ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خبر جدید از System Of A Down!

L O V A B
04-11-2007, 12:28
سلام،

همونطور که می دونید این گروه از هم پاشیده و دیگه با هم نمی خونن..

امروز با خبر شدم که سرج تانکیان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسونال آلبوم جدید داده بیرون! (تکی)

این آلبوم رو می تونید از اینجا دانلود کنید:

-Serj Tankian - Elect the Dead -2007

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
System Of A Down

moein_drj
04-11-2007, 13:25
تازه کلیپ یکی از single هاشو هم چند وقته بیرون داده. همونی که تو یه مهدکودکه.!!

Yazz
04-11-2007, 13:33
رامين جان باز هم كه تركوندي...
تاپيك خيلي عالي بود...

ممنون

linkin_park
04-11-2007, 15:26
شما تازه امروز شنیدی ؟!
من 3 هفته میشه اینو دارم ... و آهنگ Empty Walls اش قشنگه ...

Rock Magic
04-11-2007, 15:38
شما تازه امروز شنیدی ؟!
ایول منم یه دو هفته ای هست کلیپش رو دیدم..شما هم کارت درسته علی جان:46:که آپدیته آپدیتی:11:

moein_drj
04-11-2007, 19:17
امیدوارم این تاپیک پیشرفت خودشو بکنه. و کلا بترکونه دیگه!!!( میدونم جهت اطلاع بود. حالا چرا نارحت میشید؟ شوخی کردم.):5:

L O V A B
05-11-2007, 12:52
رامين جان باز هم كه تركوندي...
تاپيك خيلي عالي بود...

ممنون
خواهش می کنم عزیز:40:(آرمین)
راستی آواتارت خیلی باحاله:27: عوضش نکن:46:

شما تازه امروز شنیدی ؟!
عزیز می دونم زیاد جدید نیست ، ولی چون کسی تا حالا در هیچ تاپیکی این خبر رو عنوان نکرده بود ، این تاپیک رو زدم واسه کسایی که سیستم باز هستن و مثل من وقت دنبال کردن اخبار رو از سایت های رسمی ندارن...

گویا شما در این زمینه Update هستین ، ممنون می شم اگه خبر جدیدی داشتین تو همین تاپیک بگید.:11:

spz
06-11-2007, 04:53
سرج دفعه اولش نیست که تکی کار کنه و سرج چون تکی کار کرده دلیل نیست که سیستم از همه جدا بشن

سرچ حتا با خواننده های دیگه هم فت داده و کلیپ داده !

و حتی سایت جدا هم برای خودش داره

Doyenfery
06-11-2007, 08:20
همونطور که می دونید این گروه از هم پاشیده و دیگه با هم نمی خونن..

اینا دیگه واسه چی از هم جدا شدن ؟ :13:

Rock Magic
06-11-2007, 14:06
نه دوستان اشتباه نکنید..منحل نشده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلکه فعالیتش رو متوقف کرده..یعنی یک مدت فعالیت نمیکنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی الان در حالت On Hiatus هستن

آینم از زبان خودشون:

We're just not working together right now. We kind of like split up at first, but you know, we're brothers, man, we'll take bullets for each other. So it's like, you kind of miss each other after a while and you, one guy makes the first move, then another starts making phone calls....this is a juggernaut, man. System of a Down is my lifeline. It'll never go away. We could not make a record for 10 years — that's not gonna happen, but I'm just saying we could — and we'll come back strong.

moein_drj
06-11-2007, 14:16
ولی حال میده گروهشون منحل بشه.:21:حداقل یکم میخندیم.:27:
چون کلا باهاشون (حتی قیافشون) حال نمیکنم.:2:
fan هاش ناراحت نشنا.!:10:

Rock Magic
06-11-2007, 15:10
دوسته عزیز منم جهت اطلاع عرض کردم ولی من کلا از این گروه خوشم نمیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بنده اساسا با بعضی از این گروهای راک و آلترناتیو جدید مخالفم...راهی که نیروانا و کرت کوبین میرفتن کجا..اینا کجا...

spz
06-11-2007, 16:28
system of a down = life

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

L O V A B
06-11-2007, 16:59
سرج دفعه اولش نیست که تکی کار کنه و سرج چون تکی کار کرده دلیل نیست که سیستم از همه جدا بشن

سرچ حتا با خواننده های دیگه هم فت داده و کلیپ داده !

و حتی سایت جدا هم برای خودش داره
ممنون از این همه اطلاعات!

اینا دیگه واسه چی از هم جدا شدن ؟ :13:
من شنیدم که سرج و شاوو با هم اختلاف نظر داشتن ، و تصمیمی گرفتن که گروه رو سِپِرِیت کنن...

نه دوستان اشتباه نکنید..منحل نشده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلکه فعالیتش رو متوقف کرده..یعنی یک مدت فعالیت نمیکنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی الان در حالت On Hiatus هستن

آینم از زبان خودشون:

We're just not working together right now. We kind of like split up at first, but you know, we're brothers, man, we'll take bullets for each other. So it's like, you kind of miss each other after a while and you, one guy makes the first move, then another starts making phone calls....this is a juggernaut, man. System of a Down is my lifeline. It'll never go away. We could not make a record for 10 years — that's not gonna happen, but I'm just saying we could — and we'll come back strong.
اگه تو سایت های مربوط به سیستم برید متوجه می شید که هر سه دارن جدا کار می کنن البته از جان دلمایان خبری ندارم...

ولی حال میده گروهشون منحل بشه.:21:حداقل یکم میخندیم.:27:
چون کلا باهاشون (حتی قیافشون) حال نمیکنم.:2:
fan هاش ناراحت نشنا.!:10:
لطف داری شما!

دوسته عزیز منم جهت اطلاع عرض کردم ولی من کلا از این گروه خوشم نمیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بنده اساسا با بعضی از این گروهای راک و آلترناتیو جدید مخالفم...راهی که نیروانا و کرت کوبین میرفتن کجا..اینا کجا...
نیروانا وکرت کوبین؟!!!!!!!!!:18:

خوب کرت کوبین همون نیرواناس دیگه!!:31:

Rock Magic
06-11-2007, 17:26
اگه تو سایت های مربوط به سیستم برید متوجه می شید که هر سه دارن جدا کار می کنن البته از جان دلمایان خبری ندارم...

نیروانا وکرت کوبین؟!!!!!!!!!:18:

خوب کرت کوبین همون نیرواناس دیگه!!:31:
بنده هم تو سایتهای مربوط به سیستم رفتم و تو ویکیپدیا هم رفتم و فهمیدم که on Hiatus شدن.نه SpiltUp یعنی یه جورایی on hold هستن..وفعلا فعالیتی به نام سیستم آف ا داون خاموشه:31::46:و این به معنی این نیست که بازنشسته کردن خودشونو از دنیایه موزیک:27::31:

آره پس چی....نیروانا گروهه کرت بود..ولی کرت خودش یه شخصیت اجتماعی هنجار شکن بزرگ بود:27:

moein_drj
06-11-2007, 23:32
بنده هم تو سایتهای مربوط به سیستم رفتم و تو ویکیپدیا هم رفتم و فهمیدم که on Hiatus شدن.نه SpiltUp یعنی یه جورایی on hold هستن..وفعلا فعالیتی به نام سیستم آف ا داون خاموشه:31::46:و این به معنی این نیست که بازنشسته کردن خودشونو از دنیایه موزیک:27::31:

آره پس چی....نیروانا گروهه کرت بود..ولی کرت خودش یه شخصیت اجتماعی هنجار شکن بزرگ بود:27:

تایید میشه.

ولی خدایی به اون قیافه ی serj نگاه کنین شبیه غول چراغ جادو نیست؟:34:

L O V A B
07-11-2007, 11:17
تایید میشه.

عزیز ممکنه بعضی ها رو این گروه تعصب داشته باشن!!!

شما هم راه به راه بیا توهین کن...:13:

Rock Magic
07-11-2007, 11:24
تایید میشه.

این دیگه چه نوع تایید کردنی بود که شما کردین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

moein_drj
07-11-2007, 13:54
عزیز ممکنه بعضی ها رو این گروه تعصب داشته باشن!!!

شما هم راه به راه بیا توهین کن...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما راست میگیدو.ببخشید.من هم تمام fan های این گروه معذرن میخوام.:42:

ولی خدایی از حقیقت نمیشه گذشت.:27:

این دیگه چه نوع تایید کردنی بود که شما کردین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بله. اشتباه شد. باید دو بحث رو جدا میکردم.(ربطی به هم نداشتند.)

