مشاهده نسخه کامل
: داریوش درخشانی
سلام
الان داشتم تو آمازون چرخ میزدم که به این اسم بر خوردم. داریوش درخشانی کسی که برنده جایزه انیمیشن سازی شده، و الان هم داره تبلیغات تلویزیونی و ویدئویی و ... انجام میده. و همچنین تو لس آنجلس مایا تدریس میکنه، اینم کتابهایی که از طریق این بابا منتشر شده. فکر کنم خیلی کار درست باشه!!!
راستی اینم کتاباش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی ازش کار دیده؟
Aminzikzak
24-10-2007, 16:16
دستت درد نکنه پتروس جان
از این ایرانیای سه بعدی کار تویه آمریکا زیاد هست ، متاسفانه کسی تحویلشون نمیگیره ...
خواهش میکنم داش امین
تو ایران کسی تحویلشون نمگیره دیگه؟
من نمیدونم اینا چه طور دلشون میاد ایران رو ول کنن برن؟ یا حالا که رفتن برگردن؟!!!
The_matrix
24-10-2007, 23:03
سلام
این آقایون (همین حضراتی که جناب زیکزاک فرمودند!!!!!!)اگر خیلی کار درست بودند وای میستادند به کشور خودشون خدمت میکردند ....بگذریم ممنون
Aminzikzak
24-10-2007, 23:10
1- آقا بحث تاپیک رو منحرف نکنید ...
2- اگه تویه ممکلت خودمون میموندن به اینجا نمیرسیدن (چون اونجا کار گروهی پیش میره ولی تویه ممکلت ما تکی)
3- ربطی به ارق ملی نداره ... اگه حبیب زرگر پور تویه امریکا نبود و در جلوه های ویژه فیلم ماسک همکاری نمیکرد ، الان پارتیکل من (partikle man) اگه درست نوشته باشم ، نبود .
بعدشم ما از زندگی مردم که خبر نداریم که ، تویه همین ایرانمون کسیایی رو داریم که شاید تویه دنیا تک باشن اما کسی بهشون بها نمیده برای همین پا میشن میرن یه جایی که قدرشونو بدونن.
بحث تمومه.
kaveh123
02-11-2007, 12:40
راستی بچه های انیمیشن کار ما که برای اولین بار تو ایران با کامپیوتر کار گرافیکی کردن الان کجان ؟ گشنه هستند ؟ یا سیرند ؟
کسی قدرشون را دانست ؟
من خودم یکیشون را میشناسم که تمام زندگیشو گذاشت رو این کار . تمام عمرش را بیخوابی کشید و کار کرد و درآمدشو خرج آوردن آخرین تکنولوژی این هنر به ایران کرد و .... چی بگم دیگه !!!
حالا که سنی ازش کذشته و دیگه نمیتونه بیخوابی بکشه و یک دوتا هم بیماری گریبانشو گرفته هیچکس نیست بهش بگه خرت به چند . بنده خدا اجاره نشینه و خرج روزانشو به سختی در میاره. ای جوان کجایی که یادت به خیر . اگر میدونستید چه خدمتی کرد به این مملکت . اونموقعی که تو آمریکا کلی براش سر دست میشکوندن و تو بعضی از این فیلمهای هالیوودی هنرشو نشون میدادن اومد ایران تا بچه های ایران را با این هنر آشنا کنه و کاری برای این مملکت بکنه.
البته قسمت اول کارشو انجام داد ولی حیف که زندگیشو رو این موضوع باخت .
مگه آدم چند بار به دنیا میاد ؟؟؟
RezaTayebiJ
02-11-2007, 14:43
راستی بچه های انیمیشن کار ما که برای اولین بار تو ایران با کامپیوتر کار گرافیکی کردن الان کجان ؟ گشنه هستند ؟ یا سیرند ؟
کسی قدرشون را دانست ؟
من خودم یکیشون را میشناسم که تمام زندگیشو گذاشت رو این کار . تمام عمرش را بیخوابی کشید و کار کرد و درآمدشو خرج آوردن آخرین تکنولوژی این هنر به ایران کرد و .... چی بگم دیگه !!!
حالا که سنی ازش کذشته و دیگه نمیتونه بیخوابی بکشه و یک دوتا هم بیماری گریبانشو گرفته هیچکس نیست بهش بگه خرت به چند . بنده خدا اجاره نشینه و خرج روزانشو به سختی در میاره. ای جوان کجایی که یادت به خیر . اگر میدونستید چه خدمتی کرد به این مملکت . اونموقعی که تو آمریکا کلی براش سر دست میشکوندن و تو بعضی از این فیلمهای هالیوودی هنرشو نشون میدادن اومد ایران تا بچه های ایران را با این هنر آشنا کنه و کاری برای این مملکت بکنه.
البته قسمت اول کارشو انجام داد ولی حیف که زندگیشو رو این موضوع باخت .
مگه آدم چند بار به دنیا میاد ؟؟؟
نگران نباش. اوضاعشون خیلی هم بد نیست!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.