PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پليرميخوام با قيمت 300هزارتومن!!

karoon
25-10-2007, 23:34
سلام به همگي ..يه پلير ميخوام تو مايه 250 تا 300 هزار تومن(ميدونم ارزش نداره اما :13:)كيفيت پخش برام خيلي مهمه..بعد هم گارانتي..ضبطش و ظاهرش زياد اهميتي نداره..استفاده كردنش هم ساده باشه..انواع فرمتها رو هم پشتيباني كنه بهتره..اگه فيلمبرداري هم بكنه بد نيست اما ضرورت نداره..ديگه موردي يادم نمياد:31:
اطلاعاتي از zen vision دارم..اما نه زياد..اگه كاملتر بگين ممنون ميشم..و البته ماركهاي ديگه.به شرط وجود توي بازار ايران!! با تشكر..:11:

seymour
26-10-2007, 11:34
ارزشش رو داره ... بشرط اینکه مطابق نیازهات باشه و استفاده هم داشته باشه ...

فیلمبرداری رو هم فراموش کن ، چون مدلهای معتبر دنبالش نیستن ...

نگفتی که تصویری هم باشه یا نه ؟ ... (هرچند وقتی به vision اشاره کردی ، میشه حدس زد که اونم واسه ات مهمه)

بهرحال zen vision:m (که 30 گیگش 230 تومنه) از نظر کیفیت پخش صدا / تصویر / امکانات / پشتیبانی از فرمت های مختلف ، بهترین گزینه اس ... استفاده اش هم ساده اس (یه صفحه لمسی جالب داره ، شبیه ipod)

karoon
28-10-2007, 17:18
سلام دوباره و تشكر از seymour عزيز كه جواب دادن..اما يه سري سوالهاي ديگه در موردمدل :
1- قابليت Video In(ضبط از تلويزيون) رو داره؟با چه فرمتي ذخيره ميكنه و تا چند ساعت؟
2-بلوتوث داره؟دوربين كه ظاهرا نداره نه؟
3-مدل M و W چه تفاوتهايي دارن ؟ از نظر قيمت چي؟
4-حالا از اينها گذشته..اگه كسي تا400 تومن هم بتونه هزينه كنه شما باز هم همين zen Vision رو پيشنهاد ميكنين؟
(ميخوام بدونم Ipod.cowon.Yp.Iub جزو انتخابها ميتونه باشه كه در مورد اونها هم سوال كنم يا همين رو بخرم؟)
اين رو هم بگم ..بالا بودن حافظه يكي از پارامترهاي مهمه برام...ممنونم:11:

ashy
28-10-2007, 22:17
سلام:
من خودم vision:m دارم...از هر لحاظ عاليه.
1-از تلويزون ضبط نميكنه ولی از طريقه اون ميشه از تلويزيون پخش كرد.
2-بلوتوث كه فكر كنم هيچ دستگاهی داشته باشه چون اون موقع قانون كپی رايت كشك ميشه...و در مورد دوربين هم نه نداره...اما اگر مدل 60 گيگابايتش رو بخری ميتونی مستقيم به دوربينی وصل كنی ومستقيم واردش دستگات كنی...
3-مدل w اون 60 گيگابايته اما بازم m 60 گيگابايته بهتره...
4-در مورد cowon اون هم cowon a2 بهترين انتخابت باشه با قيمت 360 هزار تومن...اما اگه ببينش پشيمون ميشی چون خيلی گنده است اما هيچ mp4 روی دست اون نيست....ipod هم بد نيست ولی من خيلی تحقيق كردم و كلاً vision:m از ipod video بهتره كارايی هاشم هم بهتره هم بيشتر...

seymour
29-10-2007, 10:54
بجز مواردی که دوستمون گفت ... من یکی دوتا نکته بگم :

1. تفاوت w و m : (چیزایی که w داره و m نداره) صفحه بزرگتر (و ضمنا wide) - اسپیکر - کارت حافظه - باتری قابل تعویض ... هرچند ابعاد بزرگش رو نباید فراموش کرد ... یعنی یه چیز جیبی نیست ... باید بذاری تو کیف (هرچند m هم جیبی نیست ...)

2. هزینه تا 400 تومن : بدون شک cowon A2 ... همونطور که دوستمون گفت ... ولی 30 گیگش رو من فقط دیدم ... اگه حافظه واسه ات مهمه ، یادت باشه که creative مدل 60 گیگ داره ...

karoon
31-10-2007, 00:09
ممنون ازكمك دو دوست عزيز..حالا يكي دومورد ديگه..:
1- Ashy عزيز چرا گفتين كه "اما بازم m 60 گيگابايته بهتره..."دليل خاصي داره؟(ميشه مزاياي m نسبت به w رو بگين؟)
2-قيمت 60گيگzen M ,W ؟
3-توي يه سايت لاتين خوندم كه cowon a2 قابليت ضبط از تلويزيون و .. رو داره.درسته؟Memory هم ميخوره؟(جالب اينه كه اونجا هم از وزن نسبتا زيادش و حجيم بودنش گله شده بود!!)
4- كدوم شركت cowon a2 رو گارانتي ميكنه؟

seymour
31-10-2007, 10:48
1. در مورد این سوال دوستمون بهتره دلیلشون رو بگن ... من فقط یادم رفت بگم که رزلوشن w هم تقریبا دو برابر m هستش ... (اضافه کن به مزیت هایی که توی پست قبلی ام گفتم)

2. مدل 60 گیگ M ، حدود 285 تومنه و مدل 60 گیگ W حدود 385 تومنه ...

3. بله ، درسته ... نه مموری نمی خوره ... ضمن اینکه عملا امکان نداشت بتونن اون همه امکانات رو توی فضای کوچکتری جا بدن ... منظورم اینه که اون ابعاد با توجه به کارآیی و صفحه نمایش بزرگش منطقیه و اصلا غیر از اون غیرممکنه ... بنابراین خیلی هم جای گله باقی نمیذاره ...

4. من فقط می دونم که پردازش انفورماتیک توی بازاررضا یکی از نمایندگی هاشه ...

karoon
31-10-2007, 22:49
خب..با اين حساب كمي بريم سراغ Cowon..و طبق معمول سوالاتم: :46:
1-درسته كه Memory نميخوره اما با استفاده از قابليت Usb Hostميشه بعضي كول ديسكها و هندي كم و.. رو بهش وصل كرد.درسته؟
2-با توجه به اينكه هارد داره جابجا كردنش (توي كيف گذاشتن و ..) خطرناك نيست؟(هرچندآنتي شوك داره)
3-قابليت استفاده واسه فايلهاي Text و Pdf و Office رو داره؟نرم افزار خاصي ميخواد؟يا خودش همراهش داره؟
4-واسه سنكرون شدنش با كامپيوتر و انتقال دادها و .. دنگ و فنگ نداره؟ :46:
5-نمايندگي اصليش ظاهراً پارسونيه..تلفنش يا آدرسش رو كسي نداره؟

و در پايان اگه كسي خودش داره لطف كنه محتويات كامل جعبش رو بهم بگه:20:ممنونم:11:

seymour
01-11-2007, 12:20
1. بله ... درسته ...

2. بهرحال دستگاه های هارد دار نیاز به مراقبت دارن ... ولی مطمئنا حمل توی case مخصوص (همراهش هست) و بعدش قرار دادنش توی یه کوله پشتی ، مشکلی پیش نمیاره ... منظورم اینه که مقاوم تر از این حرفا هستن ...

3. این قابلیت ها توی firmware جدید اضافه شده ... اما نمی تونی خود این فایل ها رو مستقیم نمایش بده ، بلکه باید با نرم افزار مخصوصش (mTrans) این تبدیل رو انجام داد .. فرمت هایی که قبول میکنه : PowerPoint, MS Word, Excel, Hangeul, و pdf

4. نه ... ums هستش ... یعنی بدون نرم افزار هم می تونی وصل کنی به PC و کار کنی باهاش ...

5. من می دونم که قبلا پارسونی بود ، ولی الان نمی دونم ... شماره اون مغازه رو میدم خودت زنگ بزن بپرس : 66403839

6. محتویات جعبه :(هرچند ممکنه سری به سری فرقهای جزئی داشته باشه و بهتره خودت اگه خواستی بخری ، با توجه به پشت جعبه چک کنی)

AV cable,
USB cable,
AC adapter,
Hand strap,
Audio cable,
Carrying case
, USB host cable,
Stereo headphones

ashy
01-11-2007, 20:07
به نطر من خودت بايد برِی پايتخت و از مغازه های مختلف نظرهاشون رو بشنوی....خوب به هر حال اون ها هم نظراتی دارند چون تو دو تا سه تا دستگاه مورد نظرته بيشتر ميتونی اطلاعات بدست بياری....علاوه بر اين خودت دستگاهارو از نزديك ميبينی و اونی رو كه دوست دارِی رو میخری...

