ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم ورود به مدیریت سیستم

*sahar*
23-10-2007, 11:15
سلام دوستان
من نرم افزار طراحی سایت جوملا رو نصب کردیم این کارو چندین بار هم تکرار کردم اما نمی تونم با پسوردی که خودم گذاشتم وارد بخش مدریت بشم با این که مشکلی هم در مراحل نصب نبوده.
شما فکر می کنین چه طور می تونم وارد بشم
البته قبلا که smf را نصب کرده بودم که بخش از اون شبیه همون برنامه است یه بار پسورد را rememberگذاشته بودم
اما خب اون دفعه هم به امید درست بودن گذاشتم اما الان به هیچ وجه وارد بخش مدیریت نمیشم

*sahar*
23-10-2007, 11:23
می بخشین منظور من عدم ورود به مدیریت سایت است

C0nd@ct0r
23-10-2007, 11:41
database ra check kon

*sahar*
25-10-2007, 22:03
کدوم قمست شو چک کنم و چه تغیراتی بدم؟

Mohsen khan
26-10-2007, 09:59
از گزينه يادآوري كلمه عبور استفاده كن

*sahar*
29-10-2007, 10:54
من هنوز سایتمو آپلود نکردم و تازه این برنامه را نصب کردم. این گزینه ای که شما می گین نداره فقط برای کاربران عادی داره .

Mohsen khan
29-10-2007, 15:44
من هنوز سایتمو آپلود نکردم و تازه این برنامه را نصب کردم. این گزینه ای که شما می گین نداره فقط برای کاربران عادی داره .
فرقي نداره
براي ادمين هم پسورد را مي فرسته

*sahar*
31-10-2007, 23:49
من این گزینه رو برای ورود به بخش مدیریت ندیدم میشه مشکل از ویندوز باشه؟

white_lie
01-11-2007, 01:05
با سلام

میتوانید از طریق دیتا بیس اقدام کنید

ابتدا با یک نام کاربری دیگر ثبت نام کنید(پسورد را به خاطر بسپارید) سپس دیتا بیس رفته و در زیر گروه ها به دنبال شاخه ی jos_users بگردید. بعد از انتخاب آن به تب Browse رفته و در آنجا به دنبال نام کاربری ای که ثبت نام کردید بگردید. آن را ویرایش (عکس مداد) کرده و کدی که به عنوان پسورد در نظر گرفته شده را کپی کنید. سپس به قسمت قبل بازگشته و نام کاربری اصلی خود را ویرایش کنید و کد کپی شده را جایگزین کد فعلی کنید. سپس به جوملا رفته و از آنجا با نام کاربری اصلی و پسوردی که در مرحله ی ثبت نام انتخاب نمودید وارد شوید

پایدار باشید

Mohsen khan
01-11-2007, 08:03
من این گزینه رو برای ورود به بخش مدیریت ندیدم میشه مشکل از ویندوز باشه؟
همان باكسي كه در صفحه اصلي سايت براي ورود و خرج كاربران معمولي است
زير همون كادر نوشته فراموشي كلمه عبور
از همون استفاده كنيد