مشاهده نسخه کامل
: فرق این دو مدل در چیه
MehranZand
25-10-2007, 09:44
فرق این مدل در چیه؟ و کدام بهتر است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MV_GT500
25-10-2007, 10:09
فاوانيوز: جدیدترین مدل کارت گرافیک اسوس بنام ASUS EN8600GTS/HTDP/256M که به همراه بازی S.T.A.L.K.E.R (شبح چرنوبیل) عرضه شده است، دارای 256 مگابايت حافظه از نوع DDR3 بوده و با قابلیت تکنولوژی NVIDIA‘s SLI™ تمامی انتظارات گرافیکی بازیکنان حرفهای را برآورده میکند.
به گزارش فاوانيوز، مشخصات ویژه این کارت تصویر باعث شده است تا این مدل از کارتهای گرافیکی تبدیل به شریک رسمی و جهانی S.T.A.L.K.E.R شود.
در این مدل از کارتهای گرافیکی با استفاده از معماری NVIDIA و همچنین تکنولوژی GigaThread™ سعی شده است بهترین جلوههای ویژه گرافیکی به کاربران ارائه شود.
باتوجه به پشتیبانی کامل تکنولوژی NVIDIA SLI™ وMicrosoft DirectX 10 و Shader Model 4.0، این مدل از کارتهای گرافیکی میتوانند از قابلیتهای گرافیکی ویندوز ویستا به منظور نمایش تصاویر پیچیده و خاص استفاده كنند.
از دیگر خصوصیات این مدل کارت گرافیک میتوان به بکارگیری ممیز شناور واقعی ۱۲۸ بیتی High Dynamic-Range (HDR) و همچنین تکنولوژیNVIDIA® Quantum Effects™ اشاره کرد که به کاربر اجازه میدهد بهترین لحظات بازی را با بیشترین جزئیات مشاهده كند.
علاوه بر بازی S.T.A.L.K.E.R، در این مدل از کارتهای گرافیکی سعی شده است برای افزایش کارآيي از سایر خصوصیات منحصر به فرد شرکت اسوس استفاده شود.
يکی از این خصوصیات پشتیبانی کامل HDCP است که به کاربران اجازه بازپخش HD DVD و دیسکهایBlu-Ray و سایر دادههای حفاظت شده با فرمت HD را میدهد.
استفاده از پورتهای ورودی و خروجی متناسب با نیاز، استفاده از اسلاتPCI-Express ، دارا بودن خروجی TV-Out، پشتیبانی از خروجی HDTV-Out ، Dual DVI-I(با پشتیبانی دو نمایشگر با کیفیت3840 x 2400 -30Hz ) و خروجیهای VGA از دیگر ویژگیهای این کارت تصویری است.
يکی از امکانات مفیدی که همراه ASUS EN8600GTS است، قابلیت ASUS Gamer OSD بوده که امکان عملیات Overclocking و همچنین چت کردن را در حین بازی به کاربران میدهد و باعث میشود تا کارآيي سیستم متناسب با نیاز در حداقل زمان افزایش یابد.
با بکار بردن تکنولوژی ASUS Splendid و دقت و شفافیت تصویر در این تکنولوژی، کامپیوترهای شخصی تبدیل به رقیبانی سرسخت برای تلویزیونها شدهاند.
همچنین سیستم امنیت آنلاین ویدئویی که منحصرا در اختیار شرکت اسوس است، به کاربران اجازه میدهد تا همیشه چشم ناظر در حفاظت از منزل خود داشته باشند، بدون آنکه نیاز به حضور فیزیکی آنها باشد.
MehranZand
25-10-2007, 12:10
ممنوه مفید بود ولی فرقشون نبود
MV_GT500
25-10-2007, 12:15
از لحاظ قدرت و کارایی فرقی با هم ندارن .
اگه دقت کنید مدل بالایی خنک کننده اش فقط بر روی GPU هست و Memory ها رو خنک نمیکنه. پس میشه نتیجه گرفت برای اورکلاک خیلی مناسب نیست.
