ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل دلفی

neghabe64
24-10-2007, 21:47
با سلام
من در مورد نرم افزار دلفی چند تا مشکل دارم
خوشحال می شم بهم کمک کنید
سؤالاتم به این ترتیبه:
میخوام برای یه اتحادیه برنامه ای بنویسم با این ویژگی ها:یه صفحه اصلی که به سه تا صفحه راه داره :
-صفحه1 شامل یه جدول برای نگه داری مشخصات افراد عضو
-صفحه2شامل یه جدول برای اطلاعاتی در مورد تسویه حسابهای افرادعضو
-صفحه3شامل یه جدول برای اطلاعاتی در مورد چکهای افرادعضو
حالا می خوام بدونم چطور سه تا جدول توی سه تا فرم رو به هم مربوط کنم به طوری که با تغییر اطلاعات یکی اطلاعات دیگری هم تغییر کنه
از طرف دیگه می خوام بدونم چطورمیشه وقتی توی فرم اشاره گر به یک رکورد جدول اشاره میکند اطلاعات تمام فیلدهای آن رکورد روی فرم هم به صورت کبشن چند تا لیبل نمایش داده شود البته به صورت خودکار
دیگه اینکه روی فرم یه کلید باشه که بازدن اون برای رکورد انتخابی جدول یه صفحه ی متنی باز بشه که یه سری متن در مورد هر رکورد توش باشه.
مورد دیگه این که وقتی نوشتن برنامه تموم شد چه چیزهایی رو باید روی سی دی بریزم وبه کاربر اون بدم.
ممنون از لطفتون

sorrowdancer
25-10-2007, 12:31
سلام
فکر می کنم بهتر بود سوالتون رو در انجمن دلفی می پرسیدید

sorrowdancer
25-10-2007, 12:32
شما باید از یک دیتابیس استفاده کنید (اکسس - SQL)
و سه تا جدول داشته باشید

برای لینک دادن جداول با هم هم باید نوع ابزار ارتباط دیتابیس با دلفی مشخص باشد بعنوان مثال اگر توسط adotable متصل شوید کافیست خاصیت MasterSource و MasterField جدول را بر روی فیلدی که به جدول دیگر لینک می شود قرار دهید

برای تغییر کپشن ها هم کاری نمی خواد بکنید کافیه از یک DBText که در تب DataControl هست استفاده کنید
و خاصیت DataSource و DataField آون رو تعیین کنید با تغییر رکورد جدول مقادیر اون ها هم فیلدی که تعیین نمودید رو برای رکورد انتخابی نشون میده

قسمت بعد سوالتون: شما می تونید از DBText و یا DBEDIT استفاده کنید و اطلاعاتی که میخواهید رو تو اون فرم نشون بدید

شما باید فایل exe و دیتابیستون رو رایت کنید

سوال شما خیلی کلی بود امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم

Jalal
25-10-2007, 22:12
منتقل شده از بحث های نرم افزاری

Arash_XL7710i_207
26-10-2007, 07:10
شما باید مبحث بانک اطلاعاتی دلفی رو کامل یاد بگیری چون با توضیح دادن هیچی متوجه نمیشی
فرم و ابزار ها چیزهای جزئی برنامه هستن.

romixery
26-10-2007, 11:35
سلام
كاملا با نظر آرش جان موافقم. چون شما از پايه سوال پرسيدين.
اين كارايي كه شما ميگين هيچ كاري نداره. فقط بايد بر بانك اطلاعاتي مسلط باشين
ابتدا بانك اطلاعاتي و ابزارهاي اون در دلفي رو خوب ياد بگيرين و بعد سوالتون رو مطرح كنيد. اگه هم مشكلي داشتين مي تونين از آموزشهاي خوب بروبرچ انجمن كه در ابتداي تاپيك ها هستش استفاده كنيد.
موفق باشين
باي:10: