ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خنك كننده هاي آبي

صفحه ها : 1 [2] 3

cs16
15-08-2008, 14:59
چرا پستم 2 تا شد ؟؟؟ :18::19:
من فقط ویرایشش کردم :13:

cs16
21-08-2008, 17:54
چرا کسی جواب منو نمیده ؟؟ :19::18:
نا امیدم کردین دوستان ! :13:

Inkareeeeeeeeee
26-08-2008, 19:44
:27:سلام دوستان
...
cpu e6850
main giga p35 dq6
graphic 8800 gts
power 750W ocz
hard 300gb x 2
--- cart x 2
ram 1gig ocz x2 ...

درود بر شما ...
شما برای چه سخت افزارهایی نیاز به واتر کولر دارین ؟! ... اگه برای هارد و رم و ... هم میخواهین ، پکیجی نیستش که همه اینهایی رو که خواستین داشته باشه و شما باید خودتون تیکه های واتر کولر رو جدا جدا خریداری کنین و اینستال کنین ... شما اگه بنویسین که چقدر میخواهین برای واتر کولر خرج کنین و کجا زندگی میکنین ما هم بیشتر میتونیم کمکتون کنیم ... من چون دستم توی جیب خودمه و دوروبرم هم از این چیزها زیاده پس راحت میتونم چیزهایی رو که میخوام خریداری کنم ، شما هم باید نسبت به جیبتون و موقعیتتون ( مالی و محل زندگی ) یه نگاهی بندازین و تصمیم بگیرین ( بیشتر قطعات موجود در ایران نیستش ) .
با سپاس ...
بدرود

rezidentevilone
07-09-2008, 10:42
دوستان به نظر شما لوله ها و بست هاي يك خنك كننده آبي چه قدر مي تونند فشار رو تحمل كنند؟؟؟

چون قصد دارم يه جورايي موتور يخچال رو باهاش بايد كنم...

BLACK-BLACK
07-09-2008, 11:22
دوستان به نظر شما لوله ها و بست هاي يك خنك كننده آبي چه قدر مي تونند فشار رو تحمل كنند؟؟؟

چون قصد دارم يه جورايي موتور يخچال رو باهاش بايد كنم...

:34::34::24::24::39::39::blink::blink::wac::wac:;) ;):thumbsdow:thumbsdow

شکست میخوری.
اگه از همون لوله های خود یخچال استفاده کنی بهتره.

راستش من درست متوجه نشدم میخای چکار کنی؟ میخای به جای پمپ اب موتور یخچال بذاری؟!!!!!1

یه ذره از گاز یخچال سمیه چون کلر داخلشه.نشت کنه باید بری .....

rezidentevilone
09-09-2008, 12:18
:34::34::24::24::39::39::blink::blink::wac::wac:;) ;):thumbsdow:thumbsdow

شکست میخوری.
اگه از همون لوله های خود یخچال استفاده کنی بهتره.

راستش من درست متوجه نشدم میخای چکار کنی؟ میخای به جای پمپ اب موتور یخچال بذاری؟!!!!!1

یه ذره از گاز یخچال سمیه چون کلر داخلشه.نشت کنه باید بری .....

گاز داخل موتور يخچال 2 نوع هست كه حتي يك نوعش ( نوع تقلبي ) قابل اشتعال هست و مثل گاز معمولي شعله ور مي شه...
كجاش سميه؟ گاز سي اف سي هستش عزيز... هموني كه توي به به هم هست!! و تو ام شي!!!

خوراكش 2 تا شير كنترل...يه فشارسنج...يه موتور...چسب آكواريوم...لوله هاي مرقوب ( شيلد دار ) و مقداري از وسايل يه خنك كنندهي آبي هست... تا سي پي يو يخ بزنه!:21:

mhaf
09-09-2008, 14:07
سلام
بچه این جا کسی هست بتونه به من کمک کنه یه خنک کننده آبی بسازم؟
میخوام خودم درست کنم
میشه بگید چه چیزایی میخواید؟

rezidentevilone
09-09-2008, 14:43
سلام
بچه این جا کسی هست بتونه به من کمک کنه یه خنک کننده آبی بسازم؟
میخوام خودم درست کنم
میشه بگید چه چیزایی میخواید؟

خودت كه هيچ موقع نمي توني درست كني... چون لوازم مي خواد....پمپ و راديات و شيلنگ كه مشكلي نيست... اما هيت cpu رو چي كارش مي خواي بكني؟

alizshah
09-09-2008, 16:35
من میخوام به جای اب توش الکل باشه ....

mhaf
10-09-2008, 16:14
خودت كه هيچ موقع نمي توني درست كني... چون لوازم مي خواد....پمپ و راديات و شيلنگ كه مشكلي نيست... اما هيت cpu رو چي كارش مي خواي بكني؟
اتفاقا اونو بلدم درست کنم
فقط شما بگین چه پمپی و چه رادیاتی و از کجا بگیرم.
برای رادیات خودم فکر کردم رادیات بخاری پراید خوب باشه.
پمپ رو نمی دونم
برای هیت پردازنده هم از دو صفحه مسی و لوله مسی استفاده میکنم
شاید هم بتونم داخل یه هیت سینگ لوله کار بزارم.

babak_1386
15-09-2008, 00:15
سلام
من دارم یک سیستم واتر کولینگ برای سی پی یو و چیپ مادر بوردم میسازم!
همه چی ردیف هست و فقط مشکلی که دارم اینه که مس با درصد خلوص بالا (99%) نمیتونم پیدا کنم و ماکسیموم 95 % هست تو بازار!
سوال من اینه که 4% کمتر بودم خالص بودن مس تاثیر زیادی در انتقال گرما توسط قطعه مسی داره؟ البته حداکثر ضخامت که داره 3 تا 5 میلی متر هست!
و اینکه مس بهتر هست یا المینیوم یا فلز دیگری؟(هم از جهت هزینه و هم انتقال گرما)

vivid806
15-09-2008, 09:45
سلام
میشه بپرسم محفظه روی پردازنده فکر کنم اسمش بلوک واتر باشه رو چطوری تهیه کردی یا ساختی؟

mhaf
15-09-2008, 10:32
اتفاقا اونو بلدم درست کنم
فقط شما بگین چه پمپی و چه رادیاتی و از کجا بگیرم.
برای رادیات خودم فکر کردم رادیات بخاری پراید خوب باشه.
پمپ رو نمی دونم
برای هیت پردازنده هم از دو صفحه مسی و لوله مسی استفاده میکنم
شاید هم بتونم داخل یه هیت سینگ لوله کار بزارم.
کسی نیست جواب منو بده؟
یکی بگه پمپ و رادیات رو از کجا بگیرم.

M659
15-09-2008, 10:51
سلام
من دارم یک سیستم واتر کولینگ برای سی پی یو و چیپ مادر بوردم میسازم!
همه چی ردیف هست و فقط مشکلی که دارم اینه که مس با درصد خلوص بالا (99%) نمیتونم پیدا کنم و ماکسیموم 95 % هست تو بازار!
سوال من اینه که 4% کمتر بودم خالص بودن مس تاثیر زیادی در انتقال گرما توسط قطعه مسی داره؟ البته حداکثر ضخامت که داره 3 تا 5 میلی متر هست!
و اینکه مس بهتر هست یا المینیوم یا فلز دیگری؟(هم از جهت هزینه و هم انتقال گرما)

من فقط اطلاعاتی ر که دارم میدم، از جهت ضریب انتقال گرما مس بعد از نقره در رتبه دوم قرار میگیره. آلمینیوم اگر اشتباه نکنم بعد از طلا در رده ی چهارم ، ولی خوب آلمینیوم قیمت کمتری داره ، به طور کلی به جیبتون هم بر میگرده و همون قضیه ی هر چی پول بدی همون قدر آش می خوری:31:

امیدوارم کمک کرده باشم:11:

babak_1386
15-09-2008, 12:51
سلام
میشه بپرسم محفظه روی پردازنده فکر کنم اسمش بلوک واتر باشه رو چطوری تهیه کردی یا ساختی؟

اولش نمی خواستم بسازم ولی نتونستم تو بازار پیدا کنم(من تهران نیستم) به همین دلیل خودم طرحشو دادم تراشکار ببینه میتونه بسازه یا نه!
البته این طرح رو توی اینترنت پیدا کردم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یک مشکل داره که فکر کنم آب در کناره ها خوب گردش نمی کنه!

من فقط اطلاعاتی ر که دارم میدم، از جهت ضریب انتقال گرما مس بعد از نقره در رتبه دوم قرار میگیره. آلمینیوم اگر اشتباه نکنم بعد از طلا در رده ی چهارم ، ولی خوب آلمینیوم قیمت کمتری داره ، به طور کلی به جیبتون هم بر میگرده و همون قضیه ی هر چی پول بدی همون قدر آش می خوری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

امیدوارم کمک کرده باشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
دستت درد کنه ولی من تا حدودی اینو می دونستم! سوال اصلی من در مورد درصد خالص بودن مس بود که 95 با 99% در رسانایی گرما زیاد تفاوت داره یا نه؟

AEZ_Best
15-09-2008, 12:56
یه واتر کولر بی صدا میخوام در حد 30 تومان آخرش میشه کمک کنین

اینا صداشون در چه حده

من هیچی سرم نمیشه در این مورد

Öracle
15-09-2008, 17:37

اینا صداشون در چه حده

منم خیلی به جواب این سئوال نیاز دارم .

هرکی میدونه کمک کنه .

با تشکر ...

babak_1386
15-09-2008, 19:42

اینا صداشون در چه حده

منم خیلی به جواب این سئوال نیاز دارم .

هرکی میدونه کمک کنه .

با تشکر ...
سلام
عزیز ما اینجا روی دست سازها که استاندارد نیستند بالای 70 هزار هزینه می کنیم!
فکر نکنم نوع خوب کارخانه ای شو زیر 200 هزار پیدا کنی(البته من کلا نتونستم پیدا کنم که قیمت کنم)
با 30 هزار شما یک فن متوسط برای سی پی یو میتونی بخری! اونم نه حرفه ای چون فن هایی مثل توین تاور/هایپر 212 / یا همچین فنهایی قیمتشون بالای 45 تومان هست!

AEZ_Best
16-09-2008, 08:50
خنک کننده ای که فقط Cpu رو خنک کنه از همین آبی ها اینو میخوام یه چیز متوسط حدودا چند میشه

ارزونشم بگین

ممنون

BLACK-BLACK
17-09-2008, 08:37

اینا صداشون در چه حده

بی خیال ! فقط مایع 500cc داخلیشون 20 هزار تومنه!

سلام
عزیز ما اینجا روی دست سازها که استاندارد نیستند بالای 70 هزار هزینه می کنیم!
فکر نکنم نوع خوب کارخانه ای شو زیر 200 هزار پیدا کنی(البته من کلا نتونستم پیدا کنم که قیمت کنم)
با 30 هزار شما یک فن متوسط برای سی پی یو میتونی بخری! اونم نه حرفه ای چون فن هایی مثل توین تاور/هایپر 212 / یا همچین فنهایی قیمتشون بالای 45 تومان هست!

ست Gigabyte 3d galaxy با گارانتی اواژنگ 130 هزار تومان

خنک کننده ای که فقط Cpu رو خنک کنه از همین آبی ها اینو میخوام یه چیز متوسط حدودا چند میشه

ارزونشم بگین

ممنون

تمام اینایی که گفته شد فقط CPU رو خنک میکنه.
دست سازشم کمتر از 70-80 تومن در نمیاد.
مگه بلوکشو بتونی خودت درست کنی یا یه تیکه فلز پیدا کنی ازش به عنوان بلوک استفاده کنی.

کلا به 4 تا فن بی صدا میشه درجه حرارت سی پی یو رو بهبود بخشید.

babak_1386
21-09-2008, 13:04
ست Gigabyte 3d galaxy با گارانتی اواژنگ 130 هزار تومان

دوست عزیز از کجا میتونم تهیه کنم؟ و آیا Gigabyte GBT CPU WATER BLOCK هم هست؟ اگه هست چند میشه خرید؟

BLACK-BLACK
21-09-2008, 19:45
دوست عزیز از کجا میتونم تهیه کنم؟ و آیا Gigabyte GBT CPU WATER BLOCK هم هست؟ اگه هست چند میشه خرید؟

زنگ بزن شرکت اواژنگ ادرس چند تا از نمایندگیاشو که نزدیکته بپرس بعد به نمایندگی ها زنگ بزن که دارند یا نه اگه نداشتند میتونی بهشون سفارش بدی برات بیارن.
gigabyte واتر بلوک جدا بعید میدنم داشته باشه همه این دم ودستگاه وقطعات مورد نیاز داخل پک 3d galaxy هستش .اگرم خواستی واتر بلوک جدا بخری میتونی با برند thermaltake بگیری

mhaf
23-09-2008, 10:15
ببینم واقعا کسی نیست به من بگه پمپ آب چی و از کجا بخرم؟
دوستان کمک کنید من منتظر شما هستم.

vioman
24-09-2008, 07:17
ببینم واقعا کسی نیست به من بگه پمپ آب چی و از کجا بخرم؟
دوستان کمک کنید من منتظر شما هستم.

دوست عزیز پمپ های آب آکواریومی خیلی طیف گسترده ای دارند و در اندازه ها و قدرت های مختلفی در بازار وجود دارند. (از سایز یک قوطی کبریت تااا...:46:)

قمیت این پمپ ها از 4000 هزار تومان شروع میشه اونم تااا....:46:

یک سر به مغازه های آکواریومی بزنید مطمئنن به نتیجه خواهید رسید

موفق باشید
یا علی:11:

mhaf
24-09-2008, 11:37
دوست عزیز پمپ های آب آکواریومی خیلی طیف گسترده ای دارند و در اندازه ها و قدرت های مختلفی در بازار وجود دارند. (از سایز یک قوطی کبریت تااا...:46:)

قمیت این پمپ ها از 4000 هزار تومان شروع میشه اونم تااا....:46:

یک سر به مغازه های آکواریومی بزنید مطمئنن به نتیجه خواهید رسید

موفق باشید
یه دونه خودم دارم راضیم نمیکنه
همچین هم چیز کوچیکی نیست اما آب رو فقط 60 سانت بالا میبره
یه پمپ هم دارم برای آب شیشه شوی ماشین
خیلی دبی خوبی داره و آب رو تا یک متر یک متر و نیم بالا میبره اما از این پمپ ها نمیشه استفاده کرد به دو دلیل
1 صدای زیاد
2 داغ میکنه
وقتی هم داغ میکنه که 10 دقیقه کار کنه اونوقته که بسوزه
یعنی باید به فکر خنک کردن خود پمپ هم یاشم

babak_1386
24-09-2008, 13:59
زنگ بزن شرکت اواژنگ ادرس چند تا از نمایندگیاشو که نزدیکته بپرس بعد به نمایندگی ها زنگ بزن که دارند یا نه اگه نداشتند میتونی بهشون سفارش بدی برات بیارن.
gigabyte واتر بلوک جدا بعید میدنم داشته باشه همه این دم ودستگاه وقطعات مورد نیاز داخل پک 3d galaxy هستش .اگرم خواستی واتر بلوک جدا بخری میتونی با برند thermaltake بگیری

من با نمایندگی اواژنگ تماس گرفتم اون هم با خود اواژنگ، گفتند ما تا حالا اصلا خنک کننده مایع نداشتیم! جالبه نه؟
خوب آگه کسی میتونه برای من خریداری کنه من هزینه ارسال+قیمت محصول+ هزینه کاری که انجام دادی برای من رو میتونم بدم!
لطفا اگه کسی میتونه برام پیام خصوصی بفرسته!
البته آگه فقط واتر بلوک سی پی یو باشه بهتره!

vivid806
24-09-2008, 23:06
سلام
در مورد پمپ آب من خودم از یک پمپ Gap آکواریوم میخوام استفاده کنم که داغ نمیکنه مشکلی هم نداره چون کلاً توی آب غوطه ور هست
برای بلاک واتر هم یک مدل ابتدایی رو امروز رفتم و تراشکاری ساختم(چون رشته خودم کار با دستگاه تراش بود) :

البته مقداری کار زیاد داره از جمله سمباده زنی و کارهای Lapping و غیره که زمان میبره

vioman
25-09-2008, 06:07
یه دونه خودم دارم راضیم نمیکنه
همچین هم چیز کوچیکی نیست اما آب رو فقط 60 سانت بالا میبره
یه پمپ هم دارم برای آب شیشه شوی ماشین
خیلی دبی خوبی داره و آب رو تا یک متر یک متر و نیم بالا میبره اما از این پمپ ها نمیشه استفاده کرد به دو دلیل
1 صدای زیاد
2 داغ میکنه
وقتی هم داغ میکنه که 10 دقیقه کار کنه اونوقته که بسوزه
یعنی باید به فکر خنک کردن خود پمپ هم یاشم

دوست عزیز پمپ های آکواریومی خیلی متنوع هستند.
اگر شما بخواهید واقعا یک پمپ خوب تهیه کنید باید از پمپ های آکواریومی اکسترنال استفاده کنید
این پمپ ها قیمت به مراتب بیشتری نسبت به انواع اینترنال ها دارند و بهترین اونها با مارک ایهایم (آلمان) عرضه میشه
اینترنال ها از ورودی آزاد آب رو دریافت میکنن و از خروجی تعبیه شده خارج میکنند ، اما انواع اکسترنال واتر پمپ دارای یک ورودی و خروجی مجزا هستش.

اما یک نکته رو باید توجه کرد
همونطور که میدونید این پمپ ها چند مشخصه دارند
یکی دبی آب اونهاست و مقدار ارتفاعی که میتونند پمپاژ کنند ، باید توجه داشت که این مشخصه ها برای مدار های باز مثل آکواریوم صحیح هستش.
یعنی اینکه ، این پمپ (اینترنال ) وقتی از یک منبع باز که جاذبه زمین روی اون منبع بیشترین تاثیر رو داره آب رو مک میزنه میتونه مثلا 70 سانت پمپاژ کنه ، اما اگر این مدار کاملا بسته باشه و درون مدار هواگیری بشه فکر میکنم راندمان کار حداقل دوبرابر بشه .
وقتی مدار لوله ها و شلنگ ها بسته باشه ، پمپ با پمپاژ کردن آب به نوعی به ورودی خودش از طرف مقابل فشار وارد میکنه و اینطوری راندمان کار بالا میره:46:

البته باید به این نکته هم توجه داشت که این پمپ ها برای آکواریوم تهیه شده و انواع نا مرغوب اون خیلی نویز و صدای زیادی داره:13:اما انواع مارک های خوبش هفته ها بدون هیچ مشکلی کار میکنه:46:

این هم یک نمونه از پمپ های اکسترنال که برای کولینگ کامپیوتر هم استفاده شده (Eheim )

و Review سایت tomshardware

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

mhaf
25-09-2008, 14:52
سلام
در مورد پمپ آب من خودم از یک پمپ Gap آکواریوم میخوام استفاده کنم که داغ نمیکنه مشکلی هم نداره چون کلاً توی آب غوطه ور هست
برای بلاک واتر هم یک مدل ابتدایی رو امروز رفتم و تراشکاری ساختم(چون رشته خودم کار با دستگاه تراش بود) :

البته مقداری کار زیاد داره از جمله سمباده زنی و کارهای Lapping و غیره که زمان میبره

این پمپی که گفتی قیمتش چند هست و از کجا گیر آوردی؟

دوست عزیز پمپ های آکواریومی خیلی متنوع هستند.
اگر شما بخواهید واقعا یک پمپ خوب تهیه کنید باید از پمپ های آکواریومی اکسترنال استفاده کنید
این پمپ ها قیمت به مراتب بیشتری نسبت به انواع اینترنال ها دارند و بهترین اونها با مارک ایهایم (آلمان) عرضه میشه
اینترنال ها از ورودی آزاد آب رو دریافت میکنن و از خروجی تعبیه شده خارج میکنند ، اما انواع اکسترنال واتر پمپ دارای یک ورودی و خروجی مجزا هستش.

