ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ N-Gage

DaRiOuShJh
03-11-2007, 00:22
با سلام خدمته دوستان و همکاران انجمن

در ابتدا اشاره کنم که در این مورد قبلا تاپیک داشتیم ولی نظر سنجی بود
ان شالله این تاپیک تاپیکه اصلی در این سری میشه:20:
لطفا دوستانه علاقه مند هم در اینجا مطالب و نظرات و ... خودشون رو ادامه بدن

من هم سعی میکنم اینجا رو به روز نگه دارم (البته با کمکه شما)

خوب...
برایه شروع یه اطلاعاته کوتاه و مفید در حده آشناییه دوستان با این گوشی میزارم:

سری اول:

N-Gage Classic
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این اولین مدله این گوشی بود که امکاناته کاملتری نسبت به مدله بعدی داشت ولی همینطور چندین مشکل هم داشت:

1. برایه قرار دادن یا تعویضه بازی باید کاور و باطری رو در می آورد و بعد در پشته اونا مموری رو قرار میداد
2. میکروفن و اسپیکر در کناره دستگاه تعبیه شده بودن و برایه صحبت باید به صورته قائم نگه داشته میشد که با اون هیکل و ... زیاد جالب نبود

ولی همچنان پس از انتشار مدله بعدی قیمته این مدل بالاتر بوده و هست و این به خاطره امکاناتی هست که در ادامه یه مطلب به آنها میپردازیم:20:

سری دوم:

N-Gage QD

این مدل همینطور که قبلا اشاره کردم 6 ماه بعد از انتشاره مدله اول به بازاره آمریکا وارد شد

بعضی مشکلات در این مدل حل شده بودند از قبیله:

کوچکتر و گرد تر شده بود
میکروفن و اسپیکر بر رویه صفحه تعبیه شده بودند که امکانه صحبت به صورته تخت رو میدادن

ولی چون سازندگان میخواستند همه گیر تر و ارزانتر در بیاد و مشتری ها رو جلب کنه بعضی امکانات رو حذف کردند ماننده:

قابلیته اتصال به کامپیوتر توسطه USB
MP3 player
RADIO

و حالا اطلاعاته کاملتر از زبانه کمپانیه سازنده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و ... برایه اطلاعه بیشتر به اینجامراجعه کنید:

این از اطلاعاته اولیه
ولی توضیحاتی رو خودم بعد از 3 سال داشتنه این گوشی اضافه میکنم

این گوشی در نگاهه اول ممکنه گوشیه گرون و جذابی به نظر بیاد
همینطور طرفدارانه به خصوص تر و کمتری نسبت به گوشی هایه دیگه داره

ولی این گوشی دارایه قابلیت هایه زیادی هست ولی به شرطی که کار کردن باهاش رو بلد باشید
این گوشی شباهت هایه زیادی به کامپیوتر داره و اگر کمی باهاش آشنا باشید میتونید بیشتره کارها رو باهاش انجام بدید
در ابتدا اینکه این گوشی جزوه گوشی هایه symbian سری 60 به حساب میاد و با بیشتره برنامه ها و بازی ها سازگاره

یکی از مشکلاته عمده یه اون اینه که ماننده بقیه گوشی ها چه بعدی ها و چه هم دوره ای هاش مانند 6600 و 6630 قابلیته ساپورت theme رو نداره و قیافش (آیکون ها) همونیه که هست

ولی امکاناته بسیاری رو بهش با برنامه هایه مختلف اضافه کرد

چند مورد که لازم دونستم بگم....

1. یه مقدار ممکنه به نظر بزرگ بیاد (میتونید به عنوانه زیر دستی و ... هم ازش استفاده کنید:27:)
2. حافظه یه داخلیه کمی داره (حدودا 3.4 مگا بایت) منظور از حافظه یه داخلی یعنی مقداری که شما میتونید استفاده کنید ازش چون نرم افزارهایه خوده گوشی شاملش نمیشن
3. متاسفانه بزرگترین ایراده اون قابلیته پخشه رنگه LCD اش هست که فقط قادر به نشان دادنه 4096 رنگ هست
یعنی بعضی رنگها رو نشون نمیتونه بده
4. مموری هایه خارجیه 32، 64، 128، 256، 512 مگا بایت رو میتونه ساپورت کنه
5. برایه زنگ خوردن یا message فقط فرمته WAV و MIDI رو ساپورت میکنه
6. Mp3 ها رو نهایت با Mono 16000 KHz میتونه پخش کنه
7. صدایه بلندی داره
8. از اولین گوشی هایی هست که bluetooth اش نسبت به بقیه مدل ها قوی تر و پر سرعت تر هست (به خاطره بازی چند نفره)
9. برایه sms و بازی حرف نداره

بازم ادامه داره.... (البته با همکاریه شما دوستان)

لینک هایه مفید در این ضمینه:

موفق باشید و ما را از نظرات، راهکارها و ... خ.دت.ن محروم نکنید:10::12:

DaRiOuShJh
03-11-2007, 00:23
رزرو شد... لازم میشه...

DaRiOuShJh
04-11-2007, 14:33
دوستان خسته نباشید
در این پست سعی میشه به مروره زمان برنامه هایه کاربردی و ... در ضمینه هایه مختلف قرار داده بشه
شما هم اگر از کارکرد و امکانات برنامه ای راضی هستید لطفا با معرفیه اون به بقیه یه دوستان با ما همکاری کنید...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+ نرم افزارهای پخش فایلهای صوتی:

OggPlayS60_1_66
پلیر فرمته OGG بر رویه موبایل با امکاناته متنوع!

ultramp3.v1.5
پلیر فرمته MP3 بر رویه موبایل به همراهه قابلیت هایه متنوع و اسکین هایه زیبا و متنوع

LCG jukebox
پلیر فرمته Mp3 بر رویه موبایل به همراهه چندین پروفایل در ضمینه یه Equalizer

fivn_player_2
پلیر چند منظوره و ساده در پخش فرمت هایaac, amr, mp3, mp4, ogg و wav

+ نرم افزارهای پخش فایل های تصویری:

pvplayer.v.3.04
پخشه فرمته 3gp با قابلیته پیمایش و همینوطر پخشخ Fullscreen

Smartmovie.v3.32
تبدیل و پخش فرمته avi بر رویه گوشی با امکاناته عالی و کیفیته مناسب در صدا و تصویر

+ برنامه هایه کاربردی:

MS Drive
با نصبه این برنامه یه خیلی کم حجم تمامیه پیغام ها و بلوتوس هاتون رو به صورته مستقیم رویه مموری کارد داشته باشید

علاوه بر این محدودیته گوشی در دریافت یا ارساله فایل ها بزرگتر از حجمه 3 مگابایت ( در بهترین حالت) برداشته میشه:12:

Seleq یا هر فایل منیجر دیگر:

شما حتما به این برنامه احتیاج پیدا میکنید
در اولین فرصت این برنامه رو نصب کنید و به تمامیه فایل ها و ... موجود در گوشی یا مموری کارد دسترسی پیدا کنید
با کاربرده آسان

Auto lock
با نصبه این برنامه یه کم حجم به گوشی تون قابلیته keypad lock یا همون قفله صفحه کلید رو پس از زمانه مشخص یا دستی بدید

Ultimate voice recorder
با نصبه این برنامه گوشیتون رو به یه recorder قوی و بدونه محدویت تبدیل کنید و هر چه قدر که خواستید ضبط کنید:20:

... در صورته استقبال شما دوستان ادامه دارد ...

--> جهته مشاهده یه لیست کامل و امتحان نرم افزارهایه دیگر در هر ضمینه به اینجا مراجعه کنید:

لینک های مفید:

آرشیو بازیهای Ngage با فرمت sis برای گوشیهای سری 60 نوکیا

برنامه های سیمبین S60 به همراه توضیح

برنامه هاي جاوا به همراه توضيح (پلیر، دیکشنری، رمز گزاری و ...)

Player های موبايل

معرفي اسكين هاي UltraMP3

aslanaslan
05-11-2007, 17:26
قیمت؟ از امکاناتش خوشم نیومد.

DaRiOuShJh
05-11-2007, 19:57
قیمت؟ از امکاناتش خوشم نیومد.

گوشیه ساله 2003 هست دوسته عزیز
تو زمونه خودش از بیشتره گوشی ها امکاناته بیشتری داشته

ولی در مقایسه با گوشی هایه بعد حق با شمس
قیمت هم دسته دو از 60-70 شروع میشه تا 150-160

:20:البته نوشم فک کنم هنوز یدا میشه ولی نه اصله فنلاند:46:

aslanaslan
07-11-2007, 06:11
برای قیمتش چیز مناسبی هست...

DaRiOuShJh
07-11-2007, 12:34
برای قیمتش چیز مناسبی هست...

بله
با این امکانات خیلی بیشتر از اینا میارزه

++++++++++++++++++++++++++

اگر دوستان همکاری میکردن:13: میخواستم یه لیست هم از برنامه هایه مفید در مورده این گوشی و افزایشه قابلیت هاش با مقداری توضیح هم بزارم

ولی متاسفانه گویا طرفداری نداره:41:

jamshidjap
07-11-2007, 16:57
سري N-gage از جمله گوشيهايي هست که هيچ وقت گارانتي نشد.

Danil_Bozorg
07-11-2007, 16:59
الان چند شده ؟ آیا توی بازار گیر میداد یا باید به جای خاصی رفت (خرید)

DaRiOuShJh
07-11-2007, 21:50
سري N-gage از جمله گوشيهايي هست که هيچ وقت گارانتي نشد.

به به به
آشنا هم میبینیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله، بیشترش هم به این خاطر بوده که برایه بازی میگرن اکثرا
:20:

الان چند شده ؟ آیا توی بازار گیر میداد یا باید به جای خاصی رفت (خرید)

هنوز همون قیمت هایی که اشاره کردم هست
تقریبا یه سالی هست که ثابت شده قیمتش:20:
تویه بازار هم هست ولی نه به فراوانیه 6600 و N90 و ...

aslanaslan
10-11-2007, 15:27
اطلاعات دیگه ای ندارین؟

DaRiOuShJh
13-11-2007, 18:47
والا من که اطلاعاته نه همچین زیاد ولی اطلاعاته کاربردی و به قولی تجربه زیاد دارم
ولی باید خواهان یا طرفدار داشته باشه تا ....

میخواستم در مورده اینکه این گوشی رو به mp3 player تبدیل کنید و حدودا 200 ترک به بالا روش بریزین و حالشو ببرید توضیح بدم
ولی باید اول دوستانی که خواهانن اعلام کنن

ممنون:12:

aslanaslan
13-11-2007, 20:38
بابا یه کم علاقه نشون بدین دیگه!

DaRiOuShJh
16-11-2007, 12:52
متاسفانه به خاطره عدمه همکاری و .... دره این تاپیک تا اطلاعه ثانوی تخته شد!!!

موفق باشید...

fixxer
19-11-2007, 09:04
سلام دوست عزیز.
خوشحالم که می بینم یکی طرفدار گوشی n-gage هستش. اما چند تا نکته رو بگم.
این گوشی رم 1gig هم ساپورت میکنه.من الان رو گوشیم انداختم و هیچ مشکلی از نظر سرعت هم باهاش ندارم.
پیشنهاد میکنم آخرین ورژن اون یعنی4.6 رو تو گوشیتون بریزین چون واقعاً سرعتشو زیاد میکنه.
در ضمن یه برنامه هست که روش نصب میکنی و هر چی sms واست میاد مستقیم میره تو مموری کارت یعنی مشکل کمبود حافظه داخلیش با این برنامه به راحتی قابل حله.
راستی یادتون باشه این گوشی فقط مخصوص بازی طراحی شده. و بازیهای خیلی خوب با گرافیک بالایی داره. شاید حدوداً 65 بازی مخصوص این گوشی باشه. اگه کسی خواست لینک میدم بره دانلود کنه. با اینکه فقط برای بازی ساخته شده ولی از لحاظ گوشی بودن هم گوشی فوق العاده خوبیه. دارای دوام باتری زیاد، آنتن دهی فوق العاده عالی، شفافیت و بلندی صدا هنگام صحبت، دارای صدای خیلی بلند، دارای بلوتوث، سرعت بسیار خوب، قابلیت پخش عکس و فیلم حتی با فرمت MP4، پخش MP3 با استفاده از نرم افزار و ......
دوست عزیز من بیصبرانه منتظر راهنماییهای شما و نرم افزارهای پشنهادیتون هستم.مرسی

bigdadycounter
19-11-2007, 09:08
che barnamehaye khobi barash pishnehad mikonid??????

fixxer
19-11-2007, 09:37
che barnamehaye khobi barash pishnehad mikonid??????

دوست عزیز لطف کنید فارسی تایپ کنید.
درباره این گوشی بهتره که بپرسید چه بازیی روش نصب کنید!!
معمولاً سرعت دیدن عکس تو این گوشی پائینه. ولی با استفاده از نرم افزار resci photo viewer به راحتی مشکل قابل حله و اصلاً دیگه تو دیدن عکسها شما وقفه ای احساس نمی کنین.
فایلهای ویدیویی رو نمیشه به صورت full screen دید که این مشکل هم با استفاده از نرم افزار PV player قابل حله.
زنگ آلارم رو نمیشه تغییر داد اما این مشکل هم با نرم افزار Smart profiles قابل حله.
من مشکل دیگه ای تو این گوشی ندیدم. اگه چیز خاصی مد نظرتون هستش بگین.

bigdadycounter
19-11-2007, 13:28
دوست عزيز من بازي نميخام.دنبال برنامه جالب و خوب بزاي اين گوشيم.اون برنامه هاي كه گفتي رو همه رو دارم

aslanaslan
19-11-2007, 19:14
دوست عزيز من بازي نميخام.دنبال برنامه جالب و خوب بزاي اين گوشيم.اون برنامه هاي كه گفتي رو همه رو دارم

کجای اونا بازی بود؟! فکر کنم همه اون اسمها نرم افزار بودن ها...!

fixxer
19-11-2007, 22:35

سلام دوست عزیز
اولاً شما برنامه خاصی مد نظرتونه؟ اگه هست بگین شاید بتونم کمکتون کنم. در ضمن برای این گوشی بیشتر باید دنبال بازی بود تا برنامه. چون این گوشی مخصوص بازی طراحی شده.
همچنین شما بهترین و کاربردی ترین برنامه هاشو دارین. یه سری برنامه دیگه هست ولی خوب زیاد تاثیری ندارن.مثلاً یه برنامه دارم که نور صفحه کلید رو کم و زیاد می کنه. راستی یه برنامه دیگه دارم که اگه نصب کنی می تونی باهاش sms های فارسی رو بخونی.ایشالا اینارم داشته باشی.

DaRiOuShJh
21-11-2007, 00:04
سلام دوست عزیز.
خوشحالم که می بینم یکی طرفدار گوشی n-gage هستش. اما چند تا نکته رو بگم.
این گوشی رم 1gig هم ساپورت میکنه.من الان رو گوشیم انداختم و هیچ مشکلی از نظر سرعت هم باهاش ندارم.
پیشنهاد میکنم آخرین ورژن اون یعنی4.6 رو تو گوشیتون بریزین چون واقعاً سرعتشو زیاد میکنه.
در ضمن یه برنامه هست که روش نصب میکنی و هر چی sms واست میاد مستقیم میره تو مموری کارت یعنی مشکل کمبود حافظه داخلیش با این برنامه به راحتی قابل حله.
راستی یادتون باشه این گوشی فقط مخصوص بازی طراحی شده. و بازیهای خیلی خوب با گرافیک بالایی داره. شاید حدوداً 65 بازی مخصوص این گوشی باشه. اگه کسی خواست لینک میدم بره دانلود کنه. با اینکه فقط برای بازی ساخته شده ولی از لحاظ گوشی بودن هم گوشی فوق العاده خوبیه. دارای دوام باتری زیاد، آنتن دهی فوق العاده عالی، شفافیت و بلندی صدا هنگام صحبت، دارای صدای خیلی بلند، دارای بلوتوث، سرعت بسیار خوب، قابلیت پخش عکس و فیلم حتی با فرمت MP4، پخش MP3 با استفاده از نرم افزار و ......
دوست عزیز من بیصبرانه منتظر راهنماییهای شما و نرم افزارهای پشنهادیتون هستم.مرسی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوش اومدی و خوشحالم تو این سوت و کوری با شما آشنا شدم:46:

تا اونجا که من تست کردم رمه یه گیگ اکثرا یا هنگ میکرد بعد از چند وقت یا اصلا بالا نمیومد
ولی اینطور که شما میگید گویا مشکلی نداره![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به میزانه تعداد فایلهایه رویه رم و ... هم بستگی داره
منظورتون رو از ورژنه 4.6 نفهمیدم، اگه ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح بدید:20:

کمال جان (kolang) هم زحمت کشیده بودن و اکثره بازیها رو آپلود کرده بودن
فک کنم هنوز هم لینک ها درست باشه
دوستانه علاقمند میتونن تو تالاره بازی هایه موبایل اونا رو دریافت کنن
البته امکانه اجراشون رویه مدل هایه دیگه یه nokia هم هست:20:

ولی برایه محکم کاری ممنون میشم اگه تونستید لین کها رو هم همینجا قرار بدید:46:

ممنون از همکاریتون و منم بی صبرانه منتظره راهنمایی ها و نظر ها و ... یه شما و بقیه یه دوستان هستم:10:

در مورده برنامه ها این گوشی هم مثله بقیه یه گوشی ها اکثره برنامه هایه symbian سریه 60 رو اجرا میکنه که این به اضافه کردنه قابلیت هاش و بهبود اونا خیلی کمک میکنه

سعی میکنم در اولین فرصت یه لیست از برنامه هایی که به نظره خودم کاراییه خوبی داره و ممکنه به کاره دوستان بیاد قرار بدم!

البته شما هم و هر کدوم دیگه از دوستان بتونن یه لیستی یا چیزی بزارن خیلی بهتره و میتونیم با هماکریه هم با برنامه ها و ... یه بهتر آشنا بشیم

موفق باشید...

