مشاهده نسخه کامل
: استفاده از صفحات به صورت آف لاین
با سلام خدمت دوستان
برای مدتی می توانم از صفحات فروم بعدا استفاده کنم اما برای مدتی دیگر نمی توانم ( صفحاتی که ذخیره نشده فقط دیده شده اند)این دو حالت به صورت چرخه در آمده است اگر می شود کمی در این مورد توضیح دهید
منظورتون رو متوجه نشدم ؟!
شما میخواید به صورت offline صفحات اینترنت رو باز کنید ؟
soleares
05-11-2007, 09:35
دوست من شما باید اول از صفحه بازدید کنید وقتی کامل لود شد می تونید از اینترنت خارج بشید و اونو بخونید.
از قسمت File گزینه ی یکی مانده به آخر رو Workoffline می زنی سپس می تونی تمام صفحاتی که در هنگام آنلاین بودن لود کردی رو مشاهده کنی.
سولاریس عزیز من با شما موافقم باید صفحه مورد نظر رو باز کنی صبر کنی تا کاملا لود بشه. بعدا وقتی رو خط نیستی گزینه offline رو در منوی file کلیک می کنی و از صفحه دوباره استفاده می کنی .
اما این برای من حالت چرخه داره یه مدت می تون از این صفحات استفاده کنم اما برای یه مدت دیگه نمی تونم. هرچی هست باید مربوط به تنظیمات فروم باشه .من میخوام بدونم چکار باید بکنم که بتونم از این صفحات استفاده کنم بدون اینکه اونا روذخیره کنم
soleares
06-11-2007, 18:04
سولاریس عزیز من با شما موافقم باید صفحه مورد نظر رو باز کنی صبر کنی تا کاملا لود بشه. بعدا وقتی رو خط نیستی گزینه offline رو در منوی file کلیک می کنی و از صفحه دوباره استفاده می کنی .
اما این برای من حالت چرخه داره یه مدت می تون از این صفحات استفاده کنم اما برای یه مدت دیگه نمی تونم. هرچی هست باید مربوط به تنظیمات فروم باشه .من میخوام بدونم چکار باید بکنم که بتونم از این صفحات استفاده کنم بدون اینکه اونا روذخیره کنم
برادر
درست می گی مثل یه چرخه هستش که فکر کنم نسبت به کوکی های مرورگرتون تنظیم میشه !
فکر کنم اگر حجم فضایی که کوکی های می تونن توش قرار بگیرند رو بیشتر کنی چرخه هم بیشتر بشه !
البته بنده هیچی بارم نیست نظریه ام رو گفتم.
1- دست برادر خوبم درد نکنه
2- خوشحال میشم من رو به خواهری قبول کنید (صنم نه صنام)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.