مشاهده نسخه کامل
: سایت gsmarena دسترسی خودش را بروی ایرانیان بست...
Dr.Afzali
21-10-2007, 03:09
امشب اين پيغام رو ميده
Access forbidden!
Your access to GSMArena.com has been denied. If you think this is a mistake, please contact
info(at)gsmarena.com, mentioning your IP and country
شما هم امتحان كنيد ببينيد براي شما هم همينطوره؟:41:
s_a_m4000
21-10-2007, 03:19
برا من که باز کرد
ایران این سایت رو تحریم کرده ( همون که اولش " فیل " داره آخرش " تر " ) , ولی برای من که باز شد .
برا منم همین طوره چی شده یعنی Gsm هم ما رو تحریم کرد!!!
jak_1300
21-10-2007, 09:40
اين چي هست اصلا ميشه توضيح بدين ما هم بدونيم
SAEED_BARCELONA
21-10-2007, 10:29
من نتونستم بازش کنم. فقط مونده بود یه سایت مارو تحریم کنه
با چیز شکن بازش کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e_mohsen83
21-10-2007, 13:57
امشب اين پيغام رو ميده
Access forbidden!
Your access to GSMArena.com has been denied. If you think this is a mistake, please contact
info(at)gsmarena.com, mentioning your IP and country
شما هم امتحان كنيد ببينيد براي شما هم همينطوره؟:41:
مال منم داد.........:41::41:
B L A S T E R
21-10-2007, 14:39
واسه منم باز نشد.
شیطوته میگه برم هکش کنماااا
V A H I D
21-10-2007, 14:57
نه ممکنه اشکال از ip های ایران باشه چون چندین نفر از یه ip استفاده می کنن ..
این ها یه ip رو بلاک کردن واسه چندین نفر بلاک شده ..
البته احتمال می دم ها...
یه امتحان کنید ip تون رو عوض کنید...
G G Game
21-10-2007, 15:04
info(at)gsmarena.com, mentioning your IP and country.
این هم پیغامی که من هم دریافت کردم ؟!!
چه شود!
DJ_IT_110
21-10-2007, 15:38
برای من که راحت باز کرد ...
ali racer
21-10-2007, 16:10
منم نمیتونم بازش کنم
آخه چرااااااااااا ؟؟؟
sarmast65_ata
21-10-2007, 16:16
منم دیشب با این پیغام روبرو شدم ولی امروز به خوبی کار میکنه و مشگل دیشب حل شده و فکر نمی کنم این سایت بخواد تحریم کنه احتمآلا مشگلی چیزی بوده.
Amin_0913
21-10-2007, 16:53
ماله من باز كرد
فكر كنم الياس اومده تو كامپيوتراتون
H A M E D
21-10-2007, 21:58
نه ممکنه اشکال از ip های ایران باشه چون چندین نفر از یه ip استفاده می کنن ..
این ها یه ip رو بلاک کردن واسه چندین نفر بلاک شده ..
البته احتمال می دم ها...
یه امتحان کنید ip تون رو عوض کنید...
آقا وحيد من تو كف امضاتم! خيلي باحاله...
برای من هم باز شد...
سایت باز میشه ولی وارد لینکهاش نمیشه.
nima_949
22-10-2007, 02:27
اشکال از آی اس پیه
دلیلی برای ف ی ل ت ر نداره
دیروز یه ایمیل واسشون زدم.هنوز جوابش نیومده.
بله, کاملا درسته از دیروز اینجور شد :5:
تاسف بخورید تا تاسف رو فیل. جون نخورده !:27:
... :31:
D E V I L
22-10-2007, 19:16
سلام
واسه منم باز شد
mahyarSAMSUNG
22-10-2007, 22:35
من که مشکلی ندارم . بازم میشه
amir2011
23-10-2007, 02:35
از این برنامه استفاده کنید...
احتملا بتونید برید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما خیلی از شما ها سایت gsmarena را می شناختید. این سایت هم دسترسی ایرانیان را به روی خودش بست ! قدمی دیگر در نشان دادن منفور شدن چهره ی ایرانی...واقعا آدم می سوزه که زمانی ایرانی چی بوده و حالا چی شده ...:41: این هم پیغام این سایت :
Access forbidden!
