PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همه پرسی

mojtabadj2007
28-10-2007, 12:43
همه پرسی:من در حال نوشتن برنامه هستم که به بانک اطلا عاتی وصل می شود.من از با نک اطلا عاتی Acces استفاده می کنم.برنامه ی من به صورتی است که در هنگام ذخیره شدن داده ها در آن همزمان 3 عکس با آن ذخیره می شود.آیا برای ذخیره کردن عکس ها از یک table استفاده کنم بهتر است یا با توجه به id فرد مورد نظر برای هر عکس یک table درست کنم وسایر اطلاعات را در table دیگر قرار دهم ؟

لطفا مرا راهنمایی کنید

MasterData
28-10-2007, 13:21
در هنگام ذخیره شدن داده ها در آن همزمان 3 عکس با آن ذخیره می شود
یعنی برنامه شما از تکنیک مالتی ترد استفاده میکنه؟ فکر نمی کنم

آیا برای ذخیره کردن عکس ها از یک table استفاده کنم بهتر است یا با توجه به id فرد مورد نظر برای هر عکس یک table درست کنم وسایر اطلاعات را در table دیگر قرار دهم ؟

یه خورده در مورد طراحی دیتابیس بیشتر فکر کن. لازم نیست برای هر نفر یک جدول استفاده کنی همون یه جدول کافی هست.
به نظر من حتی لازم نیست اطلاعات عکس رو توی یه جدول جداگانه نگه داری
ولی میتونی عکس ها رو توی یه شاخه مشخص رو هارد نگه داری اینجوری دیتابیست زیاد سنگین نمیشه و مدیدرت کردن عکس ها رو هم انداختی گردن ویندوز و فقط لازم هست اوتا رو توی برنامه لود کنی ولی خوب مشکلات خاص خودش رو هم داره

Mavix
28-10-2007, 18:24
با سلام

اگه برنامه ات انحصاری روی سیستم خاصی نصب میشه ، فکر کنم بهتره عکس رو در یه مکانی خارج از برنامه ذخیره کنی و آدرس اونارو در جدول ذخیره کنی.

البته اگه حجم و سرعت برنامه برات مهم باشه. (این یک روش بود که تصمیم نهایی رو خودت بسته به برنامه ات باید بگیری)

mojtabadj2007
29-10-2007, 13:12
قرار نیست که برای هر نفر جدول درست بشه کلا 4 جدول هست که 3 جدول اطلا عات عکس را ذخیره می کنند و یک جدول سایر مشخصات افراد را ذخیره می کند.

F A R H A D
29-10-2007, 13:48
خب چرا برای هر عکس یک جدول؟ دلیل خاصی داره؟
شما با یک جدول هم میتونی هم اطلاعات افراد رو ذخیره هم عکسها رو.
به هر حال باید بیشتر توضیح بدی

hamedvahedi
29-10-2007, 21:06
با نظر ماویکس موافقم. چون دیتابیس اکسس(البته با اغماض می گیم دیتابیس) با ذخیره سازی داده باینری به سرعت حجمش بالا می رود. اما اگر به هر دلیلی نیاز شد در جداول اکسس ذخیره کنی توصیه می کنم یک Mdb فایل جداگانه بسازی که مستقل از دیتابیس اصلی ات باشد.