مشاهده نسخه کامل
: قانون هرنر
سلام دوستان
مي خواستم اگه كسي اطلاعاتي راجب قانون هرنر (كه روشي است براي ارزيابي چند جمله اي) داره لطفا راهنماييم كنه،
من بايد يه برنامه به زبان C براي اين قانون بنويسم اما الگوريتمش و اصلا اينكه اين قانون چيكار مي كنه رو نمي دونم،ممنون مي شم اگه كسي برام توضيح بده يا بگه از كجا مي تونم گيرش بيارم:20:
Mohsen6558
24-10-2007, 00:30
لطفا به بخش برنامه نویسی منتقل شود
sherlockholmz
19-11-2007, 15:40
سلام دوستان
مي خواستم اگه كسي اطلاعاتي راجب قانون هرنر (كه روشي است براي ارزيابي چند جمله اي) داره لطفا راهنماييم كنه،
من بايد يه برنامه به زبان C براي اين قانون بنويسم اما الگوريتمش و اصلا اينكه اين قانون چيكار مي كنه رو نمي دونم،ممنون مي شم اگه كسي برام توضيح بده يا بگه از كجا مي تونم گيرش بيارم:20:
ببين يه جدول هرنر داريم كه عمل تقسيم چند جمله اي به يك جمله ائي را انجام مي دهد،ولي قانون هرنر نشنيدم. اگه فرق مي كند توضيح بده لطفا"
همراه اول
29-06-2009, 17:08
هورنر معادله ریشه یابی هست
لطفا اگه برنامه هورنر رو دارین واسه من بفرستین شنبه باید تحویل بدم
روش هرنر تو لینک زیر هست
اگه هزینه هم داره مورد قبوله
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب این لینکی که دادین برنامه رو که نوشته!
پس مشکل کجاس؟
همراه اول
30-06-2009, 16:52
مشکل اینجاست که من برنامه نویسی بلد نیستم، آخه رشته من عمران ربطی به برنامه نویسی نداره من ترم پیش ++C پاس کردم( بعد از هر ترم همه چی ریست میشه) شرمنده یکی میتونه برام بنویسه!!؟ البته با هزینش
من یه راه حل خوب برات دارم! note های ترم پیش رو بخون تا ++C دوباره یادت بیاد تا دستکم کد نوشته شده رو کامپایل کنی!
خب آخه برنامه آمادس
یعنی چه شما بلد باشی چه نباشی ، برنامه نوشته شدس: دی
همراه اول
01-07-2009, 12:06
من یه راه حل خوب برات دارم! note های ترم پیش رو بخون تا ++C دوباره یادت بیاد تا دستکم کد نوشته شده رو کامپایل کنی!
ما یه مراسم خوبی از بچگی داریم که وقتی یه کلاس بالاتر میریم کتابای سال قبل آتیش میزنیم:20:، من جزوه ترم پیش ندارم:31:، راستی به ما ویژوال بیسیک یاد دادن
باشه پس من این نوشته ها رو پرینت میگیرم میدم به استادمون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.