حرفی نیست برای گفتن ...:41:
ali racer
24-10-2007, 00:14
حتما خیلی از شما ها سایت gsmarena را می شناختید. این سایت هم دسترسی ایرانیان را به روی خودش بست ! قدمی دیگر در نشان دادن منفور شدن چهره ی ایرانی...واقعا آدم می سوزه که زمانی ایرانی چی بوده و حالا چی شده ...:41: این هم پیغام این سایت :
Access forbidden!
واقعا متاسفم ....
Dr.SaeiD
24-10-2007, 00:32
من همین الان وارد سایت شدم .. !
بدون ----- شکن و پراکسی و برنامه و .... !!!!!!!
shazdeh23
24-10-2007, 00:41
واسه منم همینو نوشت:
Access forbidden!
واقعا جای تاسف داره.
با این وضعیت باید اینترنت رو هم تعطیل کنیم.
واسه من باز شد
adsl آسیاتک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeidsmxo
24-10-2007, 00:46
حيف شد!!!!!
کار gsm.ir هم تعطيل شد...دلم به حالشون ميسوزه...
Adsl شاتل هم مشکلی نداره !
مثل اینکه Adsl ها مشکل ندارند اما دایل آپ ها مشکل دارند.... بچه ها پایه هسین همه به سایت Gsmarena ایمیل بزنیم اعتراض کنیم ؟ البته اعتراض کاملا محترمانه اونطور که لایقه ایرانیه.اگه پایه اید کمکم شروع کنیم.
milad_milad_milad
24-10-2007, 11:43
حيف شد!!!!!
کار gsm.ir هم تعطيل شد...دلم به حالشون ميسوزه...
:27::31: موافقم!!!
حالا باد خودشون برن مشخصات گوشی هارو در بیارن!!!! که فکر نکنم همچین کاری هم بکنن!!!
مثل اینکه Adsl ها مشکل ندارند اما دایل آپ ها مشکل دارند.... بچه ها پایه هسین همه به سایت Gsmarena ایمیل بزنیم اعتراض کنیم ؟ البته اعتراض کاملا محترمانه اونطور که لایقه ایرانیه.اگه پایه اید کمکم شروع کنیم.
من موافقم
S a f a 6 4
24-10-2007, 11:53
من از دایلاپ استفاده میکنم و بدونه مشکل و ------ وارد سایت شدم !!!!
nima_949
24-10-2007, 11:56
محتمل مشکل از isp هستش
مشکل از اینترنت ایرانه , قرار نیست همه آی اس پی ها از صافی ( فیلفلان ) مخابرات استفاده کنند , خودشون صافی نصب کردند .
alireza fatemi
24-10-2007, 15:28
منم مشکل دارم
اگه ip خودمو عوض کنم حل نمی شه؟
واسه من باز نمیشه !!!
Access forbidden!
ali racer
25-10-2007, 00:57
واسه من باز نمیشه !!!
Access forbidden!
منم این مشکلو دارم
راه حلش چیه ؟؟
S a f a 6 4
25-10-2007, 01:01
منم این مشکلو دارم
راه حلش چیه ؟؟
از ------ استفاده کن ,اگه نشد از نرم افزار های تقیر آی پی و اگه بازم نشد vpn راهشه
ali racer
25-10-2007, 01:12
از ------ استفاده کن ,اگه نشد از نرم افزار های تقیر آی پی و اگه بازم نشد vpn راهشه
ماشالا همه ------ ها
ف...ی....ل...ت...ر هستن!!
اخره عمری باید دنبال
------ بگردیم..... ای خاااااااک !!:41:
برای من ارور داد با نرم افزار ----- شکن رفتم سایت باز شد واقعا از این اتفاق متاسفم دعوای سیاسی دولت ایران و آمریکا به حوزه های دیگر هم کشیده شده است تنها کسانی که ضرر می کنند مردم ایران هستند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همیشه ملتن که چوب می خورن ...:(
واقعا متاسفم
الان دیدم
ننگ بر این دولت...
تكذيب ميشه..
با dial up منم باز ميشه...
واقعا متاسفم
الان دیدم
ننگ بر این دولت...
حیف ننگ ...
تكذيب ميشه..
با dial up منم باز ميشه...
چیا تکذیب میشه ؟! یعنی همه ما داریم دروغ میگیم !؟!؟!؟!؟ تکذیب میشه ....!!!!!!!!:13:
Saman-tci
25-10-2007, 18:44
برای من به راحتی باز شد ........
MV_GT500
25-10-2007, 18:53
من که تونستم برم تو سایت ...........
resident
25-10-2007, 19:05
Access forbidden!
من از دو هفته پیش تقریبا هر یک روز یک بار دارم به GSMARENA سر میزنم!!!:40::19:
احتمالا کم کم تمام Ip های ایران رو میبنده
عجله نکنید... برای شما هم به زودی بسته میشه
Dr.Afzali
25-10-2007, 20:05
نه ربطی به این قضیه نداره.خود من هر دوتاش رو دارم استفاده میکنم هردو مشکل داره.در ضمن از دیگر شرکتها هم 5-6 تا رو چک کردم اونها هم نمیشه.آیپیها رو چک کردم و خیلی فرق داشتند.پس یک آی پی فقط بسته نشده چندین آیپی بسته شده.اون آیپی هائی هم که تا حالا نبسته که مربوط به ایران میشه کافیه بدستشون برسه تا اونها هم بسته بشن.
منتظر باشید به این میگن تحریم اینترنتی که کم کم اکثر سایت ها علیه ایران انجام میدن ...سایت یاهو هم چند روز پیش اسم ایران را از لیست کشور ها حذف کرد ... حیف اسم ایران و ایرانی به چه روزش انداختن و انداختیم ...
ali racer
25-10-2007, 22:52
منتظر باشید به این میگن تحریم اینترنتی که کم کم اکثر سایت ها علیه ایران انجام میدن ...سایت یاهو هم چند روز پیش اسم ایران را از لیست کشور ها حذف کرد ... حیف اسم ایران و ایرانی به چه روزش انداختن و انداختیم ...
از کدام لیست حذف کرده ایرانو ؟
واقعا نمیدونم چی بگم .... فقط اینو میتونم بگم که ای افسوس که از کجا به کجا رسیدیم
اگه اجداد ما این روز ایرانو میدیدن چی میگفتن به ما ؟؟
از طرف کیا تحریم شدیم ...:41:
*PiNk PaNTHeR*
25-10-2007, 23:11
خیلی مستر سرورها هم بستن آی پیهای ایران رو:13:
از کدام لیست حذف کرده ایرانو ؟
واقعا نمیدونم چی بگم .... فقط اینو میتونم بگم که ای افسوس که از کجا به کجا رسیدیم
اگه اجداد ما این روز ایرانو میدیدن چی میگفتن به ما ؟؟
از طرف کیا تحریم شدیم ...:41:
از لیستی که شما ثبت نام میکردی.توی اون لیست دورافتاده ترین جاهای دنیا هست در حالی که نامی از ایران نیست...
واقعا افسوس اما این نکته را هم در نظر بگیریم که از ماست که بر ماست ...مطمئن باشید در صورتی ادامه روند این و ضع سیاسی تحریم اینترنتی بیشتر و بیشتر اوج می گیره ...
amir2011
26-10-2007, 02:41
بی ارتباط با این موضوع نیست...
خدا به داد ما برسه...!
"اينترنت حق نيست ،بلكه امتيازي است كه ما به بقيه ميدهيم و هر وقت بخواهيم آن را ميگيريم"،
اين جمله را نماينده آمريكا در اجلاس جهاني جامعه اطلاعاتي " "wsisدر ۵آذر سال ۱۳۸۴براي توجيه اعمال محدوديت هاي اينترنتي عليه كاربران ساير كشورها مطرح كرد.
بتازگي زمزمه تحريم كاربران ايراني و جلوگيري از دسترسي به برخي امكانات اينترنتي و امكان جستجو به زبان فارسي توسط برخي موتورهاي جستجو گر اينترنتي نظير "گوگل " و "ياهو" به گوش ميرسد، اين فضا سازي رواني دور جديدي از اقدامات غيرقانوني شركت هاي آمريكايي عليه ايران است.