اما یک نکته رو باید توجه کرد
همونطور که میدونید این پمپ ها چند مشخصه دارند
یکی دبی آب اونهاست و مقدار ارتفاعی که میتونند پمپاژ کنند ، باید توجه داشت که این مشخصه ها برای مدار های باز مثل آکواریوم صحیح هستش.
یعنی اینکه ، این پمپ (اینترنال ) وقتی از یک منبع باز که جاذبه زمین روی اون منبع بیشترین تاثیر رو داره آب رو مک میزنه میتونه مثلا 70 سانت پمپاژ کنه ، اما اگر این مدار کاملا بسته باشه و درون مدار هواگیری بشه فکر میکنم راندمان کار حداقل دوبرابر بشه .
وقتی مدار لوله ها و شلنگ ها بسته باشه ، پمپ با پمپاژ کردن آب به نوعی به ورودی خودش از طرف مقابل فشار وارد میکنه و اینطوری راندمان کار بالا میره:46:

البته باید به این نکته هم توجه داشت که این پمپ ها برای آکواریوم تهیه شده و انواع نا مرغوب اون خیلی نویز و صدای زیادی داره:13:اما انواع مارک های خوبش هفته ها بدون هیچ مشکلی کار میکنه:46:

این هم یک نمونه از پمپ های اکسترنال که برای کولینگ کامپیوتر هم استفاده شده (Eheim )

و Review سایت tomshardware

موفق باشید

از شما دوست عزیز ممنونم که کمکم کردین
اطلاعات خیلی خوبی دادید.
راستی قدرت و صدای این پمپی که معرفی کردین به پای پمپ آب کولر میرسه؟

vioman
26-09-2008, 10:53
این پمپی که گفتی قیمتش چند هست و از کجا گیر آوردی؟

این پمپ ها رو باید با از فروشگاه های آکواریومی تهیه کنید ، قیمت دقیق اکسترنال ها رو اطلاعی ندارم اما اینترنال ها از 4 ، 5 هزار تومان شروع میشه به بالا ، 100 درصد اکسترنال ها خیلی گرون قیمت تر هستند .

از شما دوست عزیز ممنونم که کمکم کردین
اطلاعات خیلی خوبی دادید.
راستی قدرت و صدای این پمپی که معرفی کردین به پای پمپ آب کولر میرسه؟

قدرت این پمپ ها خیلی بهتر از پمپ کولره ، پمپ های آب کولر بیشتر شبیه پرتاب کننده ی آب هستند و صدای آزار دهنده ای دارند ، مارک های خوب این پمپ ها خیلی بی صدا هستند اما این بی صدا بودن به قیمت اونها اضافه میکنه .
اگر یک سری به مغازه های آکواریومی بزنید با مدل های بسیار متنوعی روبرو میشید که انتخاب رو برای شما ساده تر میکنه (اگر تهران هستید پیشنهاد میکنم سری به فروشگاه های ماهیران بزنید):20:

موفق باشید

mhaf
26-09-2008, 12:25
این پمپ ها رو باید با از فروشگاه های آکواریومی تهیه کنید ، قیمت دقیق اکسترنال ها رو اطلاعی ندارم اما اینترنال ها از 4 ، 5 هزار تومان شروع میشه به بالا ، 100 درصد اکسترنال ها خیلی گرون قیمت تر هستند .

قدرت این پمپ ها خیلی بهتر از پمپ کولره ، پمپ های آب کولر بیشتر شبیه پرتاب کننده ی آب هستند و صدای آزار دهنده ای دارند ، مارک های خوب این پمپ ها خیلی بی صدا هستند اما این بی صدا بودن به قیمت اونها اضافه میکنه .
اگر یک سری به مغازه های آکواریومی بزنید با مدل های بسیار متنوعی روبرو میشید که انتخاب رو برای شما ساده تر میکنه (اگر تهران هستید پیشنهاد میکنم سری به فروشگاه های ماهیران بزنید):20:

موفق باشید
ممنون
تهران میتونم بیام
کرجم
فروشگاه ماهیران کجا هست؟
داخل ساختمون پلاسکو هست؟

babak_1386
28-09-2008, 19:56
سلام
من تصمیم گرفتم یک خنک کننده مایع ترمالتک بگیرم!
میخوام بگید این مدلی که میگم خوبه یا نه؟
هم بگید خوبه یا نه! هم بگید که قیمت برای واتر بلوک و رادیات بدون فن و پمپ چقدره؟(من قیمت کردم 70 گفتند)

vioman
28-09-2008, 23:10
ممنون
تهران میتونم بیام
کرجم
فروشگاه ماهیران کجا هست؟
داخل ساختمون پلاسکو هست؟

ماهیران در تهران 3 نمایندگی داره .
من فقط آدرس نمایندگی ماهیران در خیابان مرتضوی رو دارم ( نزدیک 4 راه رودکی) ، البته ساختمان پلاسکو هم خیلی کامله:46:

ganje nahofte
29-09-2008, 00:44
سلام
هم بگید خوبه یا نه! هم بگید که قیمت برای واتر بلوک و رادیات بدون فن و پمپ چقدره؟(من قیمت کردم 70 گفتند)

مدل خوبیه....................

mhaf
02-10-2008, 01:10
اولش نمی خواستم بسازم ولی نتونستم تو بازار پیدا کنم(من تهران نیستم) به همین دلیل خودم طرحشو دادم تراشکار ببینه میتونه بسازه یا نه!

دستت درد کنه ولی من تا حدودی اینو می دونستم! سوال اصلی من در مورد درصد خالص بودن مس بود که 95 با 99% در رسانایی گرما زیاد تفاوت داره یا نه؟
سلام
میشه بگی ساخت این بلوک چه قدر برات هزینه داشت؟

Inkareeeeeeeeee
03-10-2008, 21:29
سلام

خسته نباشید ...
خوبیش که خوبه ، ولی قبل از خریدش یه نگاه به داخل تاور کیست بنداز ببین که براش جا داری یا نه ؟! یه همچین چیزی با زور پتک و چکش هم توی کیس من جا نمیشه :46:

siavashjal
03-10-2008, 23:02
بچه ها نظرتون در باره خنک کننده iceq4 که روی یه سری از مدل های 4850 نصب شده چیه؟

blue2006
04-10-2008, 12:08
سلام چند تا سوال دارم
من از صدای فن سی پی یو و پاور خسته شدم . می خواستم بدونم این خنک کننده های آبی سرو صدا دارند یا نه . قدرت خنک کنندگی شون چند برابر فن ها است ؟ خدشون فن دارند یا نه ؟ اگه من بخوام یه سیستم خنک کننده آبی بدون فن بخرم یا درست کنم هزینش چقدر می شه ( البته زیاد قوی نمی خوام . مادربردم Asus m2n sli هست و سی پی یو هم 4400 گرافیک هم 7100 ) ؟ نکته خیلی مهم این که می شه به جای فن پاور از اون استفاده کرد ؟

mehran_286
08-10-2008, 13:22
سلام

سلام
چند تا سوال
این خنک کننده چند قیمت هستش ؟
فقط برایcpuاستفاده میشه یا جاهای دیگه رو هم خنک میکنه ؟

smit.doctor
12-10-2008, 21:30
سلام
لطفا watercoolerهایی رو که تو بازار ایران دیدین نام ببرین که
با توجه به reviewها یه مدل مناسب رو انتخاب کنیم
مثلا من دنباله یکی از اینام
Tt bigwater 745,735
Giga 3D galaxy
coolermaster aquagate max
اگه دیدین ادرس بدین
ممنون

Inkareeeeeeeeee
15-10-2008, 16:01
سلام چند تا سوال دارم
من از صدای فن سی پی یو و پاور خسته شدم . می خواستم بدونم این خنک کننده های آبی سرو صدا دارند یا نه . قدرت خنک کنندگی شون چند برابر فن ها است ؟ خدشون فن دارند یا نه ؟ اگه من بخوام یه سیستم خنک کننده آبی بدون فن بخرم یا درست کنم هزینش چقدر می شه ( البته زیاد قوی نمی خوام . مادربردم Asus m2n sli هست و سی پی یو هم 4400 گرافیک هم 7100 ) ؟ نکته خیلی مهم این که می شه به جای فن پاور از اون استفاده کرد ؟
درود بر شما ...
واتر کولرها که جای فن رو میگیرن و نیاز به فن ندارند ، رادیاتور اونها ، هم با فن و بدون فن هستش که بستگی داره به قطعات و بلاکهای واتر کولری که شکا برای سخت افزارهاتون استفاده میکنین ، میتونین انتخاب کنین ، ساده تر بگم ، اگه شما از واترکولر فقط برای یه سی پی یو استفاده کنین یا یه کارت گرافیک ، خب رادیاتور بدون فن جواب کارتونو میده ... قدرت خنک کنندگیشون هم از فنها خیلی بالاتره ... در مورد واتر کولینگ کردن پاور تا حالا که دنبالش نبودم که ببینم هستش یا نه ، ولی شما تا هارد و رم رو هم میتونین از واتر کولر استفاده کنین .

peyman_nn
21-10-2008, 22:08
لطفا برای cpu فن یا هر خنک کننده ای که کارا باشه و بشه تو بازار هم خرید معرفی کنید ؟

فکر نکنم آبی ( تنهایی ) برای cpu مناسب باشه

rezidentevilone
21-10-2008, 23:15

سلام....

در مورد خالص بودن مس خلوص 99% فکر نمیکنم بتونید توی بازار پیدا کنید... 95 هم مشکلی ایجاد نمی کنه و تاثیره چشم گیری نداره...

اگر مس خالص خالص بخوایید.. می تونید از سیم های برق 1 که برای سیم کشی ساختمان استفاده می شه استفاده کنید...

جنس خوبش رو بگیرید و ذوب کنید... قالب ریزی کنید و تراش بدید...

در مورد گردش آب در کناره ها هم این که به کار نمیاد......

شما 2 روش دارید به نظر من:

1 - شیار های وسط رو تنگ تر کنید تا اجازه عبور آب کمتری رو بده... اون موقع آب از کناره ها هم با سرعت عالی عبور می کنه... و کناره ها رو هم خنک می کنه

2- یک لوزی با چند پرره ی اظافه به جای شیار ها قرار بدید به طوری که نوک های تیز لوزی محل ورود و خروج آب باشند....

در واقع کلی راه و روش برای این کار وجود داره که شما باینری ترین رو استفاده کردید...

حالا چقدر خرج برداشته این چیزی که ساختین؟

rezidentevilone
21-10-2008, 23:28
من میخوام به جای اب توش الکل باشه ....

نمیشه!!!! برای CPU خوب نیست!!!... الکلی می شه!....

از شوخی گذشته نمیشه چون احتمال شعله ور شدن داره.. ( کیس می شه کوزه جننی چهار شنبه سوری! )

behradsn
21-10-2008, 23:35
چرا الکل ؟!؟!؟!

شما با این کار انتقال دما رو میارید پایین

بهترین چیزی که به غیر از آب میشه توش ریخت ضد یخ مرغوب اتومبیله ، البته باید خاصیت خوردنگی و رسوب گیری نداشته باشه

برای همین میگم مرغوب

خاصیت ضد جوش بودن ضد یخ ها باعث میشه انتقال حرارت از واتر بلوک ها به رادیاتور بیشتر و بهتر صورت بگیره

مایع های خاصی هم برای واتر کولینک ها هست که قیمت زیادی هم دارند

peyman_nn
22-10-2008, 00:17
جواب منو ندادید

sasoolee
16-11-2008, 08:28
افرادی که تو کار Water Cooler هستند بیشتر برای اورکلاک کردن بسیاری بالای cpu میخرنش...
آیا اعضایی که Water Cooler همراه با یه سیستم خفن دارند تونستن سرعت سی پی یو خودشون رو بصورت کاملا stable و کاربردی 80 درصد یا 100 درصد اورکلاک کنند؟
بنظر شما من با واتر کولر و این سیستم حداکثر چی کار میتونم بکنم:
e6400
gigabyte :965p-dq6
2 گیگابایت ocz ddr2 800
پاور:480 وات
از اورکلاک و اور ولتاژ و تایمینگ رم چیزایی سرم میشه ولی بصورت کاملا stable حداکثر سرعت cpu رو 3ghz جواب میده , بیشتر سیستم هنگ میکنه (البته به 3.6 ghz هم رسوندمش ولی بعد از 10 ثانیه می پره هر چقدر هم سرعت رم رو کم میکنم(از 800 میارمش 533 ) و ولتاژ cpu و رم و چیپست رو بیشتر میکنم بازم فرقی نداره
آخرین بایوس رو گرفتم !مشکل از دما هم نیست چون در حالت فول حداکثر به 50 میرسه و در حالت عادی 30

به این همه خرج کردن نیاز نیست........

من e2180 رو از 200x10 به راحتی آب خوردن گذاشتم روی 389x9
برای fsb 95 درصد اور و برای سی پی یو 75 درصد اورکلاک دارم
فقط چند وقت پیش یه ولخرجی کردم یه فن خریدم 25 تومن........

البته ماکزیمم fsb که میشه باش با هر سی پی یو ای کار کرد حدود همین 100 % هستش...
اما مثلاً برای اینکه از 3.5 گیگاهرتز به 3.8 یا 3.9 برسی ارزش داره این همه پول خرج کنی؟؟؟
البته برای e6550 هم امتحان کردیم..... همین شد..

ضمناً Tjmax برای این پردازنده ها 85 درجه پس حدوداً دمای سطح روی 65 تا نهایتاً 70 برسه مشکل ساز نیست...
مال من که با این فن تو اوج فول لود اونم بعد از چند ده دقیقه نهایتاً توی 65 -66 ثابت میمونه

واقعاً برای رسوندنش از 3.5Ghz به 3.9Ghz ارزش این همه پول خرج کردن داره؟؟؟؟

emamali
01-12-2008, 18:44
سلام بر همه
آقا من به یک مقاله درمورد خنک کننده های آبی برای ارائه یک پروژه درسی احتیاج دارم
لطفا اگه کسی داره به میل من بفرسته خیلی ضروریه .................ممنون
jab1194@yahoo.com

Inkareeeeeeeeee
24-12-2008, 14:31
سلام بر همه
آقا من به یک مقاله درمورد خنک کننده های آبی برای ارائه یک پروژه درسی احتیاج دارم
لطفا اگه کسی داره به میل من بفرسته خیلی ضروریه .................ممنون
jab1194@yahoo.com
درود بر شما ...
دوست گرامی شما خودتون باید دنبال گردآوری مطالب باشین برای اینکه پروژه درسی هستش ... تقلب نکن :46::21::27:

Inkareeeeeeeeee
24-12-2008, 15:00
واقعاً برای رسوندنش از 3.5Ghz به 3.9Ghz ارزش این همه پول خرج کردن داره؟؟؟؟
درود بر شما ...
پرسش شما همچین یک کمی عجیب بنظر میرسه برای من:13:
پرسش شما مانند اینه که من از شما بپرسم :
شما که میتونین یه ماشین پژو رو با پول کمی بخرید ، پس چرا دنبال ماشین فراری یا پورشه یا لامبورگینی هستید ؟! ...
تنها واتر کولر ها برای اورکلاک نیستش ، من حاضرم 1000 دلار بدم ولی هیچ صدایی از کیسم در نیادش ... امیدوارم که منظورمو تونسته باشم درست بگم:20:
پاسخ شما رو به این روش میگم :
مشخصات سیستم من :
MB= XFX NForce 780 i
Graphic cards= 3x XFX Geforce 9800 GX2 Black Edition
Power Supply = 1.1 Kw
Hard Disk = 4x WesternDigital 1Tb
... ... ...

خب اگه بخواهیم که فنها رو بشماریم یه 12-13 تایی میشه ... بنظر شما وقتی یه همچین سیستمی رو روشم میکنین نویزش چطوریه ؟! ... راحت بگم ، موتور هواپیما صداش کمتر از کامپیوتر منه و حرارت تولید شده بوسیله هارد دیسکها و رمها و بقیه خرت و پرتهای توی کیس وحشتناکه ... شما اگه فن هاورکرافت رو هم روی این اینستال کنین جوابگو نیستش ...
:11:

4daneshjo
25-12-2008, 20:33
چرا الکل ؟!؟!؟!

شما با این کار انتقال دما رو میارید پایین

بهترین چیزی که به غیر از آب میشه توش ریخت ضد یخ مرغوب اتومبیله ، البته باید خاصیت خوردنگی و رسوب گیری نداشته باشه

برای همین میگم مرغوب

خاصیت ضد جوش بودن ضد یخ ها باعث میشه انتقال حرارت از واتر بلوک ها به رادیاتور بیشتر و بهتر صورت بگیره

مایع های خاصی هم برای واتر کولینک ها هست که قیمت زیادی هم دارند
سلام به همه دوستان
من تقریبا 1 ماه دنبال ساخت یک سیستم خنک کننده هستم و تا اونجا که فهمیدم بهترین مایع خنک کننده که خودم بتونم درست کنم محلول اب و 10%نمک هست

mhaf
25-12-2008, 21:28
نه نمک اصلا نباید استفاده بشه
چون نمک خیلی راحت داخل رادیاتور و بلاک رسوب میکنه و خیلی راحت میتونه پمپ رو خراب کنه
حتی تو ریخت آب باید دقت کرد که از آب شهری نباشه و آب مقطر استفاده بشه که نمک نداشته باشه

Inkareeeeeeeeee
28-12-2008, 14:33
نه نمک اصلا نباید استفاده بشه
چون نمک خیلی راحت داخل رادیاتور و بلاک رسوب میکنه و خیلی راحت میتونه پمپ رو خراب کنه
حتی تو ریخت آب باید دقت کرد که از آب شهری نباشه و آب مقطر استفاده بشه که نمک نداشته باشه

درود بر شما ..
پاسخ من و شما مانند هم هست ...

آب مقطر هم که امیدوارم همه بدونند که چجوری درست کنند .

mhaf
28-12-2008, 16:05
درود بر شما ..
پاسخ من و شما مانند هم هست ...

