PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 5 سال حبس بخاطر رد پیشنهاد ازدواج

Sphinx
01-10-2005, 00:20
این دختر 27 ساله که شکوه نام دارد از سال 79 به اتهام قتل پسرخاله‏اش حسین دستگیر شد، اما بعد از 5سال به دلیل نبود مدرک کافی از اتهام قتل تبرئه و این حکم از سوی دیوانعالی کشور تایید شد.

شرح ماجرا
27تیرماه سال 79 ماموران کلانتری 13 شهرک غرب جسد پسرجوانی به نام حسین را در زیر پل نیایش پیدا کردند، صحنه حادثه طوری بود که نشان می‏داد حسین بر اثر تصادف رانندگی فوت کرده است، بنابراین جسد به پزشکی قانونی انتقال یافت، اما متخصصان پس از بررسی جسد اعلام کردند حسین بر اثر ضربه مغزی فوت کرده و قبل از مرگ بر اثر وارد آمدن ضربه‏ای به سرش کاملا بیهوش شده است.
نظریه پزشکی قانونی مسیر پرونده را تغییر داد و مشخص شد حسین برخلاف تصور اولیه به قتل رسیده است. بنابراین قاضی همتیار تحقیقات خود را در این رابطه آغاز کرد، در اولین گام از بررسی‏های ویژه، مادر حسین تحت بازجویی قرار گرفت. او گفت: پسرم با هیچکس دشمنی نداشت، او تنها گناهش این بود که عاشق دختر خاله‏اش شکوه شده و چندین بار به خواستگاری او رفته، اما هر بار جواب رد شنیده بود، اما پسرم دست بردار نبود و فکر می‏کرد تنها زنی که می‏تواند او را خوشبخت کند شکوه است.
در ادامه تحقیقات به دستور بازپرس همتیار شکوه برای تحقیقات بیشتر بازداشت شد، او در بازجویی‏ها گفت: هرچند سماجت حسین مرا
کلافه کرده بود و بر سر این مسئله با هم دعوا می‏کردیم، اما هرگز اختلافمان آنقدر بالا نگرفت که بخواهم او را بکشم.
او ادامه داد: ساعاتی قبل از تصادف حسین، او به خانه ما آمد و مجددا به من پیشنهاد ازدواج داد و گفت اگر قبول نکنم پشیمان می‏شوم. من قبول نکردم و از او خواستم خانه ما را ترک کند و دیگر در مورد این مسئله صحبت نکند، اما حسین عصبانی شد. او به من تهمت‏های زشتی زد و این حرف‏ها باعث شد تا درگیری لفظی بین ما بالا بگیرد. من حسین را از خانه بیرون کردم، حسین وقتی عصبانی می‏شد، با سرعت رانندگی می‏کرد و من فکر می‏کنم در آن لحظات بشدت عصبانی بوده و تصادف کرده است.
در این میان تحقیقات پلیس از شکوه به جایی نرسید، اما خانواده حسین همچنان اصرار داشتند که شکوه عامل قتل فرزندشان است.
بنابراین جلسه محاکمه شکوه برگزار شد و او در دادگاه گفت: من حسین را به عنوان پسرخاله‏ خودم دوست داشتم، اما هرگز نمی‏ توانستم او را به عنوان شوهر در کنار خودم تحمل کنم، ما با هم بزرگ شده بودیم ومن به چشم برادر بزرگتر به حسین نگاه می‏کردم، اما او دست بردار نبود و حاضر نمی‏شد از حرفش کوتاه بیاید، ولی هرگز راضی به مرگش نبودم و او را نکشتم. سرانجام پس از گذشت 5سال از این جریان، از آنجا که هیچ مدرکی علیه شکوه وجود نداشت و اولیای دم حسین هم نتوانستند مدرکی مبنی بر گناهکاری وی به دادگاه ارائه دهند، قاضی همتیار شکوه را تبرئه کرد، اما این حکم از سوی خانواده حسین مورد اعتراض قرار گرفت، با این وجود شعبه 39 دیوانعالی کشور آن را تایید کرد و شکوه از اتهام قتل تبرئه شد و وی بزودی از زندان آزاد می‏شود.

Friend
01-10-2005, 00:26
طرف خیلی کله خراب بوده

mehdi3267
01-10-2005, 01:45
بعد از 5 سال خوبه تازه بعد از 5سال فهمیدن وگرنه همونجا میموند