ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : driver-irql-not-less or equal?

alirafaat
30-09-2005, 21:03
سلام
یه مدتیه که کامپیوتر من یه باره میره تو یه صفحه اب همراه با این خطا
driver-irql-not-less or equal?
این خطا به چه علتی میتونه باشه
البته تا به حال این اتفاق 4 بار و اون هم فقط در هنگام استفاده از اینترنت و استفاده از یک isp خاص اتفاق افتاده(من به طور متوال از 3 isp استفاده می کنم که تا به حال در مورد اون 2 تای دیگه چنین اتفاقی نیفتاده
با تشکر

M.R.M
01-10-2005, 22:09
سلام دوست عزيز.
اين پيغام خطا معمولا به علت وجود يك درايور معيوب براي سخت افزار پيش مي آيد.
بيشترين احتمال در مورد سخت افزارهاي داراي پورت USB ميباشد.
اگر برايتان امكان دارد خطا را كامل ذكر نماييد ، معمولا دقيقا جلوي اين عبارت يك كلمه خاص را مينويسد كه ميتواند شما را به ريشه خطا هدايت نمايد.
توضيح عمومي در مورد اين پيغام خطا بسيار طولاني و متنوع ميباشد. براي مثال خطاي شما بايد به اين شكل باشد :
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL BSOD
driver irql not less or equal with ndis.sys in
و ...
هر يك از اين خطاها ريشه خاص خود را دارند. حتي ممكن است اين پيغام خطا در هنگان انجام يك بازي خاص به وقوع بپيوندد و ناگهان ظاهر شود كه در آن حالت نيز علت خود را دارد.
بنابراين اگر برايتان امكان دارد كمي خطا را كامل تر عنوان نماييد تا بتوانيم شما را بيشتر راهنمايي نماييم.
شاد و پيروز و موفق باشيد.

alirafaat
25-10-2005, 23:58
سلام
با تشکر و با عرض معذرت بابت تاخیری که پیش اومد(از اون وقتی که اون پست رو نوشتم تا حالا این مشکل برا منپیش نیومد)و
خدمتتون عرض کنم که بعد از نوشتن همین پیامی که ذکر کردم یه سرس توصیه هایی نوشته که اگه نرم افزار ویا سخت افزار جدیدی نصب کردید ممکنه مشکل از اون باشه و یه سری چیزای دیگه که من به خوبی متوجهشون نمی شم به هر حال یه سری چیزای کلیه
و در پایان ودر قسمت تکنیکال اینفورمیشن نوشته
stop:0*000000d1(0*0000000,0*0000002,0*0000001,0*f3 b1d9e8)

winacusb.sys-adress f3b1 d9e8 base at f3aee000,datestamp 3c6c3811
ودر پایان هم دامپینگ مموری صورت می گیره
و همون طور که نوشتم تا حالا فقط هنگامی که توی اینترنت هستم پیش اومده
2.به این زودی من سخت افزاری نسب نکردم
3.مودم d-link واکسترنال هست که با usb به کامپیوتر وصله و حدود 1.5 ساله که ازش استفاده می کنم ول مشکلم در یک ماه اخیر ایجاد شده
اگر جزییات دیگه ای لازمه بفرمایید تا بگم

reza_erfan
17-07-2009, 17:43
سلام .لطفا کمکم کنید.صفحه آبی

deleteman
26-04-2013, 18:46
منم چند وقته بعد از چند دقیقه کانکت شدن با وایرلس ریستارت میکنه
قبلا بدون مشکل بود ...
با برنامه WhoCrashed چک کردم
اینو میگه :

This was probably caused by the following module: Unknown ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (0x00000000

Bugcheck code: 0xD1 (0x28, 0x2, 0x0, 0xFFFFF88001B0CB2D
Error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AL)
Bug check description: This indicates that a kernel-mode driver attempted to access pageable memory at a process IRQL that was too high.
This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.
A third party driver was identified as the probable root cause of this system error.

فقط با این وایرلس دانشگاه مشکل داره
چیکار باید بکنم؟