مشاهده نسخه کامل
: مشکل boot کردن
ma.fardbastani
22-10-2007, 14:46
من 7.04dvd ubuntu نصب کردم دیگه سیستمم بوت نمیشه !
ویندوزم دارم .
چجوری بboot loader نصب کنم ؟
m a j r i x
22-10-2007, 20:48
سلام
مشکل الان شما دقیقا چی هستش
ویندوز بوت نمیشه
گراب لود نمیشه
یا اینکه ابونتو هم بوت نمیشه
نصب اوبونتو خیلی راحت و بی خطره . شما به احتمال فراوان در نصب اوبونتو اشتباه کردید ( احتمالا در مرحله پارتیشن بندی ! ) . همونطور که m a j r i x گفت , اگه توضیح بیشتری بدید که مشکلتون چیه کمکتون می کنیم.
ma.fardbastani
22-10-2007, 22:26
خدمت دوستان عارضم كه من تو هفته پيش 5،6 تا لينوكس نصب كردم ! بنابراين تو نصبش خيلي مشكل ندارم. به نظر من نصب سوسه از اوبونتو خوش دست تره چون دست آدم رو باز ميذاره و اوبونتو حتي قبل از نصب حتي فضاي مورد نياز رو هم چك نميكنه براي همين يه بار براي من وسط نصب كرش كرد و مجبور شدم دوباره پارتيشن بندي كنم و كلي علاف شدم !
سرتون رو درد نيارم من فكر كنم بدونم مشكل از كجاست. من حواسم نبود كه آخرين بار ويندوز رو هايبرنيت كرده بودم و همين جوري لينوكس رو نصب كردم و چند بار كامپيوترم رو روشن كردم و راحت تو لينوكس ميرفتم و كار ميكردم اما بعد از بار اولي كه تو ويندوز رفتم ديگه گراب بالا نيومد.من هم مجبور شدم boot table رو پاك كنم و الان فقط ويندوز بالا مياد. الآن هم فكر كنم اگه گراب يا ليلو رو دوباره نصب كنم مشكل حل شه فقط تو نصبش مشكل دارم.
اگه كمكم كنيد ممنونم !
الآن هم فكر كنم اگه گراب يا ليلو رو دوباره نصب كنم مشكل حل شه فقط تو نصبش مشكل دارم.
اگه كمكم كنيد ممنونم !
سیستم رو با سی دی live اوبونتو بوت کنید. ترمینال رو اجرا کنید و دستور زیر رو وارد کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش تو محیط اجرا شده دستور زیر رو وارد کنید:
خروجی دستور بالا چیزی مانند (hdx.y) هست. اگر بیش از یک توزیع بر روی سیستم خود نصب کرده باشی ، تعداد خروجی بیشتر خواهد بود. این خروجی ها پارتیشن های بوت لینوکسی هستند. عدد x نشان دهنده شماره هارددیسک است. اگر یک عدد هارددیسک دارید این عدد قطعا صفر خواهد بود. عدد y نشان دهنده شماره پارتیشن هاست. به جای عدد y شماره پارتیشنی را که در آن اوبونتو را نصب کردید قرار دهید. GRUB علی رغم استاندارد گنو/لینوکس پارتیشنها را از 0 آغاز میکند. برای نمونه به جدول زیر توجه کنید.
سپس دستور زیر را اجرا کنید :
و بجای x و y مقادیری را که بر اساس دستور قبل مشاهده کردیم و می خواهیم گروب روی آن پارتیشن نصب شود را وارد می کنیم. حالا روت از دیسک live به پارتیشنی که شما گفتید تغییر پیدا کرده. حالا دستور زیر را اجرا کنید :
که مقدار x همانی هست که در دستور قبل وارد کردید. با اجرای این دستورات گراب مجددا نصب خواهد شد. حالا سیستم را ریست کنید.