-------------------

آقا تاپیک داره جون میگیره ها !!!:31:

maxeemo
08-11-2007, 06:43
moein_drj عزیز، سلام. متاسفانه لحن شما زیاد دوستانه نیست. در انجمن موسیقی توهین یا بی احترامی به هر خواننده ای ممنوع هست. ممنون میشم توجه کنید...:11::11:

:40::40::40::40::40:

moein_drj
08-11-2007, 15:05
moein_drj عزیز، سلام. متاسفانه لحن شما زیاد دوستانه نیست. در انجمن موسیقی توهین یا بی احترامی به هر خواننده ای ممنوع هست. ممنون میشم توجه کنید...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من جدا از همگی معدرت میخوام . شما راست میگید.من هیچ منظور خاصی نداشتم :41:. در ضمن توهین هم به اون معنا نکردم. فقط یه تشبیه بود. در کل از شما و مسولای سایت هم ممنونم که انقدر مطالب سایت رو زیر نظر دارن.:11::11:

M E T A L
11-11-2007, 12:56
وقتی که مایک شینودا آهنگ تکی داد بیرون همه گفتن linkin park از هم پاشیده ولی اینجور نبود.
امیدوارم برای سیستم هم همینطور باشه.
یه مقدار مشکل دارن ولی نه اینقدر که گروه رو از هم بپاشونن.

L O V A B
11-11-2007, 13:27
وقتی که مایک شینودا آهنگ تکی داد بیرون همه گفتن linkin park از هم پاشیده ولی اینجور نبود.
امیدوارم برای سیستم هم همینطور باشه.
یه مقدار مشکل دارن ولی نه اینقدر که گروه رو از هم بپاشونن.
نه دوست عزیز ، در اینکه شاوو و سرج با هم مشکل پیدا کردن شکی نیست و با کمی جستجو می فهمی که هر کدوم دارن کار جداگانه انجام می دن...
در ضمن سرج آلبوم داده بیرون نه سینگل!

M E T A L
11-11-2007, 17:52
نه دوست عزیز ، در اینکه شاوو و سرج با هم مشکل پیدا کردن شکی نیست و با کمی جستجو می فهمی که هر کدوم دارن کار جداگانه انجام می دن...
در ضمن سرج آلبوم داده بیرون نه سینگل!

درسته
میدونم سرج آلبوم داده.
ولی شینودا هم با اسم fortminor آلبوم بیرون داد. اما آخرین آلبوم linkinpark بر خلاف تصور همه حسابی ترکوند.
من مثل قبلا خیلی وقت ندارم که برم درباره ی گروه سرچ کنم.
ولی اگه کسی خبر جدیدی داشت اینجا مطرح کنه لطفا.

M E T A L
11-11-2007, 17:55
منظورم از آهنگ تکی این بود که خودش به تنهایی خونده نه اینکه یه آهنگ خونده باشه.

L O V A B
12-11-2007, 11:11
درسته
میدونم سرج آلبوم داده.
ولی شینودا هم با اسم fortminor آلبوم بیرون داد. اما آخرین آلبوم linkinpark بر خلاف تصور همه حسابی ترکوند.
من مثل قبلا خیلی وقت ندارم که برم درباره ی گروه سرچ کنم.
ولی اگه کسی خبر جدیدی داشت اینجا مطرح کنه لطفا.

منظورم از آهنگ تکی این بود که خودش به تنهایی خونده نه اینکه یه آهنگ خونده باشه.
هدف من از گفتن جملات بالا این بود که ،

من اشتباه نمی کنم ، این گروه از هم جدا شدن!!!!!

علاوه بر سرج دارون و شاوو هم دارن کار جداگانه انجام می دن... دارون سایت زده و .. شاوو داره رو یه آلبوم کار می کنه...

ya30n
13-11-2007, 15:54
نه دوستان اشتباه نکنید..منحل نشده بلکه فعالیتش رو متوقف کرده..یعنی یک مدت فعالیت نمیکنن یعنی الان در حالت On Hiatus هستن

آینم از زبان خودشون:

دمت گرم
خيلي نگران شدم!!!
يا حق (:

cinablue
17-11-2007, 08:06
نه اقا منحل نشده
الان گروه سواد در مرخصی یا همون استراحت هستند که سرج تانکیان یه البوم داده
که این البوم رو در

میتونید پیدا کنید