PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دارندگان گوشی W700_r1ca021 اگه مشکل نصب پچ دارند، بیان اینجا.

Linux Learner
04-11-2007, 23:55
سلام
من خودم بانصب پچ مشکل داشتم.
آخرین بار هم با نصب چندین پچ موبایلمو نابود کردم:18: که بعد از فلش کردن با MAIN و FS زیر ، پچ ها به خوبی روی گوشیم نصب میشن و کار میکنند.:20:
اگه کسی حاضره برای نصب پچ گوشیشو فلش کنه ، از این فایلها استفاده کنه.:21:

:19:*****اخطار****اگه بدون باکس فلش کنید امکان داره گوشیتون روی PLEASE WAIT گیر کنه که به احتمال زیاد با پچ please_wait_w700_r1ca021.vkp مشکل بر طرف میشه.:19:

:19:فراموش نکنید که اگر در هنگام نصب پچ این اخطار نشان داده شد some value are different! continue anyway? ( بر خلاف گفته ی بعضی دوستان ) گزینه ی NO را زده و از خیر اون پچ بگذرید
چون من از دیال آپ استفاده میکنم فایل رو به صورت فشرده و قسمت قسمت گذاشتم.
به بزرگی خودتون ببخشید.:11:
همچنین برای استفاده باید همه ی فایل ها رو دانلود کنید و با استفاده از برنامه ی winrar فایل های اصلی رو ز حالت فشرده خارج کنید.

فابل MAIN:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل FS:

اگه سوالی داشتید مطرح کنید.

HamedPC
05-11-2007, 01:03
منم گوشیم با همین فریم وایر هست خوب با چه برنامه با یه برنامه بود نتونستم فلش کنم اصلا با یکم هم اموزش داشت می خوام فلش کنم تا صداش بیشتر بشه کسی بلد هست .

Linux Learner
05-11-2007, 23:33
منم گوشیم با همین فریم وایر هست خوب با چه برنامه با یه برنامه بود نتونستم فلش کنم اصلا با یکم هم اموزش داشت می خوام فلش کنم تا صداش بیشتر بشه کسی بلد هست .

کاری نداره
اگه گوشیت w700 هست ،من واست فایل acoustic رو گذاشتم (افزاینده صدا):

برای یاد گرفتن و دانلود برنامه به این تاپیک برو:

یادت نره که از acoustic بالا استفاده کنی!