مشاهده نسخه کامل
: نرم افزاری برای چرخاندن 90 درجه ای فیلم
aminshirazi
04-11-2007, 18:58
سلام من با گوشی سامسونگ U600 با فرمت Mp4 همون )mpeg4) یه فیلمبرداری انجام دادم( که گوشی رو موقع فیلمبرداری بصورت عمودی گرفته بودم ) وقتی فیلم رو روی کامپیوتر پخش کردم دیدم 90 درجه Rotate شده (90درجه چرخیده) حالا یه نرم افزار میخواهم برای چرخاندن مجدد فیلم چون فیلم قسمتی از پروژه دانشجوییم هست برای حیاتیه و فوریه
fawad_qadri
10-11-2007, 22:12
سلام دوست عزیز....
از نرم افزار یولید برای این کار استفاده کن خیلی راحت می تونی فیلم ات را اونطور که می خوای درست کنی چون هم میحط گرافیکی خیلی ساده دارد و هم خروجی با پسوند mpg4را دارد که البته در نسخه جدیدش 11 این امکان وجود دارد
Moje RengeR
11-11-2007, 12:47
شما میتونید ار نرم افزار
KMPlayer
استفاده کنید این نرم افزار یه پلیره که امکانات منحصربه فردی داره وقابلیت پخش mp4رو هم داره
شما میتونید همزمان با پخش تصوی اونو 360 درجه بچرخونید روش زوم کنید رنگاشو کمو زیاد کنید وافکت هایی برای بهتر شدن کیفیت روی تصویر قرار بدهید
با اجرای نرم افزار کلید های ترکیبی وارد سیتینگ میشیدalt+G
بابا همین Movie maker ویندوز ایکس پی هم همینکارو میکنه
Mamal Tala
30-06-2009, 21:18
میشه یکم توضیح بیشتر بدید لطفا ؟
masoudtr
30-06-2009, 21:27
این تاپیک های زیر خاکی را نکشین بیرون
شما با چه نرم افزاری میخوای بچرخونی که همون را توضیح بدیم
با پرمیر و ادیوس قبلا گفته شده
davidjoker
14-07-2009, 17:54
این تاپیک های زیر خاکی را نکشین بیرون
شما با چه نرم افزاری میخوای بچرخونی که همون را توضیح بدیم
با پرمیر و ادیوس قبلا گفته شده
بابا همین Movie maker ویندوز ایکس پی هم همینکارو میکنه
شما میتونید ار نرم افزار
KMPlayer
استفاده کنید این نرم افزار یه پلیره که امکانات منحصربه فردی داره وقابلیت پخش mp4رو هم داره
شما میتونید همزمان با پخش تصوی اونو 360 درجه بچرخونید روش زوم کنید رنگاشو کمو زیاد کنید وافکت هایی برای بهتر شدن کیفیت روی تصویر قرار بدهید
با اجرای نرم افزار کلید های ترکیبی وارد سیتینگ میشیدalt+G
سلام دوست عزیز....
از نرم افزار یولید برای این کار استفاده کن خیلی راحت می تونی فیلم ات را اونطور که می خوای درست کنی چون هم میحط گرافیکی خیلی ساده دارد و هم خروجی با پسوند mpg4را دارد که البته در نسخه جدیدش 11 این امکان وجود دارد
سلام.
بهتر نیست به جای اینکه اینهمه نرم افزار معرفی می کنید به این بابا بگید که چه طوری این کار رو انجام بده.
علي طهماسبي
14-07-2009, 19:45
سلام.
بهتر نیست به جای اینکه اینهمه نرم افزار معرفی می کنید به این بابا بگید که چه طوری این کار رو انجام بده
بسم الله شروع كنيد
davidjoker
14-07-2009, 22:48
بسم الله شروع كنيد
منظورتون این بود که من خودم شروع کنم.؟؟؟؟؟ ای آقا من خودم هم بلد نیستم. من می گم این بابا که سوال کرده بود، (که فکر می کنم یکی از این نرم افزار ها رو تهیه کرده) هنوز سر در گمه که از کجا می تونه این کار رو انجام بده. حالا اومدیم و این آقا فهمیده بود یکی دیگه نفهمیده. خوب کمک کنید دیگه.:10::10::10:
Javad_Ed
15-07-2009, 10:14
منظورتون این بود که من خودم شروع کنم.؟؟؟؟؟ ای آقا من خودم هم بلد نیستم. من می گم این بابا که سوال کرده بود، (که فکر می کنم یکی از این نرم افزار ها رو تهیه کرده) هنوز سر در گمه که از کجا می تونه این کار رو انجام بده. حالا اومدیم و این آقا فهمیده بود یکی دیگه نفهمیده. خوب کمک کنید دیگه.:10::10::10:
الان
این سوال رو دارید که چطور انجام بدین ؟
پس اسم نرم ازفزار رو بگید تا کمک کنیم ...
در ضمن اون دوستمون دیگه مراجعه نکردند...پس لازم نبود دیگه پیگیری کرد
علي طهماسبي
15-07-2009, 10:14
با سلام
در برنامه يوليد بر روي فايل مورد نظر كليك مي كنيم شماره 1 و در قسمت شماره 2 با زدن كليك 90درجه به راست يا چپ مي چرخونيمش به همين خوشمزگي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نرم افزار kmplayer با راست کلیک و مطابق عکس میتونید درست کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.