دوست عزیز لطف کنید فارسی تایپ کنید.
درباره این گوشی بهتره که بپرسید چه بازیی روش نصب کنید!!
معمولاً سرعت دیدن عکس تو این گوشی پائینه. ولی با استفاده از نرم افزار resci photo viewer به راحتی مشکل قابل حله و اصلاً دیگه تو دیدن عکسها شما وقفه ای احساس نمی کنین.
فایلهای ویدیویی رو نمیشه به صورت full screen دید که این مشکل هم با استفاده از نرم افزار PV player قابل حله.
زنگ آلارم رو نمیشه تغییر داد اما این مشکل هم با نرم افزار Smart profiles قابل حله.
من مشکل دیگه ای تو این گوشی ندیدم. اگه چیز خاصی مد نظرتون هستش بگین.

ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم استفاده کردم...

سلام دوست عزیز
اولاً شما برنامه خاصی مد نظرتونه؟ اگه هست بگین شاید بتونم کمکتون کنم. در ضمن برای این گوشی بیشتر باید دنبال بازی بود تا برنامه. چون این گوشی مخصوص بازی طراحی شده.
همچنین شما بهترین و کاربردی ترین برنامه هاشو دارین. یه سری برنامه دیگه هست ولی خوب زیاد تاثیری ندارن.مثلاً یه برنامه دارم که نور صفحه کلید رو کم و زیاد می کنه. راستی یه برنامه دیگه دارم که اگه نصب کنی می تونی باهاش sms های فارسی رو بخونی.ایشالا اینارم داشته باشی.

ممنون میشم اگه بتونی این برنامه که sms هایه فارسی رو نشون میده رو لینکی، چیزی ازش بدید

راستی شما کلاسیک دارید یا QD?

DaRiOuShJh
21-11-2007, 01:29
پست شماره 3 ویرایش شد!
لیست برنامه ها در این پست (پست شماره 3 صفحه اول) قرا میگیرند

نظراتتون فراموش نشه

موفق باشید:12:

fixxer
21-11-2007, 16:15
ممنون میشم اگه بتونی این برنامه که sms هایه فارسی رو نشون میده رو لینکی، چیزی ازش بدید

راستی شما کلاسیک دارید یا QD?[/quote]

سلام دوست عزیز
گوشی من N - Gage QD هستش. من برنامه رو دارم. منتها روی گوشی خودم نریختم. روی گوشی دوستم ریختم ولی از موقعی که ریختم با بعضی برنامه ها مشکل داره (مثل Mp3 player یا DVD player ) که حتماً باید خاموش روشن بشه تا درست بشه. اگه با این شرایط ریسکشو می پذیری بگو تا واست آپلود کنم. در ضمن منظور من از ورژن همون Firmware گوشی هستش.

aslanaslan
21-11-2007, 21:24
خوب با هم حال می کنین ها! راستی بازی های این گوشی ها به گوشی های تازه (n81 یا n95 8gb) که پلتفرم ngage دارن، می خوره؟

DaRiOuShJh
22-11-2007, 00:51

راستی شما کلاسیک دارید یا QD?

سلام دوست عزیز
گوشی من N - Gage QD هستش. من برنامه رو دارم. منتها روی گوشی خودم نریختم. روی گوشی دوستم ریختم ولی از موقعی که ریختم با بعضی برنامه ها مشکل داره (مثل Mp3 player یا DVD player ) که حتماً باید خاموش روشن بشه تا درست بشه. اگه با این شرایط ریسکشو می پذیری بگو تا واست آپلود کنم. در ضمن منظور من از ورژن همون Firmware گوشی هستش.[/QUOTE]

مرسی
گوشیه ngage یعنی ریسک!:46::27:

ممنون میشم زحمتشو بکشی:10:

خوب با هم حال می کنین ها! راستی بازی های این گوشی ها به گوشی های تازه (n81 یا n95 8gb) که پلتفرم ngage دارن، می خوره؟

آره باید بخوره
تویه تاپیکه بازیهایه ngage کمال جان چند تا برنامه یه جانبی معرفی کردن
ولی یه نمه ممکنه سخت باشه بازی کردن:46:

DaRiOuShJh
22-11-2007, 22:24
دوستان کسی نظری، چیزی در مورده برنامه هایی که تو پسته 3 معرفی کردم نداره؟!

fixxer
24-11-2007, 09:26
سلام دوست عزیز
رو سایت 4shared واست آپلود کردم. بعد از نصب گوشیتو باید یه بار گوشی رو خاموش روشن کنی

fixxer
24-11-2007, 09:32

بله دوست عزیز. می خوره. اگه برین تو سایت خود N-gage میبینید که این دو گوشی رو معرفی کرده و یه سری بازی جدید که واسه همشون Coming soon زده. البته به خاطر طرز قرار گرفتن دکمه ها فکر کنم بازی با اونا مشکل باشه.

DaRiOuShJh
28-11-2007, 20:32
سلام دوست عزیز
رو سایت 4shared واست آپلود کردم. بعد از نصب گوشیتو باید یه بار گوشی رو خاموش روشن کنی

آخیش! از ولایت همین الان برگشتم!:46:

ممنون دستت درد نکنه:10:

DaRiOuShJh
29-11-2007, 22:04
مدیران اگه امکانش هست میتونن این کلوپ رو هم مهم کنن که هی نره اون ته مها؟!

DaRiOuShJh
08-01-2008, 20:45
دیگه نبود؟

gordon
18-01-2008, 18:53
دوستان خسته نباشید تاپیک خوبییه من که به گوشی خودم امیدوار شدم اگه ممکن باز هم برنامه های کاربردی بزارید و اگه ممکنه نحوه آپدیت کردن گوشی و فربم ویر جدید اونو معرفی کنید
موفق باشید

Sasan Info
19-01-2008, 16:49
قکر نمیکنم این گوشی دیگه ارزش صحبت کردن رو داشته باشه
پیشنهاد میکنم به جای این در باره پلتفورم n-gage در گوشی های n81 n95-2 و... صحبت کنیم

GiggleClub
19-01-2008, 18:28
ساسان جان منم باهات موافقم...
فعلا 3 تا از بازیهاش رو گوشی جدیدا هست...اونایی که بازی کردن یه توضیحی بدن...خوبه؟؟؟

Sasan Info
19-01-2008, 18:52
انشالله چند روز دیگه میخرم و خبرشو بهتون میدم

GiggleClub
20-01-2008, 16:53
مبارک باشه...
n81 می گیری؟؟؟

Sasan Info
20-01-2008, 19:21
آره خیلی وقته که میخوام بگیرم

gordon
22-01-2008, 22:28
به نظرم من درسته قدیمی شده ولی بی ارزش نشده اگه نمی تونین دربارش چیزی بزارین بهتره کلوپ تعطیل بشه درسته گوشیهای جدید پیشرفته ترند و امکانات بهتری دارند ولی این گوشیها هم فردا از مد می افتن .

DaRiOuShJh
28-01-2008, 22:02
دوستان خواهش میکنم بحث رو منحرف نکنید
با اینکه قدیمی شده ولی همچنان متقاضی براش هست و از طرفی امکاناته خیلی خوبی داره
این تاپیک صرفا برایه این گوشی هست
اونیکی ها رو خواهشا تو تاپیک هایه خودشون دنبال کنید
صرفا هم از بعده بازیهاش نگاه نکنید

DaRiOuShJh
28-06-2008, 20:06
بیا بالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخرین پست این تاپیک مربوط به 152 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!

Mojtaba N87
28-06-2008, 23:25
دوست عزیز ، دلیل خاصی برای بالا آوردن این تاپیک بود؟

تا جایی که دیدم کسی سوالی یا مطلبی در مورد این گوشی نداشته...

DaRiOuShJh
29-06-2008, 12:26
مجتبی جان دوستان در راستایه اونیکی تاپیکه خریده گوشی شبیهه n-gage پرسیده بودن که این گوشی چیه و امکاناتش چیه
منم آدرسه اینجا رو دادم و آوردمش بالا
شاید دیدن رفعه ابهام شدن دیگه پست ندادن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bersam
30-11-2008, 20:20
به به عجیبه !!!!!!!!!! بلاخره دیدم یکی دیگه هم ان گیج داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فکر می کردم یکیش دست منه یکیش هم دست فتحل جون قاجار !!!!!!!!!!!!!!!

برادر می گم این برنامه هات رو یکی یکی دارم دانلود می کنم ! یه سری بازی هم داره ها ! اگه بتونی اونا رو برام پیدا کنی یه دنیا ممنونت می شم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاپیک هم حقشه بیاد بالا !!!! خدا وکیلی حیف این برنامه ها نیست؟

منظورم هم از بازی بازی های سیمبیان نیست ! منظورم بازی هایی مثل سونیک و ریمن هست که فایلهاشون فقط مخصوصا ان گیج هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن من انگیج کلاسیک دارم ! که به نظر خودم خیلی از انگیج کیو دی بهتره !(بیچاره ده دفعه پرت شده روی زمین ولی هنوز پابرجاست !)

bersam
30-11-2008, 20:26
برنامه ای برای فرستادن مسیج ها (همچنین فایل های دریافتی !) به مموری کارت ! خیلی کاربردیه !

من این برنامه رو یه جا همین جا ها دیدم !

خودم الان می رم تستش کنم ! اگه درست بود توی پارسااسپیس آپلود می کنم تا از دست نره برنامه !

حجمش هم خیلی کمه ! یکم مشکوک میزنه !

لینک غیر مستقیم از ریپد شاره :

لینک مستقیم از پارسا اسپیس

----------------------------

برنامه سالم هست و تست شد !

.

bersam
30-11-2008, 20:33
midtownmadness

این بازی رو هم همین الان آپلود کردم ! یک بازی خیلی جالبه که روی انگیج هم تست شده !
البته فرمتش سیمبیان هست ! و برای اجرا کردنش به Fileman یا برنامه های مشابه نیاز دارین !
در ضمن اگه ارور داد یا مشکل از فضا بود ! یه خورده از فایل های قدیمی توی حافظه ی گوشی رو پاک کنین !!!

بازی سالم هست و تست شد !

.

bersam
30-11-2008, 20:44
Atlantis

این بازی هم یکی از بازی های خیلی قشنگ هست ! که به ان گیج می خوره ! البته باید حافظه ی گوشی خیلی خالی باشه !!

اولش یکم گیج میشین ! ولی بدیش اینه که فقط مرحله ی اول هست ! و تا به بازی عادت میکنی می زنه مرحله ی دوم رو بخرید !

بازی توی یه صحراست ! و سرجمع خیلی قشنگه !

بازی سالم هست و تست شد !

.

bersam
30-11-2008, 20:58
Bounce

بازی معروف که کارکتر آن یک توپ است ! بازی خیلی جذابیه ! که قبلا تا مرحله 11 بیشتر نداشت ولی توی این 21 مرحله داره ! که واقعا سرگرم کننده هست !

بازی سالم هست و تست شد !

.

DaRiOuShJh
30-11-2008, 21:12
تاپیک رو کشیدم بالا !!!!!!!!!!!!!!

این چند روزه کامپیوترم مشکل پیدا کرده ! خداوکیلی هر چی بازی و مازی و اینا داری آپ کن !!!!!!!!! منم یه سری برنامک دارم ! البته می دونم که توی اون برنامه هات همشون رو گذاشتی !

یه برنامه هم دارم که باهاش می تونی اس ام اس فارسی بتایپی ! ولی بازم مربع مربع نشون می ده ! ولی با این حال میشه تایپ کرد ! یعنی برای اون طرف درست می آد !!!!!!!!!!!

ببینم این برنامه ی این طرف درست بود یا قاطی ؟

اونو ریختم جوون بودم به خیکه شمر نمیرفت!
فارسی میخوایم چی کار...

والا سرعته دانلودم افتضاحه

مگه چیا میخوای آخه؟

هر چی symbian series 60 بگیری میخوره بهش

اینم چند تا لینک برو حالشو ببر

ببین یه سری بازی و اینا توی تاپیک گذاشتم ! ولی من خودم اینا رو نمی خوام ! مثلا من بازی هایی مثل Rayman 3 و SonicN رو می خوام ! می دونی که فرمتشون چه شکلیه ؟ نیاز به نصب هم ندارن ! همین طوری میریزیشون روی گوشی !

یادمه همون اولا این بازی ها رو توی مموری های جدا می فروختن ! من اونا رو می خوام !

مموری جدا و سر هم نداریم
فک کنم همینا رو جلال تو تاپیک بازیهای n-gage گزاشته

فرقی نداره فرمته اینها هم sis یا biz هست!

اینایی که میدیدی بازه و فقط میخواست کپی کنی همون extract شده ی sis هست!

DaRiOuShJh
30-11-2008, 21:14
برنامه ای برای فرستادن مسیج ها (همچنین فایل های دریافتی !) به مموری کارت ! خیلی کاربردیه !

من این برنامه رو یه جا همین جا ها دیدم !

خودم الان می رم تستش کنم ! اگه درست بود توی پارسااسپیس آپلود می کنم تا از دست نره برنامه !

حجمش هم خیلی کمه ! یکم مشکوک میزنه !

لینک غیر مستقیم از ریپد شاره :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیم از پارسا اسپیس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------------

برنامه سالم هست و تست شد !

.

نمیدونم اینم همون ماله منه یا نه

ولی یه برنامه هست که فک کنم 2 کیلو بود و sms ها رو روی مموری سیو میکنه مستقیم
منم دارمش و سالهاس باهاش کار میکنم و راضیم

mmc یا همین چیزا بود

احتمالا همونه

DaRiOuShJh
30-11-2008, 21:34
برای بازی ها اینجا رو دیدی؟

البته برای مدتها پیشه این تاپیک
یادم نمیاد چی به چی بوده

راستی مموری کارتت چنده؟

bersam
30-11-2008, 21:35
نمی دونم ! من توی یه تاپیک دیگه پیدا کردم ! فکر کنم اینم همون باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقا مهم !!!!!!!!!!!! بازی One رو برای N-gage داری ؟؟؟؟

کلنگ !(یا احتمالا همون جلال !!!) لینکی گذاشته بود ولی 4 شارد پاکش کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry !

اگه کسی داره آپلودش کنه !

DaRiOuShJh
30-11-2008, 21:38

همممممممممممممممم

اسمش آشناس

ولی نمیدونم دارمش یا نه

سالهاس که بازیه خوده ngage رو نریختم رو گوشیم

بیشتر به عناونه mp4 player استفاده میکنم

الان یه فیلم و 50 و 60 تا کلیپ و .... با فرمته avi دارم روش

bersam
30-11-2008, 21:38
تازه یه چیز دیگه !!!!!!!!!!!! وقتی می گم بازی های انگیج فرق میکنه نگو نه !!!!!!!! مثلا این بازی آسفالت ! که 8 مگ هست ! چه طوری نصب میشه ؟ اصولا باید ارور بده دیگه ؟ چون حافظه ی خودش گوشی 4 مگ بیشتر نیست !

bersam
30-11-2008, 21:42
راستی مموری کارتت چنده؟

128 مگ ! البته مشکل از اون نیست !!!!!!!!!!! گفتم که بازی های انگیج جدا هستن ! چون حافظه ی گوشی 4 مگ (کمتر !) هست بازی های SiS اغلب بهش نمی خورن !

مثل همین آسفالت که دانلود کردم و ارور داد !!!

Majid393
30-11-2008, 21:43
نمی دونم ! من توی یه تاپیک دیگه پیدا کردم ! فکر کنم اینم همون باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آقا مهم !!!!!!!!!!!! بازی One رو برای N-gage داری ؟؟؟؟

کلنگ !(یا احتمالا همون جلال !!!) لینکی گذاشته بود ولی 4 شارد پاکش کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry !

اگه کسی داره آپلودش کنه !

همینه ؟؟

bersam
30-11-2008, 21:44
راستی قیمت یه رم 512 چنده ؟ فکر کنم دیگه الان مفت باید باشه !

bersam
30-11-2008, 21:47
همینه ؟؟

بعله ! ممنون !
---------------------------------
ولی با این حال فکر نکنم اینم اجرا بشه ! دارم دانلودش می کنم ! البته می دونم که بازی اصلی ان گیج باید یکی دیگه باشه ! ولی خدا رو چه دیدی شاید این sis نبود !

Majid393
30-11-2008, 21:54
بعله ! ممنون !
ولی با این حال فکر نکنم اینم اجرا بشه ! دارم دانلودش می کنم ! البته می دونم که بازی اصلی ان گیج باید یکی دیگه باشه ! ولی خدا رو چه دیدی شاید این sis نبود !

البته فک کنم اینو هم برای اجرای بازی باید نصب کنی ...... :

نصب کردی ؟؟؟

bersam
30-11-2008, 22:01
نه !!!! به چه دردی می خوره ؟ یعنی الان نصبش می کنم !!!! امیدوارم اجرا بشه ! چون این بازی های خیلی باحالیه !

-------------------------------
البته این برنامه مال سری 60 ورژن 2 هست ! که ان گیج ورژن یک باید باشه ! ورژن یک این برنامه رو دارین /؟

Majid393
30-11-2008, 22:08
نه !!!! به چه دردی می خوره ؟ یعنی الان نصبش می کنم !!!! امیدوارم اجرا بشه ! چون این بازی های خیلی باحالیه !

دو پست اول این تاپیک رو بخون متوجه میشی :

DaRiOuShJh
30-11-2008, 22:11
تازه یه چیز دیگه !!!!!!!!!!!! وقتی می گم بازی های انگیج فرق میکنه نگو نه !!!!!!!! مثلا این بازی آسفالت ! که 8 مگ هست ! چه طوری نصب میشه ؟ اصولا باید ارور بده دیگه ؟ چون حافظه ی خودش گوشی 4 مگ بیشتر نیست !

بچه چه قد شلوغ میکنی!
آسفالت برای منم اجرا نشد فک کنم
8 مگ که کشکه کلی بازی دارم بالای 50 مگ!
در ضمن زشته جای دیگه نگو! با حافظه ی خوده گوشی اصلا کارنداشته باش و همیشه بالای 2 مگش رو حواست باشه خالی باشه
هر کاری میکنی روی مموری!
در ضمن!
اکثره این بازی ها رو خوده گوشی نمیکشه که extarct کنه!
مخصوصا از 30 مگ به بالا ها رو

باید از unmakesis استفاده کنی
توضیح فک کنم قبلا دربارش دادم

128 مگ ! البته مشکل از اون نیست !!!!!!!!!!! گفتم که بازی های انگیج جدا هستن ! چون حافظه ی گوشی 4 مگ (کمتر !) هست بازی های SiS اغلب بهش نمی خورن !