seymour
02-11-2007, 12:07
به نطر من خودت بايد برِی پايتخت و از مغازه های مختلف نظرهاشون رو بشنوی....خوب به هر حال اون ها هم نظراتی دارند چون تو دو تا سه تا دستگاه مورد نظرته بيشتر ميتونی اطلاعات بدست بياری....علاوه بر اين خودت دستگاهارو از نزديك ميبينی و اونی رو كه دوست دارِی رو میخری...
والا قصد مخالفت الکی ندارم ... ولی من شدیدا مخالف پرسیدن نظر فروشنده هستم ... (یا بهتره بگم : مخالف این هستم که نظر فروشنده رو در تصمیم گیری نهایی دخیل کنیم )

چندین باری که برای همین کار مراجعه کردم (بیشتر از 10-12 بار) ، همیشه برای امتحان این قضیه (= بدبینی نسبت به فروشنده)، یه سری سوال ازشون می پرسم ... بی اغراق جوابهای گمراه کننده ای که میدن زیاده ... که البته طبیعیه و حتی شاید حق داشته باشن ، اونا می خوان جنسشون رو بفروشن و واسه شون فقط همون مساله مهمه ...

karoon
02-11-2007, 21:35
سيمور جان شما خودتو ناراحت نكن..من هم به نظرات فروشنده ها زياد توجهي نميكنم..اگه غير اين بود كه اين همه به شما و ديگران زحمت نميدادم...اما Ashy جوووووووون ..آخه من اگه تهران بودم كه حتما چنين كاري ميكردم!!!ميرفتم توي بازار و ميگشتم اما...بگذريم..سايت وتلفن پارسوني رو هم از سايتش گرفتم..تا فردا ببينم چي ميشه؟
باهم ممنونم از همه..مزاحم ميشم دوباره..نگران نباشين!!!

karoon
11-11-2007, 23:16
عجب شانسي داريم ما!! 10روزه كه دربدر بين نمايندگي اهواز و تهران شركت پارسوني پاسكاري ميشم..اما ظاهرا A2 Cowon مدل 30 گيگ قحط اومده..شما اگه جايي سراغ دارين لطفا بهم معرفي كنين..سپاس!!!

seymour
12-11-2007, 16:39
والا من نمی دونم اون مغازه ای که شماره اش رو توی صفحه قبل گفتم همین گارانتی هستش یا چیز دیگه ای هستش ... می تونی زنگ بزنی بپرسی ...

reza fontana
18-11-2007, 02:41
عجب شانسي داريم ما!! 10روزه كه دربدر بين نمايندگي اهواز و تهران شركت پارسوني پاسكاري ميشم..اما ظاهرا A2 Cowon مدل 30 گيگ قحط اومده..شما اگه جايي سراغ دارين لطفا بهم معرفي كنين..سپاس!!!
چرا creativ نمیگیری؟

seymour
18-11-2007, 12:12
چرا creativ نمیگیری؟
صفحه قبل کلی درباره creative ها هم بحث شده .. ایشون داشتن انتخاب میکردند بین creative و cowon ...

karoon
20-11-2007, 21:17
سلام..قسمت اين بود كه Zen Vision M مدل 60گيگ بگيرم:41: A2 كه پيدا نشد..Zv مدل w رو هم بي خيال شدم..بگذريم..حالا طبق معمول سوال دارم از مدل Zen Vision M 60 :
1-ظاهرا اين مدل دكمه ايي نداره كه عمل ضبط رو انجام بده(مثل Zv Plus)!! و فقط بايد با گزينه مربوطه عمل ضبط رو انجام داد.درسته؟
2- Line in هم نداره!! يعني صدا رو فقط از خروجي A/V ميشه ضبط كرد؟از ميكروفون نميشه؟
3- خروجي A/V با چه فرمتي ذخيره ميكنه؟كابلش همراه دستگاه نبود.ميشه شكلش رو نشونم بدين؟قيمتش چنده؟
4- يه شارژر خوب ميخوام براش.مدل؟قيمت؟
5-مدلي كه خريدم ساخت مالزيه.از چينيش كه بهتره نه؟

seymour
21-11-2007, 12:28
zvm مدل بسیار موفقیه .. خیلی هم ضرر نکردی ...