اگه دقت کنید مدل بالایی خنک کننده اش فقط بر روی GPU هست و Memory ها رو خنک نمیکنه. پس میشه نتیجه گرفت برای اورکلاک خیلی مناسب نیست.
سلام دوست عزیز:10:
من خودم کارت Asus EN8600GTS دارم به نظر من خیلی عالیه . من کارتم رو Overclock کردم نه تنها دمای Memory ها بالا نمیره حتی دمای خود GPU هم خیلی زیاد نمیشه .چون این شرکت برنامه ای ارائه داده که دمای Memory و Gpu رو نشون میده. همانطور که میدونید Memory های روی این کارت از نوع GDDR3 هستش که دمای اونا زیاد بالا نمیرن .راستی فن این کارت دو سرعت داره که وقتی Overclock میکنی سرعتش بالا میره و اجازه نمیده دمای GPU از یک حدی بالا بره.
من با برنامه 3dmark06 امتیازی که از این کارت در حالت Overclock گرفتم 6266 بود که به نظر من خیلی عالی هست.
سلام دوست عزیز:10:
من خودم کارت Asus EN8600GTS دارم به نظر من خیلی عالیه . من کارتم رو Overclock کردم نه تنها دمای Memory ها بالا نمیره حتی دمای خود GPU هم خیلی زیاد نمیشه .چون این شرکت برنامه ای ارائه داده که دمای Memory و Gpu رو نشون میده. همانطور که میدونید Memory های روی این کارت از نوع GDDR3 هستش که دمای اونا زیاد بالا نمیرن .راستی فن این کارت دو سرعت داره که وقتی Overclock میکنی سرعتش بالا میره و اجازه نمیده دمای GPU از یک حدی بالا بره.
من با برنامه 3dmark06 امتیازی که از این کارت در حالت Overclock گرفتم 6266 بود که به نظر من خیلی عالی هست.
من چیزی رو گفتم که دارم میبینم. مدل بالایی نسبت به پایینی به طور قطع اورکلاک ضعیفتری برای مموری داره. در 8600GTS از مموریهای Samsung BJ1A استفاده شده که اورکلاک خوبی دارند ولی گرم میشن.
MehranZand
25-10-2007, 15:24
virgil درست میگه مموری رو پوشش نمیده .
اگر کسی با این دو مدل کار کرده یه کم بیشتر توضیح بده دی:
متاسفانه من مدل دومی رو تو بازار پیدا نکردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من که مدل Asus EN8600GTS دارم وقتی Overclock میکنم زایاد حرارت بالا نمیره حالا اون یکی مدل رو نمیدونم ولی اگر باز بر میگشتم عقب باز همین مدل کارت رو میگرفتم چون به نظر من کاراییش خیلی بالاست و رندر کردن تصاویر رو به راحتی انجام میده.mehranzand جان اگه سوالی در مورد این کارت داری حتما بپرس چون من فکر کنم هر چی بوده در مورد این کارت گفتم.
virgil درست میگه مموری رو پوشش نمیده .
اگر کسی با این دو مدل کار کرده یه کم بیشتر توضیح بده دی:
متاسفانه من مدل دومی رو تو بازار پیدا نکردم
من در هر صورت اصلا مدل اول رو پیشنهاد نمیکنم. نظر من اینه که اگه مدل دوم پیدا نشد برو سراغ برندهای دیگه مثل XFX ...
becareful
25-10-2007, 19:50
چطوری این دو 8600 جی تی اسن مگه 2000 مگاهرتز حافظه نیست؟ امکان نداره که حافظه ها گرم نشن!!! مثل اینکه یه سی پی یو 3 سال پیشو که 2000 مگاهرتزه بگی داغ نمیشه!!!
اینها GPU که نیستند. Memory هستن.
MehranZand
25-10-2007, 20:38
والا من که مدل Asus EN8600GTS دارم وقتی Overclock میکنم زایاد حرارت بالا نمیره حالا اون یکی مدل رو نمیدونم ولی اگر باز بر میگشتم عقب باز همین مدل کارت رو میگرفتم چون به نظر من کاراییش خیلی بالاست و رندر کردن تصاویر رو به راحتی انجام میده.mehranzand جان اگه سوالی در مورد این کارت داری حتما بپرس چون من فکر کنم هر چی بوده در مورد این کارت گفتم.
ممنون sli جان، شما با این دو مدل عملی کار کردی و تفاوتی احساس نکردی ؟
هنگام over کردن چی؟
MehranZand
25-10-2007, 20:41
من در هر صورت اصلا مدل اول رو پیشنهاد نمیکنم. نظر من اینه که اگه مدل دوم پیدا نشد برو سراغ برندهای دیگه مثل XFX ...
Virgil جان منم نظرم رو کارت دوم است. یه مدل هست که Silente نظرت درباره اون چیه؟
Asus 8600 GTS Silent
مدل Silent هم کارت خوبیه. اگه روش یه فن گذاشته بشه دماش خیلی پایین میاد. ولی باز هم نظر من روی همون Reference Edition هست. ( با توجه به اینکه قیمت پایینتری نسبت به Silent داره)
ممنون sli جان، شما با این دو مدل عملی کار کردی و تفاوتی احساس نکردی ؟
هنگام over کردن چی؟
mehranzand جان من فقط با همون اولی کار کردم راستش موقع خرید رفتم که دومی رو بخرم اما پیدا نشد فقط اینو پیدا کردم. واقعا عالیه . موقع خرید دو مدل بود یکی این بود یکی هم Silent که میگفتن مدل Silent داغ میکنه نگیر . برای همین من این مدل رو گرفتم خیلی هم راضی هستم.
راستش این کارت اینقدر عالیه که نیازی نیست Overclock کنی . میدونید من اصلا با Overclock کردن موافق نیستم مگه چه کار خفنی میخوای انجام بدی که کارتو بیچاره کنی . مگر اینکه واقعا مجبور باشی.وقتی که Overclock میکنی کارت با حداکثر فرکانس پردازنده و حافظه میتونه کار بکنه و مصرف برق هم بالا میره ممکنه به کارت صدمه بزنه. من که پیشنهاد میکنم زیاد کارتتو Overclock نکنی.
چطوری این دو 8600 جی تی اسن مگه 2000 مگاهرتز حافظه نیست؟ امکان نداره که حافظه ها گرم نشن!!! مثل اینکه یه سی پی یو 3 سال پیشو که 2000 مگاهرتزه بگی داغ نمیشه!!!
من که نگفتم داغ نمیشه . گفتم از یه حدی بالاتر نمیره که خطرناک باشه. درضمن حتما سازنده های این کارت یه چیزی میدونن که روی Memory ها هدسینگ یا فن قرار ندادن دیگه
وقتی کارت با مموری کلاک عادی کار کنه مشکلی نیست. اگه مشکلی بود اصلا Asus این کارت رو به بازار نمیفرستاد.
Oracle_Eldorado
25-10-2007, 23:38
فاوانيوز: جدیدترین مدل کارت گرافیک اسوس بنام ASUS EN8600GTS/HTDP/256M که به همراه بازی S.T.A.L.K.E.R (شبح چرنوبیل) عرضه شده است، دارای 256 مگابايت حافظه از نوع DDR3 بوده و با قابلیت تکنولوژی NVIDIA‘s SLI™ تمامی انتظارات گرافیکی بازیکنان حرفهای را برآورده میکند
عزیز قیمتش چنده ؟
عزیز قیمتش چنده ؟
بالای 200
فک میکنم حدود 230 باشه
بالای 200
فک میکنم حدود 230 باشه
من 2 ماه پیش خریدم 225 نمیدونم حالا دقیقا چنده ولی اگه اشتباه نکنم بین 210 تا 230 هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.