مشاهده نسخه کامل
: وضعیت کدام سبک در ایران بدتر است؟
سلام دوستان!
خب همه که از وضعیت موسیقی در کشور خبر درایم و خودمون را هم نمی خواهیم به اون راه بزنیم! :20:
این تاپیک هم برای این هست که بررسی کنیم و ببینیم کدام سبک در وضعیت بدتری قرار داره.:46:
رپ؟
پاپ؟
موسیقی سنتی؟
موسیقی محلی؟
راک؟
متال؟
نظر بدید.
================
من بعدا نظر را میگم! :5:
دوستان عزیز حتما باید بحث در رابطه با درخواست و دانلود آهنگ باشه که قدم رنجه بفرمایید و پست بزنید ؟؟
Rock Magic
01-11-2007, 09:53
خوب موسیقی جایگاهه واقعیش رو نداره متاسفانه تو مملکت ما!!با این شرایط موسیقی به هیچ پیشرفتی نمیرسه!؟مسئولان که باید هدایت کننده موسیقی باشن دارن موسیقی رو منحرف می کنن و اون رو به سمته موسیقی زیرزمینی میکشونن!!در نظر داشته باش خیلی از گروها و خوانندگان در حال حاضر آرزو دارن که کاراشون رو نشون بدن و کاراشون وارده بازار بشه!!یعنی کسی نیست که نیست که بخواد زیرزمینی کار کنه در صورتی که رانده شده به زیرزمین!!البته بحثه زیرزمینی در موسیقی متال متفاوته..بعضی از گروهاا واقعا دوست دارن زیرزمینی کار کنن!
ببینید رپ به عنوان یک موسیقی اجتماعی و ساختار شکن هیچ وقت با این شرایط نمیتونه بیاد و به عنوان یه موسیقی مثه پاپ فعالیت کنه !!البته دسته بسیاری از خواننده های پاپ هم بستس!!
اما موسیقی متال و راک که به نظره من چون طرفدارای خاصه خودش رو داره و مانند رپ و پاپ عامه پسند نیست و به عنوان یک جنبش و هنره اعتراضی و مبارز اصلان و به هیچ وجه در ایران موفق نخواهد شد!!البته با این شرایط حاضره جمهوری اسلامی!!!
خوب موسیقی سنتی میراثه کشوره ما.. متاسفانه جوانانه ما به علت تبلیغات کم و آموزش غلط به این موسیقی توجهی ندارن!!که اینها همه به خاطره نظام حاکم بر ایرانه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا وضع کدومشون به نظرتون بدتره ؟؟
Rock Magic
01-11-2007, 10:19
حالا وضع کدومشون به نظرتون بدتره ؟؟
گفتم که موسیقی کلا وضعه بدی تو ایران داره حالا سبکها پیشکش!:2:شما اگر هم میبینی پاپ داره مثه مور و ملخ زیاد میشه ولی کیفیت موسیقی داره به شدت میاد پایین:20:
به نظر من از لحاظ فنی وضع پاپ و رپ بسیار خرابه
و از لحاظ توجه هم به سبک کلاسیک ایرانی اصلا توجهی نمیشه
وضعیت رپ خیلی افتضاحه تو کشور به غیر از چند تا این کاره هر بیکار و الافی پا شده رپ میخونه اونم با یه صدای گوش خراش و متن اهنگاشم توهین وناسزا به هر چی و هر کی که دلش ازش پره
واقعا اوضاع رپ خرابه
р а я i c а
02-11-2007, 20:59
فقط پاپ خوبه بقیش بده !!
رپ که اقتضاح همه رپ میخونن . همه خواننده میشن . اصلا وضعیت موسیقی و خوانندگی تو ایران چندش و خرابه .
Metalzadeh
03-11-2007, 00:31
سلام
این بحث خیلی گسترده هست
و نمیشه با رآی دادن به یک سبک پروندش رو بست
به نظر من تو ایران وضع هیج سبکی مطلوب نیست
موسیقی پاپ که شده یه سری اراجیف مثل بنیامین و غیره که خیلی زیادن البته خوب هم توشون هست ولی اینقدر کم که به شمار نمیان
موسیقی رپ که دوستمون در بالا بهش اشاره کردن واقعا مایه ی شرمساری هست و بدتر این که تمام جوانان دست و پا می شکنن واسه این آهنگ ها
من در مورد سبک سنتی و محلی نمی تونم نظر بدم چون خیلی کک باهاش برخورد داشتم ولی چیزی که مسلمه کم کم نابود شدن این سبک هست حداقل برای شنوندگان عادی
سبک دیگری که نام برده شده بود راک و متال بود
فک کنم این دو بیشترین پیشرفت رو از هر نظر تو این چند سال اخیر داشتن
البته ذات موسیقی متال زیرزمینی بودنش هست به خاطر عقایدی که دارن
خیلی حرف میشه زد و از حوصله ی من خارجه ;)
به هر حال هر چه قدر هم تو این مملکت استعداد باشه به خاطر حکومت حاکم بر جامعه جایه زیادی برای پیشرفت نیست
خیلی حرف زدم
موفق باشید
پدرام
shadowfax
03-11-2007, 03:05
رپ داره میره قاطی باقالیا... چون هرکی از ننش قهر میکنه میره رپ میخونه! همم فکر میکنن در حد Emin3m و 50Cent هستن! در صورتی که پش.. اونام نیستن
р а я i c а
03-11-2007, 21:29
آره کاملا موافقم
اما کاش فقط رپ کلا همه ایران خوانندس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
farmanfarma
04-11-2007, 16:19
Metalzadeh:
این بحث خیلی گسترده هست
و نمیشه با رآی دادن به یک سبک پروندش رو بست
به نظر من تو ایران وضع هیج سبکی مطلوب نیست
منم صحبتهای این دوستمون رو تایید میکنم .:10:
دلیلش هم ابنه که کلا مسولین دوست ندارن به جز پاپ و سنتی ؛ سبکه دیگه ای تو ایران جون بگیره . البته استثنا هایی مانند رضا یزدانی هم داشتیم
بیشتر هم به خاطر محتوای کارهست .
به نظرم راک و متال هیچ وقت تو ایران جون نمیگیره .
رپ هم داره به انحراف کشیده میشه و وضعش از همه بدتره
والا پاپ که اوضاش به شدت از لحاظ علمی داغونه
کلاسیک ( سنتی ) هم که اصلا تحویلش نمی گیرن که
ahmadreza1363
05-11-2007, 20:31
رپ که افتضاحه .....
هر کسی از ننش قهر می کنه میشه رپ خون....یسری بدتر از اونا گوش میدن میدن میگن وای چه شعری داه...
خدای من یه اشغالم رو میگن وای عجب چیزی گفته طرف...
linkin_park
05-11-2007, 23:08
واقعا خوشحالم که راک تو ایران خذ نشد .... تا 40 سال دیگه هم یه راک خفن تو ایران نخواهیم داشت ...
antonio666
05-11-2007, 23:30
رپ
1.چون به قول بكس هر كي از ننش قهر ميكنه رپ ميخونه
2.بس كه دري وري ميخونند و چرت و پرت ميگن
البته دوستان گرامی وضعیت سبک ها رو فقط از روی خز بودن نسنجید
مثلا سبک عظیم راک به علت بی توجهی هایی که بهش در ایران داره میشه به نظر من به نوعی وضعیتش خرابه
زیادم بدبین نباشیم موسیقی نسبت به یک دوره رکود تو ایران یه سیر صعودی داشته و اون اینه که هر خوانندهای سعی میکنه خوب بخونه ولی یا صداش خوب نیست یا امکاناتش رو نداره که بشتر هم این سعیشون در جهت تقلید از خواننده های دیگه است طوری که الان تقلید خیلی زیاد شده به نظرم با این روند تا چند سال دیگه هیچ اثری از خواننده هایی مثل شجریان و افتخاری و اصفهانی و ...... که با موسیقی اشنان نباشه
tanhatarin mard
11-11-2007, 16:21
ولی با همه ی این حرفا به نظر من وضعیت موسیقی محلی از همه بدتره .
درسته که خیلی با سبکایی مثل رپ مخالفت میشه اما مردم که گوش میدن ( حداقل جوونا ) ولی موسیقی محلی رو ...
MTD_GOLD
14-11-2007, 02:28
سبك راك افتضاح هستش
ببينيد در حال حاضر يكي از معضلات ما بر سر گرفتن مجوز هستش مثلا محسن چاوشي بعد از اون همه دوندگي هنوز مجوز نگرفته پس هيچ سبكي وضعش خوب نيس در ضمن رپ داره وارد موسيقي ما بصورت رسمي ميشه محمد بي بي باك كه مجوز گرفته كنسرت جديدم تو كاخ سعد اباد داره
بی باک کارش درسته
تمام آهنگاش واقعا بعد اجتماعی داره
من واقعا قبولش دارم
tanhatarin mard
15-11-2007, 23:16
کاملن موافقم
بی باک کارش حرف نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.