آب مقطر هم که امیدوارم همه بدونند که چجوری درست کنند .
البته داخل آب مقطر باید ضد یخ ضد جوش ریخته بشه

4daneshjo
31-12-2008, 18:20
حالا اگه محلول اب و 10% LiCl باشه چی که H اش هم از نمک بیشتره

mhaf
31-12-2008, 21:02
حالا اگه محلول اب و 10% licl باشه چی که h اش هم از نمک بیشتره
نه
به هیچ وجه نباید از نمک استفاده بشه
لیتیوم کلراید هم مثل سدیم کلراید خیلی راحت رسوب میکنه
بهترینش همونیه که گفتم
ضدیخ + آب مقطر

SIMON137
01-01-2009, 13:56
من چه سیستم و چه مارکی بگیرم ارزون و مناسب باشه برای q6600 اینتل می خواستم

mhaf
01-01-2009, 16:53
برای 6600 میتونی یه تونیک تاور از گرین بگیری
البته ترمال تیک محصولات خیلی خوبی داره
من خودم یه سری دنبال یه واتر کولر آبی ترمال تیک رفتم خیلی گشتم اما فقط تونستم پشت ویترین گیر بیارم

Hessam_7800gtx
01-02-2009, 23:26
blue eye گیگا رو 4850 جواب میده؟(از همین اسوس تابلو است که فقط فن داره)

BLACK-BLACK
02-02-2009, 15:16
blue eye گیگا رو 4850 جواب میده؟(از همین اسوس تابلو است که فقط فن داره)

امکانش هست
ولی بلو آی بدون یه سیستم خنک کننده اصلی بدون استفاده میمونه

khofashshab
25-02-2009, 23:28
نمک چون دارای ملوکولهای تیز (مثلثی- ستاره ای) می باشد باعث از بین رفتن پایه ها می شود:20::31:

khofashshab
26-02-2009, 10:16
با عرض سلام خدمت شما دوستان من خودم دنبال قیمت دقیق کولینگ galaxy2 که مال شرکت گیگا است می گردم

khofashshab
27-02-2009, 10:30

با سلام خدمت شما SIMON137 عزیز

من خودم الان دارم از واتر کولینگ 3D galaxy2 استفاده می کنم از ش راضی هستم مال شرکت گیگا بایت است

قیمت ان نیز در حدود 150 تومان است:10::20::rolleye:

alex_pk
02-05-2009, 15:36
سلام
یدونه هم به ما معرفی کنید..!
q9400

ممنون.

avecina.ir
02-05-2009, 19:26
سلامم..
نمک چون دارای ملوکولهای تیز (مثلثی- ستاره ای) می باشد باعث از بین رفتن پایه ها می شود:20::31:دوست جان.. هر کسی که تا سیکل هم سواد داشته باشه توی درسهای علومش خونده و میدونه که مولکولها بشکل مثلثی و تیز یه حرف خنده داره!! نمک دارای یونهای کلر و سدیم هستش که خصوصن یون کلر دارای خاصیت خورندگی بالایی هستن....:46:

alex_pk
07-05-2009, 09:48
سلام
کسی نیست؟!

Stream
07-05-2009, 12:22
سلام
کسی نیست؟!
میثم جان اگه اورکلاک نیمه حرفه ای نمی کنید اصلا نیازی به خنک کننده آبی و دردسر هاش ندارید.

alex_pk
07-05-2009, 17:46
سلام استاد
نه فعلا که اور نمیکنیم...
فقط شدید ازش کارمیکشیم...
مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون.

Stream
07-05-2009, 19:49
سلام استاد
نه فعلا که اور نمیکنیم...
فقط شدید ازش کارمیکشیم...
مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون.
هر چقدر هم شدید ازش کار بکشید مشکلی پیش نمیاد.

alex_pk
24-05-2009, 16:23
سلام
خوب ما هم به جمع اور کلاکر ها پیوستیم(البته مبتدی)

خوب من برای یه خنک کننده آبی 100 تا 150 کنار گذاشتم

اینجوری که من فهمیدم
بجز سی پی یو میشه کارت گرافیک رو هم باهاش خنک کرد
حالا بنظرتون یدونه آماده بگیرم یا خودم برم سر وقت ساختش!حوصلش رو هم دارم وقتش رو هم دارم!
فقط چیزی بلد نیستم!

فکر نمیکنم فن های پیشرفته هم جوابگوی سیستم من باشه
چون دارم به اور کلاک های بالا هم فکر میکنم!

حالا چی پیشنهاد میکنید دوستان
که هم از لحاظ کارایی عالی باشه هم از لحاظ چهره ای!

Q9400
p5q pro
2gb * 2
4870 hd
GP 535 A
tuniq3

Stream
24-05-2009, 17:18
سلام

خوب ما هم به جمع اور کلاکر ها پیوستیم(البته مبتدی)خوش آمدید! :دی

بجز سی پی یو میشه کارت گرافیک رو هم باهاش خنک کردهر چیزی رو میشه خنک کرد به شرطی که برای اون قطعه Waterblock داشته باشید. (یا بخرید یا بسازید...)

حالا بنظرتون یدونه آماده بگیرم یا خودم برم سر وقت ساختش!حوصلش رو هم دارم وقتش رو هم دارم!
فقط چیزی بلد نیستم!

فکر نمیکنم فن های پیشرفته هم جوابگوی سیستم من باشه
چون دارم به اور کلاک های بالا هم فکر میکنم!

حالا چی پیشنهاد میکنید دوستان
که هم از لحاظ کارایی عالی باشه هم از لحاظ چهره ای!

Q9400
p5q pro
2gb * 2
4870 hd
GP 535 A
tuniq3 چرا فکر نمی کنی فنهای پیشرفته جوابگوی سیستم شما باشه؟

رسیدن به فرکانس های بالا و پایدار کردنش نصف قضیه است، کنترل دما در فرکانس های معقول نصف دیگه. یعنی باید یاد بگیرید چطور اورکلاک کنید تا بالا رفتن دما به کمترین میزان برسه.

به نظر من رفتن به هیچ وجه بعد از یکی دو هفته ورود به جمع اورکلاکر ها نیازی به خنک کننده آبی ندارید. Air Cooling های خیلی خوب در بعضی مواقع از خنک کننده های آبی معمولی کارایی بهتری هم ارائه میدن با قیمت و دردسر خیلی پایین تر (50 هزار تومان!)

وقتی سراغ خنک کننده آبی برید که مطمئن باشید تنها عاملی که داره جلوی مانع پیشرفت شما در اورکلاک میشه دما هست که نمی تونید با Air Cooling یا بهینه سازی پروفایل اورکلاکتون کنترلش کنید. رسیدن به اون مرحله نیاز به چند ماه تجربه و مطالعه درباره اورکلاک داره.

Q9400 رو به 3.8 گیگاهرتز با Air برسونید (Stable و با دمای مناسب) بعد به سراغ خنک کننده آبی برید برای رسیدن به 4 گیگاهرتز و بالاتر. :31: چون این مسئله که یاد بگیرید موقع اورکلاک دما رو کنترل کنید خیلی مهمه.

alex_pk
24-05-2009, 19:39
آخه اونقدر بودجه ندارم که یبار فن بگیرم...بعدا برم خنک کننده آبی بگیرم...باید یکیش رو بگیرم تا چند ماه نگهش دارم
آینده رو پیش بینی کرده بودم
گفتم بالاخره یروز حرفه ای میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

پیشنهاد میکنی فن بگیرم؟
چون الان بودجش هست
بعدا یدفعه میبینم خرج شد!
من فردا میخوام یه سر برم بازار بگید چی بگیرم.
حالا یا یا فن یا خنک کننده آبی
یه مدلی پیشنهاد کنید
میخوایم سیستم رو منفجر کنیم.

Stream
25-05-2009, 00:05
آخه اونقدر بودجه ندارم که یبار فن بگیرم...بعدا برم خنک کننده آبی بگیرم...باید یکیش رو بگیرم تا چند ماه نگهش دارم
آینده رو پیش بینی کرده بودم
گفتم بالاخره یروز حرفه ای میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

پیشنهاد میکنی فن بگیرم؟
چون الان بودجش هست
بعدا یدفعه میبینم خرج شد!
من فردا میخوام یه سر برم بازار بگید چی بگیرم.
حالا یا یا فن یا خنک کننده آبی
یه مدلی پیشنهاد کنید
میخوایم سیستم رو منفجر کنیم.
پیشنهاد من اینه که Air Cooler بگیرید، تا پنج، شش ماه دیگه خدا بزرگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Tuniq Tower 120
Zerotherm NV120 Premium

در محدوده قیمت بین 50 تا 60 هستند.

Hessam_7800gtx
15-06-2009, 12:42
سلام من خودم دارم سیستم خنک کننده آبی میسازم واتر بلوک و پمپ(خریدم) و همچنین بخش خنک کننده رو ساختم (البته واتر بلوکم بیخوده باید تست کنم اگه بد بود یکی بخرم) من چون یکی از آشناهام تو کار کولر گازیه خنک کننده رو با لوله های مسی و 3 تا فن 12 سانتی استاد کردم حالا موندم برای انتقال آب از خنک کننده از شیلنگ پلاستیکی استفاده کنم یا لوله مسی؟؟ از لحاظ قیمتی هم هیچ مشکلی ندارم.

alex_pk
15-06-2009, 12:59
سلام
امکانش هست عکس قرار بدید از کارتون و یه مقداری توضیح بدید؟
چون منم اگه وقتش باشه میخوام یدونه بسازم...

ممنون

Benygh
15-06-2009, 13:12
سه تا فن زیاده ! 2 کافیه ... فقط رادیاتور رو خنک کنه کافیه ...
یکی از دوستان من هم ساخته بود ... البته از مواد مناسب استفاده کنید تا نشتی نداشته باشه ...

Hessam_7800gtx
15-06-2009, 14:01
سلام
امکانش هست عکس قرار بدید از کارتون و یه مقداری توضیح بدید؟
چون منم اگه وقتش باشه میخوام یدونه بسازم...

ممنون
کامل که شد براتون عکس میزارم توضیحشم براتون مینویسم.
ممنون ولی به سوال من پاسخ ندادید برای انتقال آب از رادیات به بلوک از شیلنگ پلاستیکی استفاده کنم یا لوله مسی؟؟؟

avecina.ir
15-06-2009, 14:20
کامل که شد براتون عکس میزارم توضیحشم براتون مینویسم.
ممنون ولی به سوال من پاسخ ندادید برای انتقال آب از رادیات به بلوک از شیلنگ پلاستیکی استفاده کنم یا لوله مسی؟؟؟لوله مسی از اینجهت که بهتر خنک میکنه خوبه ولی عوضش انعطاف نداره و ممکنه در اثر جابجایی جزئی ترک کنه و وامصیبتا

Benygh
15-06-2009, 15:29
دقیقا ...
بهتره از شیلنگ های پلاستیکی با بست های محکم و استاندارد استفاده کنید ... فشار اب هم باید طوریه باشه که فشار وارد نشه به لوله ها ...

البته اگر میخواهید لوله ها رو از جایی مثل پشت مادربورد رد کنید بهتره مسی باشه ولی باز هم مشکلات خودش رو داره ...
دستگاه رو تحت هر شرایطی در بیرون خوب تست کنید ....

دستگاهتون رو طوری درست کنید که برای ایده های بعدی بتونید کامل کنیدش ...

Hessam_7800gtx
30-06-2009, 11:26
به خواست خدا ساختن این لامصب!!! تموم شد تست برای نشتی هم گرفته شد.ولی الان چند تا سوال برام پیش اومده:
1_ هواگیریش بکنم؟؟
2_کاملا از مایع پر کنم(یعنی همه ی شیلنگا و رادیات و مخزن)یا اینکه فقط مخزن رو پر کنم؟؟
3_درصد آب و ضد یخ چطوری باید باشه؟؟
4_آب مقطر درست کنم یا آب معدنی هم جواب میده؟؟

Benygh
30-06-2009, 12:27
اگه پر بشه که چرخش آب زیاد صورت نمیگیره که !
ضد یخ میخواد چیکار ؟! :دی در صد کمی باشه بسه ...
اگه قراره زیاد استفاده کنید برای جلوگیری و روسوب و اینا آب مقطر استفاده کنید بهتره .. البته در صد مواد تو اب های خودمون هم کمه و زیاد فرقی نمیکنه

Hessam_7800gtx
30-06-2009, 13:40
تو اب خودمون درصد که خیلی کمه!!!یه نیگاه ته کتری بنداز میفهمی چی میگم!!راستی الکل بریزم تو آب چطوره؟؟؟؟

Benygh
30-06-2009, 14:08
تو اب خودمون درصد که خیلی کمه!!!یه نیگاه ته کتری بنداز میفهمی چی میگم!!راستی الکل بریزم تو آب چطوره؟؟؟؟

خوب آب کتری عوض میشه .. یک اب که نیست ... ولی برای شما که قرار نیست آبش عوض بشه !

به نظر من از الکل استفاده نکنید ... همون آب عادی بسه ...

avecina.ir
30-06-2009, 14:21
سلامم..
بنظرم کسی که واترکولینگ میبنده یعنی میخواد حرفه ای کار کنه پس از کولانت مخصوص استفاده چه بهتر .. خواصی که دارد: ضد یخ زدگی,ضد خوردگی و ضد زنگ زدگی و ضد رسوب,افزایش خنک سازی.تووی آفتاب مستقیم نباید بذاری.یه بطری 500cc نوع حساس به UV این خنک ساز از THERMALTAKE با کد CL-W0044 به قیمت حدودن 12 تومن فروش میره.. خنک ساز برپایه ی حدود %94 آب و %6 پروپیلن گلیکول.. البته مقادیر کمی موارد افزودنی دیگه

مثلن اینجا واسه فروش گذاشته((اگه جنبه ی تبلیغ داشتش آدرس را بردارین))>>

Hessam_7800gtx
03-07-2009, 21:46
چطور شده؟ :دی

Benygh
03-07-2009, 23:01
عکس بزرگ بذارید ببینیم دیگه !

Hessam_7800gtx
04-07-2009, 00:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hessam_7800gtx
04-07-2009, 00:11
این سایتی که آپلود میکنم عکسو حالش بده!!
حالا بگذریم...اینی که میبینین واتر کولر منه!!!کاملا ساخته شده توسط خودم و به کم خرج ترین حالت ممکن :دی
این شیلنگا به شیلنگ درین معروف اند و بسیار مقاوم و کتو کلفت اند.پمپ هم یه پمپ اکواریوم 600l/h هستش رادیات هم با لوله مسی و 2 تا فن 12 ساخته شدهمخزن هم که یه قوطیه توپ تنیسه.
و اما واتر بلوک! من پره های ی یه فن معمولی رو بریدم و سپس یک عدد قوطی کنسرو خریداری کردم!!!! تهشو با دریل سوراخ کردم و باقیمونده فن رو بهش با چسب آکواریوم چسبوندم.
همه ی قطعات کاملا از نظر نشتی تست شدند و الان مشغول تست گرفتن از مفاومت اونا هستم(حدوده 4 ساعته که بدون وقفه روشنه) اگه اینم خوب پیش بره دیگه میرم واسه نصب تو پی سی و گرفتن تست های دما.

avecina.ir
04-07-2009, 01:30
این سایتی که آپلود میکنم عکسو حالش بده!!
حالا بگذریم...اینی که میبینین واتر کولر منه!!!کاملا ساخته شده توسط خودم و به کم خرج ترین حالت ممکن :دی
این شیلنگا به شیلنگ درین معروف اند و بسیار مقاوم و کتو کلفت اند.پمپ هم یه پمپ اکواریوم 600l/h هستش رادیات هم با لوله مسی و 2 تا فن 12 ساخته شدهمخزن هم که یه قوطیه توپ تنیسه.
و اما واتر بلوک! من پره های ی یه فن معمولی رو بریدم و سپس یک عدد قوطی کنسرو خریداری کردم!!!! تهشو با دریل سوراخ کردم و باقیمونده فن رو بهش با چسب آکواریوم چسبوندم.
همه ی قطعات کاملا از نظر نشتی تست شدند و الان مشغول تست گرفتن از مفاومت اونا هستم(حدوده 4 ساعته که بدون وقفه روشنه) اگه اینم خوب پیش بره دیگه میرم واسه نصب تو پی سی و گرفتن تست های دما.
ایول..نه واقعن ایول.میگم شما را تووی جشنواره ی خوارزمی ندیدم؟؟!! :10::42:

alex_pk
04-07-2009, 01:45
آقا بیا کامل از اول توضیح بده بعدن منم میخوام یکی بسازم :31:
بیا کامل با عکس توضیح بده
خیلی خوب شده

Kianoosh
04-07-2009, 02:37
ایول..نه واقعن ایول.میگم شما را تووی جشنواره ی خوارزمی ندیدم؟؟!!

ها می خواستی بگی جشواره خوارزمی شرکت کردی ؟دی(من شما رو ندیدم؟)

جدا از شوخی خیلی خوبه مخصوصا وسایلی که استفاده کردی.

آقا بیا کامل از اول توضیح بده بعدن منم میخوام یکی بسازم
بیا کامل با عکس توضیح بده
خیلی خوب شده

میثم جان با ایر مشکلی داری یا باز می خوای بیشتر اور کنی؟ولی کلا کار لذت بخشیه!:دی
حالا این دوستمون بیاد توضیح بده

یه آموزش پی دی اف هم برادر ایمان رنجبر تو فروم شهر سخت افزار گذاشته اونم خوبه

Kianoosh
04-07-2009, 02:51
delete.......

Kianoosh
04-07-2009, 02:52
delete......

Kianoosh
04-07-2009, 03:01
delete......

alex_pk
04-07-2009, 03:19
کلا میخوام یاد بگیرم
استفادش هم که ضرر نداره!
ایر کولینگ رو هم زیاد باهاش حال نمیکنم
الان دوتا از هسته ها بدون اور و در حالت فوق العاده بیکار همواره دماشون 49 درجست!و حتی 1 درجه هم کم نمیشه!
البته بیشتر برای اینکه اطلاعات داشته باشم در این مورد میخوام خودم درست کنم چون بیرون که میفروشن امادش رو منم بودجش رو دارم ولی نمیخوام از این آماده ها بگیرم:دی
بعد میخوام ببندم به اون یکی سی پی یوم احتمالا
e4300 دارم خیلی ضعیفه
خوراک اور:دی

Kianoosh
04-07-2009, 04:05
کلا میخوام یاد بگیرم
استفادش هم که ضرر نداره!
ایر کولینگ رو هم زیاد باهاش حال نمیکنم
الان دوتا از هسته ها بدون اور و در حالت فوق العاده بیکار همواره دماشون 49 درجست!و حتی 1 درجه هم کم نمیشه!
البته بیشتر برای اینکه اطلاعات داشته باشم در این مورد میخوام خودم درست کنم چون بیرون که میفروشن امادش رو منم بودجش رو دارم ولی نمیخوام از این آماده ها بگیرم
بعد میخوام ببندم به اون یکی سی پی یوم احتمالا
e4300 دارم خیلی ضعیفه
خوراک اور

ها !
کلا درست کردنش یه حال دیگه میده!

بفرما:

برو 4300 رو بترکون.:دی

الان دوتا از هسته ها بدون اور و در حالت فوق العاده بیکار همواره دماشون 49 درجست!و حتی 1 درجه هم کم نمیشه

برای اینم نرم افزاراشو پاک کردی دوباره بریزی؟عجیب!

alex_pk
04-07-2009, 04:30
انقدر نصب کردم برناهم هی پاک هی نصب کردم هم رو xp هم رو سون

نمیدونم چرا یدفعه اینجوری شد.
اختلاف دمای دو هسته 20 درجست که فکر نمیکنم طبیعی باشه.
دمای خونه هم در حد یخبندانه!
احتمال میدم cpu مشکل پیدا کرده باشه.

راستی ممنون برای اون pdf...

Kianoosh
04-07-2009, 05:31
انقدر نصب کردم برناهم هی پاک هی نصب کردم هم رو xp هم رو سون

نمیدونم چرا یدفعه اینجوری شد.
اختلاف دمای دو هسته 20 درجست که فکر نمیکنم طبیعی باشه.
دمای خونه هم در حد یخبندانه!
احتمال میدم cpu مشکل پیدا کرده باشه.

هر چهار هسته 100% لود باشه با چکش بزنی روش هم دماش تکون نمی خوره!؟دماش پایین باشه مشکلی نیست ولی باید تغییر کنه!

