ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یاهووووووووو+گوووووووگل:دی

saviss
30-10-2007, 21:33
نسخه نهم یاهو مسنجر منتشر شد

نسخه نهم یاهو مسنجر - پیام‌رسان اینترنتی محبوب کاربران ایرانی - منتشر شد. نسخه جدید این برنامه امکانات جالبی دارد مثلا می‌شود عکس ، فیلم و نقشه را به مکالمات اضافه کرد. این نسخه امکانات دیگری هم دارد که از بین آنها می‌شود به اینها اشاره کرد:
- نمایش عکس‌های فلیکر را به صورت یک اسلاید شو
- ارتقای گرافیک لیست دوستان
- در نسخه نهم فایل‌ها به حجم 2 گیگابایت را می‌توان ارسال کرد ، این فایل‌ها با آنتی‌ویروس نورتون به صورت خودکار ، اسکن می‌شوند.
- داشتن پوسته‌های جدید
- فوروارد تماس به ارئه‌دهندگان خدمات VoIP
- ارسال SMS ‌به تلفن‌های موبایل دوستان
- خندانک‌های جدید
یاهو ادعا کرده است که پیام‌رسانش سال قبل ، 19 درصد رشد کاربر داشته است ، در حالی که AOL ‌در همین زمان تنها 2 درصد رشد کاربر داشته است.
یاهو مسنجر 9 را با رفتن به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========================================
جی‌میل 2.0

گوگل قصد دارد به زودی نسخه جدید جی‌میل را راه بیندازد. نسخه جدید جی‌میل ، سریع‌تر خواهد بود و در آن مدیریت تماس‌ها ، راحت‌تر خواهد بود.
اسکرین‌شات‌های از این نسخه جدید جی‌میل منتشر شده است. همانطور که در این اسکرین‌شات می‌بنید ، مدیریت تماس‌ها پیشرفته‌تر خواهد بود:
کاربران ، امکانات جدیدی برای چیزتر !!میل‌ها ، خواهند داشت که به نظر جالب می‌آید:

منبع1:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید==========
منبع 2 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Contractor
30-10-2007, 21:46
Great
ايول.......به اين ميگن يك خبر عالي.من با ياهو8 همين تازگي 100مگ فايل فرستادم از اون وقت اين ياهوي ما يخورده قاطي شده اوضاعش حتما اينو امتحان ميكنم.........
so thanks

Amin Asterix
30-10-2007, 21:52
جالبه
دارم دانلود میکنم و ممنون

technoboy
30-10-2007, 22:10
نسخه بتا هست

saviss
30-10-2007, 22:26
نسخه بتا هست
طبیعتا..بایدهم نسخه ی بتا باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من یکی که ارتقا نمیدم فعلا
چون هنوز امتحانشوپس نداده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Carl
30-10-2007, 22:26
نسخه بتا هست
خب، برای همه‌ی نرم‌افزارهای بزرگ قبل از عرضه نسخه اصلی نسخی عرضه می‌کنن که باگهای برنامه گرفته بشه.

نباید توقع داشت که یاهو، نسخه اصلی مسنجر خودش رو قبل از عرضه نسخه آزمایشی، عرضه کنه.

در ضمن تو آدرس صفحه دانلود هم نوشته شده Beta .

Amin Asterix
30-10-2007, 23:13
خیلی جالبه.فعلا که موردی نداره.من دارم استفاده میکنم.البته من شنیدم می خوان نسخه ویستا هم بسازم که 3d هست.کسی از اون خبری نداره؟یا همینه؟:31: