PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هاله ی نوترونی چیه؟

Connor.Doyle
02-11-2007, 15:40
تو مجله دانشند جیم الخلیلی یه چیزهایی گفت منو کنجکاو کرد... از دوستان می خوام با زبون ساده توضیح بدن.

Contractor
02-11-2007, 16:58
هاله ی نوترونی چییست؟

در حدود صد سال پیش - ارنست رادرفورد- کشف کرد که هسته ی اتم گوی بسیار کوچک و متراکمی است که از پروتون و نوترون تشکیل شده است و در مرکز تمام اتم های موجود در عالم قرار دارد . اما در یکی دو دهه ی اخیر ما یافتیم که تمامی هسته های اتمی چنین ترکیب ساده ای ندارند.

برخی اوقات شما به هسته هایی بر می خورید که هسته های نامتعارف نام دارند. این هسته ها پروتون های برابر دارند - که نوع عنصر را معین می کنند - . اما هنگامی که نوترون های اضافی به آن ها می دهید ایزوتوپ های مختلفی به دست می اورید.

شما می توانید به افزودن نوترون ها ادامه دهید تا جایی که دیگر با هسته اتصال بر قرار نکنند ، اما چند نوترون پایانی نیز پس از پیوستن به هسته ، در بیرون آن پخش شده و ابری از جنس نوترون تشکیل می دهند. ابر گونه ی مذکور (هاله ی نوترونی) خوانده می شود ...

از دوستان خواهش می کنم الکی نظر ندن چون من تمامی این مقالات رو میشینم تایپ می کنم.... من یخ حوض می شکنم.... من......

جا داره بگم که بیشتر این مطالب رو مدیون مجله ی دانشمند هستم.... دوستانی که خواننده ی این مجله هستن خوب می دونن.....منتظر نظرات - واقعی- شما هستم.....

با تشکر .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Post Edited

Connor.Doyle
06-11-2007, 15:06
این که چه پستی دادی که حالا..... بماند.
ولی نقل قولت آشناس برام. درست بعد از اون پیام تو هوپا یک سوال پرسیده شد شما که می تونی همون سوال رو جواب بده.