ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : zen v plus ام روشن نمیشه یکی کمک کنه

soufi
01-11-2007, 01:29
zen v plus ام روشن نمیشه :41:زده بودم به کامپیوتر تا شارژ بشه شارژش که کامل شد، از کابل جداش کردم وخاموشش کردم ، بعدش هر کاری کردم روشن نشد نمی دونم چش شد یه دفعه :23: لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه
تو رو خدا نگید سوخته و کاریش نمیشه کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif

soufi
01-11-2007, 01:59
لطفا نگید سوخته و کاریش نمیشه کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif

seymour
01-11-2007, 11:55
وقتی وصلش می کنی به Pc ، چه عکس العملی نشون میده ، آیا Pc شناسایی اش می کنه ؟

گارانتی داره ؟

soufi
01-11-2007, 23:17
نه شناسایی نمیکنه گارانتی هم داره (شاب)

seymour
02-11-2007, 12:03
یعنی وقتی وصل می کنی به PC ، هیچ عکس العملی از طرف کامپیوتر نمی بینی ؟ ... اون پایین کنار ساعت بعنوان یه device جدید شناخته نمیشه ؟ ..

با یه PC دیگه هم تست کن ... ضمن اینکه ممکن از کابل باشه ، با یه کابل دیگه هم تست کن ...

اگه گارانتی داره و هنوز هم توی گارانتی هستش ، نهایتا میشه بردش اونجا ...

soufi
03-11-2007, 15:10
نه هیچ عکس العملی نشون نمیده فکر نمی کنم کابلش مشکلی داشته باشه به سایت creative سر زدم گفته بود باید به نمایندگی creative پیش متخصص ببرمش
مرسی

hadijon
03-11-2007, 20:40
دوست عزیز فکر می کنم یکی از ic های تغزیه اون سوخته خرج زیادی فکر نمی کنم داشته باشه اگه گارانتی داره ببر

آرش-19
28-11-2007, 01:39
منم بعد از شارژ وقتی قصد روشن کردنشو داشتم دیگه روشن نمیشد.
همین بود که صوفی جان پیغام برات زدم که ببینم با مشکلت چی کار کردی.
جونم به لبم رسیده بود داشتم دیونه می شدم آخه هنوز 4 روز نشده که خریدمش.
رفتم تو سایت های بیگانه زبانان بعد از کلی گشتن فروم کریتیو رو پیدا کردم .
خیلی ها مشکل من و شما رو داشتن که اکثرا با روش زیر مشکلشون حل شد بود.شما هم اگه
هنوز مشکل داری یه تست بزن اینشاالله که مشکلت حل میشه.
یه سوراخ ریز زیر کلید روشن و خاموش هست که یه کلید داخلشه . سر یه سوزن رو قطع کن که تیز نباشه.
بعد کلید داخلشو با اون سوزن یا چندبار بزن یا چند ثانیه نگه دار (چون من از فرط فشار عصبی یادم نمیاد که کلید رو چطوری فشار دادم شما هر دوشو تست کن) بعد مثل همیشه روشنش کن و لذت ببر.

seymour
28-11-2007, 12:54
منظورت reset کردنه ظاهرا ... خیلی خوبه که مشکلت به این راحتی حل شده ... ولی متاسفانه در اکثر موارد (بذار بگم در 80% موارد) مشکل از این عمقی تره ...

آرش-19
28-11-2007, 19:41
Thats right...
جدی میگی سیمور جان ؟!!!
خدا رو شکر که مشکل من اینقدر عمقی نشده بود.
علت این مشکل چیه؟ البته از نوع عمقیشو میگم.

seymour
29-11-2007, 12:01
علتش اینه که بهرحال Mp3 player ها یه device تمام عیار و پایدار نیستند ... تازه در اول راه هستند (10 سال هم نمیشه) و هنوز چفت و بست کافی ندارند ... در نتیجه با کوچکترین ناهماهنگی ممکنه به مشکل بخورن ... یعنی برنامه ریزی نرم افزاری که توشون هست ، آسیب پذیره ...

ضمن اینکه گاهی کیفیت پایین قطعات هم توی این قضیه دخیله ... یعنی بجای 0 ، 1 رد می کنه و دستگاه به مشکل می خوره ! ...