؟؟؟

alex_pk
04-07-2009, 06:35
توی 100 درصد لود(و شاید هم اور ) دمای اون دو تا هسته زیاد میشه در حد خیلی کم یعنی 2_3 درجه ولی هیچوقت کم نمیشه مشکل همینه!(منظورم این نیست که تو لود کم بشه منظرو اینه که تو حالت بیکاری کامل هم همون 49 درجست)
یعنی اصلا با اون دوتا هسته دیگه تناسب نداره.
مثلا من با Occt تست میگرفتم بدون اور دمای اون دو تا هسته که مشکل داره بعد 10 دقیقه میرسید مثلا به 50 یعنی طی اون 10 دقیقه اصلا تکون نمیخورد.
و اینطور که بنظر میاد بیشتر حالت ظاهری داره تا واقعی!

Kou_Jal
18-07-2009, 23:30
دوستان من سیستمم توی ماه یک ساعت هم خاموش نمیشه.مشخصات:
MotherBoard:GA-945G-S3
CPU:Intel 6.4 Core 2 Dou
Ram:4 GB KingStone
H.D.D:Maxtor 320 GB SATA
DVD Writer:Liteon 20x
Graphic Card:8400 GeForce
مشکلم اینه که با اینکه گرافیکم 512 هست بازی های 512 رو به زور اجرا میکنه.ممکنه از گرمای توی کیس باشه؟
در ضمن خاک گرفتن فن ها و داخل کیس میتونه باعث گرما بشه؟
اگر دلیلش گرماست واتر کولر دستی بسازم مشکلم حل میشه؟اصلا تاثیری داره؟
ممنون.

4ve30n4
18-07-2009, 23:51
سلامم..
دوستان من سیستمم توی ماه یک ساعت هم خاموش نمیشه.مشخصات:
MotherBoard:GA-945G-S3
CPU:Intel 6.4 Core 2 Dou
Ram:4 GB KingStone
H.D.D:Maxtor 320 GB SATA
DVD Writer:Liteon 20x
Graphic Card:8400 GeForce
مشکلم اینه که با اینکه گرافیکم 512 هست بازی های 512 رو به زور اجرا میکنه.ممکنه از گرمای توی کیس باشه؟
در ضمن خاک گرفتن فن ها و داخل کیس میتونه باعث گرما بشه؟
اگر دلیلش گرماست واتر کولر دستی بسازم مشکلم حل میشه؟اصلا تاثیری داره؟
ممنون.
وقتی کارتی با چیپست رده خارج 8400 استفاده کنی.. رم گرافیکی چه 512 مگ چه 1 گیگ.. توفیری تووو اجرای بازیهای سنگین روز نداره.. یخورده با اورکلاک گرافیک میتونانی قدرتش را این آخر عمری افزایش بدی.. اینکار را بکن:46:
خاک گرفتن هم معلومه که میتونه موجبات کاهش دفع گرما باشه..

Kou_Jal
20-07-2009, 00:33
یعنی 8400 آشغاله؟
نمیدونم شایدم 8600 باشه.

Kianoosh
20-07-2009, 01:54
یعنی 8400 آشغاله؟

اون موقع که شما خریدی رو نمیدونم ولی الان آره:دی

نمیدونم شایدم 8600 باشه.

GT-GTS ,..!؟ بازم متوسط - هست ولی اگه 8600 باشه با اور ش میشه تغییر پرفرمنس محسوسی داشت...

4ve30n4
20-07-2009, 10:13
سلامم..
یعنی 8400 آشغاله؟
نمیدونم شایدم 8600 باشه.
سری 8000 دیگه از دور خارج شدن.. حتی 8800 .. همینطورکه گفتم یا باید عوضشون کنی یا اور کنی یه خورده کاراییش را افزایش بدی..:46:

Kou_Jal
20-07-2009, 12:36
عوضش بخوام بکنم باید چه گرافیکی بگیرم؟اینو ازم چند میخرن؟

4ve30n4
20-07-2009, 12:39
عوضش بخوام بکنم باید چه گرافیکی بگیرم؟اینو ازم چند میخرن؟
تووو قسمت مشاوره خرید و فروش بگی مناسبتر هستش.. اینجا که بحث چیز دیگهایه

S A M S U N G
20-07-2009, 16:12
دوستان راهی واسه خنک کردن کارت 4870X2 وجود داره ؟

دمای کارت من به 104 درجه میرسه با حداکثر استفاده از فن .

ممنون .

BLACK-BLACK
20-07-2009, 16:31

ممنون .

صد درصد راهی هست ،بودجت چقدره؟

sinak3
20-07-2009, 16:56

منم مشکل ایشون رو دارم.میخواستم یدونه از این خنک کننده ها بگیرم.کارت گرافیکم 9800 دوتا) هست.از نظر بودجه هم تا 20 تومن دارم.

BLACK-BLACK
20-07-2009, 17:22
منم مشکل ایشون رو دارم.میخواستم یدونه از این خنک کننده ها بگیرم.کارت گرافیکم 9800 دوتا) هست.از نظر بودجه هم تا 20 تومن دارم.

اخه با 20 تومن چیزی نمیشه خرید مگه یه هیت سینک الومینیومی که اونم نهایت 5-6 درجه کمتر بشه(شایدم اصلا کم نشه!:31:)

البته اینجا بحث واتر کولینگ هستش.

monaj
21-07-2009, 11:36

ممنون .

اگر موقع پردازش گرافیکی دماش اینقدره، برای این کارت خیلی غیر عادی نیست.

hesamkowsar
21-07-2009, 11:51
اینایی که اول تاپیک عکسش هست تو ایران هست؟

IceLord
21-07-2009, 13:47
ها !
بفرما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرو 4300 رو بترکون.:دی

قربون دستت اینو دوباره آپ کن.
نمیشه دانلودش کرد.

مرسی

BLACK-BLACK
21-07-2009, 14:16
قربون دستت اینو دوباره آپ کن.
نمیشه دانلودش کرد.

مرسی

تا پاک نشده دانلود کنید

Hessam_7800gtx
21-07-2009, 20:06
این واتر بلاک رو دیدم دلم نیومد نخرم!!
طی حادثه ای مترقبه! رادیاتم افتاد پایین و نابود شد الان هم رادیات ندارم!! ولی رو خود بلاک رادیت هم داره مکن هم کلی فن روش چپوندم فعلا که idle 33 و full load 52 میگیرم تا یه رادیات جور کنم.

BLACK-BLACK
21-07-2009, 20:19
این واتر بلاک رو دیدم دلم نیومد نخرم!!
طی حادثه ای مترقبه! رادیاتم افتاد پایین و نابود شد الان هم رادیات ندارم!! ولی رو خود بلاک رادیت هم داره مکن هم کلی فن روش چپوندم فعلا که idle 33 و full load 52 میگیرم تا یه رادیات جور کنم.

ببخشید دوست عزیز ولی مایع خنک کننده سیستمتون تصادفن اب که نیست؟ چون بخار کرده میپرسم.

Hessam_7800gtx
21-07-2009, 21:04
ببخشید دوست عزیز ولی مایع خنک کننده سیستمتون تصادفن اب که نیست؟ چون بخار کرده میپرسم.
آب مقطره پول دیگه واسم نمونده ضد یخ بگیرم!!!!
مایع های مخصوص هم از هر کی پرسیدم گفتن پولتو دور نریز آب و ضد یخ تقریبا همون جواب رو میده فوقش 4 درجه کمتر اونم تو فول لود...

S A M S U N G
24-07-2009, 20:54
سلام دوست عزیز .

از نظر بودجه مشکلی نیست .

حالا چی هستش ؟

مخلصیم .

BLACK-BLACK
24-07-2009, 22:05
سلام دوست عزیز .

از نظر بودجه مشکلی نیست .

حالا چی هستش ؟

مخلصیم .

اگه سی پی یوتم قویه وسیستمت اکثرا زیاد پردازش میکنه بهتره یه سیستم خنک کننده برای کل سیستم بگیری

giga byte 3d galaxyII حدود 150-160 برات درمیاد که شامل یه پمپ و بلوک سی پی یو و 500 سی سی مایع مخصوص به اضافه رادیاتور و متعلقات از جمله بست و شلنگ مخصوص و .. هستش.

برای تهیش یه زنگ بزن شرکت اواژنگ بپرس که دارن یا نه و ادرس چند تا نمایندگیشونم بگیر اونها رو هم یه سوال کن.

میتونی یه بلوک هم برای کارت گرافیک بگیری که فکرر میکنم فقط برند ترمال تیک برای کارت شما موجود باش

میتونی هم یه خنک کننده فقط برای گرافیک بگیری که من به شخصه توصیه نمیکنم .ادم وقتی داره هزینه میکنه کارو اساسی انجام میده

به این 3 تا لینک هم یه سر بزن چند تا رو توش معرفی کرده به همراه قیمتش.

4ve30n4
24-07-2009, 22:20
سلامم..
آب مقطره پول دیگه واسم نمونده ضد یخ بگیرم!!!!
مایع های مخصوص هم از هر کی پرسیدم گفتن پولتو دور نریز آب و ضد یخ تقریبا همون جواب رو میده فوقش 4 درجه کمتر اونم تو فول لود...
درست گفتن.. کولانتهای مخصوص واترکولینگ هم تقریبن 95 درصد آب+5 درصد پروپیلن گلیکول هستش.. دو سه صفه قبل همین تاپیک گفته بوئم.. حالا ضد یخ رادیاتور ماشین بجای پروپیلن گلیکول.. اتیلن گلیکول هستش که خیلی فرقی با اوون نداره.خودت کولانت را بسازی بصرفه تره.. ضمنن این عکس بسیار بزرگ که گذاشتی را خواهشن یابرش دار یا کوچک و کم حجمش کن هر موقع ما میاییم اینجا پدرمون درمیاد صفه لود شه..

S A M S U N G
24-07-2009, 23:17
اگه سی پی یوتم قویه وسیستمت اکثرا زیاد پردازش میکنه بهتره یه سیستم خنک کننده برای کل سیستم بگیری

giga byte 3d galaxyII حدود 150-160 برات درمیاد که شامل یه پمپ و بلوک سی پی یو و 500 سی سی مایع مخصوص به اضافه رادیاتور و متعلقات از جمله بست و شلنگ مخصوص و .. هستش.

برای تهیش یه زنگ بزن شرکت اواژنگ بپرس که دارن یا نه و ادرس چند تا نمایندگیشونم بگیر اونها رو هم یه سوال کن.

میتونی یه بلوک هم برای کارت گرافیک بگیری که فکرر میکنم فقط برند ترمال تیک برای کارت شما موجود باش

میتونی هم یه خنک کننده فقط برای گرافیک بگیری که من به شخصه توصیه نمیکنم .ادم وقتی داره هزینه میکنه کارو اساسی انجام میده

به این 3 تا لینک هم یه سر بزن چند تا رو توش معرفی کرده به همراه قیمتش.

سلام دوست عزیز .

سیستم من این هستش :

CPU : Q6600
RAM : 6GB Crucial
MB : ASUS P5Q
VGA : 4870X2 CLUB 3D

توی کیس من اینقدر سیم هستش که با این عکسی که من دیدم فکر نکنم دیگه در کیس بسته بشه !!!

به نظرت میارزه اینکارو کنم ؟

دمای کارت رو چند درجه کاهش میده ؟

خودشون کار نصبشو انجام میدن ؟

مخلصیم .

BLACK-BLACK
25-07-2009, 06:03
سلام دوست عزیز .

سیستم من این هستش :

CPU : Q6600
RAM : 6GB Crucial
MB : ASUS P5Q
VGA : 4870X2 CLUB 3D

توی کیس من اینقدر سیم هستش که با این عکسی که من دیدم فکر نکنم دیگه در کیس بسته بشه !!!

به نظرت میارزه اینکارو کنم ؟

دمای کارت رو چند درجه کاهش میده ؟

خودشون کار نصبشو انجام میدن ؟

مخلصیم .

معلومه که میارزه عمر قطعاتو بالاتر میبره مهمتر از اون صدادیگه نداره (حدس میزنم فن 4870 صداش خیلی زیاد باشه خودم یه بلور فن خونه دارم صداش اعصاب خرد کنه)تازه اگه کیست جا نداره پیشنهاد میکنم یه کیس بزرگتر بگیری

دما رو بهتور متوسط تمام قطعات 20-30 درجه یا حتی بیشتر کاهش میده

نصبش کاری نداره از اسمبل کردن سیستم اسونتره خودتم میتونی انجام بدی.

S A M S U N G
25-07-2009, 09:09
یعنی با اینکار فن خود کارت رو برمیدارن ؟

امروز زنگ بزنم ببینم دارن یا نه .

مرسی دوست عزیز .

Hessam_7800gtx
26-07-2009, 21:06
نصبش کاری نداره از اسمبل کردن سیستم اسونتره خودتم میتونی انجام بدی.
درسته خودت میتونی انجام بدی ولی از اسمبل سیستم خیلی سخت تره!! چون شما باید مین بورد رو در بیارید و پایه هایه بلاک رو از پشت پیچ کنید.تازه اگه از همین مدلی که من دارم بگیرین برای بستن پیچ های بلاک روی مین بورد(بعد از پیچ کردن پایه ها و گزاشتن مین بورد سر جیش) پدرتون در میاد!!

shaerepiano
03-08-2009, 10:21
...................pinfo

shaerepiano
03-08-2009, 11:04
نه
به هیچ وجه نباید از نمک استفاده بشه
لیتیوم کلراید هم مثل سدیم کلراید خیلی راحت رسوب میکنه
بهترینش همونیه که گفتم
ضدیخ + آب مقطر

چه کارییه الان تو تهران مایع مخصوصش هست 12000 تومان

silhouette
13-08-2009, 19:28
ببخشيد اين واتركولينگ قيمتش تو بازار چنده من كه اصلا نمي دونستم تو ايران هم همچين چيزي يافت ميشه
من در حد يه گيمر حرفه اي نيستم ولي دوست دارم تو سيستمم مث يخچال خنك باشه مخصوصا تو سرما كه بخاري خونه هم روشن ميشه
ميخوام بدونم قيمتاش توچه رنجيه چه ماركهايي داره وكدوماش بهتره شايد فعلا هم قصد خريد نداشته باشم فعلا ميخوام اطلاعات جمع آوري كنم اگه ميشه هيمينجا توضيح بديدممنون

Hessam_7800gtx
20-08-2009, 17:47
عکس جدید :دی. شیلنگ ها با شیلنگ ارجینال ترمال تیک عوض شده اند و رادیات روی بلاک رو باز کردم و به بیرون از کیس انتقال دادم ضمنا ضد یخ هم اضافه کردم.دما هم با inter burn با stress: maximum به 55 رسید(با realtemp).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]البته لازمه که بگم سی پی یو من e2200 هستش که تا 3.3ghz اور کلاک شده..

gamekhor2007
20-08-2009, 18:11
ببین با قوطی توپهای تنیس چکارا که نمیکنه این رفیقمون.دمت گرم

Hessam_7800gtx
23-08-2009, 20:02
خیلی عجیبه که چقدر تاپیک دیر به دیر پست جدید توش ارسال میشه یعنی واقعا این جور چیزا طرفدار ندارند؟؟؟کسی سوالی چیزی نداره؟؟؟

sampro
23-08-2009, 21:39
سلام دوستان
در مورد مایع خنک کننده به غیر آب و ملحقاتش مایع دیگه ای نیست که استفاده کنیم.
چون آب خطرناکه و اگه نشت پیدا کنه فک نکنم دیگه سیستمی باقی بزاره.
من خودم فکر می کنم روغن(روغن ماشین) ممکنه خوب باشه. در حالتیکه از یه پمپ استفاده بشه نظرتون در مورد میزان سرد سازیش چه قدره.
با تشکر

sampro
23-08-2009, 21:44
اه باز داپلیکیت شد.

Hessam_7800gtx
23-08-2009, 22:00
سلام دوستان
من خودم فکر می کنم روغن(روغن ماشین) ممکنه خوب باشه. در حالتیکه از یه پمپ استفاده بشه نظرتون در مورد میزان سرد سازیش چه قدره.
با تشکر
اولا خودمون داریم میگیم خنک کننده (((( آبی)))) ثانیا هر شیلنگ و یا هر بستی که برای این کار استفاده نمیشه که شیلنگ های مخصوص با بست های مخصوص داره که ((اگه)) درست بسته بشند احتمال نشتی به صفر میل میکنه .
روغن هم با این که خاصیت جذب گرما رو داره اما برای گرم کردن مقدار برابر آب و روغن باید به آب گرمای بسیار بیشتری رو منتقل کنید که این باعث افزایش بازده خنک کننده میشه. ضمنا روغن ماشین به دلیل خاصیت گرانروی که داره میتونه تو کار پمپ خلل ایجاد کنه.

Hessam_7800gtx
25-08-2009, 15:59
هه من تازه فهمیدم که ریل تمپ دمای هسته ها رو نشون میده »دی
اینم دمای خود سی پی یو
حدود 3 دقیقه تست اینتل برن...

Hessam_7800gtx
29-08-2009, 15:23
یه کم کیس رو خوشگل کردم :دی

wonderful
06-09-2009, 21:26
سلام هزینه ی این خنک کننده های ابی چقدر می شه ؟
اگه بگید ممنون می شم

BLACK-BLACK
06-09-2009, 21:44
خوبش 150-200 (اگه گیگابایت گیرت بیاد) و عالیش ( ترمال تیک) بالای 200 درمیاد

مشخصات سیستمتو به هراه حداکثر دمای قطعاتت رو بنویس ببینیم نیاز به خنک کننده داره یا نه

wonderful
06-09-2009, 22:14
سلام دوستان
با تشکر
بهترین خنک کننده تو دنیا آبه چون بیشترین ظرفیت گرمایی رو داره

خوبش 150-200 (اگه گیگابایت گیرت بیاد) و عالیش ( ترمال تیک) بالای 200 درمیاد

مشخصات سیستمتو به هراه حداکثر دمای قطعاتت رو بنویس ببینیم نیاز به خنک کننده داره یا نه

ممنون من فقط می خواستم قیمت بگیرم وگرنه سیستم من نیاز به چنین چیزی نداره:20:

newomega
06-09-2009, 22:37
ولی من می خوام یدونش رو ببندم ....

مشخصات هم :

cpu Phenom II X4 965BE
mb MSI 790FX-GD70

رم رو هم ddr3 می بندم و گرافیکم نگرفتم اما خوبشو می گیرم و کلا فکر کنم به سیستم فشار بیارم چون دونبال قطعات سنگینی هستم !

با سپاس

Hessam_7800gtx
07-09-2009, 00:06
ولی من می خوام یدونش رو ببندم ....

مشخصات هم :

cpu Phenom II X4 965BE
mb MSI 790FX-GD70

رم رو هم ddr3 می بندم و گرافیکم نگرفتم اما خوبشو می گیرم و کلا فکر کنم به سیستم فشار بیارم چون دونبال قطعات سنگینی هستم !

با سپاس

این بیگ واتر که من گرفتم (البته نصفه نوصفه) انصافا خوب داره خنک میکنه ولی رادیاتورش فن داره که شاید برات جالب نباشه.گیگابایت رو من تست نکردم ولی اون از این جهت که روی بلاکش فن داره یکم ضایع هستشولی در عوض قطر شیلنگاش بیشتره. میتونی هم بلاک و رلدیات رو بخری و بقیه رو خودت درست کنی (پمپ که از آکواریومی ها جور کنی و مخزن هم که یه بطری چیزی میزاری)

newomega
07-09-2009, 01:54
می تونید مشخصات کامل یا لینکش رو در اختیارم بذارید ؟

با سپاس

BLACK-BLACK
07-09-2009, 18:20
بهترین خنک کننده تو دنیا آبه چون بیشترین ظرفیت گرمایی رو داره

لطفا اطلاعات غلط به کسی ندید

چون تو رادیاتور ماشین از اب استفاده میکنن دلیل نمیشه بهترین باشه.بهترین مایع خنک کننده همونهاییه که با قیمتهای گرون شرکتها عرضه میکنن.

می تونید مشخصات کامل یا لینکش رو در اختیارم بذارید ؟

با سپاس

الووو....

کسی اینجا نیست ؟

با تشکر
گیگا بایت»
بررسی کامل به همراه تصاویر:

ترمال تیک:

اگه بخاید برای چیپست،رمو کارت گرافیک هم خنک کننده بذارید باید بودجتونو کمی بالاتر ببرید

ضمنا اینجا چت روم نیست بلافاصله جواب بگیرید یه مقدار صبوری هم لازمه.

newomega
07-09-2009, 19:32
درود . .

چقدر باید بودجم رو بالاتر ببرم و اینکه چقدر در خنک کردن سایر قطعات تاثیر منفی خواهد داشت این اضافه سازی . . ؟

با سپاس ( راست توی اون لینکا گیج شدم لطفا یکیشو خودتون معرفی کنید ...)

BLACK-BLACK
07-09-2009, 20:19
اول بگو دقیقا برای کدام قطعاتت میخای؟ شاید نیاز بشه قطعاتشو جدا جدا بخری

تاثیری روی باقی قطعات نداره ولی اگه قطعاتی که میخای خنک کنی زیاد باشه باید از رایاتور های بزرگ دوفنه که تو خارج کیس نصب میشه استفاده کنی که سریعتر مایع خنک شه

newomega
07-09-2009, 20:41
درود . .

من در درجه ی اول برای سی پی یو می خوام !

بعدش اگه بشه چیسپست شمالی رو و حتی کارت دی وی بی و گرافیک و . . هم بهش وصل کرد که چه بهتر

با سپاس ( خلاصه یه چیزی می خوام بترکونه اما اگه خیلی تغاوت قیمت داشت همین که کارش درست باشه کافیه )

Inkareeeeeeeeee
08-09-2009, 00:33
درود بر دوستان
شرمنده که یه چندوقتی نبودم چونکه شدید گرفتار این امتحانات میکروسافت بودم و هستم
بگذریم
این واتر کولرها برای رم و هارددیسک هم پیدا میشه توی تهرون ؟
اینجا که شرکتهای سازنده کیس ، یه سری کیس دادن بیرون که توشون رادیاتور و پمپ و یه سری شیلنگ و خرت و پرتهای واترکولر هم توش نصب شده ، خب اونکه 100% معلومه که به پای زالمن و ترمالتک نمیرسه ، ولی همچین بد هم نیست ، تا دلتون هم بخواد مایع خنک کننده رنگ و وارنگ اومده ، از آبی و سبز فسفری بگیر تا قرمز و آلبالویی و ... فعلا" که سبز فسفری خیلی طرفدار داره اونهم واسه اینه که یه هوا شب نما هستش ، قیمتها الان خوبه چونکه فروششون خیلی خوبه و رقابتها زیاده ، یه سری از شرکتهای سازده مادربرد هم میگن که حتما" باید از واتر کولر استفاده بشه روی بردشون ، مثل شرکت ایسوس که داره بردهای مخصوص گیمرهارو میزنه و توصیه میکنه که حتما" روی بردهای مینی ای تی ایکس هاش باید واترکولر نصب بشه برای اینکه بردها آورکلاک شده
منهم یه ASUS Rampage II Extreme Republic of Gamersگرفتم که توی دفترچه راهنمای واترکولرهای شرکت Swiftech رو پیشنهاد کرده به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالان کم کم میخوان خنک کننده های هوایی ( فن - Air Cool System ) رو از دور خارج کنن چونکه هم سروصدا داره و هم گردوخاکی که روی مادربرد میچسبونه و کلا" توی این دوره ضررهاش بیشتر از منفعت هاشه
مثلا" اگه شما انگلیسیتون خوبه ، اگه 30 ثانیه اول این فیلمو ببینین میشنوین که گفته میشه باید از واترکولر استفاده کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا منظورم این نیست که تبلیغ کنم که چی دارم ، نه ، منظورم اینه که زودباشین و دانش و آگاهیتونو بالا ببرین که از دنیا حداقل عقب نمونین که یه فن پر سروصدا و ارزون رو بهتون بندازن که کاراییش یک صدم واتر کولر هم نمیشه ...
بهترین و گرونترین فنهارو که میخوان تبلیغ کنن میکن خنک کنندگیش نزدیک واترکولره ، ....

خداییش داشتم فکر میکردم توی این مدتی که نبودم حتما" تاپیکم بسته شده ، الان میبینم که 40 تا صفحه شده و هنوزم زنده هستش ، خب دست اون دوستانی درد نکنه که بقیه رو راهنمایی کردن توی این مدت و دانششون رو با بقیه به شراکت گذاشتن
منهم اگه چیز جدیدی بدستم اومدش براتون مینویسم اینجا
با سپاس
بدرود

newomega
08-09-2009, 01:35
Inkareeeeeeeeee

درود . .

با من شروع کن و یه خنک کننده ی آبیه مشت بهم معرفی کن

با سپاس

wonderful
08-09-2009, 11:27
لطفا اطلاعات غلط به کسی ندید

چون تو رادیاتور ماشین از اب استفاده میکنن دلیل نمیشه بهترین باشه.بهترین مایع خنک کننده همونهاییه که با قیمتهای گرون شرکتها عرضه میکنن.

.

ممنون اشتباهم رو تصحیح کردی

ولی حداقل از روغن موتور که بهتره:31:

BLACK-BLACK
08-09-2009, 12:19
ممنون اشتباهم رو تصحیح کردی

ولی حداقل از روغن موتور که بهتره:31:

برادر من کی به شما گفته که توی مخزن سیستم باید روغن موتور ریخت؟!(طرف مثل اینکه......)

احتمالن گفتن ضد یخ ماشین که اره اون رو میشه به هم اندازه خودش اب قاطیش کرد وبه عنوان مایع به کار برد ولی اصلا بازدهیش به اندازه شرکتیاش نیست.

Kharg Island
09-09-2009, 15:20
سلام خدمت دوستان عزيز

من ميخواستم بدونم براي چيپ ست مادربرد مدل MSI K9neo V3 خنك كننده اي هست يا نه. آخه اين چيپ ست به اندازه موتور گازوئيلي داغ ميكنه كه دستو مي سوزونه.

ممنون ميشم يه خنك كننده براي اين چيپ ست گازوئيلي ما معرفي كنيد بي زحمت با قيمت

يا علي دمتون گرم.

Hessam_7800gtx
09-09-2009, 20:16
سلام خدمت دوستان عزيز

من ميخواستم بدونم براي چيپ ست مادربرد مدل MSI K9neo V3 خنك كننده اي هست يا نه. آخه اين چيپ ست به اندازه موتور گازوئيلي داغ ميكنه كه دستو مي سوزونه.

ممنون ميشم يه خنك كننده براي اين چيپ ست گازوئيلي ما معرفي كنيد بي زحمت با قيمت

يا علي دمتون گرم.
ببینید برای چیپست خالی که واتر کولر بستن ارزش نداره!! چون شما باید رلدیات و پمپ و مخزن رو تهیه کنید ولی بلاک برای سی پی یو رو نگیرید عوضش بلاک برای چیپست بگیرید چون قیمت این که جدا جدا قطعات رو بگیرید نسبت به پک خیلی گرونتر در میاد بهتره یه پک کامل بگیرید.گیگابایت هست به قیمت 150 تا 200 و ترمال تیک از 170 تا 250 که ترمال تیک مسلما بهتره و بعدش یه بلاک هم برای چیپست بگیریر که احتمالا حدود 30 تا 60 تومن در میاد....
راستی بازگشت آقای اینکاره رو به همه دوستان تبریک میگم چون واقعا اطلاعات خوبی دارند از اطلاعاتشون تا میتونید استفاده کنید!!!

newomega
09-09-2009, 21:52
آقا خواهشن یه خنک کنده ی آبی واسم معرفی کنید و دقیق هم معرفی کنید نه شرکت سازنده

الآن مثل این شده که مثلا طرف بگه یه سی پی یو می خوام و بهش بگین مثلا amd بگیر قیمتم از 50 تا 300 داره ، اینکه نشد راهنمایی عزیزان !!!

من می خوام بگیرم ببندم رو اینا

گرافیک xfx 4890
Phenom II X4 965BE
MSI 790FX-GD70

با سپاس

Hessam_7800gtx
10-09-2009, 09:51
گیگابایت 3dgalaxy IIو ترمال تیک bigwater میشه گفت تنها جنس های موجود در بازار ایران هستند دلیل این که مدل رو نگفتم هم همینه چون غیر اینا چیزه دیگه ای فکر نکنم بتونید پیدا کنید...و چون برای کارت گرافیک هم میخواید باید اگز گیگا گرفتید یه blue eye . اگر ترمال تیک گرفتید بلاک مخصوص 4890 رو براش تهیه کنید.
بلاک های ترمال تیک رو برای 4890 من خودم دیدم ولی نمیدونم که blue eye رو 4890 جواب میده یا نه....

BLACK-BLACK
10-09-2009, 10:39
آقا خواهشن یه خنک کنده ی آبی واسم معرفی کنید و دقیق هم معرفی کنید نه شرکت سازنده

الآن مثل این شده که مثلا طرف بگه یه سی پی یو می خوام و بهش بگین مثلا amd بگیر قیمتم از 50 تا 300 داره ، اینکه نشد راهنمایی عزیزان !!!

من می خوام بگیرم ببندم رو اینا

گرافیک xfx 4890
Phenom II X4 965BE
MSI 790FX-GD70

با سپاس

'گفتم شما چون برای چند تا قطعه میخای باید جدا جدا بخری بعد بهم وصلشون کنی

من چند تا رو معرفی میکنم با قیمتها حدودی

قطعه اصلی، شامل : پمپ و واتر بلوک سی پی یو رادیاتور خنک کننده به همراه متعلقات (که بعدا باقی خنک کننده ها بهش وصل میشن)

ترمال تیک Rocket CL-W0011
قیمت 154 هزار تومان

ترمال تیک Bigwater 745 CL-W0076
قیمتش تو سایتش موجو دنبود باید زنگ بزنی به شرکت

خنک کننده چیپست

تومال تیک Aqua Brazing W3 CL-W0083
قیمت نهایت 30-40

خنک کننده رم

ترمال تیک Aqua RX CL-W0102
قیمت 25 هزار تومان

خنک کننده دیسک سخت:

ترمال تیک AquaBay M4 CL-W0082
قیمت در سایت اعلام نشده

خنک کننده کارت گرافیک(جدا از سیستم خنک کننده اصلی)

ترمال تیکTide Water CL-W0052
قیمت 97 هزار تومان

خنک کننده کارت گرافیک(واتر بلوک)

ترمال تیک Aqua Brazing W2 CL-W0088
قیمت 30 هزار تومان

ترمال تیک VGA Water Block CL-W0038

---------------------------------

موردهای دیگه هم هست ولی کارشون مث همیناییه که من معرفی کردم یعنی کار همشون یکیه ولی شکلاشون فرق داره مثلا عوض اینکه مخزن سیستم کف کیس قرار بگیره داخل 2 تا bay (همون جاهایی که درایو های سی دی و دی وی دی رو توش قرار میدیم) قرار میگیره

برو این لینکهایی که دادم بگرد اگه سوالی بود بیا بپرس جواب بدیم.

گیگابایت 3dgalaxy IIو ترمال تیک bigwater میشه گفت تنها جنس های موجود در بازار ایران هستند دلیل این که مدل رو نگفتم هم همینه چون غیر اینا چیزه دیگه ای فکر نکنم بتونید پیدا کنید...و چون برای کارت گرافیک هم میخواید باید اگز گیگا گرفتید یه blue eye . اگر ترمال تیک گرفتید بلاک مخصوص 4890 رو براش تهیه کنید.
بلاک های ترمال تیک رو برای 4890 من خودم دیدم ولی نمیدونم که blue eye رو 4890 جواب میده یا نه....

به نظر من ترمال تیک بگیره بهتره

چونکه شرکت اواژنگ با این سیاستاش مارو کشته !خنک کننده گیگابایت وارد کرده ولی زنگ میزنیم شرکت ازش میپرسیم که از کجا میشه خرید میترسه اعلام کنه که وارد کرده!داخل سایتش هم هیچ اثری از این محصول نیست

ضمنا طراحی گیگابایت خیلی قدیمیه برمیگرده به اواخردوران سوکت 939! الانم فقط به خاطر این فروش میره که شکلسوکت ها هنوز تغییر نکرده اگه یه تغییر اساسی بکنه دیگه باید بندازیش دور

Inkareeeeeeeeee
11-09-2009, 15:17
Hessam_7800gtx جان دستت درد نکنه

Inkareeeeeeeeee
11-09-2009, 16:03
دوستان درود بر شما ........
دوستان من یه چیزی رو هزاربار گفتم و بازهم میگم
همیشه کوزه گر اون فوت کوزه گری رو واسه خودش نگه میداره ، منظورم اینه که :
برای اینکه شما واتر بلاک هارو خوتون بسازین باید خیلی باهوش باشین و کلی هم دم و دستگاه ، شما اگه توی ضخامت ورقه مسی تون اشتباه کنین ، یعنی در قدرت انتقال گرمای بلاکها از سخت افزار به مایع خنک کننده تغییر بوجود آوردین
بعدش اینکه
یه مایع خنک کننده مخلوطی از آبی که هیچ جرمی نداشته باشه ( آهک و رسوبات و مواد معدنی و ...) و ضد رسوب و ضد یخ و رنگ و ...
حالا اگه شما بخوای آب مقطر رو خودت بسازی که کلی دم و دستگاه میخوادش ( اگه شانس بیاری و کلانتری به جرم تولید مشروبات الکلی دستگیرت نکنه ، هاهاهاها ) ، اونوقت باید ضد رسوب رو بدست بیاری که مجبوری بخریش چونکه خودت نمیتونی تولید کنی ، بعدش ضد یخ و رسوب رو میخوای با چه درصدی مخلوط کنی ؟ اوئنوقت یه مایع بد رنگ داری که مجبوری رنگ قاطیش کنی که توی شلنگها خوشگل بنظر بیادش ، پس مواد رسوب زا رو قاطی آب کردی ، درست میگم ؟!
خب اینهمه دنگ و فنگ آخرش هم یه چیز زشت و بد رنگ و بد ریخت داری که خودتم آخرش پشیمون میشی اینهمه روش وقت گذاشتی و پول خرج کردی ، که قدیمیها بهش میگن " آفتابه خرج لحیم کردی" و آخرش یک سری موادی رو که فوت کوزه گری هستش و من و شما هم نمیدونیم چیه رو به محلولت اضافه نکردی
خب یهو برو و خودت مایع رو بخر و خیال خودتو راحت کن ، من از مایع زالمن استفاده میکنم که ازش راضی هستم ...

اینکه هی ماها فقط مدلها و شرکتها رو معرفی میکنیم واسه اینه که ماها از کجا باید بدونیم شما توی جیبت چقدر پوله و چقدر میخوای خرج کنی ؟!!

مثلا" ما 16 مدل سوکت سی پی یو داریم

LGA 1156
LGA 1366
LGA 771
LGA 775
478
479
604
754
939
940
A
AM2
+AM2
AM3
F
P

خب معمولا" یه واتربلاک سی پی یو چند مدل رو ساپورت میکنه ، شما باید بدونی که سی پی یویی که داری چه نوع سوکت هستش و بعد بر طبق سوکت براش بلاک سفارش بدی
یه سری شرکت بلاکهای شیشهای میزنن که خوشگله ولی کارایی نداره چونکه نمیتونه حرارت رو بخوبی از سخت افزار به مایع انتقال بده ( هادی گرمایی خوبی نیست)
مثلا" من از کجا بدونم که شما چه رادیاتوری ( حجم و لیتر) رو میخوای استفاده کنی و چندتا قطعه رو میخوای با آب خنک کنی تا من بگم چه پمپی با چه اندازه ای و په قدرت پمپاژی رو بگیرید

آهان ، تا یادم نرفته بگم که رادیاتورهایی که توی کیس نصب میشن کاراییشون خیلی پایین تر هستش از اونهایی که بیرون کیس هستن ، چونکه در حالت طبیعی دمای داخل کیستون مثل تنور میشه ، اونوقت اون رادیاتور بیچاره نمیتونه درست درجه آب رو پایین بیاره .... بستگی به دمای هوا داره ولی معمولا" آب رادیاتور 20-25 درجه هستش که اگه داخل کیس باشه به 35 میرسه ( شایدم بیشتر ، بستگی به بزرگی کیس داره ، کیسهای بزگتر خنک تر هستند چونکه هوای بیشتری در داخلشون جریان داره )

خب دوستان پس ناراحت نشید که چرا یک سری از دوستان گرامی فقط شرکتهای سازنده و یا قیمتهارو معرفی میکنن

خود من 6 تا هارد 1 ترا بایتی دارم که دمای داخل کیسمو مثل تنور میکنه ، مجبورم از 2 تا پمپ استفاده کنم چونکه هارد دیسک های من واتر کولر داره ، پس مجبورم از رادیاتور اکسترنال استفاده کنم و بزرگتر ... پس ببینید که فرق داره من چه نوعی استفاده میکنم و شما چه نوعی میخوای استفاده کنین ، من 2 تا کارت گرافیک دارم که هردوتاشون واترکولر دارن و رویNorth Bridge و South Bridge رو هم واتر کولر گذاشتم ... به هر حال ، منظورم اینه که شما نسبت به کاری که میخوای از کامپیوترت بکشی و جیبت و قطعه هایی رو که میتونی بدست بیاری ، دنبال واتر کولر بگرد ... شما اگه یه یوزر معمولی هستی که فقط یه گشت و گذار اینترنتی داری و شایدم گهگاهای یه بازی ساده انجام میدی ، پس احتیاجی به واترکولر نداری ، واترکولر برای پرو-گیمر ها هستش که از آورکلاک های سنگین روی کارت گرافیک و سی پی یو و رم و مادر برد استفاده میکنن و یا گرافیک کارهای پروفشیونال و ....

خب امیدوارم که جواب بیشتر پرسشهای دوستان رو ( در تاپیک و خصوصی ) یکجا ، در اینجا داده باشم

با سپاس
بدرود

newomega
11-09-2009, 19:11
درود . .

شما خودتون از چه واتر کولینگی استفاده می کنید ؟

من سی پی یوم am3 هست . . آیا Bigwater 770 یا 7780 یا 745 بهش می خوره ؟ و به نظرتون کدومش رو بگیرم و قیماتاشون چقدره ؟

من واسه هارد فکر نکم استفادشون کنم اما برای سی پی یو و مادر برد و گرافیک و احیانا رم می خوامش

با سپاس

BLACK-BLACK
11-09-2009, 21:06
درود . .

شما خودتون از چه واتر کولینگی استفاده می کنید ؟

من سی پی یوم am3 هست . . آیا Bigwater 770 یا 7780 یا 745 بهش می خوره ؟ و به نظرتون کدومش رو بگیرم و قیماتاشون چقدره ؟

من واسه هارد فکر نکم استفادشون کنم اما برای سی پی یو و مادر برد و گرافیک و احیانا رم می خوامش

با سپاس

این حرف شما یعنی اون پست ما کشک!

چیزی که من بهتون معرفی کردم به هر سیستمی میخوره قیمتهاشم تا حدودی بهت گفتم

حالا چرا شما برای خریدن خنک کننده اینقدر وسواس به خرج میدی من نمیدونم دیگه

BLACK-BLACK
11-09-2009, 21:16
دوستان درود بر شما ........
دوستان من یه چیزی رو هزاربار گفتم و بازهم میگم
همیشه کوزه گر اون فوت کوزه گری رو واسه خودش نگه میداره ، منظورم اینه که :
برای اینکه شما واتر بلاک هارو خوتون بسازین باید خیلی باهوش باشین و کلی هم دم و دستگاه ، شما اگه توی ضخامت ورقه مسی تون اشتباه کنین ، یعنی در قدرت انتقال گرمای بلاکها از سخت افزار به مایع خنک کننده تغییر بوجود آوردین
بعدش اینکه
یه مایع خنک کننده مخلوطی از آبی که هیچ جرمی نداشته باشه ( آهک و رسوبات و مواد معدنی و ...) و ضد رسوب و ضد یخ و رنگ و ...
حالا اگه شما بخوای آب مقطر رو خودت بسازی که کلی دم و دستگاه میخوادش ( اگه شانس بیاری و کلانتری به جرم تولید مشروبات الکلی دستگیرت نکنه ، هاهاهاها ) ، اونوقت باید ضد رسوب رو بدست بیاری که مجبوری بخریش چونکه خودت نمیتونی تولید کنی ، بعدش ضد یخ و رسوب رو میخوای با چه درصدی مخلوط کنی ؟ اوئنوقت یه مایع بد رنگ داری که مجبوری رنگ قاطیش کنی که توی شلنگها خوشگل بنظر بیادش ، پس مواد رسوب زا رو قاطی آب کردی ، درست میگم ؟!
خب اینهمه دنگ و فنگ آخرش هم یه چیز زشت و بد رنگ و بد ریخت داری که خودتم آخرش پشیمون میشی اینهمه روش وقت گذاشتی و پول خرج کردی ، که قدیمیها بهش میگن " آفتابه خرج لحیم کردی" و آخرش یک سری موادی رو که فوت کوزه گری هستش و من و شما هم نمیدونیم چیه رو به محلولت اضافه نکردی
خب یهو برو و خودت مایع رو بخر و خیال خودتو راحت کن ، من از مایع زالمن استفاده میکنم که ازش راضی هستم ...

اینکه هی ماها فقط مدلها و شرکتها رو معرفی میکنیم واسه اینه که ماها از کجا باید بدونیم شما توی جیبت چقدر پوله و چقدر میخوای خرج کنی ؟!!

مثلا" ما 16 مدل سوکت سی پی یو داریم

LGA 1156
LGA 1366
LGA 771
LGA 775
478
479
604
754
939
940
A
AM2
+AM2
AM3
F
P

خب معمولا" یه واتربلاک سی پی یو چند مدل رو ساپورت میکنه ، شما باید بدونی که سی پی یویی که داری چه نوع سوکت هستش و بعد بر طبق سوکت براش بلاک سفارش بدی
یه سری شرکت بلاکهای شیشهای میزنن که خوشگله ولی کارایی نداره چونکه نمیتونه حرارت رو بخوبی از سخت افزار به مایع انتقال بده ( هادی گرمایی خوبی نیست)
مثلا" من از کجا بدونم که شما چه رادیاتوری ( حجم و لیتر) رو میخوای استفاده کنی و چندتا قطعه رو میخوای با آب خنک کنی تا من بگم چه پمپی با چه اندازه ای و په قدرت پمپاژی رو بگیرید

آهان ، تا یادم نرفته بگم که رادیاتورهایی که توی کیس نصب میشن کاراییشون خیلی پایین تر هستش از اونهایی که بیرون کیس هستن ، چونکه در حالت طبیعی دمای داخل کیستون مثل تنور میشه ، اونوقت اون رادیاتور بیچاره نمیتونه درست درجه آب رو پایین بیاره .... بستگی به دمای هوا داره ولی معمولا" آب رادیاتور 20-25 درجه هستش که اگه داخل کیس باشه به 35 میرسه ( شایدم بیشتر ، بستگی به بزرگی کیس داره ، کیسهای بزگتر خنک تر هستند چونکه هوای بیشتری در داخلشون جریان داره )

خب دوستان پس ناراحت نشید که چرا یک سری از دوستان گرامی فقط شرکتهای سازنده و یا قیمتهارو معرفی میکنن

خود من 6 تا هارد 1 ترا بایتی دارم که دمای داخل کیسمو مثل تنور میکنه ، مجبورم از 2 تا پمپ استفاده کنم چونکه هارد دیسک های من واتر کولر داره ، پس مجبورم از رادیاتور اکسترنال استفاده کنم و بزرگتر ... پس ببینید که فرق داره من چه نوعی استفاده میکنم و شما چه نوعی میخوای استفاده کنین ، من 2 تا کارت گرافیک دارم که هردوتاشون واترکولر دارن و رویNorth Bridge و South Bridge رو هم واتر کولر گذاشتم ... به هر حال ، منظورم اینه که شما نسبت به کاری که میخوای از کامپیوترت بکشی و جیبت و قطعه هایی رو که میتونی بدست بیاری ، دنبال واتر کولر بگرد ... شما اگه یه یوزر معمولی هستی که فقط یه گشت و گذار اینترنتی داری و شایدم گهگاهای یه بازی ساده انجام میدی ، پس احتیاجی به واترکولر نداری ، واترکولر برای پرو-گیمر ها هستش که از آورکلاک های سنگین روی کارت گرافیک و سی پی یو و رم و مادر برد استفاده میکنن و یا گرافیک کارهای پروفشیونال و ....

خب امیدوارم که جواب بیشتر پرسشهای دوستان رو ( در تاپیک و خصوصی ) یکجا ، در اینجا داده باشم

با سپاس
بدرود

خیلی هم باید خوشحال باشن که کسی اومده برای مشکلشون وقت گذاشته که حل بشه

اصلش هم اینه که هر کسی که چیزی میخاد تا خودش پیشو نگیره به جایی نمیرسه
دوست عزیز کاربر گرامی newomega جان! دوستانی که از این کار سررشته دارن و خود منهم که مقداری بلدم باور کن که هیچ کسی به ما یاد نداده ما خودمون رفتیم دنبالش تا محصولاتو شناختیم.چون که من فقط درقبال شما کاری که میتونم بکنم اینه که فقط محصولاتو معرفی کنم.من که نمیدونم شما کیست چه جوریه یا مثلا چه جور سیستمی رو خوشت میدا رو کیس سوار کنی؟

newomega
11-09-2009, 22:33
این حرف شما یعنی اون پست ما کشک!

چیزی که من بهتون معرفی کردم به هر سیستمی میخوره قیمتهاشم تا حدودی بهت گفتم

حالا چرا شما برای خریدن خنک کننده اینقدر وسواس به خرج میدی من نمیدونم دیگه

نه . . اصلا این معنی رو نمی ده . . برعکس این معنی رو میده که رفتم لینک رو نگاه کردم و . . از حرفاتون استفاده کردم !

قیمت ها حتما متفاوته

من در مورد خرید هر چیزی معمولا وسواس به خرج می دم

با سپاس ( شما انتظار دارید ما خودمون تجربه کنیم و . . در حالی که اصل مشورت گرفتن برای استفاده از تجربه ی دیکگرانه ، )

BLACK-BLACK
11-09-2009, 22:45
نه . . اصلا این معنی رو نمی ده . . برعکس این معنی رو میده که رفتم لینک رو نگاه کردم و . . از حرفاتون استفاده کردم !

قیمت ها حتما متفاوته

من در مورد خرید هر چیزی معمولا وسواس به خرج می دم

با سپاس ( شما انتظار دارید ما خودمون تجربه کنیم و . . در حالی که اصل مشورت گرفتن برای استفاده از تجربه ی دیکگرانه ، )

این قیمتهایی که شرکت وارد کننده داره به این قیمت اونها رو وارد میکنه!

نمیگم برید یه چیزی که بدردتون نمییخوره بخرید که مثلا میخاید تجربه کسب کنید میگم ما فقط نقشمون معرفی کردنه حالا شما باید برید رو اون چیز هایی که ما معرفی میکنیم مطالعه کنید و اونی که براتو ن مناسب تره و قیمتشم براتون بهتره انتخاب کنید.

newomega
12-09-2009, 15:45
دوستان نظرتون در باره ی این خنک کننده ی آبی چیه ؟

H2O Compact 120

آیا تمپرتک مدلی برای رقابت با این داره ؟

با سپاس

BLACK-BLACK
12-09-2009, 18:12
دوستان نظرتون در باره ی این خنک کننده ی آبی چیه ؟

H2O Compact 120

آیا تمپرتک مدلی برای رقابت با این داره ؟

با سپاس

منظورت ترمال تیکه دیگه؟

این همچین خنک کننده مالی نیست به نظر من ترمال تیک خیلی بهتره این چیزی که شما دربارش نظر خواستی فقط واسه بازی بچه هاس!چون نه رادیاتورش المینیومیه نه واتر بلوکش مسیه

دوست عزیز اگه میخای بخری که من بهترین ها رو بهت معرفی کردم تیکه تیکه هم برات گذاشتم با عکس که خودت هر کدوم رو دوست داشتی انتخاب کنی اگرم که نمیخای بخری یه کلام بگو رودروایسی که باهم نداریم.

newomega
12-09-2009, 21:02
منظورت ترمال تیکه دیگه؟

این همچین خنک کننده مالی نیست به نظر من ترمال تیک خیلی بهتره این چیزی که شما دربارش نظر خواستی فقط واسه بازی بچه هاس!چون نه رادیاتورش المینیومیه نه واتر بلوکش مسیه

دوست عزیز اگه میخای بخری که من بهترین ها رو بهت معرفی کردم تیکه تیکه هم برات گذاشتم با عکس که خودت هر کدوم رو دوست داشتی انتخاب کنی اگرم که نمیخای بخری یه کلام بگو رودروایسی که باهم نداریم.

ولی تو اون سایت بررسی کننده گفته بود که از ترمال تک ها بهتره ،

بعدشم داداش اعصاب نداری راهنمایی نکن . . بذار کسی که اعصابش درسته و حوصلشو داره این کارو بکنه . .

با سپاس

BLACK-BLACK
12-09-2009, 23:05
این فقط برای یه سی پی یو هستش شما گفتی چند تا قطعه رو میخای خنک کنی

اخه معلوم نیست راهنمایی میخای یا اومدی مارو مچل کنی؟

Inkareeeeeeeeee
13-09-2009, 02:19
ولی تو اون سایت بررسی کننده گفته بود که از ترمال تک ها بهتره ،

دوست من ، از قدیم میگن که "هیچ ماست فروشی نمیگه که ماست من ترشه "
همونجوری که دوستمون آقای "بلک-بلک" گفتن ، رادیاتور و بلاکها باید آلومینیوم و مس باشه که زودتر گرما رو انتقال بده و زودتر هم خنک میشه ، من نتونستم که لینکتونو باز کنم چونکه آدرسش رو فقط یه ----- میبینم ، توی گوگل گشتم و یه سری عکس دیدم که بنظرم چیز جالبی نیومدش ، الان که شرکت ایسوس داره اون سازنده واترکولری رو که شما گفتی رو ساپورت میکنه ولی اون مدلش چیز جالبی به نظر نمیادش ، احتمالا" از این به بعد چیز خوبی بزنه ، من خودم شرکتهای زالمن و ترمال تیک رو استفاده کردم و ازشون راضی هستم ، ... خب شما اگه بیشتر بگی که کدوم قطعه هارو میخوای خنک کنی و چقدر میخوای خرج کنی ، شاید دوستانی که توی ایران هستند بتونن کمک بیشتری بکنن ، من خودم هیچ مشکلی از نظر دسترسی به واترکولرها ندارم ولی توی ایران مشکل کردیت کارت هستش و بعدشم که اداره پست که دزد بازاره و شاید چیزی رو که سفارش بدی از خارج برات بیادش رو هیچوقت به دستت نرسونن ... یه هر حال .... سخت نگیر ، ببین کامپیوترت رو اگه با 500.000 تومن جمع کردی پس نباید 400.000 هم روش خرج کنی برای واترکولر ، یا اگه فقط باهاش بازیهای در سطح گرافیکی بالایی نمیکنی ، فقط روی سی پی یو و کارت گرافیکت واترکولر بزار که بتونی با یه پمپ کوچولو و یه رادیاتور جمع و جور ، سر و ته شو هم بیاری ، ...
بدرود

oranoos_92
13-09-2009, 04:37
بچه ها اینجا هر چی من دیدم د مورد کامپیوتر دستکتاپ بود حالا در مورد خنک کردن لب تاپ چیکار کنیم و چه راحلی هست این کول پ ها هم که اصلا جواب نمیده!

newomega
13-09-2009, 13:59
دوست من ، از قدیم میگن که "هیچ ماست فروشی نمیگه که ماست من ترشه "
همونجوری که دوستمون آقای "بلک-بلک" گفتن ، رادیاتور و بلاکها باید آلومینیوم و مس باشه که زودتر گرما رو انتقال بده و زودتر هم خنک میشه ، من نتونستم که لینکتونو باز کنم چونکه آدرسش رو فقط یه ----- میبینم ، توی گوگل گشتم و یه سری عکس دیدم که بنظرم چیز جالبی نیومدش ، الان که شرکت ایسوس داره اون سازنده واترکولری رو که شما گفتی رو ساپورت میکنه ولی اون مدلش چیز جالبی به نظر نمیادش ، احتمالا" از این به بعد چیز خوبی بزنه ، من خودم شرکتهای زالمن و ترمال تیک رو استفاده کردم و ازشون راضی هستم ، ... خب شما اگه بیشتر بگی که کدوم قطعه هارو میخوای خنک کنی و چقدر میخوای خرج کنی ، شاید دوستانی که توی ایران هستند بتونن کمک بیشتری بکنن ، من خودم هیچ مشکلی از نظر دسترسی به واترکولرها ندارم ولی توی ایران مشکل کردیت کارت هستش و بعدشم که اداره پست که دزد بازاره و شاید چیزی رو که سفارش بدی از خارج برات بیادش رو هیچوقت به دستت نرسونن ... یه هر حال .... سخت نگیر ، ببین کامپیوترت رو اگه با 500.000 تومن جمع کردی پس نباید 400.000 هم روش خرج کنی برای واترکولر ، یا اگه فقط باهاش بازیهای در سطح گرافیکی بالایی نمیکنی ، فقط روی سی پی یو و کارت گرافیکت واترکولر بزار که بتونی با یه پمپ کوچولو و یه رادیاتور جمع و جور ، سر و ته شو هم بیاری ، ...
بدرود

من سیستم رو دارم حدود 2 میلیون خرج ارتقاش می کنم . .

اون سایت قسمت ----- این هست بدون فاصله s hah rsa kh taf zar

واسه ی بیشترین قطعات می خوام . . یعنی اصولا نظرم روی خنک کردن آبی سیستم به جای فن هست !

با سپاس

Inkareeeeeeeeee
18-09-2009, 00:59
من سیستم رو دارم حدود 2 میلیون خرج ارتقاش می کنم . .

اون سایت قسمت ----- این هست بدون فاصله s hah rsa kh taf zar

واسه ی بیشترین قطعات می خوام . . یعنی اصولا نظرم روی خنک کردن آبی سیستم به جای فن هست !

با سپاس

درود بر شما ...
رفتم و دیدمش ، چنگی به دل نمیزنه ، چونکه :
رادیاتور که اینترنال هستش ، پس خنک کنندگی آب رو خیلی پایین میاره چونکه هوای داخل کیس گرمه
نویز فنی که روی رادیاتور نصب میشه زده که 23 دی بی هستش و این یعنی اینکه سایلنت نیستش ، وقتی روی رادیاتو قرار میگیره صداش وحشتناک میشه( من خودم از 12-17 دی بی استفاده میکنم و میگم پر سرو صدا هستش ، وای به حال بالاتر از 19 دی بی) و نویزش به 30 هم شاید برسه ، برای اینکه وقتی روی رادیاتور قرارمیگیره ، رادیاتور نقش یک سد رو در مقابل باد رو داره و برخورد فشار هوا با یه مانع تولید صدا میکنه ، یه مثال بزنم که میدونم حتما" امتحان کردین ، شما وقتی توی اتوبان با یه ماشین با سرعت بالا در حرکت هستین ، وقتی دستتون رو از شیشه بیرون آوردین شنیدین که صدای برخورد باد با دستتون چجوریه ، اینجا هم همونه و بعلاوه اینکه اون فن مثل فن سی پی یو میمونه و روی دور بالاتر صداش وحشتناکه ،...
حالا منظور از استفاده از واتر کولر هم خنک کنندگی بالا هستش و هم کاهش سروصدا ، وجود یه همچین فنهایی بازهم باعث میشه که کیستون پر سرو صدا بشه ...
حالا گیر ندیم فقط به اون فن بیچاره ...
شما اگه بنظر خودت ، هوای توی کیست زیاد گرم نیست و فضای کافی برای گردش هوا درون کیست هستش ، خب میتونی یه سری از چیزهارو واتر کولر نزاری مثلا" پل شمالی و پل جنوبی ( فکر میکنم تو ایران اینجوری میگن !!! )
من خودم ، روی رمهای کامپیوترم 2 تا فن کوچیک داره که دیگه با آب خنکش نمیکنم چونکه واترکولر روی این یه چیز زیاد فرقی با فن نداره ( فقط اینجا رو میگم ، نه سایر قطعات)
لزومی هم نداره که همه بلاکها از یه شرکت باشن ، اگه باشن که خوبه ولی اگرم نبود خب ایرادی نیستش ، مگه اینکه وسواسی باشی
بازهم میگم ، شما ببین که چقدر از قطعه هارو میخوای با آب خنک کنی ، مثلا" من مجبورم از 2 تا پمپ استفاده کنم چونکه خیلی خرت و پرت دارم ، چند تا هارد دیسک و 2 تا کارت گرافیک و کلی خرت و پرتهای دیگه ، ولی یه امتیاز خوبی که من دارم اینه که دمای هوای اینجا توی چله تابستون بیشتر از 27-28 نیست و هوا خنکه ، توی تهرون که آخرین باری که ایران بودم به 37-38 هم رسیده بودش ( الانهم شنیدم که گرمتر شده نصبت به سالهای قبل ) ، حالا منظورم اینه که هوای دورو برت اگه گرمه پس یه رادیاتور بزرگتر بگیر ، اونی که توی اون سایته بدرد شما نمیخوره اگه هوای خونه تون گرمه ، مخصوصا" که رادیاتور توی کیس نصب میشه .....
خب من به اصطلاح طرز کار آچار فرانسه رو یادتون دادم و اون دیگه بستگی به خودتون داره که با اون بتونین فقط یه مهره ساده رو سفت کنین یا دل و روده یه موتور ماشین رو هم بریزین بیرون باهاش
اگه هم واترکولر خریدی بعدش ( نه الان) باید بهتون بگم که چجوری شلنگ کشی کنین ، بعضی جالا میشه دو -سه تا قطعه رو با یه مدار شلنگ خنک کرد و بضعی جاها هر مداری برای یه قطعه ، که الان وقتش نیستش چونکه شما هنوز نخریدی که گفتنش الان بیفایده هستش
امیدوارم که تونسته باشم کمکت کنم یه جورایی ، همونجوری که گفتم چونکه من ایران نیستم و نمیدونم قیمتها چجوریه و چه چیزهایی رو میتونین بدست بیارین ، پس نمیتونم توی یه سری چیزها کمکتون کنم ، چونکه نمیدونم ،
راهنمایی نکردن بهتر از راهنمایی اشتباهه :46:
با سپاس
بدرود:20:

arash_vbasic
18-09-2009, 07:40
سلام دوستان
منم میخوام از این خنک کننده ها بگیرم
این مشخصات سیستم منه :
MB : Biostar TForce P965
Cpu : E7300 3.00
Ram : 6GB Bus 800
Hdd : 2*500 Maxtor + 320
Graphic : GEFORCE 9500GT 1024MB
دمای سیستم تقریبا خوبه و رو 30 - 40 درجه متغیره
اما صدای فن دیونم کرده :19:
سوالاتی که دارم ایناس :
1 - صداش در چه حده ؟ تا اونجایی که من دیدم رادیاتور هم فن داره
2-حداکثر فاصله رادیاتور با کیس چقدر میتونه باشه یعنی میشه رادیاتور رو گذاشت یه جایه دیگه که صداش نیاد ؟
3-واسه سیستم من لازمه یا نه ( زیاد اهل گیم و ... نیستم )
ممنون

m_s_r_08
18-09-2009, 14:24
سلام دوستان
منم میخوام از این خنک کننده ها بگیرم
این مشخصات سیستم منه :
MB : Biostar TForce P965
Cpu : E7300 3.00
Hdd : 2*500 Maxtor + 320
Graphic : GEFORCE 9500GT 1024MB
دمای سیستم تقریبا خوبه و رو 30 - 40 درجه متغیره
اما صدای فن دیونم کرده :19:
سوالاتی که دارم ایناس :
1 - صداش در چه حده ؟ تا اونجایی که من دیدم رادیاتور هم فن داره
2-حداکثر فاصله رادیاتور با کیس چقدر میتونه باشه یعنی میشه رادیاتور رو گذاشت یه جایه دیگه که صداش نیاد ؟
3-واسه سیستم من لازمه یا نه ( زیاد اهل گیم و ... نیستم )
ممنون
فقط بگو چقدر مایه می خوای بزاری

ASRE_NOVIN
06-10-2009, 14:37
سلام
منم یکی می خوام
MB : Biostar I45
Cpu : Q9550
Hdd : 2*500
Graphic : GTX 260

یک چیزی می خوام که دائما بتونم سیستم رو توی حالت اورکلاک بگذارم
بیشتر هم برای دمای سی پی یو می خوام

ولی اگه بشه با قیمت مناسب برای چیپ مین و گرافیک و اگر هم شد رم ، هم بلاک گذاشت ، شدیدا پایه ام تا بتونم کلا فن های سیستم رو جمع کنم ( مردم از سرو صداشون)

بین 150 تا 250 هم فعلا می تونم بدم

منتظر راهنمایی دوستان هستم

Hessam_7800gtx
07-10-2009, 18:44
ترمال تیک بیگ واتر با دو تا رادیاتورش اگر گیر بیارید عالیه قیمتش باید حدر 230 به بالا در بیاد.البته این هم خودش فن داره ولی فن هاش صدای آنچنانی تولید نمیکنن.
چیپ مین هم که بلاکش حدود 40 هست از همین ترمال تیک برای رم هم نگیریر بهتره یه فن کوچیک هم به خوبی رم رو خنک میکنه.برای گریفیک هم باز هم همین ترمالتیک بلاک های خوبی رو داره اما نصبشون معمولا دردسر سازه :دی

paul_van_dyk
11-10-2009, 00:10
سلام
من یک کارت گرافیک 8800 ultra دارم که خیلی داغ میکنه بهترین راه خنک کردنش چی هست ؟
ممنون

behzad_007_vattic
24-10-2009, 20:12
سلام دوستان
لطف کنید یه سیستم خنک کننده پیشنهاد کنید:
نقل قول:
M.B = Asus P5QL - PRO
GPU = Geforce GTX 295
CPU = Intel E8400 Core 2 Due
Power = Green 785 W
وقتی Speed Fan قخ نصب کردم نشون می ده گرافیکم در حال جزغاله شدنه!
تازه این در کمترین حالت کاکرد ممکنه(بدون اجرای بازی و اورکلاک)! اگه ازش خفن کار بکشم چی میشه!!!!!!!!!
قیمت هم مهم نیست فقط می خوام بدونم چی مناسبه
لینک تصویر Speed fan بدون کارکرد PC
کد:

متشکرم
راستی ببخشید اینجا گفتم ولی مثله اینکه اینجا همه خوابن!هیچکی جواب نمیده

Hessam_7800gtx
25-10-2009, 11:03
اگه قیمت برات مهم نیست بهترین محصولات در مورد واتر کولینگ محصولات زالمن هستند که من تو ایران ندیدم اگر هم باشند قیمتی بالای 350 دارند یه پله پایینتر ترمال تیک هست که پک بیگ واترش با دو تا ریدیاتور باید برای شما مناسب باشه البته بلاک برای جی پی یو رو باید جدا تهیه کنید قیمتش هم باید دورو بر 250 در بیاد(دقیق نمیدونم).

behzad_007_vattic
25-10-2009, 16:23
دوست عزیز من سایت zalman رو که چک کردم برای گرافیکم خنک کننده تنها موجود نبود و فقط برای 8800 یا سری 9 ای تی آی وجود داست راستی اگه می شه سایت رسمی ترمال تیک رو هم بگو.
راستی North bridge قسمت ارتباطی بین CPU و GPU رو ایجاد می کنه. می شه بگین خنک کردنش چقدر اهمیت داره؟
من ترجیح می دم که یه سیستم خنک کننده کامل برای CPU - North Bride - GPU بگیرم.
راستی یه سوال گرچه کمی مسخرست:احتمال این وجود نداره که شلنگ های انتقال آب یا بلوک ها در اثر عوامل مختلف آب رو از چرخه خارج کنند و روی مادر بورد بریزند؟ D:
راستی قیمت کولینگ GPU رو جدا از کل سیستم گفتید با کلا 250 در می آد؟

Hessam_7800gtx
25-10-2009, 18:55
این سایت ترمال تیک:
پل شمالی هم (پارسی را پاس بداریم) در صورتی که اور کلاک نکنید سینک خودش براش کافیه و مشکلی به وجود نمیاره حتی در صورت اور کلاک هم معمولا یک فن کوچیک میتونه جوابگو باشه ولی بلاک های اون هم از همین ترمال تیک هستند که قیمتش حدود 45 هستش .
در مورد احتمال نشتی: اگر از بست های سالم و استاندارد و شیلنگ های محکم و مقاوم استفاده کنید عمرا نشتی نداره
.الان برای خودم که همه چیزش به جز بلاکش دست ساز هستش تا حالا یه قطره هم چیکه نکرده.
کولینگ جی پی یو هم یه بلاک هستش دیگه ولی همونطور که در پست های بالایی گفتم نصب دردسر سازی داره مخصوصا برای کارت شما که دوال جی پی یو هستش.

behzad_007_vattic
25-10-2009, 20:42
باشه فارسی را پاس می داریم.
توی ترمال تیک هم چیزی نبود ولی من این عکس ها رو پیدا کردم.
نمی دونم از چه بسته (Package) ای استفاده کردن ولی ممکنه.

Hessam_7800gtx
25-10-2009, 20:54
من نمیدونم که این چه مارک و مدلی میتونه باشه ولی شما زیاد رو سایت ها و اینا حساب نکن.تو ایران احتمال پیدا کردن جنسی بهتر از ترمال تیک خیلی کمه طرف گیگابایت هم نرو که به قول بپه ها طراحیش قدیمی شده تازه پمپش هم صدا میده.

behzad_007_vattic
25-10-2009, 21:27
اینوووووووووووووووووووووو وووووووووووووو
این یارو کل کارتو باز کرده و بلوک رو نصب کرده دوباره بسته!!!!!!!!!!!!اگه قرار باشه این طوری باشه من که نیستم!!
من رفتم دوباره همونو دقیق نیگا کردم. این جوری که نمیشه. یعنی چی...
آدم تا بره درستش کنه بیچاره می شه!
خیلی خرکیه!اون قسمت بالاش که حالت دایره ای داره، جای فن خودشه!یاره همه رو باز کرده!
راه دیگه ای نیست برای خنک کردنش؟(به جز اسفتاده از یک کولر آبی! یا یک کیس با جریان آب داخلی) اگه هست لطفا بگید.
راستی سایت Guru3d زیاد هم سایت غیرمعروفی نیست.

Hessam_7800gtx
25-10-2009, 21:49
راستی سایت Guru3d زیاد هم سایت غیرمعروفی نیست.
شما منظور منو متوجه نشدی منظورم این بود که این چیزایی که توی این سایتها میزارن اکثرا تو ایران پیدا نمیشن در مورد بلاک کارت گرافیک من هم گفتم که دردسر سازه اما ازششو داره هم از سر صدای فنش راحت میشین هم دماش کاهش پیدا میکنه
غیر از واتر کولینگ ایر کولینگ های قوی هم برای کارت گرافیک موجود هستند که میتونید از بازار تهیه کنید و من در موردشون زیاد وارد نیستم.

behzad_007_vattic
26-10-2009, 15:11
منظورتون رو متوجه شدم.
به هر حال نمی دونم چی کار کنم ،برای من صداش زیاد مهم نیست.
می شه یه واتر بلوک طراحی کرد و داد به این شرکت های تهیه ماشین آلات صنعتی،اونا می تونن چنین چیزی رو بسازن که:
{
از مس یا آلیاژ مس باشه
ضد خوردگی باشه
قابلیت انتقال آب درونش رو داشته باشه
و به صورت یک قالب برای کارت گرافیک باشه به طوریکه قسمت اصلیش ورودی آب روی فنش باشه و کل کارتو احاطه کنه اینجوری محیط اطراف گرافیک خنک میشه
}
راستی از رادیاتور ها چند تا خروجی آب میشه گرفت؟ چون اگه قرار باشه بلوک طراحی کنم احتمالا باید 2 تا ورودی آب واسش در نظر بگیرم.
راستی کسی نمی دونه ضریب هدایت گرمایی مایع رادیات چقدره؟

Hessam_7800gtx
26-10-2009, 19:17
در مورد ساخت بلاک این کار امکان پذیره ولی ارزششو (به نظر من)نداره چون با همون پول میتونی یدونه واقعی!! شو بخری که صد درصد از بلاک طراحی شده توسط خودت بهتره هر چی باشه کار اون شرکتا همینه .
ابستگی به اندازه و نوع رادیاتور داره ولی با 2 تا رادیات ترمال تیک بکر کنم بتونب هم cpu هم gpu وپل شمالی و حتی هارد رو خنک کنی ولی الان من با رادیات دست ساز خودم cpu رو به زور دارم خنک میکنم!! مقلا وقتی که با پرایم تست فشار میگیرم و آب خروجی رو رو دستم میریزم بالا بودن دماش رو به خوبی حس میکنم!!!

behzad_007_vattic
26-10-2009, 19:32
عزیز وقتی نیست و این یکی هم که ساختن مزخرفه! من چه کنم؟؟
فعلا همین شرکتا که اهمیتی ندادن که بهترین کارت گرافیک 2008 که روی دست همه ی 4xxx ها بلند می شه یعنی چی!
تازه شرایطش برای من امکان بیشتری داره : بابم مهندسی شیمی خونده - یه دوستم داره که تو کار کارخونست شاید بتونه چنین کاری رو به دفتر های ساخت ماشن آلات صنعتی سفارش بده. می شه انجامش داد.
من می خوام یه چیز قالب شکل براش درست کنم که کارتو احاطه کنه و قسمت اصلیش روی فن خود کارت باشه که خنک کننده گیش بهتره باشه.
بعععععععععععععععد....
آها. پس می شه چند تا خروجی گرفت. حداکثر تعدادش چقدره؟(همون رادیاتوری که معرفی می کنین.)
بعد واسه ی مایع سیستم آب بهتره یا مایع رادیت و ضد جوش؟
منم نمی خوام که رادیت دست ساز بگیرم می خوام رادیات اصل بگیرم بلوکش رو خودم بسازم.
قطر شلنگ ها چقدره؟؟؟
احتمالا فقط طراحیش یه 1 ماهی وقت بگیره!!
راااااااااااااااااااااااا اااااستی، واتر بلوک من واقعیه مجازی نخواهد بود!(حداقل تا زمانی که منصرف نشدم‍!)
اگه بدونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من 15 ساله دارم از 6 بعد از ظهر تا حالا درس های انتقال حرارت بابام رو گوش میدم که مال فوق لیسانسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بابام کلی ترجمه میکنه بعد تازه می فهمم!

Hessam_7800gtx
26-10-2009, 21:57
از همه ی رادیات ها فقط یه خروجی بیرون میاد.منظور من این بود آب اوا میره تو سیپی یو بعید بیرون میاد میره تو پل شمالی بعد گرلفیک و آخرشم به هارد میره و بعد برمیگرده به رادیات.
این که بلاک برای gtx 295 زیاد نیست دلیلش دو pcb بودن اونه که طراحیش رو بسیار مشکل میکنه. البته من برای 4870x2 دیدم پس شما هم اگر خوب بگردی پیدا میشه.
دلیل این هم که من اصرار دارم بلاک ر بخرید اینه که تو شرکتایی مثل ترمال تیک یا زالمن که از اول برای کولینگ تاسیس شدند مسلما افراد بسیار وارد تر و کار بلد تر از شما وجود داره.یه وقت بد برداشت نکنید منظورم اینه که کار اصلی اونها طراحی سیستم های خنک کننده برای pc هستش شما با خوندن حتی 20 تا کتاب هم نیمتونی بلاکی طراحی کنی که کاراییش حتی به نصف مارایی بلاک اونا برسه.ضمنا جنش موادی که اونا استفاده میکنند بسیار مرغولتر و خالص تر هستش.
در مورد مایع سیستم آب ممکنه تحت فشار شدید بخار بشه به همین دلیل در صد کمی(8-9 %) ضد یخ لازم داره.

behzad_007_vattic
27-10-2009, 16:11
همممممممممم.:13:
خواهیم دید.:41:
در ضمن مواد مرغوب تر .... معنا نداره مس،مسه و درصدش و طبقه بندیش رو هم من طراحی می کنم .
اگه شما مطمئنی پیدا کن!!!
اگه وارد تر بودند بلوک ها رو حداقل برای سری 9 geforce طراحی می کردند!!! برای سری 8 که کامل نیست،برای 9 ام که ندارند! دیگه شما فکر سری GTX رو بکن!!
بعدشما مگه چه فرقی می تونه داشته باشه؟؟؟ اینا از همون فرمول هایی استفاده می کنند که من استفاده خواهم کرد، همون تست ها و همون مواد اولیه!!:2:
در ضمن من قرار نیست کتاب بخونم تا یاد بگیرم!! یه پدر دارم که 23 سال همین چیز ها رو تدریس کرده!! چندین مورد همکاری با انواع کارخونه ها رو داشته!:5:
دلایلتون محکم نیست!!!:2::2::2:
دیگه هم جواب ندید من کار خود را انجام خواهم داد!!:8::10:

IceLord
27-10-2009, 17:56
همممممممممم.:13:
خواهیم دید.:41:
در ضمن مواد مرغوب تر .... معنا نداره مس،مسه و درصدش و طبقه بندیش رو هم من طراحی می کنم .
اگه شما مطمئنی پیدا کن!!!
اگه وارد تر بودند بلوک ها رو حداقل برای سری 9 geforce طراحی می کردند!!! برای سری 8 که کامل نیست،برای 9 ام که ندارند! دیگه شما فکر سری GTX رو بکن!!
بعدشما مگه چه فرقی می تونه داشته باشه؟؟؟ اینا از همون فرمول هایی استفاده می کنند که من استفاده خواهم کرد، همون تست ها و همون مواد اولیه!!:2:
در ضمن من قرار نیست کتاب بخونم تا یاد بگیرم!! یه پدر دارم که 23 سال همین چیز ها رو تدریس کرده!! چندین مورد همکاری با انواع کارخونه ها رو داشته!:5:
دلایلتون محکم نیست!!!:2::2::2:
دیگه هم جواب ندید من کار خود را انجام خواهم داد!!:8::10:

سلام دوست عزیز

خیلی برای من جالبه که شما می خوای خودت سیستم خنک کننده طراحی کنی و بسازی.
امیدوارم موفق بشی چون میدونم کار خیلی سختیه.

فقط اگه ممکنه روند کار رو هم اینجا بگو و فرمول ها و تست ها و طراحی ها رو که استفاده می کنی برای ما هم بذار تا ببینیم چجوری می خوای سیستم رو طراحی کنی.

موفق باشی

behzad_007_vattic
27-10-2009, 20:51
چشم عزیز فعلا در فاز تحقیق و آموزشم!!
ولی به هر حال زیاد سخت نیست. باید مقاومت مدار های کارت - میزان انتقال حرارت قسمت خنک کننده - توانایی انتقال حرارت به آب - لازمه ی حداقل دمای آب - میزان شارش گرما در محیط - مقدار انتقالی گرما به هوا رو اندازه بگیرم.(!)
بعد به اندازه مورد نیاز در یک قسمت : 1- میزان قطر مس 2- نیاز قسمت به پره 3 -مقدار آب حرکتی و .. رو هم محاسبه ،بعد تو یه نرم افزار طراحی کنم.
برام دعا کنین!!!!!!!!!!!!!

Hessam_7800gtx
28-10-2009, 16:55
خوب شما بساز لذتشو ببر :دی ولی هزینه ای رو هم که در کل پرداخت کردی آخرش بگو تا یه مقایسه ای بکنیم.همچنین پرفومنسشو.

behzad_007_vattic
28-10-2009, 17:17
اووووووووووو
حالا انگار چقدر قراره هزینه ببره که اینجوری میگی!
در ضمن شما فکر نکن همین الان می رم و می سازم ممکنه تا اسفند هم طول بکشه!!!
در ضمن اگه من مطابق استاندارد و فرمول ها برم و سازنده هم درست عمل کنه،زیاد فرقی نداره مثلا شما اینو نگاه کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](0).jpg
فکر میکنی طرف واسه طراحی این چقدر وقت گذاشته؟؟؟؟؟
راستی شما قرار بود به من سایت واتربلوک برای GPUم رو نشون بدی!چی شد؟

behzad_007_vattic
28-10-2009, 17:19
راستی چه بهتر از بقیه باشه چه کمتر برام فرقی نداره،حداقل تلاش زیادی کردم و یه کاری کردم.
متشکرم از راهنماییاتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hessam_7800gtx
28-10-2009, 17:24

اینم سایت.
طرف که یه نفر نبوده قبلا هم گفتم اونا یه تیم متخصص اند.حالا ولش کن
من به عنوان یه مشاوره له شما گفتم که یدونه نو شو بخری چونکه دردسر کمتری بکشی!! الان هم تا همون اسفندی که میگی باید دمای کارت رو تحمل کنی.من که نگفتم شما نیمتونی و یا بلد نیسی منظورم این بود که کلا این کار (خریدن) کم دردسر تر و راحتتر هستش.

behzad_007_vattic
28-10-2009, 19:24
عزییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییز
امروز صبح پنیر خورده بودی؟(شوخی کردم)
لینکه آخرتون که بی مربوط بود ، من یه لینکه مستقیم می خوام که بهم بگه:" آقا بی این واتر بلوک مخصوص کارت شما" (مثله اولی و دومی)
لینکه اول و دومتون رو من توی پست های قبلی گفتم : باید کارتو باز کنی -فنو در بیاری - واتر بلوکو بزاری جاش! که با توجه به این که کارت یه ذره گرونه و نباید بهانه به دست شرکت های گارانتی داد، و مسئله ی دردسر از یه طرف،من میگم واتر بلوکی می خوام که کارت رو از خارج خنک کنه، نه این که بیاد بره از داخل این کارو انجام بده.
همین!

