ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد مرتازها !

hrgh2
23-10-2007, 21:58
سلام دوستان
من الان توی تلوزیون دیدم که یک مرتاز هلندی جلوی کاخ سفید ساعتها توی هوا نشسته:18:

و جایی را بهتر از اینجا برای بحث در مورد این موضوع نمیبینم چون این امر قوانین گرانش را زیر سوال میبره

از دوستان میخواهم که در این مورد بحث کنند

با تشکر:11:

مرتضی nvcd
24-10-2007, 02:55
سلام دوست عزیز

اره من هم امروز تو خبر دیدم.ولی اینطور که نشون می داد روی یه چوب تکیه داده بود نه تو هوا معلق.

حالا چقدر قدرت و تمرکز داشت که اینطوری خودش رو نگه داشته بود خیلی تعجب اور بود.

ولی فکر نمی کنم هیچ جاش قانون گرانش رو نقض کرده باشه.

شما نظرت رو بیشتر توضیح بده شاید ما هم فهمیدیم.

SomeThink
24-10-2007, 03:14
به نظر من توجیهش بیشتر جنبه عرفانی داره تا فیزیکی!

بیهق
24-10-2007, 03:30
به نظر من توجیهش بیشتر جنبه عرفانی داره تا فیزیکی!

اینو عرفان نمیگن ! وگوئند متا فیزیک ! :27:

تازه خیلی مواقع هست که یارو خودش هیچ قدرت متافیزیکی نداره و فقط به خاطر تسخیر چندتا موجو ماورائی مثل اجنه میتونه همچین کارایی رو بکنه و اصلا جای تعجب هم نداره !و هیچ گونه قانونی رو هم زیر سئوال نمیبره !

SomeThink
24-10-2007, 03:46
ها؟؟؟؟

من شما رو جایی ندیدم؟؟؟ شما کانستانتین نیستین؟؟؟

مرتضی nvcd
25-10-2007, 07:50
چه خبره .hrgh2 یکم منطقی باش.حالا این دوستمون یه حرفی زد.شما کوتاه بیا.شما که قوانین رو بهتر می دونی.بیهق خان یادت باشه همونطور که خودت گفتی و به راحتی اومدی داخل انجمن با این کارات خیلی راحت هم می تونی بیرون بری.لطفا دیگه به بحث تون ادامه ندید.اینکه کار متا فیزیکی باشه رو من قبول ندارم.شاید بهتر بود دوستمون که ادعای متافیزیکی کردند یه تعریفی از اون داشته باشند تا ما هم متوجه بشیم.اما hrgh2 جان شما واقعا اون چوب زیر بدن اون مرد رو دیدید؟.خوب رفتن بالای چوب که هیچ ربطی به عرفان نداره.اما قدرت ایستادن مداوم یکم سخته که اون هم با تمرکز و کارهای خاصی که اونها انجام می دن می شه.تازه یه چیزی مثل تمرکز یا حتی تله پاتی و غیره جزو فیزیکه نه متافیزیک.منتظر نظرات خوبتون هستم.

Mohammad Hosseyn
25-10-2007, 14:04
با سلام ...

اینگونه اعمال رو یه جوریایی فیزیک کوانتوم تونسته توجیح کنه ... 

البته هنوز اختلاف نظرات زیادی وجود داره ... 

چون طبق فیزیک کوانتوم شما می تونید از ذهن خودتون امواجیساطح کنید که محیط رو برای ذهن شما آماده می کنه ...یعینی در مورد بدست آوردن یه چیزی تمرکز می کنید و بعد از مدتی اون چیز رو خیلی ساده بدست می آورید و... 

اگه فیلم راز (The Secret ) رو دیده باشید دقیقا منظور من رو متوجه می شید .

لطفا از دادن پست های بی مورد خوداری کنید ... اینجا یه مکان علمیه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad Hosseyn
26-10-2007, 17:53
من فیلمشو دیدم ! مثل رویای کودکانه میمونه !
فیزیک کوانتوم گفته ذهنمون امواج جذب آرزوها رو از خودش ساطع میکنه ؟ من یه چیز دیگه راجبه کوانتوم شنیده بودم !
برای بعضی ها رویاست ...برای بعضی ها هم  کاملا محسوس ...برای بعضی ها هم هنز توجیه نشده  و...

فیزیک کوانتوم هیچ وقت مستقیما این موضوع رو نگفته ... فقط این موضوع که انسان با فکر کردن در مورد هر موضعی چیزی مثل موج از ذهن خودش خارج می کنه ... این موج هر چیزی رو که در موردش فکر کنید رو براتون محیا می کنه ... 
البته من یکم موضوع رو تخیلی کردم ... چون توضیح مفصل می خواد من کوتاه توضیح می دم اینجوری می شه .
در کل بعد از مدتی دیدن که می شه این موضوع رو با فیزیک کوانتوم توجیه کرد ... در اون فیلم هم یکی از کارشناسا فیزیکدان کوانتوم بوده ... 

Like Honey
27-10-2007, 22:21
برای بعضی ها رویاست ...برای بعضی ها هم کاملا محسوس ...برای بعضی ها هم هنز توجیه نشده و...

فیزیک کوانتوم هیچ وقت مستقیما این موضوع رو نگفته ... فقط این موضوع که انسان با فکر کردن در مورد هر موضعی چیزی مثل موج از ذهن خودش خارج می کنه ... این موج هر چیزی رو که در موردش فکر کنید رو براتون محیا می کنه ...
البته من یکم موضوع رو تخیلی کردم ... چون توضیح مفصل می خواد من کوتاه توضیح می دم اینجوری می شه .
در کل بعد از مدتی دیدن که می شه این موضوع رو با فیزیک کوانتوم توجیه کرد ... در اون فیلم هم یکی از کارشناسا فیزیکدان کوانتوم بوده ...

این که قانون جذبه
این طور که معلومه همه چیز به کوانتوم ربط داره:20:

این فیلم راز رو اگه کسی داره لینکشو بگذاره تا ما هم ببینیم
(نمیدونم باید کجا مطرحش کنم ببخشید)
:31:

Mohammad Hosseyn
28-10-2007, 14:02
این که قانون جذبه
این طور که معلومه همه چیز به کوانتوم ربط داره:20:

این فیلم راز رو اگه کسی داره لینکشو بگذاره تا ما هم ببینیم
(نمیدونم باید کجا مطرحش کنم ببخشید)
:31:
البته که کوانتوم به همه جا ربط داره ... کوانتوم یعنی روش زندگی ... کوانتوم قرار تمام وقایع اطراف ما رو تشریح کنه .

این فیلم امشب از شبکه چهار پخش می شه 
توضیحاتی در مورد فیلم  ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک مخصوص بحث در مورد این فیلم که در اون لینک دانلود فیلم بهمراه تحلیلش هست  ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید .