ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با موددم zolrix 3 chip

Hossein_nasa62
02-11-2007, 11:36
با سلام :11:
من 10ماه است مودم zolrix 3 chip که گارانتی زولتریکس کیش (جزیره ) رو داره دارم . مشکل من با این مودم این است که بعضی وقت ها مثلا هر 10 دفعه وصل شدن به اینترت یا موقع خارج شدن از اینترنت سیستم خود بخود ری استارت می کنه البته بعضی موقع هم بدون اینکه به اینترنت وصل بشم ری استارت می شه و البته گاهی هم که در صفحه propertis مودم بر روي query modem كليك مي كنم سيستم ري استارت مي شه مي خواستم ببينم مشكل از کجاست
باتشكر:

Balrog
02-11-2007, 12:53
براى اين مودم يه تاپيك مفصل و جدا داريم (اگه پيدا نكردى بگو تا لينكش رو بدمت).

شما مودم رو تو يه اسلات ديگه جا بزن، ببين فرقى حاصل مى‌شه يا نه.

Hossein_nasa62
02-11-2007, 17:03
دوست عزیز من اسلات اون رو قبلن عوض کردم ولی باز همین مشکل رو داره و ممنون می شم لینک اون رو برام بزاری

Balrog
02-11-2007, 18:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

glc_engineer
04-11-2007, 09:08
با سلام :11:
من 10ماه است مودم zolrix 3 chip که گارانتی زولتریکس کیش (جزیره ) رو داره دارم . مشکل من با این مودم این است که بعضی وقت ها مثلا هر 10 دفعه وصل شدن به اینترت یا موقع خارج شدن از اینترنت سیستم خود بخود ری استارت می کنه البته بعضی موقع هم بدون اینکه به اینترنت وصل بشم ری استارت می شه و البته گاهی هم که در صفحه propertis مودم بر روي query modem كليك مي كنم سيستم ري استارت مي شه مي خواستم ببينم مشكل از کجاست
باتشكر:
عزيز جون مشكل از درايور فكس مودمته اونو دوباره نصب كن يا ورژن جديدشو پيئا كن شايد حل بشه