آیا تو ناپیکس هم همین دستور ها رو می شه بکار برد چون من هرچی امتحان می کنم نمی شه؟
آیا تو ناپیکس هم همین دستور ها رو می شه بکار برد چون من هرچی امتحان می کنم نمی شه؟
بله فرقی نمی کنه
Javad_Ed
05-05-2008, 20:12
سیستم رو با سی دی live اوبونتو بوت کنید. ترمینال رو اجرا کنید و دستور زیر رو وارد کنید:
بعدش تو محیط اجرا شده دستور زیر رو وارد کنید:
خروجی دستور بالا چیزی مانند (hdx.y) هست. اگر بیش از یک توزیع بر روی سیستم خود نصب کرده باشی ، تعداد خروجی بیشتر خواهد بود. این خروجی ها پارتیشن های بوت لینوکسی هستند. عدد x نشان دهنده شماره هارددیسک است. اگر یک عدد هارددیسک دارید این عدد قطعا صفر خواهد بود. عدد y نشان دهنده شماره پارتیشن هاست. به جای عدد y شماره پارتیشنی را که در آن اوبونتو را نصب کردید قرار دهید. GRUB علی رغم استاندارد گنو/لینوکس پارتیشنها را از 0 آغاز میکند. برای نمونه به جدول زیر توجه کنید.
سپس دستور زیر را اجرا کنید :
و بجای x و y مقادیری را که بر اساس دستور قبل مشاهده کردیم و می خواهیم گروب روی آن پارتیشن نصب شود را وارد می کنیم. حالا روت از دیسک live به پارتیشنی که شما گفتید تغییر پیدا کرده. حالا دستور زیر را اجرا کنید :
که مقدار x همانی هست که در دستور قبل وارد کردید. با اجرای این دستورات گراب مجددا نصب خواهد شد. حالا سیستم را ریست کنید.
سلام یه مشکلی دارم قسمت اول رو میرم و ....
میده :(hd0,7)
بعدش من باید بزنم:
root(hd0,y
y همن درایوی باید باشه که من مندریوا رو توش نصب کردم دیگه ؟
من توی :hda3 نصبیدم پس باید بزنم(hd0,2) ؟
ولی نمیشه
موقع بوت میگه پیدا نمیکنم چند عدد دیگه هم زدم ولی نمیشه؟
ممنون میشم کمک کنید:11:
سلام یه مشکلی دارم قسمت اول رو میرم و ....
میده :(hd0,7)
بعدش من باید بزنم:
root(hd0,y
y همن درایوی باید باشه که من مندریوا رو توش نصب کردم دیگه ؟
من توی :hda3 نصبیدم پس باید بزنم(hd0,2) ؟
ولی نمیشه
موقع بوت میگه پیدا نمیکنم چند عدد دیگه هم زدم ولی نمیشه؟
ممنون میشم کمک کنید:11:
اگر نتیجه دستور اول hd0,7 هست پس قاعدتا در مرحله دوم باید از دستور زیر استفاده کنید :
در ضمن hda به sda تغییر پیدا کرده و شماره گذاری پارتیشن ها به صورت sda1 , sda2 و ... است. پس به جای دستور بالا باید از دستور زیر استفاده کنید:
توجه کنید بعد از root فاصله وجود داره.
Javad_Ed
06-05-2008, 13:37
اگر نتیجه دستور اول hd0,7 هست پس قاعدتا در مرحله دوم باید از دستور زیر استفاده کنید :
در ضمن hda به sda تغییر پیدا کرده و شماره گذاری پارتیشن ها به صورت sda1 , sda2 و ... است. پس به جای دستور بالا باید از دستور زیر استفاده کنید:
توجه کنید بعد از root فاصله وجود داره.
سلام ممنون
ولی وقتی میزنم :
root (sd0,7)
نمیدونم چرا اینجا برعکسه!
errore while parsing number
وقتی رووت اچ دی میزنم درست میشه ولی موقع بووت اروره :
gfxmenu was not found
میده ؟!
m a j r i x
06-05-2008, 18:09
سلام
لطفا و خواهشا مسائل هر دیسترو در تاپیک اختصاصی پیگیری نمائید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.