكان دريافت اس ام اس فارسي نداره يك ايراد سوم هم داره كه اگه از دستت بيافته ديگه بدرد نمي خوره
ضمناً معين جان موتورولا گوشي غير تاشو هم توليد كرده ولي واقعاً هيچ گوشي سوني اريكسون نميشه
درسته عزیز دل برادر اما اون ظرافت و زیبایی که تو طراحی گوشیهای در دارش ( مثل سری V ) هست. در بقیه نیست.
ولی من فکر کنم هر کی t650 رو از نزدیک ببینه عاشقش میشه.:40:
Bizhan26
05-11-2007, 16:05
درسته عزیز دل برادر اما اون ظرافت و زیبایی که تو طراحی گوشیهای در دارش ( مثل سری V ) هست. در بقیه نیست.
ولی من فکر کنم هر کی t650 رو از نزدیک ببینه عاشقش میشه.:40:
بقول لرها رفتم يك پوش و پشي بكنم
Highbury
05-11-2007, 18:31
به نظر من دبلیو 880 بهترین هستش رنگ نقره ای اون هم خوشکله و هم سبکه و هم باریکترین هستش . کارایی های خوبی داره.
تی650 از نزدیک خیلی قشنگه واقعا هم قشنگه تنوع رنگ هم داره.
من بودم دبلیو 880 میگرفتم تا از نزدیک نبینی باور نمیکنی چقدر لوکس و قشنگ هستش. امکانات خوبی هم داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.