مثل همین آسفالت که دانلود کردم و ارور داد !!!

سنمی هم به جدا بودن نداره!

همینه ؟؟

مرسی ما که برای اینکارا دیگه پیر شدیم
یکی بگیره خبرش رو بده

راستی قیمت یه رم 512 چنده ؟ فکر کنم دیگه الان مفت باید باشه !

من الان سالهاس 512 دارم

البته فک کنم تا 1 رو هم بکشه

قیمته جدید رو ندارم چون الان مموری های جدید همشون micro شدن

من اینو فک کنم 40-50 خریدم چند سال پیش

بعله ! ممنون !

unmake sis

البته فک کنم اینو هم برای اجرای بازی باید نصب کنی ...... :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنصب کردی ؟؟؟

این برای ورژن 2 هست
فک نکنم به کار بیاد برای این گوشی
باید برای ورژن یک رو بگیری اگه نداری

plugin library ]ست! برای اجرای بازی ها لازمه

تو همون تاپیک ngage جلال گزاشته بود

:13:بعد آقا مثلا n-gage داره!!!:27:

Mojtaba N87
30-11-2008, 22:17
به به ! می بینم که تاپیک رو احیا کردید! ایول!

شما ورژن qd رو دارید یا همون ورژن قدیمی ترش که بهتر بود؟ :دی

bersam
30-11-2008, 22:18
نیم ساعت داشتی اینا رو می نوشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای بابا !!!!!!!!!!!!!!!!

باید از unmakesis استفاده کنی

خب اینو از کجام پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لینکش رو داری ؟ تازه من این تاپیک رو زیر رو رو کردم چیزی در مورد این نبود !

bersam
30-11-2008, 22:19

بنده کلاسیک دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تا حالا صد دفعه افتاده روی سرامیک هیچیش نشده !!!!!!!!!!! بگوش ماشالله !!!!!!!!!!!!!!!!:5::5::5::5::5:

کلاسیک خیلی بهتره !

Majid393
30-11-2008, 22:20
تو همون تاپیک ngage جلال گزاشته بود

کمال .....:دی

bersam
30-11-2008, 22:30
به به پیداش کردم ! یه کارایی کرد ! حالا باید تستش کنم !

DaRiOuShJh
30-11-2008, 23:08

هه هه هه
کلا تاپیک های بنده بمونه رو زمین جای سوال داره:31:

بنده کلاسیک دارم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تا حالا صد دفعه افتاده روی سرامیک هیچیش نشده !!!!!!!!!!! بگوش ماشالله !!!!!!!!!!!!!!!!:5::5::5::5::5:

کلاسیک خیلی بهتره !

پیکان! ببخشید qd سپر هم داره!
من هر دو رو داشتم
n-gage کلاسیک امکاناتش کاملتره ولی گنده تره
اونم داشتم بدم نمیومد
ولی چند تا خستش اومد دستم
الان 3 ساله که این qd آخریه رو نگه داشتم
راضیم ازش
500 تا ترک یا فیلم یا ...
دیگه آدم چی میخواد از یه گوشی؟
البته بی پی سیه بازی خوردم مدتیه!
حسو حاله دانلود نیست!

کمال .....:دی
:31:همون جلال@:27:

به به پیداش کردم ! یه کارایی کرد ! حالا باید تستش کنم !

آفنر
کاره خاصی نمیخواد بکنی!
آدرسه sis رو میدی این برات unpack میکنه

این همه هم همچین نباش! -->[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گر صبر کنی ز قوره مشروبات الکلی!!! سازی!!!@#%#$&^$%*:27:

YAMAHA-FZ16
01-12-2008, 01:36
چرا بحث رو تو انجمن ان گیج ادامه نمیدید؟؟تازه اونجا حاج یونس هم میرسه به دادتون راحت کمکتون میکنه!والله!!

DaRiOuShJh
01-12-2008, 01:55
چرا بحث رو تو انجمن ان گیج ادامه نمیدید؟؟تازه اونجا حاج یونس هم میرسه به دادتون راحت کمکتون میکنه!والله!!

جانم؟

اون وقت انجمن هم داشت ما خبر نداشتیم
کجا؟
آدرس

همین تاپیکه من زیره یه من خاک بود که!

YAMAHA-FZ16
01-12-2008, 02:47
این هم از ادرس انجمن ان گیج حاج داریوش خان::31:

bersam
01-12-2008, 05:36
این هم از ادرس انجمن ان گیج حاج داریوش خان::31:

دوست عزیز !!! اون جا برای N-gage نیست !!!!!!!!!!!!!!! من بازی های اون جا رو گرفتم به گوشیم نخورد ! بعد رفتم گفتم مشکل چیه ! legand عزیز گفتن که اصلا این بازی ها (یعنی بازی های N-gage) به گوشی من نمی خوره !!!!!!

منم گفتم چرا ؟ گفتش که N-gage یه پلافرمه !! و از این چیزا !!!!!!!!!!!!!!!! من گفتم بابا گوشی من خودش N-gage !!!! ولی خب دیگه ! LOL !!

البته اینم بگم که بازی ONE اجرا شد !!!!!!!!!!!!! خیلی باحاله !

درضمن اون قسمت فقط بازی های N-GAGE هست !

bersam
01-12-2008, 05:40
این همه هم همچین نباش! -->[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گر صبر کنی ز قوره مشروبات الکلی!!! سازی!!!@#%#$&^$%*:27:

دستت درد نکنه !!!!!!!!!!!! یعنی من همچینینم؟؟؟؟؟:3::3:

تاپیکت رو کشیدم بالا ! صفا کنی !!! غر هم می زنی !!!! ولی خداوکلیلی این one خیلی خفنه ! اگه بازی نکردی بگیر بازی کن !

DaRiOuShJh
01-12-2008, 13:18
به مدیرها درخواست دادم که این تاپیک رو منتقل کنن به انجمنی که یاماها جان معرفی کرد

Legend
01-12-2008, 15:24
دوست عزیز !!! اون جا برای N-gage نیست !!!!!!!!!!!!!!! من بازی های اون جا رو گرفتم به گوشیم نخورد ! بعد رفتم گفتم مشکل چیه ! legand عزیز گفتن که اصلا این بازی ها (یعنی بازی های N-gage) به گوشی من نمی خوره !!!!!!

منم گفتم چرا ؟ گفتش که N-gage یه پلافرمه !! و از این چیزا !!!!!!!!!!!!!!!! من گفتم بابا گوشی من خودش N-gage !!!! ولی خب دیگه ! LOL !!

البته اینم بگم که بازی ONE اجرا شد !!!!!!!!!!!!! خیلی باحاله !

درضمن اون قسمت فقط بازی های N-GAGE هست !

:31:
داداشم من گفتم N-Gage II يه پلاتفرمه...كه رو گوشي هاي جديد جواب ميده...گوشي شما N-Gage هست و بازي هاي تاپيك كمال (Kolang) همشون بايد بهش بخورند...حدود 1 گيگ بازي....

اون تاپيك هم الات تو انجمن انگيج مهم هست...پيدا نكردي بگو لينك بدم..

به مدیرها درخواست دادم که این تاپیک رو منتقل کنن به انجمنی که یاماها جان معرفی کرد

داريوش جان اونجا فقط مخصوص بازي هاي N-Gage هست...

================

يه نكته رو هم بگم:

بازي هاي N-Gage يا N-Gage I كه شما گوشيشو داريد صرفا" براي گوشي شما نيست...به گوشي هاي كه سيستم عاملشون با شما يكيه هم ميخوره...مثل 6670 6630 و...

بازي هاي N-Gage II كه من ميگم ، يه پلاتفرمه ...يعني بازم روي يه سري از گوشي ها كه سيستم عاملشون يكيه اجرا ميشه...مثل: 6120 N82 , 5700 و...

پس اين دليل نميشه كه بازي هاي هر كدوم به ديگري بخوره...اميدوارم روشن شده باشيد...:20:

شاد باشيد:40:

DaRiOuShJh
01-12-2008, 16:04
legen جان آخه این تاپیک داره اینجا خاک میخوره!
البته راست میگی اونجا هم فقط برای بازی هست

ولی این تاپیک هم میتونه اینجا باشه هم اونجا@!@#%#$^#
چی شد!×!

Mojtaba N87
01-12-2008, 22:44

درخواست شما رو دریافت کردیم ولی این تاپیک جاش همینجاس چون کلوپ گوشیه :دی

در مورد بازی هاش هم همونجا بحث کنید بهتره!

تو تاپیک Ngage I

bersam
02-12-2008, 18:33
به به دیدیم همه تشکر کردن ما هم تشکر کردیم !!!!!!! LOL !

داداشم من گفتم N-Gage II يه پلاتفرمه...كه رو گوشي هاي جديد جواب ميده...گوشي شما N-Gage هست و بازي هاي تاپيك كمال (Kolang) همشون بايد بهش بخورند...حدود 1 گيگ بازي....

خب منم که گفتم ! گفتی پلاتفرمه ! ولی من نفهمیدم این پلاتفرم چیچیه !!!! کنسوله ؟؟؟

در ضمن بازی های N-GAGE فکر می کنم منظور همین بازی هایی باشه که شما هم برای N-GAGE 2 می زاری ! مثلا همین ONE فکر کنم مال N-gage باشه !