1. دکمه shortcut (دکمه بالا - سمت چپ) واسه همینه که بتونی بهش وظایف مختلف نسبت بدی ... یکی شون هم stop/start recording ه ... یعنی خودت باید setting این تنظیم رو انجام بدی ...

2. صدا رو فقط از میکروفون میشه ضبط کرد ... تنها ورودی سیگنال همونه ...

3. فکر کنم اشتباهی شده ... خروجی AV همونطور که از اسمش معلومه فقط سیگنال رو خارج می کنه .. در نتیچه چیزی رو ذخیره نمی کنه ... شاید من متوجه منظورت نشدم ...

کابلش هم ارزون و معمولیه ... بهش میگن RCA ... خیلی از دوربین های فیلمبرداری و دیجیتال از این کابل استفاده می کنن ... قیمتش هم باید 1500 تا 200 تومن باشه ..

4. طبیعتا شارژر خود creative ... قیمتش باید 15-20 تومن باشه ...

5. گذشت اون دورانی که همه بحث میکردن این چینیه ؟ ... نه ژاپنی اصله ... نه مال فلان کشوره ... الان مهم اعتبار کارخونه اس ... وگرنه خود ipod که واسه امریکای شمالی محصول می زنه هم تولیداتش رو توی چین انجام میده ... نگران نباش

karoon
23-11-2007, 19:54
zvm مدل بسیار موفقیه .. خیلی هم ضرر نکردی ...

2. صدا رو فقط از میکروفون میشه ضبط کرد ... تنها ورودی سیگنال همونه ...

اي بابا..سيدجان!!!! اينجوري كه من حسابي ضرر ميكنم..حالا اگه بخوام از تلويزيون يا اسپيكرهاي كامپيوتر چيزي بگيرم بايد چيكار كنم؟

و سوال ديگه:
1- من يه پلير ديگه بهش وصل كردم و فكر ميكردم مثل يه هندي كم يا دوربين بتونه شناساييش كنه(Usb Host) اما نشد..راه حل خاصي داره يا واقعا اين امكان رو نداره؟

karoon
28-11-2007, 21:24
سيمورجان..چندروزه منتظر جوابم):خبري نيست ازت!!!

seymour
29-11-2007, 12:11
ببخشید من این سوال رو ندیدم ...

اي بابا..سيدجان!!!! اينجوري كه من حسابي ضرر ميكنم..حالا اگه بخوام از تلويزيون يا اسپيكرهاي كامپيوتر چيزي بگيرم بايد چيكار كنم؟

و سوال ديگه:
1- من يه پلير ديگه بهش وصل كردم و فكر ميكردم مثل يه هندي كم يا دوربين بتونه شناساييش كنه(Usb Host) اما نشد..راه حل خاصي داره يا واقعا اين امكان رو نداره؟
1. راهی نداره ... چون اتصال ورودی نداری ... تنها راه اینکه که از طریق میکروفون خودش ضبط کنی ...

2. ببین قابلیت USH که zvm 60 هم داردش به این معناست که تو می تونی دستگاه هایی که از ums حمایت می کنند رو بهش وصل کنی ... یعنی چی ؟ یعنی فقط دستگاه هایی که نیاز به نرم افزار مخصوص ندارند ... یعنی اونایی که وقتی وصل می کنی به PC ، مثل یه حافظه و کول دیسک شناسایی میشن ...

تو دقیقا چی می خواستی بهش وصل کنی ؟

karoon
04-12-2007, 22:03
ببین قابلیت USH که zvm 60 هم داردش به این معناست که تو می تونی دستگاه هایی که از ums حمایت می کنند رو بهش وصل کنی ... یعنی چی ؟ یعنی فقط دستگاه هایی که نیاز به نرم افزار مخصوص ندارند ... یعنی اونایی که وقتی وصل می کنی به PC ، مثل یه حافظه و کول دیسک شناسایی میشن ...

تو دقیقا چی می خواستی بهش وصل کنی ؟

من ميخواستم Zen V Plus بهش وصل كنم كه ...عكس العملي نشون نميداد!!حالا يعني يه كول ديسك رو راحت ميشناسه؟

seymour
05-12-2007, 12:40
خب علتش همون چیزی باید باشه که گفتم ... zvp یه دستگاه ums نیست ... شما بردی اش روی حالت removable و بعد وصلش کردی ، درسته ؟ ...

باید بشناسه ... ایشالا ...