ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند كمك درمورد فلش ميخوام؟!

Mahiar0
01-11-2007, 15:55
چطوري ميشه تو فلش فارسي نوشت؟ تو Flash MX 6
-----------------------------

چطوري ميشه باران درست كرد يعني قطرات باران تك تك از بالا به پايين بياد قطره تك تك درست ميتونم بكنم ولي چند تايي نمي دانم چرا نميشه:41:
راهنمايي ميكنيد كجا برم چي رو بزنم
new symbole يك قطره مي سازم زياد ميكنم ولي جالب نميشه باران پشت هم نميشه يا ريزش برگ

-------------------
كسي ميتونه بگه چطوري يه فلش شبيه اين درست كنم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر گام به گام بگيد ممنون ميشم

milaadesign
01-11-2007, 18:02
در مورد درست کردن اون طرحی که معرفی کردی :
برای شیپ برگها که حتما میتونی خودت بکشی.. ولی اگه نتونستی از این استفاده کن...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد حرکت اون مستطیل آبی رنگ کافیه این اکشن رو بهش بدی :

on (press)
{
startDrag (this, false);
}

on (release, releaseOutside)
{
stopDrag ();

milaadesign
01-11-2007, 18:20
در مورد ریزش اون برگها اگه دقت کنی میبنی که برگها سایز و سرعت متفاوتی دارن
برای این کار یا میتونی یه دسته option رو برای یه تعداد برگ تعیین کنی که همونا تکرار بشن
یا اینکه به صورت رندوم با استفاده از دستور Math.random تعیین کنی
برای سقوطشون این اکشن رو میدی :
onEnterFrame
this._Y += 1
که این 1 در واقع سرعت سقوط که هر چه بیشتر بشه سریعتر میاد پایین

اکشنهایی رو که من نوشتم فقط برای توضیح بوده و ممکنه نیاز به اصلاح داشته باشه
چون من بیشتر فکرم تو سویشه و بعضا اکشنهای سویش رو مینویسم :دی

Mahiar0
01-11-2007, 18:44
پس اينا اكشن هستند چون هنوز اكشن نويسي بلد نيستم نمي دانم كجا بايد برم كه بايد ياد بگيرم
فكركردم معمولي وبدون اكشن است
ممنون

milaadesign
01-11-2007, 18:53
برای اون که برگها رو سطح مستطیل هم میموندن با یه دستور if درست میشه
فکر کنم باید از if(Near استفاده کنی
یعنی وقتی به سطح مستطیل رسیدن اون دستوری که برای سقوط بود دیگه کار نکنه (اون 1 بشه 0)

و یه نکته دیگش هم محل سوقط برگها یا در واقع X برگهاست (مسلما Y برای همه 0 است)
که اونم باید به همون دو روشی که اول عرض کردم تعیین بشه

milaadesign
01-11-2007, 19:03
بله همش اکشنه و لی اصلا چیزه سخت و پیچیده ای نیست
فقط کافیه که یکم فکر کنی و بنویسی .. کاری که من آلان کردم.
مثلا همین دستوری که برای سقوط بود :
onEnterFrame
this._Y += 1
خیلی راحت میتونی متوجه بشی که چی گفته.. مثلا گفته که
onEnterFrame یعنی در هر فریم.
this_Y += 1 یعنی Y این object به علاوه 1 بشه!
که اگه Frame rate مثلا 20 باشه هر ثانیه به اندازه 20 پیکسل پایین میره.
در کل منظورم اینه که نیازی نیست جایی بری واسه یاد گرفتنش.. کافیه وقت بزاری.

Mahiar0
01-11-2007, 19:14
خوب اين دستورات منظورم اينه كه كجا بايد گذاشت؟ كدوم منو باز كنم كه اكشن بنويسم

ياد گرفتن كه اجبارا بايد ياد بگيرم چون اين ترم درسمون فلش است وپروژه ام هم طراحي سايت با فلش

استاد هنوز چيزي نگفته براي همين ميخوام زودتر ياد بگيرم

milaadesign
01-11-2007, 21:34
اگه میخواید زودتر از استادتون یاد بگیرید میتونید کمی اینجارو مطالعه کنید :

در مورد اون سوال اولتون عرض کنم که برای فارسی نوشتن میتونید از فارسی نویس مریم استفاده کنید.

Mahiar0
14-11-2007, 18:02
setInterval(tolidbarg, 100);
function tolidbarg() {
i++;
duplicateMovieClip(_root.barg, "barg"+i, i);
setProperty("barg"+i, _y, "0");
setProperty("barg"+i, _x, 10+random(530));
setProperty("barg"+i, _rotation, random(360));
setProperty("barg"+i, _xscale, 5+random(15));
setProperty("barg"+i, _yscale, 5+random(15));
set("_root.barg"+i+".i", random(10));
if (i>100) {
i = 0;
}
}

مي تونيد معني كنيد هرخطش رو بگيد چه كارايي ميكند
الان با اين كد ريزش برگ داريم

Mahiar0
28-11-2007, 11:23
يه چند تا سايت كه با فلش درست شده باشند ميديد
ميخوام ايده بگيرم من بايد طراحي سايت دانشگاه پروژه ام است

Mahiar0
28-11-2007, 15:08
چطوري منوي شبيه اين درست كنم البته با فلش
اين سايت رو ببينيد منوهاش چطوري باز ميشه

راستي چطوري نوشته متحرك مثل اين بگذارم كه حركت كند اوم موشن كه بلدم اينه كه از چپ به راست كل نوشه ميره اما اين كم كم مياد وميره

flashman
28-11-2007, 15:29
سلام دوسته من

منوی این سایت رو شما با فلش براحتی هرچه تمام تر میتونید درست کنید . فایلی که در بانک فلش Up کردم رو دانلود کنید حتما به دردتون میخوره . با اون می تونید درست کنید .