اخه چون که نوکیا N-gage رو زد برای بازی کردن ! و بعدش هم یه سری بازی ها رو توسط یه سری مموری فروخت ... مثل سونیک و ریمن و بقیه بازی ها !! ولی این N-gage 2 که هکش کردین و برای گوشی های بالا استفاده میشه ! من می خوام ببینم این چیه ؟ گوشیه ؟ مثل سیمبیان یه زبان خاصه ؟ یا اصلا یه نوع بازیه (مثل game boy و یا psp !)

اون تاپيك هم الات تو انجمن انگيج مهم هست...پيدا نكردي بگو لينك بدم..

ممنون پیداش کردم ! قبلا هم پیداش کرده بودم ! ولی به دلایلی !(NOOBIE LOL !!!) نمی تونستم نصبشون کنم !

یعنی باید از برنامه unmakesis استفاده می کردم که من اصلا اسمش رو هم نشنیده بودم !

يه نكته رو هم بگم:

بازي هاي N-Gage يا N-Gage I كه شما گوشيشو داريد صرفا" براي گوشي شما نيست...به گوشي هاي كه سيستم عاملشون با شما يكيه هم ميخوره...مثل 6670 6630 و...

بازي هاي N-Gage II كه من ميگم ، يه پلاتفرمه ...يعني بازم روي يه سري از گوشي ها كه سيستم عاملشون يكيه اجرا ميشه...مثل: 6120 N82 , 5700 و...

پس اين دليل نميشه كه بازي هاي هر كدوم به ديگري بخوره...اميدوارم روشن شده باشيد...

شاد باشيد

ها ؟ این پلاتفرم که می گی یعنی چه !!!؟

bersam
02-12-2008, 18:34
در ضمن این برنامه هه که فایل های avi رو باز می کنه روی گوشی من نیومد ! و ارور system error ! داد !!!!

OggPlay

اینو می گم !!!

Legend
02-12-2008, 21:19
به به دیدیم همه تشکر کردن ما هم تشکر کردیم !!!!!!! LOL !

خب منم که گفتم ! گفتی پلاتفرمه ! ولی من نفهمیدم این پلاتفرم چیچیه !!!! کنسوله ؟؟؟

در ضمن بازی های N-GAGE فکر می کنم منظور همین بازی هایی باشه که شما هم برای N-GAGE 2 می زاری ! مثلا همین ONE فکر کنم مال N-gage باشه !

اخه چون که نوکیا N-gage رو زد برای بازی کردن ! و بعدش هم یه سری بازی ها رو توسط یه سری مموری فروخت ... مثل سونیک و ریمن و بقیه بازی ها !! ولی این N-gage 2 که هکش کردین و برای گوشی های بالا استفاده میشه ! من می خوام ببینم این چیه ؟ گوشیه ؟ مثل سیمبیان یه زبان خاصه ؟ یا اصلا یه نوع بازیه (مثل game boy و یا psp !)

ممنون پیداش کردم ! قبلا هم پیداش کرده بودم ! ولی به دلایلی !(NOOBIE LOL !!!) نمی تونستم نصبشون کنم !

یعنی باید از برنامه unmakesis استفاده می کردم که من اصلا اسمش رو هم نشنیده بودم !

ها ؟ این پلاتفرم که می گی یعنی چه !!!؟

پلاترفرم یعنی اجرا کننده...یا به قول خودت یه زبون دیگه هست...فرمتشون sis نیست...ngage هست...ما گوشی رو هک میکنیم تا بتونیم بازی هایی که کرک شده رو نصب کنیم...وگرنه بدون هک هم میشه ولی باید بازی رو خرید..

اون one هم با one که تو N-Gage II هست فرق داره...

این one که شما بازی میکنی...

این one که من بازی میکنم...:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرق نداره؟!:31:

DaRiOuShJh
02-12-2008, 21:47
در ضمن این برنامه هه که فایل های avi رو باز می کنه روی گوشی من نیومد ! و ارور system error ! داد !!!!

OggPlay

اینو می گم !!!

هه هه هه
بابا پسر این دوتا چه سنمی به هم دارن؟

oggplay مخصوصه پخش فایل های صوتیه ogg هست!!!

smartmovie مخصوصه پخش فایل های تصویری divx با فرمت avi هست

حالا این دو تا چه سنمی به هم دارن جوون؟

احمدصالح پور
02-12-2008, 22:37
راهی هست که بشه بازیهای ngage2رو روی گوشی انگیج اجرا کرد؟؟؟دوستان کمک کنن لطفا":

Majid393
02-12-2008, 22:50
راهی هست که بشه بازیهای ngage2رو روی گوشی انگیج اجرا کرد؟؟؟دوستان کمک کنن لطفا":

نه ......... نمیشه .......

احمدصالح پور
02-12-2008, 23:26
راستی از دوستان کسی اطلاع داره که آیا نوکیا یا برندهای دیگه می خوان گوشی مخصوص بازی بدن بیرون یا نه ؟یه خبرایی در مورد psp phoneسونی بود که فکر کنم فقط در حد حرف باقی موند نوکیا نمی خواد یه انگیج پیشرفته و به روز بسازه ؟(منظور گوشی انگیج هستش )

Legend
02-12-2008, 23:46
راستی از دوستان کسی اطلاع داره که آیا نوکیا یا برندهای دیگه می خوان گوشی مخصوص بازی بدن بیرون یا نه ؟یه خبرایی در مورد psp phoneسونی بود که فکر کنم فقط در حد حرف باقی موند نوکیا نمی خواد یه انگیج پیشرفته و به روز بسازه ؟(منظور گوشی انگیج هستش )

احتمالش هست...ولی در حد شایعه...ولی اگه بسازه کاسبی این گوشی ها کساد مییشه...

احمدصالح پور
03-12-2008, 09:24
خداییش این تاپیک برای دوستداران بازی های موبایلی خیلی لازمه و حیفه بره پایین راستی legendجان من کجا میتونم بازی برای گوشی انگیج دان کنم ؟ngage qd?منم مثل خودت خوره بازی ام حالا روی هر چیزی دستم بیاد چه گوشی چه ساعت مچی!!!!!

Legend
03-12-2008, 11:17
خداییش این تاپیک برای دوستداران بازی های موبایلی خیلی لازمه و حیفه بره پایین راستی legendجان من کجا میتونم بازی برای گوشی انگیج دان کنم ؟ngage qd?منم مثل خودت خوره بازی ام حالا روی هر چیزی دستم بیاد چه گوشی چه ساعت مچی!!!!!

سلام

خدمت شما:

شاد باشي(د):40:

DaRiOuShJh
03-12-2008, 13:41
بچه ها من کمبوده ویتامین بازی دارم که روی n-gage اجرا بشه
یعنی سری 60 ورژن 1
جایی رو سراغ ندارید که به صورته پک بده؟
تو اون انجمن هست؟

Legend
03-12-2008, 13:55
بچه ها من کمبوده ویتامین بازی دارم که روی n-gage اجرا بشه
یعنی سری 60 ورژن 1
جایی رو سراغ ندارید که به صورته پک بده؟
تو اون انجمن هست؟

اينم لينك...همه بازي ها ليست شده اند..هر كدومو خواستي دانلود كن...:46:

شاد باشي(د):40:

احمدصالح پور
03-12-2008, 14:02
راستی legendجان تو که پیداست مثل خودم موهات رو تو آسیاب بازی سفید کردی فکر میکنی بازی با کیبوردn97چه حسی میتونه داشته باشه ؟صفحه نمایشش که خوراک بازیه خودش یه پا psp هستش

DaRiOuShJh
03-12-2008, 19:16
اينم لينك...همه بازي ها ليست شده اند..هر كدومو خواستي دانلود كن...:46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشي(د):40:

دستت درد نکنه برار
ولی منظورم این نبود
بازی های سری 60 ورژن 1
خوده N-gage نباشه:10::40:

Legend
03-12-2008, 20:58
راستی legendجان تو که پیداست مثل خودم موهات رو تو آسیاب بازی سفید کردی فکر میکنی بازی با کیبوردn97چه حسی میتونه داشته باشه ؟صفحه نمایشش که خوراک بازیه خودش یه پا psp هستش

مو رو معمولا" میگن تو آسیاب سفید نکردن...تو میگی کردن؟؟؟؟:31::31:

دستت درد نکنه برار
ولی منظورم این نبود
بازی های سری 60 ورژن 1
خوده N-gage نباشه:10::40:

خب اینکه دیگه کاری نداره اینم انجمنش:

البته نمیدونم رو ngage هم اجرا میشه یا نه...:41:

bersam
03-12-2008, 21:27
هه هه هه
بابا پسر این دوتا چه سنمی به هم دارن؟

oggplay مخصوصه پخش فایل های صوتیه ogg هست!!!

smartmovie مخصوصه پخش فایل های تصویری divx با فرمت avi هست

حالا این دو تا چه سنمی به هم دارن جوون؟

ای بابا !!! خب من منظورم همون oggplay بود !!! اصلا اجرا نمیشه روی گوشی !!!

پلاترفرم یعنی اجرا کننده...یا به قول خودت یه زبون دیگه هست...فرمتشون sis نیست...ngage هست...ما گوشی رو هک میکنیم تا بتونیم بازی هایی که کرک شده رو نصب کنیم...وگرنه بدون هک هم میشه ولی باید بازی رو خرید..

اون one هم با one که تو N-Gage II هست فرق داره...

این one که شما بازی میکنی...

این one که من بازی میکنم...:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرق نداره؟!:31:

فرق که نه !!!! مهم نیتشه که پاکه !!! LOL !!!!

ببینم حالا این N-gage 2 کلا برای چه گوشی هایی ساخته شده ؟

نمیشه روی N-gage به هر دردسری اجراش کرد ؟؟؟

---------------------------------------
راستی داریوش ورژن گوشی تو چنده ؟ من طی یک عملایاته جان فدایی کشف کردم که ورژن 4 روش نصبه !!! کلی کف کردم جان تو !!!!!!!!!

Legend
03-12-2008, 21:31
فرق که نه !!!! مهم نیتشه که پاکه !!! Lol !!!!

ببینم حالا این n-gage 2 کلا برای چه گوشی هایی ساخته شده ؟

نمیشه روی n-gage به هر دردسری اجراش کرد ؟؟؟

نه....نمیشه...سیستم عامل گوشی شما فرق داره....

احمدصالح پور
03-12-2008, 23:28
حالا خدایی با این پلتفرم ngage2جای یه گوشی مخصوص بازی از نوکیا خالیه خدایش اگه همچین گوشی با این گرافیک خفن بازی میزد چه غولی میشد حالا اگر بالفرض همین ngageمعمولی رو فقط یه تغییراتی میداد و مخصوص بازیهای ngage2چی میشد!!!!!!!!!!!!

bersam
04-12-2008, 18:34
دوستان لطفا بگین که ورژن گوشی شما چنده !

DaRiOuShJh
04-12-2008, 20:24
منظورت از ورژن چیه برار؟

legend جان آخه مشکل همینجاس دیگه! با این سرعته خسته ی دایال که نیمشه تست کرد و ریسک کرد همی

oggplay به کار نمیاد که
ultra mp3 به مراتب از بقیه بهتر و قوی تر و سریع تره

DaRiOuShJh
04-12-2008, 20:28
این ویرایش هم که مرده! کار نمیکنه

حالا oggplayer رو میخوای چی کار؟

Majid393
04-12-2008, 21:49
منظورت از ورژن چیه برار؟

با وارد کردن کد #0000#* میشه ورژن گوشی رو فهمید ......

bersam
04-12-2008, 22:09
بله درسته !!! منم طی یک عملیاته جانانه فهمیدم که ورژن چهار هست !!! اخه تعجبم به اینه که یه ان 73 رو زدم ورژن 1.7 زد @!!

حالا می خوام ببینم گوشی من بر اثر فلش 4 شده یا ان گیج به کل 4 هست !

DaRiOuShJh
04-12-2008, 23:03
برای من اینو زد:

4.6 v
20-10-2005
RH-29

bersam
05-12-2008, 20:57
مال تو پیشرفته تر از منه !!! مال من زده سال 2003 !!! ورژن 4.2 !

گوشیت الان qd هست ؟ یا کلاسیک ؟

-------------------------------------
می گم این برنامهه که این فایل های مسیج رو می فرسته توی مموری ! این فایل ها رو کجا سیو می کنه ؟

DaRiOuShJh
06-12-2008, 00:51
مال من qd الان
آخرین ورژن ها هست
moviestar

برو تو این آدرس:

e:\system\mail\

احمدصالح پور
06-12-2008, 10:05
بچه ها می دونستین نوکیا گوشی ngageرو حتی قبل از pspسونی زده ؟من به عنوان گوشی دوم دارم ازش استفاده میکنم و واقعا" گوشیه خوبیه راستی نرم افزاری نداره برای فارسی کردن گوشی یا حد اقل برای فارسی کردن اس ام اس ها؟؟؟؟؟

bersam
06-12-2008, 21:58
هست !!! من زدم ولی فارسی نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lol !~!~!~! یعنی تو می تونی فارسی بنویسی ولی باز هم مربع مربع ای میشه !

bersam
06-12-2008, 22:24
PVPlayer روی گوشی من کار نداد !

راستی این پست سوم رو کاملش کن!!! اخه بعضی هاش لینک هاش نیست !
تا این همه توی تاپیک های دیگه نگردیم !!

bersam
06-12-2008, 22:40
مال من qd الان
آخرین ورژن ها هست
moviestar

برو تو این آدرس:

E:\system\mail\

چه شکلی بگیرم این ورژن رو ؟؟؟ چون فکر کنم بیشتر برنامه هایی که اجرا نمیشه مشکلش از همین باشه !

DaRiOuShJh
07-12-2008, 01:03
بچه ها می دونستین نوکیا گوشی ngageرو حتی قبل از pspسونی زده ؟من به عنوان گوشی دوم دارم ازش استفاده میکنم و واقعا" گوشیه خوبیه راستی نرم افزاری نداره برای فارسی کردن گوشی یا حد اقل برای فارسی کردن اس ام اس ها؟؟؟؟؟

چیزه به دردبخوری نداره در این زمینه!
گوشیش کلا خارجکیه:27:

هست !!! من زدم ولی فارسی نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lol !~!~!~! یعنی تو می تونی فارسی بنویسی ولی باز هم مربع مربع ای میشه !

بفرما! یه نمونش!

pvplayer روی گوشی من کار نداد !

راستی این پست سوم رو کاملش کن!!! اخه بعضی هاش لینک هاش نیست !
تا این همه توی تاپیک های دیگه نگردیم !!

تو چی رو گوشیت کار میده!
من همه ی اینا رو بدونه مشکل باز میکنم

اون پسته هم نیاکانم نوشتن! یادم نیست که چیا بوده و هست و خواهد بود!×!

چه شکلی بگیرم این ورژن رو ؟؟؟ چون فکر کنم بیشتر برنامه هایی که اجرا نمیشه مشکلش از همین باشه !

ندانم والا
من 4-5 تا عوض کردم تا این اومد دستم و نگه داشتم
ولی از این نظرها کلاسیک مشکلی نداره
باید همه ی این برنامه ها رو ساپورت کنه اونم

bersam
08-12-2008, 13:48
می گم دیکشنری انگلیسی به انگلیسی برای N-gage کسی داره ؟؟؟؟؟؟؟ چون انگلیسی به فارسی رو هم مربع مربع نشون میده :!!!!

DaRiOuShJh
08-12-2008, 23:02
باید باشه
ولی سراغ ندارم منم

نمیدونم چه طوریاس که قران رو نشون میده!
فک نکنم عکس باشن

bersam
09-12-2008, 16:05
عکسه !!!! یعنی عکس که نه ولی یهی چیزی مثل همونه !!!!!!!!!! Lol !!! من جکش رو دارم ! جک ها رو هم نشون می ده !

DaRiOuShJh
09-12-2008, 19:38
راستی تست کردی این ای بوک های جاوا رو نشون میده یا نه؟

bersam
10-12-2008, 20:15
راستی تست کردی این ای بوک های جاوا رو نشون میده یا نه؟

نه !!!!!! کجا هست ؟؟؟؟؟ لینکش رو لطف کن !!!!!!!!!:27:

DaRiOuShJh
10-12-2008, 21:14
خسته نباشی!
من دارم از کی میپرسم!!!
خودم زیاد سراغ ندارم قدیما تست کردم که اونم اکثرا جاوا ها رو نشون نمیداد

bersam
11-12-2008, 13:47
LOL !!!!!!!!!! راستی اون برنامه هه کار کردا ! فقط به یه ریست نیاز داشت ! در ضمن آسفالت اجرا نشد ولی One اجرا شد ! باحال هم هست !!!!!!!!!!!

DaRiOuShJh
11-12-2008, 17:22
خوب پس چی!
بایدم کار میکرد
برنامه هایی که معرفی کردم رو خودم بارها تست کردم و کار کردم باهاشون

bersam
12-12-2008, 22:03
می گما من مموری 128 دارم !!!!!!!!!!!!!! چه طوری روش فیلم برزیم ؟؟؟؟ تازه اگه هم 512 بخرم ! بازم کمه ! اخه فیلم ها اکثرا یه 700 مگی هستن ! پس تو چه طوری فیلم می بینی /؟

DaRiOuShJh
13-12-2008, 13:11
من تو را خفه!!! خواهم کرد!
آخه پسر
چرا اینقدر منو حرس میدی!
بابا باید تبدیل بشن فیلم ها!
با همون برنامه smatmovie فایل ها رو تبدیل میکنی خودش اپشن داره برای n-gage یه فسلم رو میتونی طرفای 100-150 مگ در بیاری
حالا فیلم هم نخواستی نیتونی کلی کلیپ و ... تبدیل کنی بریزی
هر کدوم زیره 5 مگ میشه

اون مموریت رو هم عوض کن!!!!

bersam
14-12-2008, 22:06
من تو را خفه!!! خواهم کرد!
آخه پسر
چرا اینقدر منو حرس میدی!
بابا باید تبدیل بشن فیلم ها!
با همون برنامه smatmovie فایل ها رو تبدیل میکنی خودش اپشن داره برای n-gage یه فسلم رو میتونی طرفای 100-150 مگ در بیاری
حالا فیلم هم نخواستی نیتونی کلی کلیپ و ... تبدیل کنی بریزی
هر کدوم زیره 5 مگ میشه

اون مموریت رو هم عوض کن!!!!

