PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث تبادل نظر ، رفع اشكال در مورد e-virtu يا همون Farsi Commerce

J A V I D
05-11-2007, 11:55
سلام

اكثر دوستان تو فكر راه اندازي تجارت تو اينترنت هستن كه يه بحث كاملا طبيعيه ولي تنها برنامه براي راه اندازي فروشگاه رايگان به زبان فارسي و اوپن سورس فعلا همين e-virtu البته من با پلوگين هايي كه روي CMS ها مختلف براي راه اندازي فروشگاه نصب مي شه كاري ندارم و اينجا مي خوام در مورد اين سيستم صحبت كنيم و اگه بتونيم هزاران مشكلي كه اين سيستم داره رو رفع كنيم ! ( البته اينقدر مشكل نداره ولي انعطاف پذيري كمي داره ) ...

اين برنامه بر اساس هسته osCommerce نوشته شده كه خوشبختانه يا متاسفانه تغييرات زيادي توش داده شده الان آخرين ورژن موجود ورژن 1.1.1 ...

من تازه اين سيستم رو نصب كردم هنوز با خيلي از چيزاش مشكل دارم از دوستاني كه با اين برنامه كار كردن و آشنايي به كد هاي PHP دارن هم درخواست مي كنم بيان اينجا كمك ...

موفق و پيروز باشيد

جاويد

Mohsen khan
05-11-2007, 15:19
سلام

اكثر دوستان تو فكر راه اندازي تجارت تو اينترنت هستن كه يه بحث كاملا طبيعيه ولي تنها برنامه براي راه اندازي فروشگاه رايگان به زبان فارسي و اوپن سورس فعلا همين e-virtu البته من با پلوگين هايي كه روي CMS ها مختلف براي راه اندازي فروشگاه نصب مي شه كاري ندارم و اينجا مي خوام در مورد اين سيستم صحبت كنيم و اگه بتونيم هزاران مشكلي كه اين سيستم داره رو رفع كنيم ! ( البته اينقدر مشكل نداره ولي انعطاف پذيري كمي داره ) ...

اين برنامه بر اساس هسته osCommerce نوشته شده كه خوشبختانه يا متاسفانه تغييرات زيادي توش داده شده الان آخرين ورژن موجود ورژن 1.1.1 ...

من تازه اين سيستم رو نصب كردم هنوز با خيلي از چيزاش مشكل دارم از دوستاني كه با اين برنامه كار كردن و آشنايي به كد هاي PHP دارن هم درخواست مي كنم بيان اينجا كمك ...

موفق و پيروز باشيد

جاويد
جاويد جان
يك تاپيك در همين قسمت مديريت سايت هست
كه يكسري توضيحات در مورد اين سيستم داده شده است .

J A V I D
05-11-2007, 15:52
جاويد جان
يك تاپيك در همين قسمت مديريت سايت هست
كه يكسري توضيحات در مورد اين سيستم داده شده است .

من سرچ كردم ولي چيزي پيدا نكردم خوب باشه اينجا رو پاك كنيد !

Mohsen khan
05-11-2007, 19:18
من سرچ كردم ولي چيزي پيدا نكردم خوب باشه اينجا رو پاك كنيد !
جاويد جان
منظورم اين نبود كه تاپيك شما اضافي است

آموزش برنامه persian oc با توضيحات كامل ( فروشگاه ساز اينترنتي ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما بايد كلمه persian oc یا سرچ مي كرديد