مشاهده نسخه کامل
: کارت صدای کدوم مین بورد؟
saeed258s
26-10-2007, 22:26
با سلام خدمت دوستان، ببخشید می خواستم ببینم کارت صدای مادر بوردای ایسوز بهترن یا ام اس آی؟
Lord_theOne
28-10-2007, 06:50
MSI در صوتي و تصويري حرف اول را مي زند
كدام مدل را مي خواهي مقايسه كني؟
بزار يك چيزي بهت نشون بدم اين مادربرد كارت صدا دارد و جدا هم دارد Creative Xtereme Fi
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببين بيا اخر صفحه اين آدرسها مي بينيش
MOHAMMAD2010
28-10-2007, 15:30
اگه فکر کارت صدای خوب هستی فکر ان بورد رو از سرت بیرون کن یه کریتیو بخر کیف کن چون اصلا خوب نیست به مادر بورد فشار بیاری
saeed258s
28-10-2007, 19:04
MSI در صوتي و تصويري حرف اول را مي زند
كدام مدل را مي خواهي مقايسه كني؟
بزار يك چيزي بهت نشون بدم اين مادربرد كارت صدا دارد و جدا هم دارد Creative Xtereme Fi
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببين بيا اخر صفحه اين آدرسها مي بينيش
من در کل می گم، می گم یعنی بین شرکت ایسوز و ام اس آی کدوم صدای بهتری دارن؟
Lord_theOne
28-10-2007, 21:14
مادربرد را ديديد اصلا كارت صداش انبرد نيست كه PCI هست X-Fi Xtereme
مادربردهای جدید تقریبا همشون مثل هم شدن 8 کاناله c meida
realtek
m_a_h_n_o
30-10-2007, 06:30
با سلام خدمت دوستان، ببخشید می خواستم ببینم کارت صدای مادر بوردای ایسوز بهترن یا ام اس آی؟
ممکنه حتی تمام مین بوردای بازار از یک مدل کارت صدای onboard استفاده کنند مثلا realtek.. پس به شرکت سازنده مین ربطی نداره ، چون صدا مال یک شرکت دیگه است ..معمولا مینای جدید از کارت صدای 8 کانال HD استفاده میکنند...
ولی امروزه حرفه ای ها دیگه به صدای onboard اهمیّتی نمیدن... صدای پایدار و قدرتمند میطلبه که شما از جییب مبارک خرج کنید و یک کارت صوت PCI تهیه کنید.../
از جمله کریتیو ، ایسوز ، شاتل و ...
این ساند مکس رو من به realtek ترجیح می دم
Lord_theOne
30-10-2007, 06:55
سلام بر مرد بزگ مافياي عزيز نيستي
اما Realtek يكي از بهترين كارت صداهاي آنبرد را مي زند خوب مدلهاي مختلفي دارد براي هر مادربردي فرق دارد صداش و پشتيباني خيلي خوبي هم دارد
نمي دونم چرا گير داديد بچه ها من دارش مي گم مادربردي كه معرفي كردم بابا PCI كارت صدا هست
X-FI Xtereme Creative حداقل 30 تومان پولشه يا 50 تومان
m_a_h_n_o
30-10-2007, 08:16
بله Lord عزیز درست میگن..گیر ندیم دیگه....!کارت صدای پیشنهادی lord حرف نداره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.