PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چیکار کنم که هاردم موقع نصب لینوکس پاک نشه؟؟

tellme
03-11-2007, 13:48
من وقتی لینوکس وصل کنم هاردم پاک میشه چه کاری باید انجام بدم که چنین نشه ؟؟؟؟ :19::41:

tux-world
03-11-2007, 15:41
وقتی پاک میشه بعدش با چی پارتشن بندی می کنین ؟ سی دی ویندوز ؟ میشه بیشر توضیح بدین ؟

tellme
03-11-2007, 16:43
من قبل از اینکه کاری کنم خودش پاک میشه یعنی نصب کردم و واردش شدم دیگه هاردم نیست و وقتی ویندوز وصل میکنم بازم هاردم نیست

tux-world
03-11-2007, 19:30
از چیزی که گفتید مطمئنید ؟ در این صورت مشکلتون از هارد دیسک هست نه لینوکس و نه ویندوز دخلی ندارن .
ممکنه بوت تیبل پارتیشنتون ایراد داره و یا صدمه دیده .

tellme
05-11-2007, 13:41
من از چند نفر پرسیدم گفتش چون پسوند های درایو های ویندوز با لینوکس فرق داره لینوکس اونارو پاک میکنه
درسته؟؟!؟

ehsan310
05-11-2007, 18:44
پاک می کنه یعنی چی من منظور شما رو متوجه نمیشم

یعنی شما روی یک هارد ویندوز دارید یکی لینوکس وقتی میرید تو ویندوز درایو های لینوکس رو نمیبینید ؟ یا غیر از اینه ؟

tellme
05-11-2007, 19:31
در ویندوز Xp نمایش نمیده پسوند های لینوکس رو //\\ در لینوکس هم ویندوز رو نشان نمیده || تمامی این اتفاق بعد از نصب لینوکس اتفاق می افته یعنی هاردم مثل اولش میشه

tellme
05-11-2007, 20:15
من بزنم به تخته هر سال خیلی کم مریض میشم یعنی طی سال شاید یکبار سرما بخورم

taia
05-11-2007, 20:52
در ویندوز Xp نمایش نمیده پسوند های لینوکس رو //\\ در لینوکس هم ویندوز رو نشان نمیده || تمامی این اتفاق بعد از نصب لینوکس اتفاق می افته یعنی هاردم مثل اولش میشه
دوست عزیز ممکن هست هنگامی که موقع نصب لینوکس می خواهید پارتیشن نصب رو معرفی کنید اختیار رو به خود اینستالر لینوکس بدید که اوون هم همه ی هارد رو می گیره شما باید manual اوون کار رو بکنی، تنها دلیلش می توونه این باشه هیچ دلیل منطقی دیگه نیست مگر ارورهای خاص. کمی بیشتر و تخصصی تر توضیح بده دوست عزیز.

من بزنم به تخته هر سال خیلی کم مریض میشم یعنی طی سال شاید یکبار سرما بخورم
این مطلب رو در انجمن پزشکی مطرح کن، آخه به انجمن لینوکس چه مربوط می شه که شما کم مریض می شی دوست من؟ :41:

ehsan310
06-11-2007, 11:34
ایشون منظورشون این هست که توی ویندوز نمیتونن درایو لینوکس رو ببینن توی لینوکس هم ویندوز رو

اگر اینطوره شما باید برای لینوکس فرمت ntfs-3g رو نصب کنید و بعد درایو هاتون رو مانت کنید تا بتونید ببینیدشون

برای ویندوز هم اگر درایوتون ext2 باشه میتونید از این استفاده کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

باز اگر منظورتون چیزه دیگه ای هست بگید

tux-world
06-11-2007, 17:33
هیچ موقع توصیه نمی کنم از پارتیشن های لینوکس تو ویندوز استفاده کنین . شدیدا این رو توصیه می کنم چون واقعا به ساختار لینوکس ممکنه آسیب بزنه .
ویندوز البته ببخشید اینو میگم خیلی احمق تر از اون هستش که بفهمه چون فکر می کنه پارتیشن خودشه و .......

ehsan310
08-11-2007, 19:39
در صورتی که شما فقط برای انجام کارایی مثل برداشتن فایل و کارای پیش پا افتاده باشه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه در صورتی که کسی لینوکس کار حرفه ای باشه میدونه که بحث کاراکتر های ویژه در لینوکس فرق می کنه شما میتونید تو لینوکس یه فولد به اسم test : test ایجاد کنید و به راحتی کار کنه اما اونو تو ویندوز نه میتونید بخونید و نه دستکاریش کنید که به یه نکاتی از این دست باید توجه بشه