مشاهده نسخه کامل
: يكي از درايوهاي هاردم نيست!
سلام، من دو تا هارد دارم: يكي 40 G IDE يكي ديكه 120 G sata هر دو تاشونم Maxtor هستند. اتفاق از اينجا شروع شد كه موقع تميز كردن mother board نا خواسته CPU از جاش در اومد و خلاصه به هزار بدبختي مجددا" سر جاش گذاشتم و همه چي مرتب شد ولي موقع بالا اومدن سيستم متوجه شدم ويندوزم ايراد پيدا كرده (شايد به دليل چند بار restart كردن سيستم در شرايط نامناسب) وقتي ويندوزمو عوض كردم متوجه شدم يكي از درايو هاي هارد sata نيست. چه كار بايد بكنم؟؟ ممكنه اشكال از CPU باشه؟
نه اقا
ربطی به سی پی یو نداره
احتمالا موقع نصب ویندوز برای یکی از پارتیشنا فضای خالی انداختین یعنی اونا deleteکردین
میتونید با نرم افزار پارتیشن مجیک برگردونیدش
S a f a 6 4
04-11-2007, 10:42
برو به این آدرس ببین وضعیت درایو هات چطوریه
روی My Computer راست کلیک کن و گزینه Manage رو انتخاب کن
حالا برو روی Disk Management ببین وضعیت درایوهات چطوریه
نه اقا
ربطی به سی پی یو نداره
احتمالا موقع نصب ویندوز برای یکی از پارتیشنا فضای خالی انداختین یعنی اونا deleteکردین
میتونید با نرم افزار پارتیشن مجیک برگردونیدش
آخه قبل از نصب ويندوز ، سيستمم با BACKUP بالا اومد و بازم درايو مربوطه نبودش، در ضمن آيا كار كردن با پارتيشن مجيك تخصصيه يا منم به عنوان يه آماتور مي تونم باهاش كار كنم؟
برو به این آدرس ببین وضعیت درایو هات چطوریه
روی My Computer راست کلیک کن و گزینه Manage رو انتخاب کن
حالا برو روی Disk Management ببین وضعیت درایوهات چطوریه
راستش الان پشت سيستم خودم نيستم و امكان چك كردن ندارم. ميشه بگين بعد از چك كردن وضعيت درايوهام چه كار بايد كرد؟
S a f a 6 4
04-11-2007, 10:51
راستش الان پشت سيستم خودم نيستم و امكان چك كردن ندارم. ميشه بگين بعد از چك كردن وضعيت درايوهام چه كار بايد كرد؟
اونجا وضعیت کلی هاردت و نشون میده که چگونه پارتیشن بندی کردی و الان چه قدر فضای خالی داری یا الان وضعیت
هر درایوت به چه صورته ,وقتی اونجا رو دیدی بعدش میتونی تصمیم بگیری که چه کاری باید انجام بدی
اونجا وضعیت کلی هاردت و نشون میده که چگونه پارتیشن بندی کردی و الان چه قدر فضای خالی داری یا الان وضعیت
هر درایوت به چه صورته ,وقتی اونجا رو دیدی بعدش میتونی تصمیم بگیری که چه کاری باید انجام بدی
توی device manager هم یکی از درایو ها نیست، با چند تا نرم افزار تست هارد هم امتحان کردم حجم هاردمو 111GB نشون میده در حالی که باید120 GB باشه و مشخصا" یکی از درایوها پیداش نیست، در ضمن وفتی توی تنضیمات BIOS این هردم رو Master تعریف می کنم (آخه یه هارد IDE دیگه هم دارم) سیستم بالا نمیاد. لطفا" راهنماییم کنید
glc_engineer
05-11-2007, 21:26
بو تو تاپيك
تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.