مشاهده نسخه کامل
: هدفون
signinfo
01-11-2007, 19:32
هدفون داخل گوش یا ایرفون تا سقف 50 تومان چی پیشنهاد میشه؟
برای من باس عمیق,نرم و زیاد ,ایزوله بودن صدا و گوش خراش نبودن صدا در صورت زیاد کردن والیوم مهم هستن...
گزینه های مد نظر خودم:
1- Sony MDR-NX3
2- Sony MDR-EX85 LP
3- Sony MDR-KX70
4- Panasonic RP-HJE70
البته این مدل های سونی کلا انگار صدا رو خوب ایزوله نمی کنن...ولی فعلا گزینه بهتری پیدا نکردم...گزینه 4 هم سخت و گرون گیر می آد وگرنه چیز خوبیه می گن...نظر شما در مورد اینا چیه؟ گزینه ای بهتری ندارید تو این محدوده قیمت؟
من از پلیر Creative ZEN V Plus استفاده می کنم...
85lp باید چیز خوبی باشه ...
signinfo
03-11-2007, 19:33
اون قضیه ایزولیشن چی؟ خیلی بدجوره؟ ایزولیشن یکی از خواص مهم این نوع هدفون هاست...
پاناسونیک چی؟ نظری راجع بهش نداری؟
آخه وقتی میگیم خیلی بدجوره منظورمون در مقایسه با یه مدل بهتر از خودشه که دیگه یعنی خیلی بهتر ... مثل اینه که بگیم "من شنیدم نمره ات شده 18.5 ، حالا این بده یا خوبه ؟" .. طبیعتا در مقایسه با 19.75 نمره پایینی هستش ولی از 90% نمره های دیگه بهتره ...
والا پاناسونیک رو نمی شناسم و نظری ندارم ...
signinfo
08-11-2007, 12:15
سلام من رفتم Ex85lp رو تو نمایندگیش برام از جعبه باز کرد و با پلیرم تست کردم ( طرف آشنا بود ) ولی هر کاری که کردم دلم نیومد 40 تومان بدم بخرمش...خیلی معمولی بود صداش و باسش هم جالب نبود ...ولی چون همه جا تعریفش رو کرده بودن, ایراد رو به حساب گوشام گذاشتم و از خرید هدفون به کلی منصرف شدم...
حالا به شوخی میگم : ولی اگه یه ایراد نداشته باشه این کارای Ex به نظرم همین باسشونه ! .... حتما مشکل از گوشته !! .. (شوخی)
signinfo
09-11-2007, 16:23
اگه جدی هم می گفتی بازم جای تامل داشت!
ولی جدا از شوخی من کلا دلم می خواد باس هدفون مثل باس اسپیکر حس بشه...در کل صدای بم یه جور پر کننده فضاست و در عین حال باعث می شه که سروصدای بیرون رو نشنوی...یه جورایی ایزوله می کنه صدا رو...بازم اینجا بحث سلیقه مطرحه و باس خوب این مدل هدفون برای گوش من کمه...من باید دنبال همون مدل هدفون های دیگه باشم ( همونا که تو جعبه پلیرم بود...نمی دونم بهشون چی می گن ) اونا خیلی بیشتر باس تولید می کنن به نظرم...
با اون حساب باید بری دنبال هدفون هایی که اصطلاحا بهشون میگن full size ... یعنی کامل روی گوش رو می گیره و واسه باس بهتره ...
اگه اشتباه نکنم هدفون های گوشی نوکیا هم باید باس خوبی داشته باشن امتحان کردی؟؟؟
signinfo
11-11-2007, 00:03
آره با نظرت موافقم سیمور...واسه تو خونه اونا گزینه خیلی خوبی هستن...اما برای استفاده با پلیر و بیرون از منزل به خاطر اندازه نسبتا بزرگ و مصرف زیاد باطری عملا کارایی ندارن...
Ali&G جان در مورد هدفون های نوکیا من فقط مال N95 رو با خودش تست کردم...خیلی معمولی بود طوری که برای صاحبش یه هدفون سونی 808 گرفتم 10 تومان و دیگه مال خود گوشی رو استفاده نمی کنه...
reza fontana
18-11-2007, 02:45
همون دومی خوبه
reza fontana
18-11-2007, 02:46
میتونی از هدفون گوشیهای سونی اریکسون استفاده کنی
signinfo
19-11-2007, 18:22
یه K750 داداشم داره...با مال اون تست می کنم...مرسی
سونی کارای خوب داره ، ولی شک دارم اونایی که روی موبایل می فروشن چیز قابل رقابتی باشه ... من خودم شخصا k750 رو یه بار چک کردم ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.