موفق باشی

Mahiar0
29-11-2007, 11:51
درمورد اين يكي يكم بيشتر توضيح ميده از اون قسمت كه اكشن ميخواد بده گنگه

flashman
29-11-2007, 13:41
سلام دوسته من

من مي خوام به شما ياد بدم كه كاري بكنيد كه هر دفعه كه يك فايل فلش رو باز ميكنيد رنگ بكراندش تغيير كنه اين كار خيلي سادست و جالبه!براي اين كار شما ابتدا بايد يك movie(فايل جديد) جديد باز كنيد و در اون 2 لايه ايجاد كنيد.در لايه اول با ابزار مربع يا Rectangle Tool يك مربع به اندازه صفحه اي كه باهاش كار مكيند بكشيد!شما ميتونيد با زدن L ابزار مربع رو انتخاب كنيد. به لايه دوم برويد ودر آن يك تكس فيلد خالي از نوع DynamicText ايجاد كنيد.و اسم آن را co بگذاريد.در فلش 5 شما بايد instance رو co و در فلش ام ايكس بايد مقدار var را برابر با co بگذاريد! ما در اين تكس فيلد مي خواهيم كه كد رنگ رو نشون بديم.
حالا فقط كافيه كه اون مربع رو كه ايجاد كرديد رو به بك Movie Clip تبديل كنيد. براي اين كار شما بايد ابتدا مربع رو انتخاب كنيد و به منوي insert رفته و Convert To Symbol را انتخاب كنيد.يك پنجره باز مي شود كه شما بايد يك نام براي نام Movie انتخاب و MovieClip رو انتخاب كنيد!حالا اكشن نويسي ميماند !بخش جالب و شيرين كار .ما بايد ابتدا يك شي رنگ ايجاد كنيم كه در خط اول ايجاد شده و شما ميتونيد اون خط رو ببينيد. در خط بعد ما با متد SetRGB(); رنگ شي خودمون رو تعريف مي كنيم كه مقدار اون رو با متد random() مشخص مي كنيم!
و بالاخره در خط آخر رنگ مربع رو در TextField كه ايجاد كرديم نمايش ميديم.
;(rr = new Color(_root.rr
;((rr.setRGB(random(0xFFFFCC
;(co = rr.getRGB().toString(16
و تموم شد. حالا شما يك Movie داريد كه هر دفعه كه باز ميشه يك رنگ هست كه ميشه اون رو در جاهاي مختلف استفاده كرد!

دوسته من شما با کجای این مشکل دارین به نظر من که خیلی خوب توضیح داده .

موفق باشی

Mahiar0
29-11-2007, 14:00
بخش جالب و شيرين كار .ما بايد ابتدا يك شي رنگ ايجاد كنيم كه در خط اول ايجاد شده و شما ميتونيد اون خط رو ببينيد. در خط بعد ما با متد SetRGB(); رنگ شي خودمون رو تعريف مي كنيم كه مقدار اون رو با متد random() مشخص مي كنيم!و بالاخره در خط آخر رنگ مربع رو در TextField كه ايجاد كرديم نمايش ميديم.

يعني چه؟

Mahiar0
29-11-2007, 19:02
راستي چطوري كلا اين فلش كه دارم درست ميكنم save كنم كه جاي ديگر مي برم فونت فارسيش وعكس هاي داخل ديده بشود چون الان معمولي save كنم جاي ديگر مي برم فارسي ديده نميشود

flashman
01-12-2007, 19:56
سلام دوسته من

دوسته عزیز شما اگه مثلا برای فارسی نویسی از برنامه Parwin استفاده کرده باشید وقتی Save کنید و در جای دیگه فایل تونو باز کنید فونت هاش به هم میریزه (البته اگه Parwin نباشه ) ولی در مورد عکس ها این طوری نیست اگه عکسی رو در فلش Import کنید در هر جای دیگه که برنامرو باز کنید بدون هیچ مشکلی باز میشه و اگه از فیلتون خروجی بگیرید در همه جا هم فونت هاش درسته و هم عکس ها

موفق باشی

Mahiar0
01-12-2007, 21:30
سلام دوسته من

دوسته عزیز شما اگه مثلا برای فارسی نویسی از برنامه Parwin استفاده کرده باشید وقتی Save کنید و در جای دیگه فایل تونو باز کنید فونت هاش به هم میریزه (البته اگه Parwin نباشه ) ولی در مورد عکس ها این طوری نیست اگه عکسی رو در فلش Import کنید در هر جای دیگه که برنامرو باز کنید بدون هیچ مشکلی باز میشه و اگه از فیلتون خروجی بگیرید در همه جا هم فونت هاش درسته و هم عکس ها

موفق باشی

با مريم فونت نوشتم الان نگفتي چي كنم كه جاي ديگر ديده بشه
چون به يكي ديگه دادم گفت فارسي ديده نميشه

flashman
01-12-2007, 23:48
سلام دوسته من

اگه شما فایل Swf نهایی رو در جای دیگه باز کنید مشکلی با فونت ندارید .

Mahiar0
02-12-2007, 00:12
سلام دوسته من

اگه شما فایل Swf نهایی رو در جای دیگه باز کنید مشکلی با فونت ندارید .

همان swf رو به يكي دادم گفت فونت فارسي ديده نميشه
هم fla:41::41:

flashman
02-12-2007, 18:28
سلام دوسته من

دوسته عزیز شما لینک این فایلتونو بدید تا شاید این طوری بشه مشکلتونو حل کرد

موفق باشی

Mahiar0
02-12-2007, 21:41
سلام دوسته من

دوسته عزیز شما لینک این فایلتونو بدید تا شاید این طوری بشه مشکلتونو حل کرد

موفق باشی

پي ام دادم

Mahiar0
04-12-2007, 10:40
يه كمك ديگر
چطوري ميتونم يك مثلا منو كه متني دكمه نيست
منوي اصلي
كه موس روش بره بلرزه وبعد موس رو فشار بديم كاري كه ميخوايم مثلا يك عكس يا نوشته يا يك موي كليپ بياد
اون اولش كه موس ميره روش شروع به لرزش ميكنه كه هيج راحته ولي با چه دستوري ميشه كه كليك كرديم عمل ديگر رو انجام بده
من يه سيمبول ساختم تا لرزش stop گذاشتم ولي بعدش نميدانم واون رو تو scen گذاشتم on rolower ولي براي كليك بعدش نمي دانم چي بايد كرد pressكه نه

راهنمايي كنيد

flashman
04-12-2007, 19:30
سلام دوسته من

دوسته عزیز اگه منظور شما اینه که با زدن دکمه مثلا یه عکس نمایش داده بشه میتونید ازیه دستور ساده مثله GoToAndPlay استفاده کنید . وبعد فیم یا عکس خودتون در فریم مورد نظر قرار بدید .

موفق باشی

Mahiar0
04-12-2007, 22:44
سلام دوسته من

دوسته عزیز اگه منظور شما اینه که با زدن دکمه مثلا یه عکس نمایش داده بشه میتونید ازیه دستور ساده مثله GoToAndPlay استفاده کنید . وبعد فیم یا عکس خودتون در فریم مورد نظر قرار بدید .

موفق باشی

ممنون
هنوز نفهميدم ولي حالا ور ميرم ببينم چي ميشه

الان فكنم اين رو هم بگيد با gotoand stop
ميخوام مثلا يه موي كليپ رو داره نشان ميده يا گالري عكس رو حالا ديگه خسته شدم ميخوام كنسل كنم ديگه نشان نده چي بايد كرد؟ چون اينطوري بايد صبر كرد همه عكس هارو ديد

يعني چطوري همه رو تو سيمبل درست كنم وچي كنم توscene

چون هنوز بلد نشدم با كليك روي دكمه بره سن بعد اون goto scene next مي زنم وتو scene 2هم يه چيزايي ميگذارم ميخوام ببينم هردو scene «و سريع باهم هي نشان ميده

Mahiar0
05-12-2007, 21:20
ممنون
الان اين منو رو مثلا درست كردم

الان چي كنم اون اخري روي اون منوي اخر اسمش مجتمع ها روش كليك بشه منو ها بسته بشه واون عكليات انجام بشه

.fla بگذاريد ور مي رم ميفهمم

Mahiar0
06-12-2007, 19:33
مي بخشيد اينقدر سئوال ميكنم
براي منو كه مشكلم حل شد ور رفتم حالا نمي دانم درست يا غلط كاري كه ميخوام رو انجام ميده ولي اون اخر كه مثلا فلان چيز باز ميشه حتما بايد يك كليك رو كنم يا موس خارج ببرم تا اون بسته بشه والا روي منوي بعدي كليك كنم مي افته روش ودرهم ميشه

يه سئوال ديگه گالري عكس چطوري درست كنم
شبيه اين عكس

روي اون عكس كوچك ها كليك كني بزرگ بشه جاي قبلي قرار بگيره دستور gotoand play هم تو سيمبل رويفريم فقط كار ميكنه نتونستم درست كنم
وclose هم بشه كرد
اگر ميشه .fla بگذاريد ممنون ميشم كه ببينم چي كرديد

يك سئوال ديگر طراحي سايت درحد متوسط شما ها انجام ميديد همه تو يه scen انجام ميديد من دارم روي يك scene انجام ميدم وچند لايه وهمه تو فريم اولشون وبقيه تو سيمبل است

مي بخشيد زياد سئوال ميكنم
تاپيك هم جدا نمي زنم كه زيادي تاپيك نشه:31:

flashman
09-12-2007, 01:23
سلام دوسته من

دوسته عزیز شما برای این که روی یه عکس کلید میکنید بزرگ شه دوراه حل دارید .
1- با استفاده از دستور Visible هر عکسی رو میخواید ببینید با استفاده از این دستور عکس قبلی رو ناپدید کنید .

2- همه عکس های بزرگ رو در یه Movie Clip قرار بدید و با استفاده از فراخوانی اونارو نشون بدید .

موفق باشی

Mahiar0
09-12-2007, 09:36
سلام دوسته من

دوسته عزیز شما برای این که روی یه عکس کلید میکنید بزرگ شه دوراه حل دارید .
1- با استفاده از دستور Visible هر عکسی رو میخواید ببینید با استفاده از این دستور عکس قبلی رو ناپدید کنید .

2- همه عکس های بزرگ رو در یه Movie Clip قرار بدید و با استفاده از فراخوانی اونارو نشون بدید .

موفق باشی

ميشه يه نمونه ساده درست كنيد .fla
:11:

nasim965
09-12-2007, 10:42
سلام دوستان
من تا حالا با flash كار نكردم ، يه كاري پيش اومده كه بايد روي نقشه ايران يكسري مكان مشتريامونو با علامت چشمك زن مشخص كنم ،‌ممكنه راهنماييم كنيد چه كار بايد بكنم .

Mahiar0
12-12-2007, 12:09
مي بخشيد اينقدر سئوال ميكنم
براي منو كه مشكلم حل شد ور رفتم حالا نمي دانم درست يا غلط كاري كه ميخوام رو انجام ميده ولي اون اخر كه مثلا فلان چيز باز ميشه حتما بايد يك كليك رو كنم يا موس خارج ببرم تا اون بسته بشه والا روي منوي بعدي كليك كنم مي افته روش ودرهم ميشه

يه سئوال ديگه گالري عكس چطوري درست كنم
شبيه اين عكس

روي اون عكس كوچك ها كليك كني بزرگ بشه جاي قبلي قرار بگيره دستور gotoand play هم تو سيمبل رويفريم فقط كار ميكنه نتونستم درست كنم
وclose هم بشه كرد
اگر ميشه .fla بگذاريد ممنون ميشم كه ببينم چي كرديد

يك سئوال ديگر طراحي سايت درحد متوسط شما ها انجام ميديد همه تو يه scen انجام ميديد من دارم روي يك scene انجام ميدم وچند لايه وهمه تو فريم اولشون وبقيه تو سيمبل است

مي بخشيد زياد سئوال ميكنم
تاپيك هم جدا نمي زنم كه زيادي تاپيك نشه:31:

اگر ميشه يه نمونه بگذاريد وراهنمايي كنيد:41:

Mahiar0
18-12-2007, 23:11
اقا تورو خدا يكي كمك كنه هنوز توش ماندم روي اين منوها روي منوي بعدي ميري قبلي هنوز هست واينكه رو هم مي افتد وهمچنين عكسي كه باز ميشه وعكس بعدي هم روش مي افتد
نگاه كنيد
يكي همين رو درست كنه وبگه
لطفا نگيد اين كار كن و... اگر مي توانيد انجام بديد چون ديگه رو اعصابم راه رفته نفهميدم بايد چي كرد:41::41::41::41:
لينك

Dolphin 7
20-12-2007, 15:04
اقا تورو خدا يكي كمك كنه هنوز توش ماندم روي اين منوها روي منوي بعدي ميري قبلي هنوز هست واينكه رو هم مي افتد وهمچنين عكسي كه باز ميشه وعكس بعدي هم روش مي افتد
نگاه كنيد
يكي همين رو درست كنه وبگه
لطفا نگيد اين كار كن و... اگر مي توانيد انجام بديد چون ديگه رو اعصابم راه رفته نفهميدم بايد چي كرد:41::41::41::41:
لينك

