مشاهده نسخه کامل
: پنل پويا براي كاربران
saghishab
25-10-2007, 00:46
فرض كنيد من تو سايتم صفحه اي دارم براي ثبت نام كاربران..و بعد هر كاربر ميتونه وارد پنل خودش بشه..هركاربران
در پنلشان چند كار مشابه رو انجام ميدن:20:
مثل درج نمره..آپلود جزوات و يا...-م
سوام اينه كه اين سيستم چطوري بايد پياده سازي بشه منظورم اينه كه بايد براي هركاربر يه صفحه پي اچ پي ايجاد
بشه ؟؟؟ چطوري؟؟؟ مگه ميشه؟؟؟:18:
چطور لينك ها رو تنظيم كنم؟؟؟:20:
my friend
25-10-2007, 10:07
کافیه کار با پایگاه داده رو بلد باشی...
بعد میتونی به جای استفاده از یه فایل برای هر کاربر ، یه فایل برای تمامی کاربران بزاری.
مثلا یه جدول داشته باشی برای جزوات ، هر کاربر جزوه ای که آپلود میکنه ، اسم جزوه ، نام آپلود کننده و مشخصات دیگه اش در یه خط در جدول ذخیره بشه... برای دستیابی به فایل های هر کاربر ، میتونی از عبارت شرطی where در query استفاده کنی. (البته ساختار دیتابیست 100% مربوط میشه به چیزی که خودت میخوای.... این فقط یه مثال بود.)
این صفحه برای شروع یادگیری کار با دیتابیس هایی که از استاندارد SQL پشتیبانی میکنن (مثل mysql, access, postgre, oracle) خوبه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
saghishab
28-10-2007, 01:20
دوست من تو يكي از سرفصل هاي كتاب php من نوشته "" شخصي سازي سايت و تشخيص هويت كاربران"""
به نظر تو اين فصل به كارم مياد .. يا ربطي نداره.....فصل 13 كتابه جعفر نژاد
saghishab
28-10-2007, 01:22
تو بعضي url ها اينطوري نوشته showthread.php?t=173914 مثل آدرس همين فروم اين يعني چي؟؟؟؟
منظورم ؟ اين وسط به چه معنيه؟؟؟؟
my friend
28-10-2007, 13:24
من کتاب جعفرنژاد رو ندارم...
در مورد اون سوالتون هم ، هر چیزی که بعد از علامت سوال بعد از نام فایل باشه ، در یه آرایه به نام GET_$ ذخیره میشه...
میتونی این آرایه رو به تابع print_r بدی تا بهتر متوجه بشی:
حالا به آدرس زیر برو:
متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم.
saghishab
29-10-2007, 17:49
منظور از session در انجام ان كار چيه ؟؟ اصلا چي هست؟؟
my friend
29-10-2007, 19:29
session هم یه نوع کوکی هست... با این تفاوت که با بسته شدن مرورگر از بین میره...
برای کنترل پانل ها اغلب استفاده میشه...چون امنیت بالاتری نسبت به کوکی داره... اما خب ، یه مشکلات امنیتی هم داره که میشه با برنامه نویسی رفعش کرد...
saghishab
29-10-2007, 23:07
من پنل پويا را طراحي كردم البته تا حدودي ميشه بگي چطور ميتونم يه متغير رو از صفحهاي به صفحه ديگه بفرستم
مثلا فرض كن متغيري در صفحه master.php دارم و مي خواخم اونو در login.php استفاده كنم البته نمي تونم
صفحه رو require كنم چون بهم ميريزه راه ديگه اي هم داره البته هيچ فرمي هم وجود نداره ولي مثلا به متغير $user
در صفحه ديگه نياز دارم؟؟؟؟؟؟
my friend
30-10-2007, 13:35
تو صفحه اول ، کد زیر رو بزارید:
در اینجا یه جلسه (سشن) جدید ساختید.
اگه کار با آرایه ها رو بلد باشید ، میتونید براحتی به مقصودتون برسید:
در صفحه مورد نظرتون ، میتونید اونو فراخوانی کنید:
به همین سادگی.
