مشاهده نسخه کامل
: استفاده از Kaspersky و NOD32 بطور هم زمان
دوستان گرامى
همینطور که خودتون متوجه شدید در حال حاضر دو آنتى ویروس در صدر بهترین آنتى ویروسهاى جهان قرار داردند Kaspersky و NOD32 که هر کدامشون مزایاى خاص خودشون رو دارند .
خب دو تا سوال برام پیش اومده اینه که :
1- آیا میشه از این دو آنتى ویروس فوق العاده بصورت همزمان استفاده کرد؟
2- چنانچه احتمال استفاده همزمان این دو آنتى ویروس نیست ، امکان داره بشه از یکیشون بصورت فعال و از دیگرى بصورت غیرفعال(صرفا جهت اسکن سیستم) استفاده کرد؟
ممنون میشم اگه به من کمک کنید:11:
hamilton
29-10-2007, 20:27
ظاهرا اين دو آنتي ويروس به صورت فعال با هم مشكلي ندارند ولي اكيدا توصيه ميشه اين دو با وجوديكه جزء بهترينها هم هستند و ناسازگاري هم با هم ندارند به صورت فعال دركنار هم نباشند چرا كه علاوه بر صرف زياد منابع سيستم و كند شدن سيستم ممكنه باعث اختلال در عملكرد يكديگر شوند.
hamilton عزیز، ممنون بابت راهنماییت :11:
خیلى وقت بود که میخواستم از NOD32 بصورت غیرفعال و براى اسکن سیستم در کنار کاسپرسکى استفاده کنم اما شک داشتم شاید حتى نصب اون دردسر ایجاد کنه. بازم خیلى ممنون:40:
Parastoo06
02-11-2007, 10:39
دوستان گرامى
همینطور که خودتون متوجه شدید در حال حاضر دو آنتى ویروس در صدر بهترین آنتى ویروسهاى جهان قرار داردند Kaspersky و NOD32 که هر کدامشون مزایاى خاص خودشون رو دارند .
2- چنانچه احتمال استفاده همزمان این دو آنتى ویروس نیست ، امکان داره بشه از یکیشون بصورت فعال و از دیگرى بصورت غیرفعال(صرفا جهت اسکن سیستم) استفاده کرد؟
جواب هردو مورد نه می باشد!
c0dest0rm
08-11-2007, 13:46
همیلتون عزیز درست میگند.
ولی! اگر ویروسی باشه که نه نود و نه کسپر (آپدیت شده) نشناسنش، نگرفتن اون ویروس توهین به نویسندشه!!!! باید بگیریم!:27:
یکیشو نصب کن، وسواس به خرج نده،
من روزهای اولی که کامپیوتر خریدم، خیلی وقت پیش، نورتون و مک آفی و پاندا ( همه فول پک!!!!!) و زون الارم رو نصب میکردم.:14:
الان توی جمع بچه های آی تی تعریف میکنم همه منفجر میشن از خنده!:16:
ولی، خیلی نگرانی برو لینوکس! ایمن تره، ویروس هاش هم کمتره، آنتی ویروس هاش هم رایگانه و مشکل آپدیت نخوهای داشت. البته، آنتی ویروس پولی هم داره فکر کنم (؟)
همیلتون عزیز درست میگند.
ولی! اگر ویروسی باشه که نه نود و نه کسپر (آپدیت شده) نشناسنش، نگرفتن اون ویروس توهین به نویسندشه!!!! باید بگیریم!:27:
من روزهای اولی که کامپیوتر خریدم، خیلی وقت پیش، نورتون و مک آفی و پاندا ( همه فول پک!!!!!) و زون الارم رو نصب میکردم.:14:
ولی، خیلی نگرانی برو لینوکس! ایمن تره، ویروس هاش هم کمتره، آنتی ویروس هاش هم رایگانه و مشکل آپدیت نخوهای داشت. البته، آنتی ویروس پولی هم داره فکر کنم (؟)
لینوکس از شر روت کیت ها در امان نیست اما ایمنی آن از ویندوز بیشتر است...
peyman_nn
08-11-2007, 23:40
دوستان گرامى
منم اویل که انتی نصب میکردم ، هر دوی کاسپر و ناد32 رو نصب کرده بودم
باور کنید با وجود داشتن رم 2 گیگ ، بازم سیستمم داشت از حال میرفت :31:
خیلی به سیستم فشار میاره
c0dest0rm
10-11-2007, 16:17
لینوکس از شر روت کیت ها در امان نیست اما ایمنی آن از ویندوز بیشتر است...
تایید میشه!
البته ویندوز هم روت کیت داره ولی نظر شما کاملا درسته!:11:
pesareabi4000
13-01-2008, 17:07
فكر ميكنم سرعت سيستم را خيلي پائين بيارن
دوست عزیز همون طور که می بینی ایشون جوابشون رو گرفتن و نیازی نبود شما تایپیکی که مال 2 ماه پیش بوده را بالا بیاوری اگر یادتون باشه جناب کراکی مدیر بازنشسته ی تالار آنتی ویروس های متعددی روی سیستمشون بود اما نه به صورت فعال دلایلش را هم گفته بودن
این کار اصلا درست نیست. ولی اگه خیلی وسواسی و میخوای حتما این کارو بکنی میتونی یکیشونو کامل نصب کنی و اگه خواستی با یکی دیگه اسکن کنی از نسخه پرتابل اون استفاده کن
H@mid-Vista
23-03-2008, 17:24
به نظرم كسی شاید دیگه این پست رو نگاه نكنه
ولی اگه به طور جدی دنبال نصب دو تا آنتی ویروس هستین مثل من به این صورت عمل كنین:
1-یكی از آنتی ویروسهای نود32 یاكاسپرسكی رو نصب كنین
2-نسخه رایگان بین دفندر رو میتونین از این ادرس بگیرین و نصب كنین
این نسخه فقط on demand scanner داره و اصلا در حافظه مقیم نمیشه
نسخه رایگان بیت دفنر به راحتی آپدیت میشه و میدونین دیتابیسش هم از همه قویتره و تو هیورستیك هم خیلی فعاله
نسخه رایگان بین دفندر رو چند وقت یكبار واسه اسكن كل سیستم استفاده كنین تا هم مطمئن باشین و هم سرعت سیستم رو نگیره
این هم لینك نسخه رایگان بیت دفندر (هیچ تبلیغات و یا پنجره مزاحم هم نداره خیلی توپه)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
c0dest0rm
23-03-2008, 23:33
ولی اگه به طور جدی دنبال نصب دو تا آنتی ویروس هستین مثل من به این صورت عمل كنین:
نسخه رایگان بیت دفنر به راحتی آپدیت میشه و میدونین دیتابیسش هم از همه قویتره و تو هیورستیك هم خیلی فعاله
نسخه رایگان بین دفندر رو چند وقت یكبار واسه اسكن كل سیستم استفاده كنین تا هم مطمئن باشین و هم سرعت سیستم رو نگیره
این هم لینك نسخه رایگان بیت دفندر (هیچ تبلیغات و یا پنجره مزاحم هم نداره خیلی توپه)
ممنونم.
اطلاعات مفیدی بود در مورد نسخه رایگان این آنتی ویروس.
:10:
c0dest0rm
23-03-2008, 23:42
ممنونم.
اطلاعات مفیدی بود در مورد نسخه رایگان این آنتی ویروس.
:10:
دوستان من امتحان کردم کاسپر وناد باهم باعث کندی بسیار زیاد سیستم و در خیلی از مواقع هنگ کردن میشوند
hamilton
10-04-2008, 07:58
دوستان من امتحان کردم کاسپر وناد باهم باعث کندی بسیار زیاد سیستم و در خیلی از مواقع هنگ کردن میشوند
نسخه 3 محصول NOD32 اصلا با كاسپر سازگاري نداره و باعث هنگ شدن و كندي شديد سيستم ميشه و اصلا توصيه به انجام اينكار نميشه.
دوستان گرامى بابت توجه شما خیلى ممنونم :11:
نتیجه بحث این شد که نمیشه دو آنتى ویروس رو همزمان بر روى سیستم نصب کرد
حالا یه سوال جالب برام پیش اومده :
اما میشه از ترکیب فایروال کاسپرکى با آنتى ویروس نود 32 استفاده کرد ؟
یا اینکه هنگام نصب Kaspersky Internet Security گزینه آنتى ویروس رو نصب نکرد و از آنتى ویروس نود 32 در این زمینه بهره برد؟
کاسپرسکى واقعا فوق العاده است اما در سیستمهاى ضعیف بر روى سرعت سیستم تاثیر منفى میذاره ناچارا باید از نود 32 بهره برد
بهمراه نود32 باید فایروال خوبى هم نصب کرد....محصول Smart Security نود32 ، فایروال قدرتمندى مثل کاسپر یا زون آلارم نداره (رک و راست بگم اصلا از عملکرد فایروال نود32 خوشم نیومد و پاکش کردم)
حالا چه خوب میشد به از فایروال کاسپر در کنار نود 32 استفاده کرد (فایروال زون الارم خوبه ولى بنظرم کاسپرسکى یه چیز دیگه است)
راستش من از 2 سيستم عامل استفاده ميکنم، در سيستم عامل XP محصول اينترنت سکوريتی کسپر رو استفاده ميکنم... ولی در سيستم عامل Vista از محصول اسمارت سکوريتی شرکت ESET به همراه آنتی ويروس کسپر استفاده ميکنم، ولی اين نکته رو بايد بگم که آنتی ويروس کسپر من بصورت غير فعال هست البته در بعضی مواقع هر دو رو فعال ميکنم مثلاً برای اسکن فايلي ولی هيچ وقت ، موقع ارتباط به اينترنت 2 تا رو با هم فعال نميکنم چون اگه فعال باشن ارتباط برقرار نميشه
با سلام
باید بگم من با نظر خیلی از دوستان و نتیجه گیری ای که در این تاپیک مبنی بر اینکه هرگز نباید دو تا آنتی ویروس رو با هم نصب کرد موافق نیستم.
البته نصب بیش از یک آنتی ویروس تابع قوانینی است و هر دو آنتی ویروس دلخواهی رو نمی شه با هم نصب کرد
مثلا من هیچوقت توصیه نمی کنم ورژن های جدید (ورژن های 3) آنتی ویروس NOD32 رو با آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی کسپرسکی نصب کنید ( نصب دو تا اینتر نت سکیوریتی یا دو تا فایروال که در هر صورت اشتباه است )
چون این دو با هم تداخل دارند و اگه شما سیستمی از لحاظ سخت افزاری خوب ( Core2duo or athlon64X2 + 2GB RAM) داشته باشید سیستم گاهی قفل می کنه و دوباره باز راه می افته اما اگه سیستم شما ضعیف تر باشه سیستم کاملا هنگ می کنه و شما هیچ کاری رو نمی تونید انجام بدید
پس ابتدا من موضوع رو روشن کنم که بحث نصب بیش از یک آنتی ویروس برای سیستم های قوی است و گرنه سیستم های متوسط و ضعیف که با نصب یه آنتی ویروس به مشکل کمبود سرعت بر می خوردن نصب دو آنتی ویروس محلی از اعراب نخواهد داشت.
اما چه آنتی ویروس هایی رو می شه با هم نصب کرد من تعدادی از این آنتی ویروس ها رو در این چند سال امتحان کردم
( سیستم من به این قراره CORE2DUO E6400+3GBRAM) چون بحث بیشتر بر سر NOD32 و کسپرسکی است باید بگم من سال هاست از اینترنت سکیوریتی کسپر در کنار ورژن های 2 آنتی ویروس NOD32 استفاده می کنم (مدت زیادی است که از آخرین ورژن شماره NOD32 2 یعنی 2.70.39 استفاده می کنم و خیال استفاده از ورژن 3 رو حالا حالا ها ندارم - اما کسپر سکی رو با ارائه نسخه های جدید به روز می کنم) در تمام این سال ها من هیچ گونه اختلالی در عملکرد این دو ندیدم و حتی بحث کم شدن سرعت سیستم رو هم نداشتم در زیر مقدار مصرف سی پی یو و رم رو در حالی که این دو فعال هستند رو می بینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورت غیر فعال کردن نود 32 وضعیت تنها کمی تغییر می کنه
به این صورت
(مصرف رم به علت ویندوز ویستا است و ربط چندانی به آنتی ویروس ها ندارد. ببینید)
من نزدیک به 2 یا 3 سال است که از این ترکیب استفاده می کنم ( البته نسخه ها تغییر پیدا کردند) و باید بگم در تمام این سال ها سیستم من کوچکترین ویروسی نگرفته است و هیچگونه اختلالی به علت فایل آلوده در سیستم من ایجاد نشده است.
آنتی ویروس دیگه ای که باز با این دو اختلالی نداره آنتی ویروس Avira antivir است که شما می تونید اونو در کنار کسپر سکی نصب کنید. حتی نصب 3 آنتی ویروس فوق در صورت داشتن سیستم مناسب تغییر محسوسی در سرعت ایجاد نمی کند ( ورژن جدید 8 آنتی ویر رو هنوز امتحان نکردم و صحبتم روی ورژ های 7 این انتی ویروس دوست داشتنی است)
اما می شه نصب دو آنتی ویروس رو به صورت فعال - غیر فعال هم تجربه کرد به این صورت که یک آنتی ویروس رو با گارد فعال نصب کنید و بگذارید با سیستم بالا بیاید و همواره فعال باشد و آنتی ویروس دوم رو با گارد غیر فعال نصب کنید و اونو از استارت اپ بردارید و برای اسکن های دستی و دوره ای استفاده کنید ( در حالت من نود32 و آنتی ویر رو به عنوان آنتی ویروس های غیر فعال و کسپرسکی رو به عنوان آنتی ویروس فعال توصیه می کنم )
اما گاهی اختلال بین آنتی ویروس و فایروال و آنتی ویروس و آنتی اسپای هم پیش می آد که می تونه در کم کرن سرعت سیستم تاثیر گذار باشه
مثلا فایروال زون آلارم با آنتی ویروس کسپرسکی مچ نیست و در صورت نصب سرعت سیستم رو به شدت کم می کنند طوری که من این کم شدن سرعت رو در سیستمم به وضوح می دیدم
همچنین spy sweeper در کنار کسپرسکی در ویندوز ویستا چندان با هم سازگار نیستند ( در xp بهتر با هم کنار می اومدن) برای همین برای انتخاب آنتی اسپای مناسب هم باشد به آنتی ویروس و حتی فایروالتون توجه کنید
در بین آنتی اسپا هایی که من در این مدت استفاده کردم AVG antispywrae یا همون ewido رو سازگارترین آنتی اسپای ور دیدم
می شه ااین آنتی اسپای رو نصب کرد و بعد از تموم شدن دوره آزمایشی اش ( غیر فعال شدن گاردش و تبدیل شدن به نسخه رایگان) برای اسکن دوره ای یا دستی استفاده کرد چون حتی بعد از اتمام دور آزمایشیش قابلیت آپدیت رو داره
در این بین هم آنتی اسپای SPYWARE DOCTOR رو در بسیاری موارد باعث تداخل در کسپر سکی دیدم (اصولا SPYWRAE DOCTOR گر چه از لحاظ شناسایی و پاک سازی جز بهترین هاست اما دارای ایراداتی است که سال هاست که رفع نشه مثلا سرعت لود شدنش بسیار کمه - با خیلی از آنتی ویروس ها تداخل داره - گزینه برای اسکن کلیک راست نداره و ... یه مدتی است که ازش استفاده نمی کنم و نمی دونم هنوز هم این ایرادات رو داره یا بر طرف شده)
به هر حال این چیزایی بود که من بهشون احتیاج داشتم ممکنه شما برنامه های امنیتی دیگه ای رو مد نظر داشته باشید که خوب خودتون باید دست به تجربه بزنید ممکنه سیستم شما اصلا اجازه چنین تجربه ای رو به شما نده
ممکنه برای بعضی ها سرعت سیستم خیلی مهم باشه حتی چند صدم ثانیه و برای بعضی ها نه خلاصه نمی شه یه نسخه رو برای همه پیچید فقط می شه راه رو نشون داد رفتنش با شماست
ممنون
zhina_gian
16-04-2008, 01:38
من هم صحبت های دوست عزیز Nine رو تایید میکنم.
من هم قبلا از ترکیب آنتی ویروس کسپرسکی بصورت فعال و ناد32 بصورت غیر فعال استفاده میکردم و ترکیب خیلی
خوبی است. البته از این ترکیب بر روی پی سی استفاده میکردم.
اما الان بر روی لپ تاپ سالهاست که از ترکیب ناد32 نسخه 2 به همراه نسخه مجانی Avira Antivir استفاده میکنم.
چون در هنگام نصب Avira بر خلاف ناد32 میشه قسمت هایی از آنتی ویروس رو که لزومی ندارند نصب بشند را نصب
نکنیم. مانند گارد آنتی ویروس.
البته ترکیب ناد32 در کنار کسپرسکی احتیاج به تنظیمات مناسبی داره و کسی که ناد32 رو بصورت غیرفعال نصب میکنه
باید بدونه که کدام قسمت ها رو از کار بندازه و با چه پروسه هایی کاری نداشته باشه.
اما نصبشون بصورت فعال در کنار همدیگه باعث شناسایی نادرست و عملکرد نادرست در پاکسازی ویروسهای فعال
میشود. این هم تجربه من بود.
موفق باشید.
Nine عزیز بابت بحث جامعى که کردى بسیار ممنونم :11:
البته من فکر کنم نصب همزمان ناد32 و کسپرسکی در ویندوز ویستا ممکن باشه نه ویندوز XP ، چون در ویندوز ویستا سرویس PDM کاسپرسکی غیرفعاله و بخاطر همین سازگارى بیشترى بین کاسپرسکى و بقیه برنامه هاى امنیتى دیده میشه اما در ویندوز XP که سرویس PDM کاسپر کاملا فعاله ، چنین امکانى نیست
البته شما بحث سازگارى آنتى اسپایورها رو هم پیش کشیدید که جاى تقدیره :11:
Spy sweeper در ویندوز XP با کاسپرسکى سازگاره درحالیکه در ویندوز ویستا Spyware Doctor با کاسپر مچ میشه (درست برخلاف ویندوز ایکس پی)
AVG Antispyware و SUPERAntiSpyware هم سازگارى خوبى با کاسپرسکى دارند (در ویندوز XP امتحان کردم اما در ویستا نمیدونم)
البته دوستانیکه از Kaspersky Internet Security استفاده میکنند لازم نیست از آنتى اسپاى با گارد فعال بهره ببرند چون منابع سیستم اشغال میشه (حتى در آنتى اسپاى سازگار) فقط کافیه براى اسکن از اون استفاده بکنند ... باتوجه به اینکه اکثرا از آنتى اسپاى براى اسکن استفاده میشه اولین گزینه بنظر من Spyware Doctor هستش چون در صورت فعال نبودن گارد هیچ دردسرى در ویندوز XP بوجود نمیاره ودر ویستا هم که کلا با کاسپر سازگاره (از وقتى بصورت منظم سیستم رو با اسپایور دکتر اسکن میکنم موارد امنیتى خطرناکى که از دید کاسپر ویا ناد32 دور مانده رو به راحتى شناسایى و پاک میکنه و کلا آبروى این دو رو میبره)
گزینه های بعدى SUPERAntiSpyware و AVG Antispyware هستند که واقعا قدرتمند عمل میکنند
موفق باشید :11:
من هم صحبت های دوست عزیز Nine رو تایید میکنم.
من هم قبلا از ترکیب آنتی ویروس کسپرسکی بصورت فعال و ناد32 بصورت غیر فعال استفاده میکردم و ترکیب خیلی
خوبی است. البته از این ترکیب بر روی پی سی استفاده میکردم.
اما الان بر روی لپ تاپ سالهاست که از ترکیب ناد32 نسخه 2 به همراه نسخه مجانی Avira Antivir استفاده میکنم.
چون در هنگام نصب Avira بر خلاف ناد32 میشه قسمت هایی از آنتی ویروس رو که لزومی ندارند نصب بشند را نصب
نکنیم. مانند گارد آنتی ویروس.
البته ترکیب ناد32 در کنار کسپرسکی احتیاج به تنظیمات مناسبی داره و کسی که ناد32 رو بصورت غیرفعال نصب میکنه
باید بدونه که کدام قسمت ها رو از کار بندازه و با چه پروسه هایی کاری نداشته باشه.
اما نصبشون بصورت فعال در کنار همدیگه باعث شناسایی نادرست و عملکرد نادرست در پاکسازی ویروسهای فعال
میشود. این هم تجربه من بود.
موفق باشید.
zhina_gianعزیز خیلى ممنون بابت توجه شما :11:
در زمینه استفاده از Avira Antivir در کنار ناد32 یا کاسپرسکى باید بگم پیشنهاد خیلى خوبیه .... چون Avira Antivir واقعا محصول قدرتمندیه البته من اونو در کنار ناد32 تست کردم که مشکلى نداشت اما با کاسپرسکى هیچوقت مچ نکردم ببینم با هم سازگارند یا نه !!
راستى شما که قبلا از ترکیب این ناد32 و کاسپر استفاده میکردید برروى XP بود یا ویستا ؟
و اینکه چه تنظیماتى رو باید در ناد32 اعمال کرد تا بصورت غیرفعال بشه در کنار کاسپر استفاده کرد؟
با سلام مجید جان
خواهش می کنم
در مورد کسپرسکی و نود32 تو ویندوز XP باید بگم مدت زیادی است که از XP استفاده نکردم اما اون زمانی که استفاده می کردم ورژن 6 کسپر سکی با نسخه های 2 نود32 با هم تداخلی نداشتن اما در مورد ورژن 7 کسپر روی XP درست یادم نیست البته تو ویستا سرویس PDM غیر فعال نیست بلکه به قول معروف یه کم کرک و پرش ریخته
در مورد گارد فعال آنتی اسپای منم تا حدود زیادی با شما موافقم در صورت فعال بودن گارد یه آنتی ویروس قدرتمند که آنتی اسپای خوبی به همراه داره خیلی گارد فعال آنتی اسپای به کار نمی آد
اما در کنار آنتی اسپای ور و آنتی ویروس من حتما استفاده از برنامه Ccleaner رو توصیه می کنم. که بتونه به سرعت بعد از وبگردی فایل های اضافه و کوکی های بعضا آلوده رو پاک کنه - برای مدیریت استارت آپ هم خوبه
برای نصب آنتی ویروس ها به صورت غیر فعال مهترین بخشی که باید از کار بیفته یکی در آوردن آنتی ویروس از استارت آپ و بعد غیر فعال کردن گارد فعال اونه
مثلا در مورد آنتی ویرو در موقع نصب به این شکل باید عمل کنید
در مورد نود32 به نظر من گزینه های نصب و شخصی سازیش کمی ضعیفه و نمی شه مثلا یه سرویس رو نصب نکرد بر خلاف کسپر یا انتی ویر اما می شه هنگام نصب یا بعد از نصب سرویس های گارد فعالش رو غیر فعال کرد
و برای بقیه سرویس ها هم به همین صورت
در مورد تشخیص اشتباه در برابر ویروس های فعال در صورت فعال بودن هر دو من به شخصه تا به حال همچین موردی رو ندیدم . در بسیاری از موارد این فعال بودن برام سودمند هم بوده
با تشکر
Nine عزیز، خیلى خیلى ممنون :11:
طبق معمول توضیح جامعى بود :8:
در رابطه با Ccleaner هم حق با شماست :10: برنامه بسیار خوبیه که تاثیر مثبتى برعملکرد و حتى امنیت سیستم میذاره :20:
بالاخره خودم یه تست در ویندوز ویستا و Xp انجام دادم
در ویندوز ویستا ترکیب کاسپرسکى و ناد32 بصورت فعال کاملا جواب میده (برخلاف تصورى که میشه غیرممکنه)
اما در ویندوز XP باید حتما یکى رو بصورت فعال و دیگرى رو بصورت غیرفعال استفاده کنى و هنگامیکه قصد فعال سازى یکیشون رو دارى ، حتما اول دیگرى رو کاملا غیرفعال کن (حالا غیرفعال هم نکردى اتفاق خاصى نمیوفته)
حال یه سوالی برام پیش اومده اینه که میشه براى استفاده همزمان این دو (بالاخره در بعضى مواقع واجبه) سرویس PDM کاسپرسکى رو غیرفعال کرد یا قدرتش رو کم نمود تا با تداخل کمترى با ناد32 مواجه شد(تا به هوش مصنوعى ناد32 اعتماد بیشترى کرد و صرفا از دیتابیس فوقالعاده کاسپرسکى بهره برد)؟
خب من بطور همزمان از Kapersky Internet Security7.0.0.125 و NOD32 2.70.39 Administrator بصورت فعال کنارهم در ویندوز XP 32 bit استفاده کردم (درضمن ویندوز سرویس پک2 بود)
جالب بود برخلاف تصور ،اول بسم الله هیچ کارى به هم نداشتند
براى اینکه هم کاسپرسکى و هم ناد32 به هم کار نداشته باشند در اولین اقدام
1- در کاسپرسکى اجازه هرگونه فعالیتى رو به ناد32 صادر کردم تا سرویس هاى ضدیرو س کاسپرسکی کارى به ناد 32 نداشته باشند
2- همچنین در ناد 32 در قسمت HTTP compatibility setup ، حرکات کاسپرکی رو آزاد کردم
بعد از چندین هشدار از فایروال کاسپرسکى تصمیم گرفتم تا تنظیمات فایروال رو به گونه اى تغییر بدم تا هرگونه فعالیت براى ارتباطات ناد32 میسر بشه
در کل کاهش سرعت سیستم زیاد محسوس نبود
با تمام این وجود هنگامیکه این دو فعال هستند مشکل کانکت شده دارم (چون من ADSL دارم براى کانکت شدن نیازمند کانکشن PPPOE هستم تا ارتباط برقرا بشه) و نمیتونم باسرور ارتباط برقرار کنم تاجاییکه ناچار بشم سیستم رو ریست کنم و یکیشون رو غیرفعال کنم تا بتونم کانکت بشم جالبه که پس از کانکت شده دیگه مشکلى ندارم و میتونم جفتشون رو با هم فعال کنم...من خودم فکر میکنم درصورت فعالیت جفتشون پورتى از کار میفته که من از همون پورت براى ارتباط استفاده میکنم...دوستان کسى اطلاعى یا راه حلى در این زمینه بلده
البته ایرادان کم کم خودشون رو مشخص میکنن که ناچارا باید کم کم تغییرات مورد نیازش انجام بشه
درکل میشه به استفاده همزمان این دو در کنارهم امیدوار بود
lord_ashkan_z
24-04-2008, 19:16
شايد بشه بعضي از آنتي ويروس ها رو هم زمان نصب كرد. ولي اين دو آنتي ويروس اصلا با هم سازگار نيستند.
اگر بخواهيد اين دو را با هم نصب كنيد، بايد اول kasper نصب باشه. برعكس نميشه.
حالا اگر هم نصب كنيد، شانس بياريد كه مجبور نشيد ويندوز را عوض كنيد. من با هزار و يك دردسر(اونم آخر با سيستم ري استور) تونستم از شر يكي شون راحت بشم.
وقتي سيستم بالا مي آيد كاملا هنگ ميكنه.
.
.
.
اصلا توصيه نمي كنم. من روي يك كامپيوتر با 4 گيگ رو امتحان كردم، كامپيوتر كاملا خوابيد
شايد بشه بعضي از آنتي ويروس ها رو هم زمان نصب كرد. ولي اين دو آنتي ويروس اصلا با هم سازگار نيستند.
اگر بخواهيد اين دو را با هم نصب كنيد، بايد اول kasper نصب باشه. برعكس نميشه.
حالا اگر هم نصب كنيد، شانس بياريد كه مجبور نشيد ويندوز را عوض كنيد. من با هزار و يك دردسر(اونم آخر با سيستم ري استور) تونستم از شر يكي شون راحت بشم.
وقتي سيستم بالا مي آيد كاملا هنگ ميكنه.
.
.
.
اصلا توصيه نمي كنم. من روي يك كامپيوتر با 4 گيگ رو امتحان كردم، كامپيوتر كاملا خوابيد
در مورد اینکه اول باید کسپرسکى رو نصب کرد باید خدمتتون عرض کنم کلا کسپرسکى روى هر سیستمى بخواد نصب بشه اول هر آنتى ویروسى که نصب بوده رو آنیستال میکنه اما بعد از نصب کسپرسکى میشه آنتى ویروسهاى دیگه رو نصب کرد
احتمالا شما از نسخه 3 آنتى ویروس ناد32 در ویندوز XP32 bit استفاده کردید که این مشکل براتون پیش اومده یا اینکه از نسخه اى از KIS استفاده میکنید که اندکى مشکل سازه
من خودم از نسخه Admin 2.70 ناد32 در کنار Kaspersky Internet Security 7.0.0.125 استفاده کردم که هیچ مشکلى برام پیش نیومد
البته شما هنگام نصب اول باید کاملا کسپرسکى رو غیرفعال بکنید و بعد از نصب ناد32 و آپدیت اون و انجام تنظیمات لازم بر روى ناد32 ، بعد از یه بار ریست دوباره کسپرسکى رو فعال کنید و در اولین اقدام ناد32 رو به کسپرسکى معرفى نمایید
در ضمن سیستمم چندان قوى نیست:
CPU: 2.6 AMD Athlon
RAM: 768
VGA: Geforce 6200
موفق باشید
KING iMAN
24-07-2008, 17:34
همیلتون عزیز درست میگند.
ميشه لطفاً در مورد اين لينوكس بيشتر واسم توضيح بدين؟و چجوري گيرش بيارم و نصبش كنم؟
lvl@ster
05-08-2008, 15:30
دوستان یک توصیه مطمئن و حرفه ای اینه که فقط یه انتی ویروس تو سیستم داشته باشی
اگر هیچی بلد نیستین و از سیستم عامل و فایل ها و توابع ویندوز و رجیستری و مباحث مربوط به پروسس ها و .... چیزی نمی دونین
هر چند تا دلتون میخواد نصب کنید
دوستان عزیز. واقعا فکر کردید که دارید چیکار می کنید ؟ هر 3 محصول NOD و Kasper و avira از بهترین و کاملترین محصولات هستند و مطمعنا وجود هر کدام به تنهائی برای امنیت سیستم شما کافی کافی است.
فقط تنها مزیت kasper به این 2 تای دیگه فایروال قدرتمند و قابل اطمینان آن است که این محصول را از 2 تای دیگه بالاتر قرار میده. باور کنید در هیچ جای دنیا این کارها رو نمی کنند. (نصب چند تا آنتی ویروس و ........)
دوستان عزیز. واقعا فکر کردید که دارید چیکار می کنید ؟ هر 3 محصول NOD و Kasper و avira از بهترین و کاملترین محصولات هستند و مطمعنا وجود هر کدام به تنهائی برای امنیت سیستم شما کافی کافی است.
فقط تنها مزیت kasper به این 2 تای دیگه فایروال قدرتمند و قابل اطمینان آن است که این محصول را از 2 تای دیگه بالاتر قرار میده. باور کنید در هیچ جای دنیا این کارها رو نمی کنند. (نصب چند تا آنتی ویروس و ........)
دوست عزیز نصب چند آنتی ویروس همزمان بر روی سیستم در صورت عدم تداخل هیچ ایرادی نداره
و اصولا این تاپیک برای همین کار ساخته شده تا ما بدونیم چه محصولاتی رو میشه باهم مچ کرد
این کار برای کسانی چون من که سیستم آنها در معرض خطر بیشتریست کاملا منطقیه
این کار از یه دید شاید غیرمنطقی بیاد ولی از دید دیگری کاملا حرفه ایست
درسته که کسپرسکی ، ناد32 و آویرا آنتی ویروس های خوبی هستند اما هر کدام یه معایبی دارند که دیگری نداره
مثلا من در طول مدت استفاده از ناد32 متوجه شدم که قدرت شناسایی بالایی داره اما قدرت پاک کنندگی اون کمتره
در عوض قدرت پاک کنندگی کسپرسکی واقعا عالیست
از طرفی آویرا در برابر ویروس های فلش قدرتمندتر عمل میکنه اما اشتباه هم داره
البته بنظر من هم استفاده از دو گارد کاملا فعال چندان جالب نیست بلکه استفاده از یه گارد فعال و یه گارد پشتیبان بهتر نتیجه میده
من هم اکنون از اینترنت سکیوریتی کسپرسکی بعنوان گارد فعال استفاده میکنم و از آویرا هم با گارد غیرفعال اما آماده بهره میبرم
بهر حال با این ترکیب من تاکنون خطرات زیادی رو رد کردم و راضی هستم
مطمئن باش اگه در خاج مثل ایران لازم نبود پولی بابت آنتی ویروس ها بدند هر کسی حداقل یه بار چنین کاری رو آزمایش میکرد
lvl@ster
05-08-2008, 18:23
شما باید اطلاعات خودتونو بروز کنید و سعی کنید چیزهای بیشتری در مورد سیستم عامل و رجیستری و فایل ها و پروسس ها و توابع ویندوز و .... بدونید . اینطوری اصلا به کامپیوترتون ویروس نمی افتد.
در حالی که شما بجای این کار تعداد انتی ویروس ها را بیشتر می کنی . شما معنی امنیت را له کردی
مثلا من در طول مدت استفاده از ناد32 متوجه شدم که قدرت شناسایی بالایی داره اما قدرت پاک کنندگی اون کمتره
فکر می کنی پودر ماشین لباس شویی هست (قدرت شناسایی و پاک کنندگی ) ؟؟؟ اصلا میدونی چرا نود بعضی وقتها میشناسه ولی پاک نمی کنه ؟؟؟ دلیلشو میدونی ؟؟؟
از طرفی آویرا در برابر ویروس های فلش قدرتمندتر عمل میکنه اما اشتباه هم داره
این جمله کاملا غیر منطقی و غلط است با عرض معذرت
نود آنتی ویروسی هست که مخصوص حرفا ای هاست
یک حرفه ای می تونه کاملا خودش تشخیص بده که چی ویروس هست چی نیست . و ریشه هر عیب را میدونه (یک حرفا ای همیشه با ماکسیمم سرعت سیستم نیاز دارد که نود کاملا این امر را مهیا کرده )
می بینید که نود در موقع دانلود شناسایی کرده ولی بقیه نه
در مورد کاسپرسکای باید بگم این انتی ویروس مال افرادی هست که از ویندوز و انواع برنامه ها چیزی نمی دونن .یا مبتدی هستن. حالا چرا این انتی ویروس برا اینا خوبه چون این انتی ویروس به هر چیزی گیر میده ( گیربازار) مبتدی هم تا می بینه به یه چیزی گیر داده میگه حذفش کن . ( سرعت سیستم را تا حدودی پایین میاره )
در مورد Antivir Premium 8 باید بگم که نادان ترین و احمق ترین انتی ویروس هست که ( فوق العاده گیربازار ) هست . واصلا نمی دونه به برنامه ای که گیر داده چیه ؟ و چرا گیرداده؟؟؟ کار من طوری هست که اگر اینو نصب کنم رو سیستمم بسیاری از فایل های با ارزشم را که ویروس نیست را پاک می کنه
این انتی ویروس برای افرادی که هیچی از سیستم عامل و فایل ها و ... نمی دونن بسیار مناسب هست .
چون این افراد اصلا چیزی ندارن که از دست بدن
به عنوان مثال نرم افزار Import REConstructor این نرم افزار فوق العاده ای برای فیکس کردن IAT فایل و توابع API
این نرم افزار را کاسپرسکای و Antivir Premium 8 ویروس میشناسن و بلافاصله پاکش می کنن . ولی نود اصلا
به نظر فرد مبتدی و نااگاه انتی ویروسی که به هر چیزی گیر بده یا کلا زیاد گیر بده بهترین انتی ویروس دنیاست
دوست عزیز احترام به عقاید دیگران اصل اول دوستی هستش من هم به نظرتون احترام میزارم (هر چند شما احترام مارو حفظ نکردی)
فکر می کنی پودر ماشین لباس شویی هست (قدرت شناسایی و پاک کنندگی ) ؟؟؟ اصلا میدونی چرا نود بعضی وقتها میشناسه ولی پاک نمی کنه ؟؟؟ دلیلشو میدونی ؟؟؟بحث شناسایی ویروس توسط آنتی ویروس یه چیزه و مسئله پاک کردن اون چیز دیگریست
نگاه کن دوست عزیز عملکرد ناد32 بیشتر از اونکه بر اساس دیتابیسش استوار باشه به هوش مصنوعی اون بستگی داره
بخاطر همین بسیاری از ویروس های آینده و یا تغییر یافته هم میتونه به راحتی تشخیص بده
اما مشکل ناد32 اونجاست برخی از این ویروس ها رو قادر به پاک سازی نیست و من هم دلیلش رو نمیدونم
شاید یکی از دلایل اون این باشه که هوش مصنوعی اون قادر به حل معادله یک مجهولی نابود کردن ویروس نیست
و اینجاست که باید به دیتابیسش رجوع کنه اما اونجا هم چیزی برای حل مسئله نداره
اما آنتی ویروس هایی چون کسپرسکی و آویرا بخاطر دیتابیس بزرگ شون در اینگونه موارد موفق عمل میکنند
دوست عزیز این تجربه شخصی من هستش و بارها مشاهده کردم که ناد32 برنامه مخربی رو شناسایی کرده ولی نتونسته پاک کنه
ولی آنتی ویروس دیگه ای مثل کسپرسکی و یا آویرا به راحتی فایل رو نابود کرده
البته ناد 32 در جاهای دیگه ای کاملا برتر از آنتی ویروس های دیگه عمل میکنه
این جمله کاملا غیر منطقی و غلط است با عرض معذرت
نود آنتی ویروسی هست که مخصوص حرفا ای هاستنه خیر جمله شما اشتباه هستش
ناد32 آنتی ویروس حرفه ای و بسیار قدرتمندی هستش که حتی آماتور ها هم به سادگی میتونند ازش استفاده کنند
در مورد کاسپرسکای باید بگم این انتی ویروس مال افرادی هست که از ویندوز و انواع برنامه ها چیزی نمی دونن .یا مبتدی هستن. حالا چرا این انتی ویروس برا اینا خوبه چون این انتی ویروس به هر چیزی گیر میده ( گیربازار) مبتدی هم تا می بینه به یه چیزی گیر داده میگه حذفش کن . ( سرعت سیستم را تا حدودی پایین میاره )دوست عزیز چقدر با این آنتی ویروس کار کردی
اتفاقا کسپرسکی آنتی ویروسی هستش که حرفه ای ها ازش تعریف میکنند و اکثر کاربران مبتدی با اون مشکل دارند و سراغ ناد32 میرن
کسپرسکی آنتی ویرسیه که برای هر تهدید راه حل های متعددی ارائه میده که هر کاربر بنابه سطح دانش خود به یه روش عمل میکنند
ناد32 و آویرا به تمام فایلهایی که توسط پکرهای ناشناس پک شدند گیر میدند بخاطر همین با کرک ها درگیر هستند (البته این عیب نیست)
اما کسپرسکی اینگونه نیست
در مورد Antivir Premium 8 باید بگم که نادان ترین و احمق ترین انتی ویروس هست که ( فوق العاده گیربازار ) هست . واصلا نمی دونه به برنامه ای که گیر داده چیه ؟ و چرا گیرداده؟؟؟ کار من طوری هست که اگر اینو نصب کنم رو سیستمم بسیاری از فایل های با ارزشم را که ویروس نیست را پاک می کنه
این انتی ویروس برای افرادی که هیچی از سیستم عامل و فایل ها و ... نمی دونن بسیار مناسب هست .
چون این افراد اصلا چیزی ندارن که از دست بدنآویرا آنتی ویروس بسیار خوبیه اگه حرف منو قبول ندارید گفته سایت av-comparatives رو قبول دارید
آویرا حتی در تست هوش مصنوعی از ناد32 پیشی گرفته که با گفته شما مبنی بر نادان بودنش مقایره
بله این آنتی ویروس مثبت کاذب بیشتری داره اما در عوض در بسیاری موارد بهتر از آنتی ویروس دیگه ای به داد شما برسه
بعنوان مثال وقتی نسخه جدید ویروس کظم غیض انتشار پیدا کرد ناد32 و کسپرسکی حتی از شناسایی اون عاجز بودند
اما آویرا به راحتی عامل مخرب رو شناسایی و پاک میکرد
به عنوان مثال نرم افزار Import REConstructor این نرم افزار فوق العاده ای برای فیکس کردن IAT فایل و توابع API
این نرم افزار را کاسپرسکای و Antivir Premium 8 ویروس میشناسن و بلافاصله پاکش می کنن . ولی نود اصلا دوست عزیز هر آنتی ویروسی یه درصد مثبت کاذب داره و این دلیلی بر نفی اون نیست
اما اینکه آنتی ویروسی هر تهدیدی رو بلافاصله پاک کنه مشکل از شماست چون اختیارات تامی به آنتی ویروس دادید
اگه واقعا حرفه ای بودید این حرف رو نمیزدید چون آنتی ویروس همانند موم در دست حرفه ای ها شکل میگره
و تمام عملکرد اون به دست کاربر حرفه ای تعیین و تفسیر میشه
اما برعکس کاربران غیرحرفه ای چون موم در دست آنتی ویروس قرار میگیرند
آنتی ویروسی چون کسپرسکی در حالت تنظیمات پیش فرض کاملا مطیع کاربر هستش
و چنانچه تهدیدی رو مشاهده کنه از شما در مورد تهدید اظهارنظر میکنه نه اینکه خودش بلافاصله پاک کنه
موفق باشید
دوستان این تاپیک صرفا برای آگاهی از امکان استفاده همزمان دو انتی ویروس فوق بود نه الزام انجام این کار
حداقل امر این بود که نظرات دوستان رو در این مورد جویا شدم و به جواب سوالم رسید
از قدیم گفتند پرسیدن بهتر از ندانستن است
lvl@ster
06-08-2008, 06:48
اما اینکه آنتی ویروسی هر تهدیدی رو بلافاصله پاک کنه مشکل از شماست چون اختیارات تامی به آنتی ویروس دادید
اگه واقعا حرفه ای بودید این حرف رو نمیزدید چون آنتی ویروس همانند موم در دست حرفه ای ها شکل میگره
و تمام عملکرد اون به دست کاربر حرفه ای تعیین و تفسیر میشه
اما برعکس کاربران غیرحرفه ای چون موم در دست آنتی ویروس قرار میگیرند
آنتی ویروسی چون کسپرسکی در حالت تنظیمات پیش فرض کاملا مطیع کاربر هستش
و چنانچه تهدیدی رو مشاهده کنه از شما در مورد تهدید اظهارنظر میکنه نه اینکه خودش بلافاصله پاک کنه
موفق باشید
دوست عزیز من میدونی تا حالا من چند تا ویروس نوشتم . یا میدونی تا حالا برای این همه ویروس ایرانی چقدر انتی ویروس نوشتم . من اصلا در این مورد نمی توان با شما بحث کنم . من تمامی تنضیمات انتی ویروس ها را به جرات می توان بگم که بیشتر از شما بلدم
وقتی نود 32 بدون هیچ تنظیم خاصی می تونه بفهمه که فایل ویروس نیست . ولی بقیه باید تنضیمات خاصی اعمال کنی .این خودش می تواند بیانگر تفاوت فاحش باشد. هیچ میدونی سرعت اسکن نود 32 در حدود 17 مگ در ثانیه هست ولی کاسپرسکای 3 مگ در ثانیه.
شما در سخنانتان فقط به تهدید و پاک کردن و اینجور مسائل پرداختین . هزار بار گفتم این دلیل خوبی نیست هر انتی ویروسی بیشتر هشدار داد خوبه ؟
انتی ویروس ها ویروس ها را به چند صورت شناسایی می کنند از طریق Signatures که بحث مفصلی هست . دیتا بیس نود 32 Signatures های اون هست که موقع اپدیت هم قابل مشاهده است _ شناسایی کد های مخرب ( بحث پروسس ها هم هست + هوش مصنوعی) _ تغییرات در رجیستری _ چیزهایی که injection دارن یا تکثیر میشن و ...
اما مشکل ناد32 اونجاست برخی از این ویروس ها رو قادر به پاک سازی نیست و من هم دلیلش رو نمیدونم
دلیل اینکه نمی تونه پاک کنه ولی میشناسه چون هوش مصنوعی داره و چون تو دیتا بیسش نیست، نیست
بعضی از ویروس ها پروسس های پدر و فرزند دارن . 2 _ ویروس خودشو به عنوان یک سرویس ویندوز معرفی کرده _ پروسه ویروس درگیر هست (هنوز به طور کامل کیل نشده ) 3 _ طرف اومده تو یه تایمر هی ویروس را کپی می کنه و اجرا می کنه و ....
شما وقتی دیدید انتی ویروس نمی تونه پاک کنه . باید ویروس را Monitoring کنید (مثلا با Procrss explorer و Autoruns ). و خودتون به پروسس یا سرویس ویندوز خاتمه بدین .
من خودم ویروس هایی را دیدم که اصلا هیچ انتی ویروسی نمی تونه پاکش کنه . کاربر باید دلیل اینو بدونه . عیب از انتی ویروس نیست
آنتی ویروس وظیفه اش فقط شناسایی است . دیگه پاک کردن اولویت اخر هست . خودت باید جلوگیری کنی و حتی پاکش کنی
آویرا حتی در تست هوش مصنوعی از ناد32 پیشی گرفته که با گفته شما مبنی بر نادان بودنش مقایره
برای کسی که تو سیستمش داره برنامه می نویسه یا برای کسی که یک Reverser هست این انتی ویروس از ویروس هم بد تر هست .
مثلا من یه برنامه File Binder نوشتم که نود 32 مثل یک انسان میدونه که ویروس نیست ولی اگر بخواد کاری انجام بده که خلاف انتظار هست جلوی ان را میگیرد . ولی کاسپر و بقیه بلافاصله بهش گیر میدن .
اینم لینک برنامه ای که نوشتم با انتی ویروستون تست کنید . ببینید هوش مصنوعی یعنی چی ؟
خب برای یه تایپیست بهتره آویرا نصب کنه . چون هیچی تو سیستمش نداره . وخیلی افراد چون سی دی و فلش دیسک میارن بهشون و این افراد معنی ویروس را نمی دونن بهتره آویرا نصب کنن. هر چیزی دید خوب یا بد حذف کنه
من یه بار یه پروزه ای کار کرده بودم با ویژوال بیسیک فابل اگزه و چند تا dll ام را پاک کرد . بلافاصله .
طرف هم به من میگفت اقا چرا میخواستی ویروس بیندازی تو سیستم من . منم میگفتم بابا اینا ویروس نیستن . ولی چون نادان بود مثل انتی ویروسش حرف منو قبول نداشت
کاسپرسکای هم برای یوزر های معمولی که گیم بازی می کنن و فیلم تماشا می کنن . سی دی رایت می کنن و ... خوبه . چون این افراد هم به اندازه کافی مهارت ندارن تا بدونن چگونه باید با ویروس مقابله کرد و ویروس را شناخت. با کاسپر امنیتش خوبه
برای کسی که همیشه تو اینترنت هست . برنامه نویسی می کنه . با انواع برنامه های تخصصی کار می کنه . سرعت واسش مهم است . و سررشته داره از ویندوز بهترین گزینه نود 32 خواهد بود بدون شک
در پایان هم بگم که من اصلا چیزی سرم نمیشه از کامپیوتر و غلط بکنم من حرفه ای باشم و کوچیک همه دوستان هستم . فقط میخوام هیچ موقع چیزی را تحمیل نکنن
تو این تاپیک هم نظر من اینه از یک انتی ویروس استفاده کنید . از دوتا نه. امنیت با کمیت رایطه مستقیم نداره با کیفیت رابطه مستقیم داره
دلیل اینکه نمی تونه پاک کنه ولی میشناسه چون هوش مصنوعی داره و چون تو دیتا بیسش نیست، نیست
بعضی از ویروس ها پروسس های پدر و فرزند دارن . 2 _ ویروس خودشو به عنوان یک سرویس ویندوز معرفی کرده _ پروسه ویروس درگیر هست (هنوز به طور کامل کیل نشده ) 3 _ طرف اومده تو یه تایمر هی ویروس را کپی می کنه و اجرا می کنه و ....
شما وقتی دیدید انتی ویروس نمی تونه پاک کنه . باید ویروس را Monitoring کنید (مثلا با Procrss explorer و Autoruns ). و خودتون به پروسس یا سرویس ویندوز خاتمه بدین .
من خودم ویروس هایی را دیدم که اصلا هیچ انتی ویروسی نمی تونه پاکش کنه . کاربر باید دلیل اینو بدونه . عیب از انتی ویروس نیست
آنتی ویروس وظیفه اش فقط شناسایی است . دیگه پاک کردن اولویت اخر هست . خودت باید جلوگیری کنی و حتی پاکش کنیبله دوست عزیز اگه آنتی ویروسی نتونه ویروسی رو پاک بکنه یه دلیلش ادغام ویروس با سرویس های ویندوز هستش
اما علتی که من گفتم نمیدونم چرا ناد32 نمیتونه پاکش کنه اینه که بارها برای رفع آلودگی سیستم ها از ناد 32 استفاده کردم
اما گاها قادر به پاک سازی برخی کد های مخرب نبود ولی به محض نسب کسپرسکی . یا آویرا تونستند به راحتی ویروس رو پاک کنند
علت سوالم هم همین بود اگه کد مخرب جان سخت هستش پس چرا کسپرسکی راحت پاک کردش ولی ناد32 نه
مثلا من یه برنامه File Binder نوشتم که نود 32 مثل یک انسان میدونه که ویروس نیست ولی اگر بخواد کاری انجام بده که خلاف انتظار هست جلوی ان را میگیرد . ولی کاسپر و بقیه بلافاصله بهش گیر میدن .دوست عزیز فایل شما رو دانلود کردم (جالب بود،ممنون)
کسپرسکی به هیچ عنوان با اون مشکل نداره
ولی آویرا اونو یه تروجان میدونه و دلیلش رو هم میگه که برنامه با یه پکر ناشناس درست شده
اصولا آویرا به برنامه هایی که پکر ناشناسی داشته باشند مقابله میکنه
شما در سخنانتان فقط به تهدید و پاک کردن و اینجور مسائل پرداختین . هزار بار گفتم این دلیل خوبی نیست هر انتی ویروسی بیشتر هشدار داد خوبه ؟ دوست عزیز سیستمم من پر از کرک و برنامه های مشکل ساز هستش
کسپرسکی به هیچ کدوم از کرک ها گیر نمیده و برنامه های مشکوک رو هم بعنوان برنامه مفید قبول میکنه
قبلا که ناد 32 رو نصب داشتم به تعدادی از کرک ها گیر میداد و حالا بیا حالی کن
کار ناد32 بگونه ایست که در خفا فعالیتش رو انجام میده اما کسپرسکی علنی این کا رو میکنه تا کابر در جریان امور باشه
بهر حال دوست عزیز در پایان سخنم یه حرفی رو بذار بگم
این که شما به استفاده کنندگان آنتی ویروس های دیگه لقب آماتور ، بی دانش و غیره میدید اصلا خوب نیست
دوست عزیز انتخاب آنتی ویروس برای کاربر یه کار سلیقه ای هستش چون باید کاربر با آنتی ویروس اتباط خوب داشته باشه
من در زندگی شخصی ام به انسانهای فوق العاده بادانشی برخورد کردم که هر کس یه نظری داشت
خیلی از برنامه نویس هایی که دیدم اصلا از نود32 استفاده نمیکردند و بالعکس
بهر حال چون تاپیک داره به انحراف میره و بهتره بحث رو تموم کنیم
بهر حال در مورد اطلاعاتی که ارائه کردید خیلی ممنون :11:
lvl@ster
06-08-2008, 14:28
بهر حال دوست عزیز در پایان سخنم یه حرفی رو بذار بگم
این که شما به استفاده کنندگان آنتی ویروس های دیگه لقب آماتور ، بی دانش و غیره میدید اصلا خوب نیست
من اگر حرفی زده باشم از شما معذرت میخوام . اینطور حرف زدنم فقط از روی تعصب هست و خلاصه ببخشید
من حرف های شما را قبول دارم کاملا منطقی بودن . خلاصه از راهنماییتون هم ممنونم
امیدوارم از من دلگیر نباشین
قربان همه دوستان
من اگر حرفی زده باشم از شما معذرت میخوام . اینطور حرف زدنم فقط از روی تعصب هست و خلاصه ببخشید
من حرف های شما را قبول دارم کاملا منطقی بودن . خلاصه از راهنماییتون هم ممنونم
امیدوارم از من دلگیر نباشین
قربان همه دوستان
دوست عزیز ، وجود افراد با دانش همواره سبب ارتقای کیفیت اعضا میشه
من بقیه پست های شما رو در بخش های دیگه مطالعه کردم که بسیار مفید بودند و بهتون تبریک میگم :11:
امیدورام فعالیت شما در این انجمن بیشتر بشه
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.