اگه مي خواي هر كدوم از منوها يا عكسا تنهايي اجرا شه بايد يه مووي كليپ درس كني و اينا رو هر كدومشو بذاري تو يه فريم بعد به كيليدا آدرس دهي كني كه هر كدومشو كه زدي مي خواي كدوم فريم از كدوم مووي كليپ اجرا شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثلا يه مووي كليپ درس مي كني به اسم pcworld بعد تو فريم اولشو خالي مي ذاري و فريم دومش عكس شماره يكو مي ذاري تو فريم سومش عكس شماره دو و تو فريم چارمش عكس شماره سه رو مي ذاري بعد تو اولين فريمش يه اكشن استپ مي ذاري كه همين جور الكي اجرا نشه بعد از تو مووي كليپ مياي بيرون مي ري سراغ دكمه هايي كه قراره هميشه تو صفه باشه (يعني همون سه تا اصلياي سمت چپ صفه) بعد به كيلد اولي مي گي كه از تو مووي كليپ pcworld فريم دومشو اجرا كنه و وايسه (اكشن گو تو اند استپ) و از تو مووي كليپ pcworld ، مووي كليپ اولي كه قراره بعد از كليك كردن اولين دكمه اجرا بشه رو پلي كنه و همين جور واسه كيليداي ديگم اكشن مي نويسي و مي گي كه مي خواي تو كدوم فريم pcworld بره و كدوم مووي كليپو مي خواي اجرا كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همين سادگي به همين خوشمزگي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يه نمونشو واست درس كردم دانلود كن ببين هر جاشم مشكل پيدا كردي بگو :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mahiar0
20-12-2007, 19:05
[COLOR=blue]

بابا من چي بدشانسم اين رو با فلش mx چند درست كردي نه با 6 باز شد ونه با 8
باز نميشه:41::41::41::19:

Dolphin 7
20-12-2007, 19:41
بابا من چي بدشانسم اين رو با فلش mx چند درست كردي نه با 6 باز شد ونه با 8
باز نميشه:41::41::41::19:

فايل swf شم اجرا نشد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نگفتي ورژن فلشت چنده منم اينو با فلش 9 درس كردم و به فايل فلش 9 سيوش كردم الان به فايل فلش 8 سيوش كردم كه گفتي فلش 8 داري فك نكنم ديگه مشكلي داشته باشه :

Mahiar0
20-12-2007, 22:06
اقا دمت گرم يه چيزايي فهميدم چطوري ميشه خوب شد زودتر فهميدم والا بايد دوباره از اول شروع ميكردم
فقط يه قسمتش رو نفهميدم توي ايني كه دادي
تو symbol4 تو فريم 2 نشان ميده كه بايد اكشني توش باشه ولي چيزي نيست چطوري؟
خودم الان از روي مال شما درست كردم بايد حتما دوبار كليك كنم تا منو باز بشه ؟

دمت گرم واقعا

Dolphin 7
20-12-2007, 22:29
اقا دمت گرم يه چيزايي فهميدم چطوري ميشه خوب شد زودتر فهميدم والا بايد دوباره از اول شروع ميكردم
فقط يه قسمتش رو نفهميدم توي ايني كه دادي
تو symbol4 تو فريم 2 نشان ميده كه بايد اكشني توش باشه ولي چيزي نيست چطوري؟
خودم الان از روي مال شما درست كردم بايد حتما دوبار كليك كنم تا منو باز بشه ؟

دمت گرم واقعا
اون فريم دوئه چيزي نيس ، يه اينتر الكي خورده فك مي كنه اكشنه :31:
برو تو اكشن فريم دو بعد برو تو خط دو يه بك اسپيس بزن اون اينتري كه خورده پاك مي شه مي ره خط يك بعد اون بالاي فريم تو كه يه چيزي شبيه دايره كوچيك هس كه نشون مي ده اين فريم اكشن داره پاك مي شه :5:

اوني كه فك مي كني بايد دو بار كليك كني كه باز بشه به خاطر اينه كه اون انيميشني كه واسه باز شدن منوت گذاشتي تو فريم اولش اكشن Stop گذاشتي اگه اونو پاكش كني درس مي شه يعني فقط فريم 10 و 20 اون انيميشنت اكشن Stop داشته باشه نه فريم اولش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mahiar0
20-12-2007, 23:25
اون فريم دوئه چيزي نيس ، يه اينتر الكي خورده فك مي كنه اكشنه :31:
برو تو اكشن فريم دو بعد برو تو خط دو يه بك اسپيس بزن اون اينتري كه خورده پاك مي شه مي ره خط يك بعد اون بالاي فريم تو كه يه چيزي شبيه دايره كوچيك هس كه نشون مي ده اين فريم اكشن داره پاك مي شه :5:

اوني كه فك مي كني بايد دو بار كليك كني كه باز بشه به خاطر اينه كه اون انيميشني كه واسه باز شدن منوت گذاشتي تو فريم اولش اكشن Stop گذاشتي اگه اونو پاكش كني درس مي شه يعني فقط فريم 10 و 20 اون انيميشنت اكشن Stop داشته باشه نه فريم اولش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اقا يه دنيا ممنون
ولي استپ اضافي برداشتم منوي كشويي كه باز ميشه دوباره باز ميشه براي خودم
واقعا خيلي حال دادي دعات كرديم
چون بدجوري رو اعصابم رفته بود
دمت گرم

اون يكي مشكلم درمورد لايه ها رو هم مي تواني حل كني يعني يه عكس مياد وعكس بعدي رو كه مي زنم روش نياد وقبلي بسته بشه
فكنم بايد يه جورايي شبيه همين منو ها باشه

Mahiar0
21-12-2007, 14:43
يكشو كه تو يه تاپيك ديگه واست گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- هر كدوم از اون عكسا رو تبديل كن به مووي كليپ بعد دقيقا اين اكشنو بشون بده :

3- در حالت عادي كه يه متنو با اسكرول موس مي توني بالا پايين ببري ولي اگه منظورت از اسكرول كردن متن گذاشتن يه اسكرول بار واسه اون متنه (مث اسكرول بارايي كه كنار پنجره اينترنت اسكپلورر يا ماي كامپيوتر هس) اين كارو بايد بكني : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الف - يه اسم واسه اون تكست باكست تو قسمت InstanceName يه اسم بذار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ب - از تو منوي Window ، قسمت Components رو انتخاب مي كني تا يه پنل به همون اسم وا شه بعد تو اون پنل مي ري تو قسمت User Interface بعد UIScrollBar رو مي گيري مي كشي مي ندازيش تو صفه يا دو بار روش كليك مي كني كه وارد صفه شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ج - روي اون اسكرول باري كه وارد صفه كردي يه بار كليك كن بعد برو پايين فلش تو قسمت Parameters ( اگه نبود تو منوي Window تو زير منوي Properties پيداش كن) تو قسمت _targetInstanceName ، همون اسميو كه واسه تكت باكست گذاشته بوديو بنويس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