برای توضیحات و مثالهای بیشتر به صفحه زیر بروید:
saghishab
31-10-2007, 02:37
دوست من خيلي ممنون واقعا كمك كردي و مشكلم حل شد. از url هم ممنونم.. اما آيا session رو فقط يه بار ميشه فراخواني و استفاده كرد
من پنل پوياي كاربرانم رو ابتكاري طراحي و كد نويسي كردم مشكل من ارتباط صفحات بود كه با session حل شد اما يه مشكل ديگه اينه كه
متغيرم رو از master.php به login.php اوردم همون جوري كه گفتي حالا مي خوام بدونم كه نميشه از login.php به يه صفحه ديگه و همينطوري ... به چند تا صفحه اين متغير رو بدم..آخه از روش شما استفاده كردم و فقط بين دو صفحه جواب داد آيا را هي داره؟؟؟؟
my friend
31-10-2007, 14:37
آيا session رو فقط يه بار ميشه فراخواني و استفاده كرد
نه... کار با سشن مثل کار با یک آرایه معمولی هست... با این تفاوت که بین صفحات مختلف لازم نیست این آرایه رو دوباره تعریف کنیم.
متغيرم رو از master.php به login.php اوردم همون جوري كه گفتي حالا مي خوام بدونم كه نميشه از login.php به يه صفحه ديگه و همينطوري ... به چند تا صفحه اين متغير رو بدم..آخه از روش شما استفاده كردم و فقط بين دو صفحه جواب داد آيا را هي داره؟؟؟؟
تا وقتی که مرورگر باز هست ، کوکی هایی که توسط سشن نوشته شده در مرورگر فعال هستند...
یعنی شما میتونید در صفحه a سشن رو تعریف کنید ، به صفحه b بروید و از اون استفاده کنید... سپس به صفحه c بروید و از اون هیچ استفاده ای نکنید و در صفحه d باز ازش استفاده کنید... حتی میتونید لینک بزارید به سایت x.com ، به اونجا برید ، بعد توسط یه لینک دیگه (یا نوشتن آدرس صفحه ای که سشن رو میخونه) به سایت خودتون برگردید و از سشنی که قبلا تعریف کردید استفاده کنید.
این کد ها رو تست کنید:
page1.php
page2.php
page3.php
(این کدها از لحاظ استاندارد های html بهینه نیست... فقط برای مثال خلاصه نوشتم.)
به صفحه page1.php بروید... لینک صفحه شماره دو رو دنبال کنید... سپس به صفحه شماره 3 بروید...
میبینید که سشن هنوز از بین نرفته... مرورگر رو ببندید (اگه از مرورگرهایی که قابلیت tab دارن استفاده میکنید ، مثل IE7, Opera, FireFox حتما باید مرورگر رو ببندید و با بستن تب مورد نظر این کار انجام نمیشه!) حالا دوباره مرورگر رو باز کنید ، به صفحه page2.php یا page3.php بروید... میبینید که آرایه ای که نمایش داده میشه خالی از مقدار هست ، یعنی کوکی ها پاک شدند!
saghishab
01-11-2007, 01:32
دوست من واقعا ممنونم..خيلي كمكم كردي با كمي تغييير كد ها مشكلم حل شد..اما يه سوالي به ذهنم رسيد
فرض كنيم در آن واحد چند كاربر در چند جاي مختلف وارد پنل خود ميشن و مي خوان چيزي رو درج و يا .... كنن
حالا با توجه به اينكه من از session استفاده كردم در تمام اين صفحات. آيا مشكلي پيش نمياد.. يعني مثلا user
هايي كه با سيشن جابجا شد قاطي پاتي نميشه.... يعني سيشن براي هر IE فرق داره يا واسه همه يكيه؟؟؟؟؟
آيا واقعا مشكل پيش مياد؟؟؟ يا نه
my friend
01-11-2007, 13:55
برای هر کاربر یه نام کاربری مجزا ساخته میشه... پس مشکلی پیش نمیاد!
(اگه با کوکی ها کار کرده باشید میبینید مشکلی پیش نمیاد ، جون مقادیر نام کاربری برای هر کاربر فرق داره....)
saghishab
02-11-2007, 16:30
دوست من ..من تمامي صفحاتم رو طراحي كردم و به كمك كد هاي تو همه چيز درست شده بود اما حالا كه دارم صفحات رو تست مي كنم مي بينم كه error ميده و ميگه كه session قابل ارسال نيست مرورگر و بستم reset كردم باز هم همون پيغام رو ميده تو IE اين پيغام رو ميده... توي اديتور من پيغامي نميده ولي بازم session ارسال نميشه
ميدوني چرا؟؟؟ اين متن error
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at c:\wamp\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) in c:\wamp\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on line 20
اخه ديشب همه چيز درست بود
my friend
02-11-2007, 18:24
قبل از استفاده از تابع ()session_start هیچ داده ای نباید به سمت مرورگر فرستاده بشه...
به عبارت دیگه ، در اولین خط از فایل php ، درست بعد از php?> باید از این تابع استفاده بشه... مثلا:
صفحه بالا خطایی رو نشون نمیده ، اما این یکی چرا:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.