ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلم با باز کردن اشیا در xp

lilijo0n
30-10-2007, 18:09
دوستان کامبیوترم مشکل بیدا کرده به این صورت که رو هر فولدری دبل کلیک میکنم به جای اینکه open بشه صفحه search باز میشه!!!!!!!برای open کردن حتما باید کلیک سمت راست کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه بگید مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hossein_61
30-10-2007, 18:15
سلام
به احتمال خيلي زياد سيستم شما ويروسي شده . شو آل فايل بكن ببين انجام ميشه يا نه بعد نتيجه رو بگو .

mahdi7610
30-10-2007, 20:36
دوستان کامبیوترم مشکل بیدا کرده به این صورت که رو هر فولدری دبل کلیک میکنم به جای اینکه open بشه صفحه search باز میشه!!!!!!!برای open کردن حتما باید کلیک سمت راست کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه بگید مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز:46:

روش اول : دکمه Start رو کلیک کنید، سپس دکمه Run و در کادر مربوط عبارت زیر رو بنویسید:
regsvr32 /i shell32.dll

اگه درست نشد روش زیر را انجام بدید

روش دوم، وارد تنظیمات ریجستری ویندوز بشید، و عبارت های زیر رو به ترتیب پیدا کنید:
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell
و
HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell
در پنل سمت راست، مقادیر پیش فرض عبارات بالا رو پیدا کنید. اونها رو از طریق گزینه Edit ویرایش Modify کنید. عبارت none رو بجای مقادیر قرار دهید یعنی در قسمت Value data و سپس دکمه Ok رو کلیک کنید.

Mohammad_4688
31-10-2007, 09:34
با سلام

مثله همیشه باز دسته گله ویروسه شما برای اینکه درایوتون با دبل کلیک باز بشه می تونید از این راه هم

استفاده کنید اول رو درایو مورد نظر راست کلیک کن و Open رو انتخاب کن و بعد اطلاعات رو از اون درایو منتقل

کن به درایو دیگه به طوری که اون درایو کاملا خالی بشه و بعد شما درایو مورد نظر رو که خالی کردید Format

کنید مشکل حل می شه.

lilijo0n
07-11-2007, 13:49
مرسی مهدی جان روش اول کارم راه انداخت