د - الان متنت اسكرول بار داره فقط كافيه اون اسكرول بارو بياري بچسبوني به كناره راس يا چپ تكست باكست تا جلوه بهتري داشته باشه ................ تموم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون
اقا درمورد عكس ها نفهميدم چي ميگيد يعني چطوري؟ يه نمونه بگذار؟
پي امت رو ببين كه منظورم از عكسها چيه

درمورد اسكرول بار هم متن ديناميك باشه ديگه وبعد نمي دانم چرا اسكرول همش افقي نشان ميده عمودي نشان نميده true ميزنم اسكرول افقي درسته ولي وقتي false ميزنم عمودي غلطه:18:

Dolphin 7
22-12-2007, 11:33
ممنون
اقا درمورد عكس ها نفهميدم چي ميگيد يعني چطوري؟ يه نمونه بگذار؟
پي امت رو ببين كه منظورم از عكسها چيه

درمورد اسكرول بار هم متن ديناميك باشه ديگه وبعد نمي دانم چرا اسكرول همش افقي نشان ميده عمودي نشان نميده true ميزنم اسكرول افقي درسته ولي وقتي false ميزنم عمودي غلطه:18:

عكسا را بذار تو يه مووي كليپ (تو هر فريم فقط يه عكس) و تو فريم اولش چيزي نذار يعني فريم اول خالي باشه بعد تو فريم اول يه اكشن استپ بذار بعد برو رو هر دكمه اي كه مي خواي با فشردنش فلان عكس ظاهر بشه اكشن گو تو اند استپ بده تا بره به همون فريمي كه اون عكس مورد نظرت توشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد اسكرول بار و اين حرفام يه چيزو يادم رفت بگم اونم اينه كه اون تكست باكستو كه درس كردي بايد انتخابش كني بعد روش راس كليك كني و از منويي كه باز مي شه گزينه Scrollable رو انتخاب كني بعدش مي توني متنتو توش بنويسي و تكت باكستو با گرفتن گوشه ها يا كناره هاش كوچيك و بزرگ كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگرم متنتو تو تكت باكس نوشتي فقط كافيه روش تكت باكست راس كليك كني و همون گزينه Scrollable رو انتخا كني و بعدم به هر اندازه اي مي خواي درش بياري [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه تو قسمت پارامتر اسكرول بار كه گزينه true و false داره دقت كني پشتش نوشته horizontal يعني افقي بعدش جلوش دو تا گزينه گذاشته كه مي توني انتخاب كني كه اين دو تا اينجا معني درست و غلط نمي دن بيشتر معني "بودن" يا "نبودن" مي دن يعني اگه true بذاري معنيش اينه كه مي خواي اسكرول بارت افقي باشه و اگه false بذاري به اين معنيه كه نمي خواي اسكرول بارت افقي باشه يعني مي خواي عمودي باشه و اون false به اين معني نيس كه كاري كه داري انجام مي دي غلطه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه برگشتن منوهام فقط كافيه يه اكشن play به هر كدوم از اون كيليدا بدي تا انيميشن حركت دكمه رو از اونجايي كه وايساده دوباره پلي كنه يعني با اين كار بش مي گي انيميشني كه متوقف شده رو دوباره پلي كن برو جلو كه اين كار باعث مي شه دكمه اي كه با انيميشن از فريم يك تا ده رفته بوده و از حالت مخفي در اومده و تو فريم 10 متوقف شده دوباره از فريم 10 اجرا بشه و بره تا آخر كه اين كار باعث مي شه دوباره كيليدا مخفي شن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اونم كه مي گي مجبوري دوبار رو هر كيليدي كليك كني و اگرم فريم اولشو استپ نزني و فريم آخرش استپ بزني دو بار اجرا مي شه مشكلش اينه كه فريم آخرتو بايد Key Frame بذاري نه اينكه همش Frame باشه اين دفه فريم آخرشو كه مي خواي اكشن استپ توش بذاريو تبديل كن بي key Frame و اكشن استپي كه تو فريم اولت گذاشتي ورش دار يعني فقط فريم 10 و فريم 20 انيميشنت بايد اكشن استپ داشته باشه و حتما هر دوش بايد تو key Frame باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين فايله رو دانلود كن و خوب به همه چيش نگا كن و اگه سوالي داشتي بگو : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mahiar0
22-12-2007, 14:42
اين درمورد منو كه شكل مربع ودايره مياد يك مشكلي الان براي شما داره اينه كه الان اون مربع ديده شد واگر بري روي منوي اول كليك كني همان شكل همان جا مي ماند وبسته نميشه

گالري عكس اينطوري ميخوام كه يك منو نوشته گالري عكس بعد كليك ميشه رو چنين چيزي باز بشه

كه روي عكس هاي كوچك كليك ميكني بزرگ بشه جاي اون عكس بزرگه قرار بگيره وبعد هم بشه بستش

نمونه بگذاري عالي ميشه
براي اسكرول اون تكس باكس هم نميدانم براي من چرا اينطوري ميشه يك متن 10 خطي رو كه مي نويسم ونمي دانم چطوري بگذارم دريه اندازه خاص مثلا 200 در300 باشه كه بقيه اش اسكرول باشه براي من يه دفعه بدون تنظيم ميريزه واز كادر هم خارج ميشه وكادر كوچك ميكنم بازم جالب نيست
وسيستم كامپيوتر نمي دانم يه دفعه كند ميشه!!!!!!!!
اين متن

راستي اون درمورد منو ها كليك ميكنم ويه عكسي باز ميشه وچي كنم بسته بشه چي بايد كرد فايلم تو پيغام داده بودم
مهم
يه جورايي درست كردم
يعني روي منوي اول كه كليك ميشه يه منوي ابشاري باز ميشه وبعد روي اون منوي باز شده كليك ميكنم يه عكس باز ميشه واگر روي منوي بعدي كه ابشاري برم عكس قبلي بسته ميشه واگر كليك كنم عكس جديد مياد.حال هرچي فكرميكنم كه چي كنم كه روي منوي اول (غيرابشاري كه باز شده) برم اون عكس بسته بشه حاليم نميشه چي بايد كرد:2::2:اقا واقعا ممنون كه كمك داري ميكني
راستي نظري ايده چيزي كه جالب باشه وبشه گذاشت هم بگو چون بايد سايتي كه درست ميكنم پويا باشه هي ول بخوره :31:

Mahiar0
23-12-2007, 18:46
درمورد گالري عكس فهميدم ودرست كردم
ولي مشكل اينه كه عكس كوچك بزرگ شد بايد حتما يه كلوزي باشه والا روي منو ها برم اون عكس هنوز همانجا است مگر اينكه روي عكس كوچك ديگر برم كه بسته بشه

