PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک کمک نصب نشدن ویندوز و دادن اخطار موقع نصب

ReZa DN
02-11-2007, 20:20
سلام دوستان
من میخوام از دست این اخطاری که عکسشو گذاشتم راحت شم رفته رو عصابم:20: نمیزاره windows نصب کنم تا windows xp sp3 رو bootable نصب میکنم بعد که rest میشه که ادامه نصب شروع بشه این اخطار میاد چند بار امتحان کردم باز این اخطار اومد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20:

darvish1900
02-11-2007, 20:48
سلام دوستان
من میخوام از دست این اخطاری که عکسشو گذاشتم راحت شم رفته رو عصابم:20: نمیزاره windows نصب کنم تا windows xp sp3 رو bootable نصب میکنم بعد که rest میشه که ادامه نصب شروع بشه این اخطار میاد چند بار امتحان کردم باز این اخطار اومد

:20:

دوست عزیز اولا ویندوز سرویس پک 3 وجود خارجی نداره و این ویندوز دستکاری شده است و به در نمیخوره. میتونه یکی از علتهای عدم نصب ویندوز همین باشه.
این صفحه آبی همان صقحه معروف مرگ هارد است. البته در بعضی مواقع مرگ نیست. از ویندوز دیگری استفاده کنید و هارد رو هم به خوبی فرمت نمایید

sama_65
02-11-2007, 21:20
دوست عزیز
هاردت بد سکتور داره و به همین خاطر این پیغامو میده

1795
03-11-2007, 07:27
با سلام
به نظر من بهتره ويندوزت رو تو يك درايو ديگه نصب كني اگه بازم نشد با استفاده از خود سي دي ويندوز هاردت رو مجددا پارتيشن بندي كن و بعد ويندوز رو نصب كن .اگه نشد با يه هارد ديگه امتحان كن ببين چه وضعيتي داره

sama_65
03-11-2007, 09:11
با سلام
به نظر من بهتره ويندوزت رو تو يك درايو ديگه نصب كني اگه بازم نشد با استفاده از خود سي دي ويندوز هاردت رو مجددا پارتيشن بندي كن و بعد ويندوز رو نصب كن .اگه نشد با يه هارد ديگه امتحان كن ببين چه وضعيتي داره

درست میگه دوستمون
رم رو هم یه امتحانی بکنی بدک نیست

ReZa DN
03-11-2007, 11:12
مرسی از راهنماییتون
اما بازم درست نشد حالا من میگم شاید بخاطر اینه که 2 تا هارد دارم 1 هارد قدیمی هستشه maxtor 40 یکی دیگم هارد جدید گرفتم maxtor 80 حالا من میخوام ویندوز رو رو هارد جدید 80 نصب کنم اما نمیشه امروز با سی دی windows xp sp1 هم آزمایش کردم فقط درایوهای هارد قدیمی برای نصب میاد و حتی سیم هارد قدیمی قطع کردم که رو هارد جدید نصب کنم error داد و درایوها نیومدن برای نصب :41::41: حالا مشکل از کجاست کمکم کنید:41:

:11:

sama_65
03-11-2007, 19:04
شما هارد قدیمیت رو قطع کن ببین روی هارد جدیدت نصب میشه یا نه؟
از روی setup هم میتونی بفهمی که هردو هاردت رو شناخته یا نه

majid_mir57
03-11-2007, 19:16
این مشکل هم برای من پیش اومده حتی هارد را پارتیشن بندی کردم ولی درست نشد بردم یه شرکت واسم درست کرد 6 هزار تومن هم ازم گرفت .
به احتمال زیاد اگه کابل هاردو جابجا کنی درست شه

amirara
03-11-2007, 20:59
سلام
دوست عزیز منهم همین مشکل راداشتم با نصب بعضی از ویندوزها مثل ویندوز ایندگو وازهمه سئوال کردم وراههای زیادی راهم رفتم مشکل من از مادر برد بود زیرا بعضی از ویندوزها که دستکاری شده اند ممکن است با مادر بردها سازگاری نداشته باشند من مادر برد را عوض کردم خوب شد