"ايتنا" (خبرگزاري فناوري اطلاعات ) وابسته به "سازمان فناوري اطلاعات" به تازگي از مسدود شدن "كد سرچ " ( (Code Searchبراي كاربران ايراني خبر داده است. Search Codeيكي از فنيترين خدمات سايت گوگل است كه براي برنامه نويسان جهان طراحي شده و ميتواند مثالهايي از كدهاي نرم افزاري به زبان هاي مختلف را جستجو كند و نتايج آن را نيز بر اساس نام فايل كد،زبان برنامه نويسي،اعتبار نامه آن و كلماتي در قالب مشخص دسته بندي كند.
البته دسترسي به اين خدمات از طريق نرم افزارهاي ----- شكن امكان پذير است.
چندي پيش نيز دريافت نرم افزار "گوگل دسك تاپ " و "گوگل پك " كه از كاربرديترين نرم افزارهاي شركت "گوگل " است،از سوي كاربران ايراني بادشواري روبه رو شد. كاربر ايراني هنگام درخواست بارگذاري "دانلود" اين نرم افزارها با اين پيام مواجه ميشد: "هم اكنون اين نرم افزار براي كشور شما قابل دسترسي نيست ".
البته اين محدوديت براي مقطع زماني خاصي اعمال و پس از مدتي برطرف شد.
هم چنين "ياهو" در اقدامي جديد و به عنوان يكي از دو سايت بزرك اينترنتي، نام ايران را از ليست صفحات ثبت نام خود حذف كرده است . يعني وقتي كه به عنوان يك ايراني بخواهيد از گوشه يي در دنيا، براي تهيه يك آدرس پست الكترونيك ثبت نام كنيد و شناسه يي مجازي براي خود بسازيد، با نام هر تكه خاكي و دورافتادهترين و كوچكترين جزيره برخورد ميكنيد،غير از نام ايران .
البته شايد به سايتهايي مانند msnو يا hotmailكه از ابتدا نام ايران را در ليست شناسه اي شان قرار نداده بودند نتوان خرده گرفت،زيرا كه اساسا اين سايتها آمريكايي هستند و جز اين انتظاري نميرود. اما اين اقدام ياهو( به عنوان يك موتور جستجو گر بينالمللي ) در حذف نام ايران، اقدامي موهن، غيرمنطقي و كاملا مغرضانه و در راستاي سياست هاي كينه جويانه و تنك نظرانه آمريكا است.
شايد براي برخي از كاربران باور كردن اين مطلب مشكل باشد كه كشوري كه به ادعاي خود روزي براي مبارزه با سيستم فيلترينك ۴۵ميليون دلار به شركت "سيمانتك " داده بود تا امكان دسترسي كاربران ايراني به همه سايت ها را فراهم كند امروز خود مانع دسترسي كاربران ايراني به خدمات اينترنتي ميشود.
هر چند نگاهي به پيشينه سايتهايي چون گوگل و ياهو به خوبي اين شيوه رفتاري گردانندگان آن را توجيه ميكند.
"ياهو" از جمله موتورهاي جستجوي اينترنتي است كه توسط سرمايه داران صهيونيسم اداره ميشود. از اين رو اين موتور جستجو در ارائه خدمات به كاربران، دشمني با اسلام و مسلمانان و حمايت از رژيم اشغالگر قدس را فراموش نميكند.
مثلا هنگام جستجو براي واژه ايران اولين تصاويري كه در اين سايتها به نمايش در ميآيد، تصاوير مربوط به اعدام مفسدان و برخورد نيروهاي انتظامي با اراذل و اوباش است. ياهو با انتشار اين عكسها درصدد القاي اين موضوع به كاربران است كه ايران را كشوري نا امن و خشونت طلب معرفي كند.
اين موضوع درباره جستجوي كليدواژه "عراق " نيز صدق ميكند.