ودرمورد اون اكشن كه لايه بالاترين ميشه نگفتي چطوري وكجا بگذارم؟
پست قبلي رو هم ببين

خيلي خيلي ممنون ميشم

Dolphin 7
24-12-2007, 09:46
اين درمورد منو كه شكل مربع ودايره مياد يك مشكلي الان براي شما داره اينه كه الان اون مربع ديده شد واگر بري روي منوي اول كليك كني همان شكل همان جا مي ماند وبسته نميشه

گالري عكس اينطوري ميخوام كه يك منو نوشته گالري عكس بعد كليك ميشه رو چنين چيزي باز بشه

كه روي عكس هاي كوچك كليك ميكني بزرگ بشه جاي اون عكس بزرگه قرار بگيره وبعد هم بشه بستش

نمونه بگذاري عالي ميشه
براي اسكرول اون تكس باكس هم نميدانم براي من چرا اينطوري ميشه يك متن 10 خطي رو كه مي نويسم ونمي دانم چطوري بگذارم دريه اندازه خاص مثلا 200 در300 باشه كه بقيه اش اسكرول باشه براي من يه دفعه بدون تنظيم ميريزه واز كادر هم خارج ميشه وكادر كوچك ميكنم بازم جالب نيست
وسيستم كامپيوتر نمي دانم يه دفعه كند ميشه!!!!!!!!
اين متن

راستي اون درمورد منو ها كليك ميكنم ويه عكسي باز ميشه وچي كنم بسته بشه چي بايد كرد فايلم تو پيغام داده بودم
مهم
يه جورايي درست كردم
يعني روي منوي اول كه كليك ميشه يه منوي ابشاري باز ميشه وبعد روي اون منوي باز شده كليك ميكنم يه عكس باز ميشه واگر روي منوي بعدي كه ابشاري برم عكس قبلي بسته ميشه واگر كليك كنم عكس جديد مياد.حال هرچي فكرميكنم كه چي كنم كه روي منوي اول (غيرابشاري كه باز شده) برم اون عكس بسته بشه حاليم نميشه چي بايد كرد:2::2:اقا واقعا ممنون كه كمك داري ميكني
راستي نظري ايده چيزي كه جالب باشه وبشه گذاشت هم بگو چون بايد سايتي كه درست ميكنم پويا باشه هي ول بخوره :31:

درمورد گالري عكس فهميدم ودرست كردم
ولي مشكل اينه كه عكس كوچك بزرگ شد بايد حتما يه كلوزي باشه والا روي منو ها برم اون عكس هنوز همانجا است مگر اينكه روي عكس كوچك ديگر برم كه بسته بشه

ودرمورد اون اكشن كه لايه بالاترين ميشه نگفتي چطوري وكجا بگذارم؟
پست قبلي رو هم ببين

خيلي خيلي ممنون ميشم

در مورد تكت باكس : :6:

1 - يه تكست باكس درس كن
2 - از تو منوي Window گزينه Info رو انتخاب كن
3 - با ابزار Selection Tool ( همون فلش مشكي كه تو قسمت ابزاره ) تكست باكستو انتخاب كن ( وارد تكست باكس نشو فقط انتخابش كن )
4 - تو پنل Info كه واست وا شده هر اندازه اي واسه تكست باكست مي خواي تو قسمت W و H وارد كن
5 - با ابزار انتخاب تكست باكستو انتخاب كن ( فقط انتخاب كن وارد تكست باكس نشو )
6 - روي تكست باكس راس كليك كن و از منويي كه باز مي شه گزينه Scrollable رو انتخاب كن
7 - متنيو كه مي خواي تو تكست باكست بذاري كپي كن
8 - با ابزار انتخاب روي تكست باكست دو بار كليك كن ( حتما بايد وارد تكست باكس بشي اين دفه )
9 - متنتو پيست ( Paste ) كن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اينكه سرعت كامپيوترتم مياد پايين نمي دونم مشكل چيه چون منم وختي يه متنو كه خيلي زيادم نيس مث همين متني كه تو داري مي خوام وارد فلش كنم سرعت سيستمم مياد پايين و يه كم فلش قاط مي زنه و از اين حرفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد اون اكشني كه باعث مي شه عكست تو بالاترين لايه قرار بگيره واست گفتم كه عكستو تبديل به مووي كليپ كن و اون اكشني كه بت دادمو رو همون عكسي كه الان تبديل به مووي كليپ شده بنويس و معني اين اكشن اينه كه موقعي كه روي يكي از عكسا كليك كرديم اگه زير لايه اي بود حتما بيارتش به بالاترين لايه كه كاملا قابل ديدن باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگرم مي خواي موقعي كه عكست مياد همون موقه تو بالاترين لايه باشه مي توني به همون كليدي كه دستور دادي اون عكسو واست نمايش بده بعدش اون اكشنو اضافه كني كه هم عكستو نمايش بده و هم تو بالاترين لايه قرارش بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي اگه مي خواي سايت درس كني مخصوصا با چيزي كه تو مي خواي من بت پيشنهاد مي كنم واسه نمايش عكسات از اكشن loadMovie استفاده كني كه باعث مي شه عكساتو بدون اينكه تو فايل فلشت بياري و Import كني بتوني ازشون استفاده كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين كار فعلا واسه تو دو تا فايده داره :

1 - چون مي خواي فايلتو به عنوان يه صفحه واسه سايتت بذاري اين كار باعث مي شه صفحه سايتت سبكتر شه و سريع تر بالا بياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2 - مشكل لايه گذاري عكسات حل مي شه و هر عكسيو كه لود ( Load ) مي كني تو بالاترين لايه قرار مي گيره

واسه استفاده از اين اكشن ، قسمت آموزش loadMovie تو پست 4 اين لينكو ببين : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه بستن عكس ، تو همون لينك و تو همو پست ، قسمت unloadMovie رو بخون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متنتم كه خوندم بعضي جاهاشو متوجه نشدم اگه مشكل ديگه اي داشتي بگو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mahiar0
24-12-2007, 16:02
ممنون
دستت درد نكنه
لود موي نه نميخوام منظورت اينه كه عكس از يه ادرسي بخواند
چون به استاد بايد نشان بدم وقرار نيست تو اينترنت باشه پس سنگين باشه مشكل نيست

لايه بالاتر مياد هم هركاري كردم نشد ولي يه كار ديگر كردم مشكل قاطي شدن لايه ها برطرف شد وراحت بسته ميشه الان ديگه
ومشكل حل شد

يه كمك ديگر
يه قسمت تماس با ما كه 3تا باكس باشه تو هركدام بتونيم اسم فاميل ايميل و... بديم وبعد ارسال بزنيم يه صفحه ديگر بياد والكي مثلا بگه ارسال شد
شبيه اين

اين رو ميتوني بگي چي كنم
نمونه بگذاري كه عالي
تا فردا صبح ببينم ميشه اين رو هم درست كرد

Dolphin 7
25-12-2007, 09:34
ممنون
دستت درد نكنه
لود موي نه نميخوام منظورت اينه كه عكس از يه ادرسي بخواند
چون به استاد بايد نشان بدم وقرار نيست تو اينترنت باشه پس سنگين باشه مشكل نيست

لايه بالاتر مياد هم هركاري كردم نشد ولي يه كار ديگر كردم مشكل قاطي شدن لايه ها برطرف شد وراحت بسته ميشه الان ديگه
ومشكل حل شد

يه كمك ديگر
يه قسمت تماس با ما كه 3تا باكس باشه تو هركدام بتونيم اسم فاميل ايميل و... بديم وبعد ارسال بزنيم يه صفحه ديگر بياد والكي مثلا بگه ارسال شد
شبيه اين

اين رو ميتوني بگي چي كنم
نمونه بگذاري كه عالي
تا فردا صبح ببينم ميشه اين رو هم درست كرد

اين فايله رو دانلود كن اگه چيزيشو نفهميدي يا سوالي داشتي بگو : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mahiar0
26-12-2007, 12:02
دستت درد نكنه

حالا واقعي تماس با ما رو هم ميگيد
خورد خورد ادم بره جلو بهتره:31:

يه چيز ديگر
براي يكي رو ديدم كه منو رو كليك ميكردي يه نوار باز ميشد كه اگر يه دكمه گذاشت ماكسمايز ميكردي باز ميشد توش مطالب و... بود ودوباره مينيمايز ميكردي ودكمه close هم داشت وبا موس هم اگر كنار همون ابزار كه باز شد مي گرفتي پايين بالا مي تونستي ببري مثل word كه ميشه جاهاشون رو تغيير داد اين چطوري؟
چي بايد كرد يه نمونه بگذاري خوبه
با نمونه ادم راحتر جلو ميره

راستي اين close هم 100% يه دستوري داره كه من نميدانم چي هست

چيزاي جالبي هم به نظرت ميرسه بگو ايده ادم بگيره وبدونه چطوريه

Dolphin 7
28-12-2007, 08:13
دستت درد نكنه

حالا واقعي تماس با ما رو هم ميگيد
خورد خورد ادم بره جلو بهتره:31:

يه چيز ديگر
براي يكي رو ديدم كه منو رو كليك ميكردي يه نوار باز ميشد كه اگر يه دكمه گذاشت ماكسمايز ميكردي باز ميشد توش مطالب و... بود ودوباره مينيمايز ميكردي ودكمه close هم داشت وبا موس هم اگر كنار همون ابزار كه باز شد مي گرفتي پايين بالا مي تونستي ببري مثل word كه ميشه جاهاشون رو تغيير داد اين چطوري؟
چي بايد كرد يه نمونه بگذاري خوبه
با نمونه ادم راحتر جلو ميره

راستي اين close هم 100% يه دستوري داره كه من نميدانم چي هست

چيزاي جالبي هم به نظرت ميرسه بگو ايده ادم بگيره وبدونه چطوريه

تماس با ما رو واقعيشو ني دونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمتيم كه در مورد منو گفتيو نفهميدم چي گفتي اگه مي شه بيشتر توضيح بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد اونم كه مي گي كناره هاشو بگيري بالا پايين ببري فك كنم منظورت كوچيك و بزرگ كردنه ، يه چيزي تو مايه هاي كوچيك و بزرگ كردم پنجره هاي ويندوز يا اينترنت اكسپلورر كه موسو مي بري رو كناره هاي پنجره و تبديل به يه فلش دو سر مي شه و مي توني پنجرتو كويچك و بزرگ كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه منظورت اينه اين يه كم واست فك كنم سخته اگه مي بيني زياد نياز نيس ولش كن ، اگه خودم تونسم واست درس مي كنم آپش مي كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد كلوزم ( Close ) چيزي به نام كلوز تو فلش نداريم غير از يه كلوز كه باعث بسته شدن كل پنجره برنامت مي شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه مي خواي يه كليپو كلوز كني بايد از همون روش آدرس دهي به يه فريم خالي استفاده كني يعني يه فريم خالي درس كني بعد متناسب با هر موقه اي كه مي خواي اون كليپ نمايش داده نشه ( يا كلوز شه ) واسش اكشن گو تو اند استب بذار مثلا اگه مي خواي با زدن يه كليد پنجره بسته شه رو كليد يه اكشن گو تو اند استپ بذار البته با آدرس دهي مناسب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به جاي درس كردن فريم و دستور گو تو اند استپم مي توني از يه روش راحت ترم استفاده كني اونم استفاده از اكشن visible_ بيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه مي خواي يه كليد كلوز واسه كليپت درس كني فقط كافيه مسير و اسم اون مووي كليپي كه مي خواي بعد از فشرده شدن كليد غيب بشه رو به جاي MovieClip بنويسي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به جاي صفرم اگه 1 بذاري دوباره كليپت نمايش داده مي شه كه فك نكنم اينجا به دردت بخوره در واقه اين اكشن visible_ با صفر و يك ، كليپتو غيب مي كنه يا نمايش مي ده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ايده خاصي ندارم آخرين فايلتو كه ديدم خوب بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mahiar0
28-12-2007, 11:16
درمورد منو كه خودتون درست كردديد
روي منوي اول برو وبعديش برو وعكس اومد درجا برو روي منوي اول اون عكس سرجاش هنوز است بسته نشده!
هرچند ديگه حل شده

حالا ديگه ميخوام سايت چيزاشو بيشتر كنم كنم همين رو ميخوام به عنوان پروژه هم بدم درس پروژه علاوه بردرس قبلي
اگر بتوني درست كني وطرز كار بدونم خيلي عالي ميشه
اره شبيه پنجره ويندوز است كه كوچك وبزرگ وميشه حركت داد

خداييش اون طرف خيلي باحال درست كرده بود ازشم نگرفتيم گفتيم بعدا ميگه تو رفتي پروژه مارو پخش كردي ...

