مشاهده نسخه کامل
: فرق Intel Core Duo & Core 2 Duo
mostafa229
26-10-2007, 13:17
سلام ... شما می دونید فرق این دو مدل از سی پی یو های اینتل چیه؟
Intel Core Duo & Intel Core 2 Duo
سلام ..
كلا معماري Core براي اولين بار روي پردازنده هاي موبايل و اصطلاحا براي پردازنده نوت بوك ارايه شد . هسته Yonah اولين هسته اي بود كه بر اساس اين معماري و براي پردازنده هاي نوت بوك معرفي شد. اون موقع دو برند Core Solo براي تك هسته اي ها روي پلتفرم Centrino و برند Core Duo براي دوهسته اي ها روي پلتفرم Centrino Duo ارايه مي شد.
بعد كه تصميم گرفتن اين معماري رو تغيير بدن ( به لحاظ اينكه از جهات فني مثل مصرف كمتر كارآيي بيشتر خيلي بهينه تز از معماري پردازنده هاي پنتيم بود و مي خواستن معماري جديدشون هم بر همين مبنا باشه) و براي پردازنده هاي دسكتاپ ارايه بدن برند Core 2 رو انتخاب كردن / در واقع اساس معماري همون Core بود .
و پردازنده هاي دو هسته اي Core 2 Duo براي اولين بار با هسته Conroe روي پلتفرم پردازنده هاي دسكتاپ معرفي شد .
لطفا اطلاعات بیشتری بدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جناب مدیر
سوال دوستمون خيلي كلي هست . اگر در مورد خاصي سوال داريد بپرسيد و بلد باشم جواب ميدم .
البته دوستان ديگر هم هستن و كمك خواهند كرد ./
سلام
در مورد ورژن های مختلف و نوع هسته و سیستم خنک کننده ی آنها.
اولین مدل و آخرین مدل و... .
تمام اطلاعاتي كه مي خواهيد رو در لينك زير بدست مياريد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد /.
دست شما درد نکنه.
ولی من اطلاعات فارسی میخوام.
اگه میشه برای امروز عصر یاشب پیدا کنید.
12-8-86
يك سري اطلاعات پيش از اين ارائه شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
linkinkurd
16-11-2007, 15:56
ممنون Gabana عزیز... سایت اینتل این توضیحات توش نیس تا بصورت کلی بخونیم ؟
دوستان منظور از cpu های 4 هسته ای چیست ؟ ایا کسی قیمت هم دارد
يعني چهار تا هسته پردازشگر داره ..
سلام
این سایت قیمت همه چیزو داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeedasadi.sh
25-11-2007, 23:43
cpu های 4 هسته ای همان طور که از اسمشون پیداست جای دو هسته با چهار هسته کار می کنند و نام تجاری چهار هسته ای ها در اینتل quad هست که چند مدل اون عبارتند از:
core 2 extreme quad-core QX6850 که قیمتش حدود 1100000 تومان هست
core 2 quad Q6600 این قیمتش رو نمی دونم ولی نسبت به قبلی ارزونتره
core 2 quad extreme X6950 که این آخرین مدل چهار هسته ای ها هست و هنوز تو ایران نیومده و دنبالش هم نگرد چون فکر کنم اگه بیاد پایه قیمت رو 1.5 تا 2 میلیون تومان باشه ولی اگر خواستی چهار هسته ای بگیری من به تو همون Q6600 رو پیشنهاد می کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.