پس از جستجوي كلمه عراق در اين سايت،در كنار تصاويري از جنگ و خون ريزي عكس سربازان آمريكايي ديده ميشود كه با در آغوش گرفتن كودكان عراقي آنهارا "نجات " ميدهند.
پيشينه تحريم اينترنتي ايران به سال ۱۳۷۵برمي گردد. در آن زمان ارتباط اينترنتي ايران از طريق دانشگاه وين در اتريش برقرار بود، كه با استناد به قانون "داماتو" و اخطار به مسوولان دانشگاه وين اين ارتباط قطع شد.
اگرچه با اعتراض ايران پس از چند روز مجددا ارتباط برقرار شد.
طي سالهاي اخيرنيز قطع خدمات "هاست " سايتهاي ايراني يكي از اقدامات متداول شركت هاي آمريكايي نظير " د. پلنت " ( the planet)بوده است .
در همان سال يك شركت آمريكايي به نام " اينتر لند" ( (interlandاز سرويسدهندگان ايراني "هاستينك " كه از سرويس هاي اين شركت استفاده مي كنند خواست كه به دليل تحريم هر گونه معامله با ايرانيان از سوي دولت آمريكا، خدمات دهي خود را
از اين طريق متوقف كنند .
چندي پيش نيز برخي شركت هاي هاستينك آمريكايي دامنه "دامين "هاي " "irرا بلوك و دسترسي كاربران را به اين گونه وب سايتها قطع كردند اين عمل ضررهاي مالي سنگيني به شركت هاي ايراني و صاحبان سايتها وارد كرد با اين وجودمسدود كردن دامنه irاز طريق ثبت دامين هاي جايگزين كه هزينه اندكي دارد قابل رفع است اگر چه ميزان نفوذ پسوند ملي ايران را در دنياي اينترنت محدود ميكند. حال اين سوال مطرح است كه تحريم هاي آمريكايي ها عليه كاربران يا وب سايت هاي ايراني بر اساس كدام قانون صورت ميگيرد؟ استناد آمريكاييها به قانون "داماتو " است كه هر ساله تمديد ميشود.
اما به عقيده حقوقدانان اين قانون تنها به تجارت و سرمايه گذاري در ايران مربوط ميشود و فعاليتهاي اينترنتي شامل اين قانون نميشود. به همين جهت برخي شركت هاي آمريكايي با پذيرش ريسك آن، اقدام به همكاري با طرف هاي ايراني ميكنند اما برخي هم به خاطر ترس از مجازات هاي مالي پيشاپيش همكاري خود را با ايرانيان قطع ميكنند.
علي رغم آنكه تحريم هاي اينترنتي به شيوه هاي گوناگون و در سطوح مختلف سالهاست عليه كاربران ايراني ادامه دارد هيچ گزارش رسمي تاكنون در اين زمينه به نهادهاي بينالمللي مسوول و مراجع ذي ربط ارايه نشده و هيچ اعتراض رسمي در اينباره صورت نگرفته است. طي چند سال اخير ايران به دفعات در نشست هاي بينالمللي مربوط به اجلاس جامعه اطلاعاتي شركت داشت اما در هيچكدام از اين نشستها موضوع مربوط به تحريم هاي اينترنتي ايران مطرح نشد.
به نظر ميرسدراه حل اساسي براي جلوگيري از اين گونه اقدامات، راه اندازي "مراكز اطلاع رساني " يا "ديتا سنتر"هاي ايراني در قالب طرح بزرك "اينترنت ملي " است .
در مورد اقدامات اخير گوگل و ياهو نيز تهيه طومارهاي اينترنتي براي فشار بر آنها از سوي كاربران در سراسر جهان ميتواند موثر باشد زيرا اين قبيل شركتها تمام داشته هايشان را از طريق همين كاربران به دست آورده اند.
بدون ترديد ۸ميليون كاربر ايراني اينترنت بخش بزرگي از مشتريان و حتي توليد كنندكان محتواي فارسي در فضاي مجازي هستند كه گوگل و ياهو بيشترين بهره برداري را از آنها ميكنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع : [irna.ir]
بی ارتباط با این موضوع نیست...
خدا به داد ما برسه...!
"اينترنت حق نيست ،بلكه امتيازي است كه ما به بقيه ميدهيم و هر وقت بخواهيم آن را ميگيريم"،
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع : [irna.ir]
لازم نیست بگیرن...یه چند وقت دیگه که اینترنت ملی راه بیوفته خودشون واسه همیشه دسترسی مردم رو به اینترنت میبندن.
Persian_Gun's
31-10-2007, 16:35
سلام
برای من که به راحتی باز شد .
p 3 0 world
31-10-2007, 16:58
براي من كه مشكي نداره
p 3 0 world
31-10-2007, 16:59
احتمالا مر بوط به سرويس دهنده ي اينترنت تو هست
لازم نیست بگیرن...یه چند وقت دیگه که اینترنت ملی راه بیوفته خودشون واسه همیشه دسترسی مردم رو به اینترنت میبندن.
به اسم ایران و به مردم ایران و کلا به ایرانی کاری ندارم , بدبخت عالم ما کاربرای اینترنت هستیم , تا چند وقت دیگه اینترنت ملی راه بیافته همش , سایت امام زمان , سایت رهبری , سایت دولت شلخته , سایت موتور جستجوی ثار ا... , سایت ایمیل رسول ا... , سایت آپلود سنتر مخزن الاسرار و هزار جور کوفت دیگه که به درد درز دیوار هم نمیخوره . وا مصیبتا اگه اینها راه بیافته , دیگه محبوبهایی مثل گوگل , رپید شیر , بلاگ اسکای , حتی مایکروسافت و یاهو رو باید ببوسیم و بذاریم کنار , تو این مملکت برای یه جستجوی ساده منت از چند تا احمق رو بکشیم .
ولی همچنان میتونم وارد GSMArena بشم , محدودیتی نداره . خلاصه ببخشید یه ذره تند رفتم .
S a f a 6 4
01-11-2007, 10:05
به اسم ایران و به مردم ایران و کلا به ایرانی کاری ندارم , بدبخت عالم ما کاربرای اینترنت هستیم , تا چند وقت دیگه اینترنت ملی راه بیافته همش , سایت امام زمان , سایت رهبری , سایت دولت شلخته , سایت موتور جستجوی ثار ا... , سایت ایمیل رسول ا... , سایت آپلود سنتر مخزن الاسرار و هزار جور کوفت دیگه که به درد درز دیوار هم نمیخوره . وا مصیبتا اگه اینها راه بیافته , دیگه محبوبهایی مثل گوگل , رپید شیر , بلاگ اسکای , حتی مایکروسافت و یاهو رو باید ببوسیم و بذاریم کنار , تو این مملکت برای یه جستجوی ساده منت از چند تا احمق رو بکشیم .
ولی همچنان میتونم وارد GSMArena بشم , محدودیتی نداره . خلاصه ببخشید یه ذره تند رفتم .
جالب بود بسی خندیدیم
احتمالا تا چند وقت دیگه فروش ویندوز هم ممنوع میشه و همه باید همه از لینوکس فارسی استفاده کنن
یه اسم ایرانی مثل ولفجره 6 میزارن روش میگن ایرانیه !!!!
jackhammer
01-11-2007, 11:35
شما ها مثل اینکه متوجه نیستید؟!
جمهوری اسلامی یعنی چی؟یعنی اینترنت؟ یعنی موبایل؟یعنی هر کاری دلتون خواست بکنید؟
من با این کارا موافقم.باید اینترنت قطع بشه.موبایل قطع بشه.طرح مبارزه با بد حجابی شدت بگیره تا مردم ایران بفهند کجا دارند زندگی میکنن.
این ملت یادشون رفته توی ایرانند! فکر کردن توی اروپا زندگی میکنن!
Farbod_h
01-11-2007, 21:19
یه سری دیگه گند میزنن میان ip ما رو می بندن که نریم تو gsmarena می دونید قضیه اینکه که می خوان ما همه چیز رو تقصیر حکومت بدونیم یه جوری می خوان نارضایتی بیشتر ایجاد شه نسبت به حکومت! یه جورایی همون کودتای مخملیه خودمون!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.