Hessam_7800gtx
28-10-2009, 19:48
باید کارتو باز کنی -فنو در بیاری - واتر بلوکو بزاری جاش!
.........
خوب برادر من همینه دیگه!!! همه ی واتر بلاک های دنیا همین اند!!! چه برای جی پی یو باشند چه سیپی یو و چخ چیپست.((((باید)))) فن خودشونو باز کنی تا بتونی بلاک رو جا بزنی....

behzad_007_vattic
28-10-2009, 19:53
خوب منم اونو میدونم!
ولی این یکی کار خیییییییییییییییییییییییی یییییلی مزخرفیه!چون فن خودش بین 3 مدار اصلیش قرار داره که باید تمام سیم پیچ ها و ... رو باز کنی از هم!

behzad_007_vattic
28-10-2009, 20:07
راستی اولین محاسباتم: (طبق قانون فوریه)
فاصله ی بین منبع حرارت و نقطه انتقال حرارت با آب(قبل از انتقال) = 0.0005 متر
دمای فلز همواره 25 درجه در نظر گرفته شده است.
در دمای 68 درجه منبع حرارت ، میزان انتقال حرارت بین فلز و منبع حدود 105387 ژول است
در دمای 70 درجه منبع حرارت ، میزان انتقال حرارت بین فلز و منبع حدود 110289 ژول است
در دمای 85 درجه منبع حرارت ، میزان انتقال حرارت بین فلز و منبع حدود 147052 ژول است
در دمای 95 درجه منبع حرارت ، میزان انتقال حرارت بین فلز و منبع حدود 171561 ژول است
در دمای 105 درجه منبع حرارت ، میزان انتقال حرارت بین فلز و منبع حدود 196047 ژول است
آقا راستی به نظرتون میشه بلوک رو دقیقا به سطح کارت مماس کرد؟؟
تازه فهمیدم که چرا این شرکت ها بلوک ها رو کاملا چسبیده می سازند،چون از به وجود آوردن مقاومت وحشتناکی که هوا درست می کنه جلوگیری کنند.
راستی جناب حسام ، شما می تونید لطف کنید dB پمپپ رادیاتور های مختلف رو بگید؟(احتمالا در انگلیسی برای آن از کلمه Pump Q-max استفاده می کنند) رو همراه با واحدش بگید؟؟

Hessam_7800gtx
28-10-2009, 22:05
من اینا رو پیدا کردم...
نام مدل دبی (لیتر در ساعت) ارتفاع هد پمپاژ (متر)

ٍEhiem 1048 600 1.2
Ehiem 1250 1200 2
Swiftech 350 350 4
Swiftech 355 454 6.1
Swiftech 655 1200 3.1
Hydro L30 1700 2
Hydro L35 1200 2

behzad_007_vattic
28-10-2009, 22:15
متشکرم،من تلاش خودم را خواهم کرد D:

Hessam_7800gtx
29-10-2009, 01:31
اینم عکس چیزه ما :دی

Hessam_7800gtx
12-11-2009, 22:45
این ریل تمپ تست دما هم مسکه داره :دی tjmax روی 90 هستش.

aali9001
13-01-2010, 17:15
عرض سلام دارم خدمت همه دوستان.
بهترین خنک کننده کارت گرتفیک حال حاضر بازار ایران به نظرتون چی میتونه باشه؟البته فاکتور قیمت و کیفیت تواما لحاظ کنیم!

IceLord
13-01-2010, 22:00
عرض سلام دارم خدمت همه دوستان.
بهترین خنک کننده کارت گرتفیک حال حاضر بازار ایران به نظرتون چی میتونه باشه؟البته فاکتور قیمت و کیفیت تواما لحاظ کنیم!

سلام دوست عزیز

به این فروم خوش آمدید!

من که چیز زیادی بلد نیستم ولی اگه مدل کارت گرافیکتون رو هم بگین دوستان بهتر می تونن کمکتون کنن.

aali9001
01-02-2010, 02:15
درود بر شما.
مدل کارت گرافیکم 9600GT Albatron ddr3 256bitهستش.

p0w3rfu7
02-04-2010, 09:45
سلام
قصد داشتم سیستم خنک کننده سیستم رو به کلی عوض کنم مشکل اصلی من از صدای فن هاست، قیمت این تجهیزات واتر کولینک چقدره و خنک کننده های کم صدا یا بی صدای دیگری که ارزان هستند رو لطفا نام ببرید
باتشکر، ممنون میشم اگه جواب بدید

Hessam_7800gtx
02-04-2010, 13:12
تو ایران حق انتخاب زیادی نداری! من خودم 3 تا مدل که به صورت پک باشه بیشتر ندیدم یکی 3d galaxy از شرکت گیگا که اسلا تعریفشو نشنیدم میگن صدا میده همه چیش و بیگ واتر ترمال تیک و یدونه دیگه هم اسمشو یادم رفته ولی شبیه موشکه رادیاتش و اونم از ترمال تیک هستش قیمت گیگا حدودو 150 بیگ واتر دور و بر 200 اونیکی رو هم نمیدونم واللا :دی

B.J.U
23-04-2010, 16:41
میشه روی سیستم زیر صل کرد>قمیتش چند میشه؟
CPU:Intel Core i7 860
M.B:Gigabyte P55A-UD3P
RAM:Team Group Xtreem 4Gb 1600 CL7 (2x2Gb)=
VGA:Sapphire 5870 Vapor-X 1Gb
HDD:2 X Samsung SpinPoint F3 500Gb RAID0
DVD RW:HP 1270i
Power:Green GP885B
Case:Green Fusion

amin_caragt2
27-04-2010, 09:58
درود بر شما.
مدل کارت گرافیکم 9600GT Albatron ddr3 256bitهستش.

ببخشید دوست عزیز این کارت گرافیک اگه حتی اور باز هم باشی با بهترین کولینگ هم به کارایی خاصی دست پیدا نمیکنی

ولی اگه برای کارت گرافیکت کولینگ بخوای حدود 50 تا 70 هزار تومان میتونی چند مدل از پیسی کولر یا دپ کول
پیدا کنی

AR_SAR
28-04-2010, 14:15
بهترین در ایران CORSAIR H50 حدود 140 تومان

mortezaon
10-05-2010, 02:51
در مورد قيمت اينها توضيح بدين ممنون ميشم

pooriya_hp
22-06-2010, 14:10
اساتید عزیز در مورد این خنک کننده های آبی یه توضیح مفصل بدن تا ما هم بفهمیم چی هست؟
ممنون

water_lily_2012
30-06-2010, 09:30
اين نمونه كيس را ببينيد، داخلش گم مي شيد.

Inkareeeeeeeeee
01-07-2010, 22:25
اساتید عزیز در مورد این خنک کننده های آبی یه توضیح مفصل بدن تا ما هم بفهمیم چی هست؟
ممنون

چیز مهمی نیستش ، شما بجای اینکه از فن ( پنکه ) بجای خنک کردن سی پی یو و کارت گرافیک و مادربرد استفاده کنین ، میتونین از آب برای خنک کردن سیستم استفاده کنین که بیشتر بدرد اونهایی میخوره که سیستمشونو آورکلاک میکنن ، مانند گیمر ها و ویدیو ادیتور ها ، که هم کم صدا تر هستش و هم قدرت خنک کنندگی خیلی بیشتری رو داره !
این جواب خیلی کوتاهی بودش که میشد داد !

fa285
04-08-2010, 15:00
باسلام

میخواستم بدونم قیمت این خنک کننده های آبی چنده

fa285
04-08-2010, 15:10
باسلام

میخواستم بدونم قیمت این خنک کننده های آبی چنده

amd>intel
31-08-2010, 09:28
Asetek Demos Water Cooling Solution Tailor-Made for Apple Mac Pro
نمايش شركت astek براي خنك سازي دستگاهاي اپل مك پرو با آب

AliROCK
17-09-2010, 15:00
برای استفاده از این خنک کننده باید سیستم خاصی داشت یا که رو هر سیستمی نصب میشه

xqg50
03-10-2010, 00:14
به زودی با خنک کننده ساخت خودم میام. واتر بلوک رو هم خودم طراحی کردم.

Hessam_7800gtx
03-10-2010, 09:43
خوبه ولی شما خیلی مواظب باش که جایی نشتی نداشته باشه و ضمنا ار چه موادی میخواین برای ساختش استفاده کنین؟؟؟

xqg50
03-10-2010, 19:17
خوبه ولی شما خیلی مواظب باش که جایی نشتی نداشته باشه و ضمنا ار چه موادی میخواین برای ساختش استفاده کنین؟؟؟
برای ساخت بدنه واتر بلوک از pvc استفاده کردم و قسمت خنک کننده هم جنسش مسه که به راحتی حرارت رو منتقل کنه. فقط مشکل اتصال مس به pvc بود که با چسب هل جل شد.

Hessam_7800gtx
03-10-2010, 19:36
فقط یه سفحه ی ساده ی مسی؟ چنین چیزی خوب حرارت رو نمیتون به آب منتقل کنه بهتره که شیار و برآمدگی داشته باشه تا آب از لابلای اونها رد بشه....

xqg50
22-10-2010, 17:43
دوست عزیز فقط یه صفحه ساده مسی نیست. یه تاپیک زدم براش تو بخش کارگاه اگه ببینین بد نیست در ضمن من یه واتر بلوک برای 1156 میخوام از کجا میتونم پیداش کنم قیمتش حدودا چقدر میشه.

lord of salmas
24-02-2011, 01:26
دروددد.....!!1
دوستان منم قصد ساخت یک سیستم واتر کولینک رو دارم.که طی 2 ماه کامل میشه انشاا.... با عکسا و نوع ساخت و نوع عملکردش
رو تو این تایپینک آپ میکنم.
سپاس فراوان...:46:

mhaf
25-02-2011, 00:14
دروددد.....!!1
دوستان منم قصد ساخت یک سیستم واتر کولینک رو دارم.که طی 2 ماه کامل میشه انشاا.... با عکسا و نوع ساخت و نوع عملکردش
رو تو این تایپینک آپ میکنم.
سپاس فراوان...:46:
آفرین کار خوبی میکنی

mehdi_vsgh
27-02-2011, 11:16
قيمت این خنک کننده هاي ابی چه طوریاس؟ حداقلش چنده و اينکه تا چه حد میتونه حرارت رو کاهش بده و به خنک کردن سیستم کمک ميکنه؟

Inkareeeeeeeeee
03-03-2011, 21:38
قيمت این خنک کننده هاي ابی چه طوریاس؟ حداقلش چنده و اينکه تا چه حد میتونه حرارت رو کاهش بده و به خنک کردن سیستم کمک ميکنه؟

درود بر شما
درمورد اینکه چقدر میتونه حرارت رو کاهش بده که باید بگم خیلی
بیشتر برای سیستمهایی بکار برده میشه که آورکلاک سنگین داشته باشه مانند گیمرهای پروفشیونال و یا ادیتورها و سازنده های شکلهای سه بعدی و ... و از این دسته کاربران !
بستگی داره که سیستمتون چی باشه ، اختلاف حرارتی بین خنک کنندگی با فن(پنکه ای) و آبی روی سیستم من 15 درجه بودش
بستگی به سیستم ، جنس واتر بلاک ها و بزرگی مخزن مایع خنک کننده و رادیاتور و چندتا قطعه رو توی سیستم گردشی خنک کننده آبی تون داشته باشید داره
درمود قیمت و اینکه از کجا میتونین بدست بیاریدش دوستانی که توی ایران هستند میتونن کمکتون کنند
با شپاس
بدرود

magnetomoto
04-03-2011, 04:13
من یه سیستم چهار هسته دارم که اورکلاک نیست ولی اکثر وقتا cpu داره 100 یا بالای 75% کار میکنه
به نظرتون از این خنک کننده ها براش لازمه؟!

nemisis6
04-03-2011, 19:51
سلام دوستان
با اجازه اساتید
magnetomoto
شما اگر نمی خواید اور کنید این کولر کارتون رو راه می اندازه
Green Tuniq Tower 120
باقیمت تقریبی 49 هزارتومان.
Nemisis6

alireza_73
30-03-2011, 12:02
سلام من CPU E8400 دارم و میخوام اورکلاک کنم اگه میشه یک فن برای این کار تاسقف قیمت 60000 تومان معرفی کنید درضمن ماردبوردم هم ASUS P5Q DELUXE هستش

ali_Fth
21-06-2011, 14:45
سلام
دوستان من نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم لطفا راهنماییم کنید
فن اضافی آبی همراه کیس یا کولر cpu?
cpu که می خوام بخرم i7 950 هستش...کارت گرافیک هم gtx 570
over clock هم می خوام بکنم
استفادم هم سنگین هستش

حالا نمیدونم باید فن آبی که همراه کیس هست رو بخرم یا corsair h50 یا هر دو رو؟

کیس هم این مدل هستش:
Antec Nine Hundred

pasargadd
21-06-2011, 17:04
سلام
دوستان من نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم لطفا راهنماییم کنید
فن اضافی آبی همراه کیس یا کولر cpu?
cpu که می خوام بخرم i7 950 هستش...کارت گرافیک هم gtx 570
over clock هم می خوام بکنم
استفادم هم سنگین هستش

حالا نمیدونم باید فن آبی که همراه کیس هست رو بخرم یا corsair h50 یا هر دو رو؟

کیس هم این مدل هستش:
Antec Nine Hundred
لینک از سایت سازنده بزارین.یا عکسی چیزی تا بهتر بشه نظر داد.
قیمتهاشون چقدره؟

ali_Fth
22-06-2011, 07:13
اینم لینک h70

david071
10-07-2011, 21:21
من در به در دارم دنبال بلاک آماده cpu سوکت 1156 میگردم اگر کسی سراغ داره لطفا لینک یا شماره فروشگاه بده

ess_1362
10-07-2011, 22:13
سلام
فافا یک خنک کننده water cooler روی سایتش برای فروش گذاشته
قیمتش فکر کنم حدود 200 باشه

ظاهرا بلاک 1156 را هم ساپورت داره

david071
10-07-2011, 23:03
مرسی اما من فقط بلاک رو میخوام
بقیه رو خودم ساختم آماده هست
فافا هم قبلا رفتم گفت بلاک تکی ندارم.

ess_1362
11-07-2011, 07:07
خودت بساز
قالبش را طراحی کن بده تراشکار برات قالبگیری کنه
برای جلوگیری از نشت مایع هم باید بین درز از شیار وبا لاستیک درزبندی استفاده کنی و با چسب آکواریون درزگیری بشه
کلا برای طرح های مبتکرانه فکر نکنم زیبایی خیلی اهمیت داشته باشه
آلیاژ هم بهتره یا مس باشه یا آلومنیوم

david071
11-07-2011, 12:22
گفتم یعنی دردسر تراشکاری و ... رو نداشته باشم
حال اگر گیرم نیومد دست به کار میشم برای ساخت

aryo yarahmadi
18-07-2011, 12:17
دوستان کمک من یه core 2 quad q6600 دارم که بدون اورکلاک تو لود کامل دماش به حدود 110 میرسه به نظر شما مشکل چیه (می دونم پرسیدنش جاش اینجا نیست) به نظرتون فن بگیرم یا واتر کولر می خوام اورکلاک کنم

david071
18-07-2011, 23:34
بلاخره واتر بلاک من هم از تنور اومد بیرون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حالا حالا ها ( من و سمباده و ساییدن )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل بلاک

ess_1362
23-07-2011, 12:58
سلام
میگم چرا اینقدر غریب هست!!!!:18:
گرد:18:
داوود جان چرا چهار گوش درش نیاوردی؟

david071
23-07-2011, 15:22
داوود جان چرا چهار گوش درش نیاوردی؟
فرقی نداره چون قطر کفش 5 هست و روی هر برد و cpu سوار میشه
اسم اصلی من رسول هست و اسم مستعار هم دیوید
اینم چنتا عکس

ess_1362
24-07-2011, 09:25
رسول جان این عکس سیستم خودت هست؟
چقدر تونستی اورش کنی؟
راستی چرا یک بلاک برای کارت گرافیک درست نکردی؟

david071
24-07-2011, 14:17
آره روی سیستم خودم هست

راستی چرا یک بلاک برای کارت گرافیک درست نکردی؟
حالا گفتم اینو بسازم تستی تا بعد برم سراغ گرافیک
اینم چندتا عکس دیگه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالان 7/24 روی cpu i7 870 @ 3.7 هست به خاطر شروع شدن دانشگاه هنوز شروع به اور نکردم
بعد یک مشکل با رادیات دارم که به خوبی عملیات خنک کنندگی رو انجام نمیده
حالا فقط چند درجه با فن cpu قبلی اختلاف دما داره
1. به خاطر گرمای محیط
2.فن دور پایین روی رادیات
3. وقت نکردم هنوز درست حسابی اسمبلش کنم
ولی با آب یخ دما فوق العاده پایین میاد.
حالا بعد یک تست میگذارم شاید تونستم دما رو به 2/3 برسونم
چون دفعه قبلی نصف شب بود خیلی حال و حوصله نداشتم تا چند روز دیگه باز میگیرم دورش

ess_1362
24-07-2011, 18:06
رادیات که به نظرم بخاری پیکان باشه!
اما به مایع سعی کن مقداری الکل یا اتیلن گلیگول اضافه کنی
پمپش چی هست؟ پمپ شیشه شور ماشین؟

david071
24-07-2011, 20:30
نه واتر پمپ آکواریوم هست 1500 وات پمپش قوی هست
رادیات هم رادیات بخاری پراید هست

chartab
06-09-2011, 00:29
اقا یون محترم من برای گرافیک 470GTX واتر کولر یا هرچی میشه که دما بیاد پایین چی پیشنهاد میدین در ضمن تبریز هستم

ess_1362
06-09-2011, 08:34
اقا یون محترم من برای گرافیک 470GTX واتر کولر یا هرچی میشه که دما بیاد پایین چی پیشنهاد میدین در ضمن تبریز هستم

از نظر من هزینه کردن برای این کارت کار بیهوده ای هست و فقط هزینه های شما را افزایش میده
توصیه من تعویض کارت گرافیک هست با مدلی مثل 560 یا 570

chartab
06-09-2011, 10:19
اقا از نظر کارایی 560TI خوبه فقط رابطه گرافکی 256 است ولی این 320 است اینو چی کار کنیم

فن سی پی یو من صدا می کنه i5 -760 ولی نمی دونم چرا اینطوره شده ؟
از فن خود اش تو بازار می شه پیدا کرد؟

chartab
06-09-2011, 10:58
در ضمن می خوام فن کولر buffalo green بخرم چطوره خوبه ؟؟

nabi.com
19-09-2011, 17:34
الان ساعت 6:27 عصر هستش که من تا آخر این پست ها را خواندم آقا دمتون گرم عجب چیز های باحالی پیدا میشه اینجا از همه دوستان کمال سپاس را دارم