ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : wireless پنهاني

mohammad_goodman
24-10-2007, 09:25
كسي ميدونه چه جوري ميشه از خطوط بيسيم به صورت پنهاني استفاده كرد.يه كافي نت هست توي شهر ما اشتراك بي سيم ميفروشه من به ادمين يكي از كامپيوتر ها دسترسي دارم يا يوزر.چه جوري من ميتونم از اشتراك اونها استفاده كنم.فاصله ما با اونا حدود 2 كيلومتر است.اگه نيا به خريد تجهيزات و سخت افزار هست بگين تا بخرم.يه چيزي مايه هاي پن هاني داره.

mohammad_goodman
24-10-2007, 09:32
كسي ميدونه چه جوري ميشه از خطوط بيسيم به صورت پنهاني استفاده كرد.يه كافي نت هست توي شهر ما اشتراك بي سيم ميفروشه من به ادمين يكي از كامپيوتر ها دسترسي دارم يا يوزر.چه جوري من ميتونم از اشتراك اونها استفاده كنم.فاصله ما با اونا حدود 2 كيلومتر است.اگه نيا به خريد تجهيزات و سخت افزار هست بگين تا بخرم.يه چيزي مايه هاي پن هاني داره.

نگران نباشيد ايشون برادر من هسنتد و مي خواهم پن هاني اشتراك را تو خونه خودم استفادا كنم كه ديگه پول ندم

Tornado2800
25-10-2007, 20:15
اول بهم بگو از چه سیستم اکانتینگی استفاده داره می کنه ؟

mohammad_goodman
26-10-2007, 21:26
یه چیزی بگو تا ما هم بفهمیم. من از اینا سر در نمیارم.برام روش اون را توضیح بده

Tornado2800
27-10-2007, 10:46
خوب ،
هر سرویس دهنده ی اینترنتی یه سیستم داره که اشتراک ها درونش ثبت میشه ! برنامه های مختلفی هستند که این کار و انجام می دند که بسته به سیستم لینوکس و ویندوز هم هر کدومشون فرق می کنه

mohammad_goodman
27-10-2007, 11:03
بابا جان تخصصی توضیح نده راحت بگو چه کار کنم کجا برم چه تنضیماتی را انجام بدم چه قطعاتی را باید بخرم
حالا اینرا که گفتی از کجا باید ببینم.از سیر تا پیاز برام توضیح بده