مشاهده نسخه کامل
: یک مشکل عجیب
maryam-123
24-10-2007, 23:01
سلام من در کنار ویندوز لینوکس fedora core 4 نصب کرده بودم بعد از یه مدت وقتی می خواستم ویندوز رو عوض کنم مجبور شدم لینوکس رو پاک کنم اما بعد از نصب ویندوز کلیه ی درایورهام نابود شده بود و من دوباره پارتیشن بندی کردم
حالا می خواستم بدونم چرا این طوری شد؟
همونطور که خودتون اشاره کردید مشکل عجیبه
باید دید خودتون چی کار کردید
اگر از راه درستش انجام داده باشید نباید مشکلی پیش بیاد
maryam-123
26-10-2007, 01:15
به نظر شما نباید بعد از پاک کردنgrub و آزاد کردن فضا،از فضای آزاد شده یک پارتیشن می ساختم و فرمتش می کردم؟
یعنی پارتیشنی که توش لینوکس رو نصب کردید پاک و فرمت کردید؟
درسته نباید برای پارتیشن های دیگه مشکلی پیش بیاد
حالا مطمئنی بقیه درایورات نابود شده بوده؟
شاید یه اشتباهی کردی
مثلا چون فرمتشون لینوکسی بوده و توی ویندوز نشونش نداده فکر کردید که پارتیشنی وجود نداره
نمی دونم نمی شه نظر قطعی داد
maryam-123
26-10-2007, 19:43
من پارتیشنی که لینوکس توش نصب بود رو فقط پاک کردم فرمت نکردم فکر می کنید این باعث ایجاد مشکل شده؟
شما اگر با پارتیشنی که توش لینوکس نصب کردی هر کاری کرده باشی فرقی نمی کنه و اگر به پارتیشن های دیگه کاری نداشته بودی ٬ روشون هیچ تاثیری نداره و بقیه باید دیده بشه (با همون شرایطی که گفتم)
maryam-123
27-10-2007, 23:41
من لینوکس رو تو درایو D نصب کردم بعد از نصب ویندوز همه ی پارتیشن ها فرمت شده بود
ببینید قبلا گفتم باز هم می گم
احتمالا اشتباهی کردید
اگر یک قسمت از هارد رو به لینوکس اختصاص داده بودید و به بقیه کار نداشتید نباید برای بقیه اش مشکلی بوجود میومد
حالا دیگه گذشته
با برنامه های بازیابی اطلاعات ببینید می تونید اطلاعاتتون رو برگردونید یا نه
بعدش کار رو از سر بگیرید
maryam-123
28-10-2007, 17:44
می دونم گذشته!!فقط می خواستم بدونم مشکل از کجا بوده تا دفعه ی بعد دوباره این اتفاق نیفته
در هر صورت از راهنمایی شما ممنونم
m a j r i x
28-10-2007, 19:48
می دونم گذشته!!فقط می خواستم بدونم مشکل از کجا بوده تا دفعه ی بعد دوباره این اتفاق نیفته
در هر صورت از راهنمایی شما ممنونم
علاج واقعه رو قبل از وقوع باید کرد
دوست عزیز وقتی که از اطلاعات مهم بک آپ نمیگیری این مسائل هم هست
همیشه قبل از هر نوع نصب سیستمی بک آپ بگیر ضرر نداره
من خودم این دفعه خواستم که زوزه رو نصب کنم کل بک آپی که سیستم از گرفتم ۳ تا CD بیشتر نشد اونوقت باخیال راحت کارم انجام دادم
tux-world
03-11-2007, 15:33
و همیشه سعی کنید که لینوکس رو روی پارتیشن های آخر نصب کنید . چون واقعا ویندوز و سیستم فایلش خیلی گیجه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.