ها !!!!!!! چه طوری تبدیل کنم ؟؟؟؟؟؟؟ اسمارت مووی که توی گوشیه !!! عجبا !!!!!!!
یعنی فیلم ها رو بریزم روی گوشی بعد دوباره با اون تبدیلش کنم ؟
راستی می دونستی من یه چیز عجیب کشف کردم و کف کردم !!!!!!!!!!!!!
ان گیج یو اس بی داره !!! سیم موتورولا razr v3i بهش می خوره !!!!:27::27::27::27:
--------------------
البته یو اس بی رو گم کردم !!!!!!! یعنی گم نکردم گمش کردن !!!!! خداوکیلی می آن اتاق بنده رو درست کنن ! میزنن هر چی بود و نبود رو گم می کنن !!!!!!!!!! کل اتاق رو ریختم بیرون ! من پیداش می کنم !
--------------------
طی یک عملیات خطرناک ! پیداش کردم !!! همیشه وقتی خیلی دنبال یه چیزی بگردی پیدا نمیشه ! ولی یه 5 دقیقه بیخیالش می شی ! معلوم نیست چرا ولی خودش می آد جلو چشت !!!!!!!!!!!!! مثل این یکی !!!!!!! خیلی عجیب من اون جا رو گشتم !!!! به جز تبدیل های ساتا و چند تا فیش و کابل هیچی نبود ! ولی ناگهان چشمم بهش خورد خیلی باحاله مگه نه ؟

bersam
17-12-2008, 01:44
ای بابا !!!!!!!!!!! پس بلاخره من این فایل ها رو چه طوری تبدیل کنم ؟؟؟؟؟؟ یه فایل کم حجم Avi هم ریختم ولی اجرا نکرد !

bersam
18-12-2008, 11:21
کسی تبدیل نداره که فیلم ها رو با اسمارت مویی روی ان گیج اجرا کرد ؟

DaRiOuShJh
18-12-2008, 14:22
تو این برنامت رو از کجا اوردی پس؟
خوده smart movie خودش دو تا قسمت داره وقتی میگیره
فایله sis که توی گوشی میریزی
فایله exe که روی کامپیوتر نصب میکنی! و فایل ها رو برات تبدیل میکنه!!!

البته keygen ]م باید داشته باشی

bersam
18-12-2008, 16:59
یکیش همین برنامه .sis هست ! اون یکی هم کیگنش هست !(که کار هم نکرد !!!!!!)

bersam
18-12-2008, 17:01
فعلا دارم اینو دانلود می کنم !

تریبال ... آزاد باید گردد !!!

اسمم را پدرم انتخاب کرد، نام خانوادگي ام را يکي از اجدادم! دیگر بس است ! راهم را خودم انتخاب خواهم کرد .
حسین(ع) بیشتر از آب تشنه ی لبیک بود
افسوس که بجای افکارش زخمهای تنش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدند
دکتر علی شریعتی
گویند کسان بهشت با حور خوش است
من می گویم که آب انگور خوش است
این نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار
که آواز دهل شنیدن از دور خوش است
خیام
این می چه حرامیست که عالم همه از آن می جوشند
یک دســـــــــــته به نابودی نامـــــــش کوشنــــــــــد
آنان که بر عاشـــــــــــقان حرامــــــــش کردنـــــــــــد
خود خلـــــــــــــــــوت از آن پیاله ها می نوشنـــــــــد !!!
همای
آن عاشق دیوانه که این خمار مستی را ساخت
معشوق و شراب و می پرســـــــتی را ساخت
بی شــــــــک قدحی شـــــــــــــــــراب نوشید
از آن سرمست شد و این جهان هستی را ساخت
همای
گویند که دوزخی بود عاشـــــــــــــق و مســــــت
قولی است خلاف ،دل در آن نتوان بســــــــــــــت
گر عاشــــــــــق و مــــــــــــــیخانه به دوزخ باشد
فرداست که ببینی بهشت شود همچون کف دست
همای
عرصه به خلق تنگ شد ! رجب علی پلنگ شد ! چماق او تفنگ شد ! بقر بقو بقو بقو !!!
نسیم شمال

bersam
18-12-2008, 22:50
گوشیه ساله 2003 هست دوسته عزیز
تو زمونه خودش از بیشتره گوشی ها امکاناته بیشتری داشته

ولی در مقایسه با گوشی هایه بعد حق با شمس
قیمت هم دسته دو از 60-70 شروع میشه تا 150-160

:20:البته نوشم فک کنم هنوز یدا میشه ولی نه اصله فنلاند:46:

راستی اینم بگم که گوشی من از محدود گوشی های اصل فنلاند هست ! و نزدیک بود خر بشم و با یه qd عوضش کنم !!!!!:27::27::27:

اسمم را پدرم انتخاب کرد، نام خانوادگي ام را يکي از اجدادم! دیگر بس است ! راهم را خودم انتخاب خواهم کرد .
افسوس که بجای افکارش زخمهای تنش را نشانمان دادند و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدند
دکتر علی شریعتی
خیام
همای
همای
همای
نسیم شمال

DaRiOuShJh
19-12-2008, 00:31
خسته نباشی برار!
برایم نم همشون تا به حال اصله فنلاند بودن
هم qd ها هم معمولی ها

bersam
25-12-2008, 18:54
به به !!!! سلام علیکم ! می گم یه استریوی خوب برای این سری چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فیشش خیلی خاصه !!!! Lol !

دکتر علی شریعتی
خیام
همای
همای
همای
نسیم شمال

bersam
06-01-2009, 19:17
قصدمان فقط بالا آوردن بود و بس !!!

-------------

ااااا؟؟؟ عجیبه ! کلوپ انگیج رو ندیده بودم این جا ها !!!!!

دکتر علی شریعتی
خیام
همای
همای
همای
نسیم شمال

Bilbo
31-03-2009, 14:46
سلام علیکم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یه هلپ اساسی !!!!!!!! من با این برنامهه که مسیج ها رو می فرسته توی مموری یه آهنگ گرفتم ! ولی حالا موندم توش ! نه می تونم به یه گوشی دیگه بفرستمش نه توی مموری پیداش کنم ! اعصابم رو خورد کرده !
ببینم اصلا این آهنگ ها رو کجای مموری ذخیره می کنه ؟

DaRiOuShJh
31-03-2009, 23:51
کلا گوشی های نوکیا سریه 60 مسیج و بلو. توث رو یه جا نگه میدارن

یعنی بغله پیغام هات رفته
یه مقدار دفه اول سخته پیدا کردنش ولی دفعات بعد راحت تر میشه

برای فرستادنش نهم باید اول با یه فایل منیجر پیداش کنی بعد با اون بفرستی یه گوشی و .... های دیگه

Ashkan1990
18-09-2009, 20:17
سلام
موقع نصب بازی و برنامه های بالای 1mb در N-GAGE QD با ارور low memory delete some data رو برو می شم با اینکه مموری داخلیم کاملاً خالیه و رم هم 800mb جا داره.
لطفا هرکی راه حلی برای این مشکل داره کمکم کنه.

DaRiOuShJh
18-09-2009, 20:24
بعد از سالها بالاخره یه مشتری پیدا شد!

اشکان جان خوش اومدی
شما نباید روی مموری خوده گوشی نصب کنی! برای همینه که این ارور رو میده
جایی نداره که خودش
باید رو مموری جانبی نصب کنیشون

موقعه نصب شما مموری رو انتخاب کن حل میشه

برای فایل های بالای 3 مگ هم گوشی معمولا کم میاره شما باید فایل های بازش رو دستی توی مموری کپی کنی
برنامه ی unamke sis رو فکر کنم تو پست های اول گزاشته بودم

با این برنامه میتونید فایل های sis رو مثله زیپ باز و فایل هاش رو در بیارید بعد همه رو به همون ترتیب روی مموری گوشی بریزید حل میشه

pedram_sad
19-09-2009, 00:21
دوستان جایی مناسب تر از اینجا نیافتم واسه این موضوع

نظرتون راجع به این benchmark چیه ؟

Ashkan1990
19-09-2009, 01:42
بعد از سالها بالاخره یه مشتری پیدا شد!

اشکان جان خوش اومدی
شما نباید روی مموری خوده گوشی نصب کنی! برای همینه که این ارور رو میده
جایی نداره که خودش
باید رو مموری جانبی نصب کنیشون

موقعه نصب شما مموری رو انتخاب کن حل میشه

برای فایل های بالای 3 مگ هم گوشی معمولا کم میاره شما باید فایل های بازش رو دستی توی مموری کپی کنی
برنامه ی unamke sis رو فکر کنم تو پست های اول گزاشته بودم

با این برنامه میتونید فایل های sis رو مثله زیپ باز و فایل هاش رو در بیارید بعد همه رو به همون ترتیب روی مموری گوشی بریزید حل میشه

DaRiOuShJh جان، یک دنیا ممنون. مشکلم کاملاً حل شد. :11:

bigli bigli
12-10-2009, 12:53
من می خوام این گوشی رو بخرم.کسی نمیدونه باید از کجا بخرم