Dolphin 7
30-12-2007, 09:47
درمورد منو كه خودتون درست كردديد
روي منوي اول برو وبعديش برو وعكس اومد درجا برو روي منوي اول اون عكس سرجاش هنوز است بسته نشده!
هرچند ديگه حل شده

حالا ديگه ميخوام سايت چيزاشو بيشتر كنم كنم همين رو ميخوام به عنوان پروژه هم بدم درس پروژه علاوه بردرس قبلي
اگر بتوني درست كني وطرز كار بدونم خيلي عالي ميشه
اره شبيه پنجره ويندوز است كه كوچك وبزرگ وميشه حركت داد

خداييش اون طرف خيلي باحال درست كرده بود ازشم نگرفتيم گفتيم بعدا ميگه تو رفتي پروژه مارو پخش كردي ...

واسه غيب شدن عكس كه فقط كافيه يه اكشن گو تو اند استپ به همون دكمه اي كه مي خواي با فشرده شدنش اون عكس ناپديد شه بدي و بگي كه بره به يه فريم خالي كه اون عكس وجود نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد ساخت پنجرم بايد ببيني ساخت پنجره چقد واست مهمه و اصن مي صرفه واسش وخت بذاري يا نه چون پنجره رو دو جور مي شه ساخت يكي يه كم راحت تره ولي يكيش مشكل تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوني كه راحت تره ، پنجره ايه كه كل محتويات داخلشم همراه كوچيك و بزرگ شدن پنجره ، كوچيك و بزرگ مي شه و اوني كه سخت تره اينه كه بخواي موقعي كه پنجره كوچيك و بزرگ مي شه محتويات داخلش كويچك و بزرگ نشه و فقط نمايش محتويات داخلش كم و زياد بشه و در صورت كوچيك تر شدنش يه اسكرول ظاهر شه كه به نسبتي كه كوچيك شده بشه با بالا پايين بردنش بقيه محتوياتي كه قابل ديدن نيس رو ديد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه ساختن يه پنجره كه قابليت كويچك و بزرگ شدنو داشته باشه بايد اين كارا رو بكني : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1 - يه مووي كليپ درس كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2 - چار تا كليد مخفي درس كني و بذاريش تو چار تا گوشه همون مووي كليپي كه درس كردي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3 - به كليدا اكشني بدي كه بتوني با فشار دادن كلك موس حركتشون بدي و با رها كردن كليك موس همون جايي كه رهاشون كردي متوقفشون كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4 - به مووي كليپت اكشني بدي كه با جابجا كردن هر كدوم از اون چار تا كليد ، موقعيت جديدشونو ( x , _y _) بگيره و متناسب با موقعيت جديدي كه پيدا مي كنن و اينكه چه كليدي هس ( يعني تو كدوم گوشه قرار داره ) اندازه مووي كليپتو تغيير بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5 - اگه مي خواي بتوني پنجرتو ( مووي كليپتو ) با يه دكمه ميني مايز و ري استور كني چن تا راه هس كه يكيش اينه كه پنجرتو تو سه تا موقعيت درس كني و هر موقعيتشو بذاري تو يه فريم يعني مثلا تو فريم اول حالت عادي داشته باشه ، تو فريم دوم حالت كويچك شده پنجرتو گذاشته باشي ، تو فريم سومتم حالت كاملا بزرگ شدشو بذاري بعد يه كليد تو مووي كليپت بذاري و بش اكشن گو تو اند استپ بدي كه بره به همون فريم ، يعني از همون روشي كه واسه درس كردن منوها استفاده كردي اينجام واسه درس كردن پنجره استفاده كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6 - واسه اينكه بتوني كل پنجرتم حركتش بدي كافيه تو مووي كليپت يه كليدي كه از طرف افقي درازه رو بذاري و بش همون اكشني كه واسه حركت دادن يه كليده بدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7 - به مووي كليپت اكشني بده كه موقعيت اين كليده رو بگيره و با تغيير موقعيتش كل پنجره رم حركت بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8 - چون قراره مووي كليپت كوچيك و بزرگ بشه بايد اين كليدتم باش كوچيك و بزرگ بشه ، پس بايد به مووي كليپت اكشني بدي كه اندازه افقي ( = پهناي ) مووي كليپتو بفهمه و اندازه كليد درازه رو هم اندازه پهناي مووي كليت كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9 - واسه بستن پنجرتم كافيه يه كليد بذاري تو مووي كليپت و بش اكشن گو تو اند استپ بدي كه بره به يه فريم خالي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10 - واسه درس كردن ماكسي و مايز و ري استورم ديگه توضيح نمي دم چون ديگه حتما خودت فهميدي چطوري درس كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afdk
02-01-2008, 12:29
ميخواستم ببينم چطوري ميتونم صحنه هايي كه ايجاد كردم وقتي swf ميشه به صورت full screenببينم خودم درقسمت برنامه نويسي دستور full screen رو نوشتم ولي جواب نداده و صحنه ها رو نصفه ميبينم لطفا راهنمايي كنيد.:20:

Mahiar0
15-01-2008, 14:54
اقا اگر ميشه يه تماس با ما واقعي درست كنيد نمونه وبعد بتونم راحت تغيير بدم
كه نام نام خانوادگي ايميل وقسمت نظر داشته باشه send مي زنيم واقعا ايميل رو بفرسته وصفحه بياد كه واقعا ايميل دريافت شد

راستي اگر خودتون ميخواستيد سايت طراحي كنيد چه چيزهايي ميگذاشتيد نمونه بديد

Mahiar0
14-02-2008, 10:31
اقا كسي يه چند تا اكشن خوب داره كه من بگذارم توي سايت كه يكم سايتم شلوغ كنم چون ميخوام به استاد نشان بدم وگفته توش اكشن باشه يه چند تايي
مثلا كارهاي جالب كنه به نظرتون خودتون بوديد چخ اكشني ميگذاشتيد همان رو كدش رو بگيد وطريقه گذاشتن
خيلي ممنون ميشم نياز ضروري دارم

flashman
15-02-2008, 11:57
سلام دوسته من

دوستان این تاپیک از کجا شروع شد و به کجا رسیده .؟

اقا اگر ميشه يه تماس با ما واقعي درست كنيد نمونه وبعد بتونم راحت تغيير بدم
كه نام نام خانوادگي ايميل وقسمت نظر داشته باشه send مي زنيم واقعا ايميل رو بفرسته وصفحه بياد كه واقعا ايميل دريافت شد

در این زمینه آموزش کامل در همین انجمن هست می تونید با کمی حوصله اونو پیدا کنی . به جای ادامه دادن این تاپیک برای سوالاتتون از تاپیک جدید استفاده کنید .

موفق باشی