ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل boot کردن

ma.fardbastani
22-10-2007, 14:46
من 7.04dvd ubuntu نصب کردم دیگه سیستمم بوت نمیشه !
ویندوزم دارم .
چجوری بboot loader نصب کنم ؟

m a j r i x
22-10-2007, 20:48
سلام
مشکل الان شما دقیقا چی هستش
ویندوز بوت نمیشه
گراب لود نمیشه
یا اینکه ابونتو هم بوت نمیشه

sudotux
22-10-2007, 21:35
نصب اوبونتو خیلی راحت و بی خطره . شما به احتمال فراوان در نصب اوبونتو اشتباه کردید ( احتمالا در مرحله پارتیشن بندی ! ) . همونطور که m a j r i x گفت , اگه توضیح بیشتری بدید که مشکلتون چیه کمکتون می کنیم.

ma.fardbastani
22-10-2007, 22:26
خدمت دوستان عارضم كه من تو هفته پيش 5،6 تا لينوكس نصب كردم ! بنابراين تو نصبش خيلي مشكل ندارم. به نظر من نصب سوسه از اوبونتو خوش دست تره چون دست آدم رو باز ميذاره و اوبونتو حتي قبل از نصب حتي فضاي مورد نياز رو هم چك نميكنه براي همين يه بار براي من وسط نصب كرش كرد و مجبور شدم دوباره پارتيشن بندي كنم و كلي علاف شدم !
سرتون رو درد نيارم من فكر كنم بدونم مشكل از كجاست. من حواسم نبود كه آخرين بار ويندوز رو هايبرنيت كرده بودم و همين جوري لينوكس رو نصب كردم و چند بار كامپيوترم رو روشن كردم و راحت تو لينوكس ميرفتم و كار ميكردم اما بعد از بار اولي كه تو ويندوز رفتم ديگه گراب بالا نيومد.من هم مجبور شدم boot table رو پاك كنم و الان فقط ويندوز بالا مياد. الآن هم فكر كنم اگه گراب يا ليلو رو دوباره نصب كنم مشكل حل شه فقط تو نصبش مشكل دارم.
اگه كمكم كنيد ممنونم !

sudotux
23-10-2007, 01:31
الآن هم فكر كنم اگه گراب يا ليلو رو دوباره نصب كنم مشكل حل شه فقط تو نصبش مشكل دارم.
اگه كمكم كنيد ممنونم !

سیستم رو با سی دی live اوبونتو بوت کنید. ترمینال رو اجرا کنید و دستور زیر رو وارد کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش تو محیط اجرا شده دستور زیر رو وارد کنید:

خروجی دستور بالا چیزی مانند (hdx.y) هست. اگر بیش از یک توزیع بر روی سیستم خود نصب کرده باشی ، تعداد خروجی بیشتر خواهد بود. این خروجی ها پارتیشن های بوت لینوکسی هستند. عدد x نشان دهنده شماره هارددیسک است. اگر یک عدد هارددیسک دارید این عدد قطعا صفر خواهد بود. عدد y نشان دهنده شماره پارتیشن هاست. به جای عدد y شماره پارتیشنی را که در آن اوبونتو را نصب کردید قرار دهید. GRUB علی رغم استاندارد گنو/لینوکس پارتیشن‌ها را از 0 آغاز می‌کند. برای نمونه به جدول زیر توجه کنید.

سپس دستور زیر را اجرا کنید :

و بجای x و y مقادیری را که بر اساس دستور قبل مشاهده کردیم و می خواهیم گروب روی آن پارتیشن نصب شود را وارد می کنیم. حالا روت از دیسک live به پارتیشنی که شما گفتید تغییر پیدا کرده. حالا دستور زیر را اجرا کنید :

که مقدار x همانی هست که در دستور قبل وارد کردید. با اجرای این دستورات گراب مجددا نصب خواهد شد. حالا سیستم را ریست کنید.

mmghp30
17-01-2008, 16:19
آیا تو ناپیکس هم همین دستور ها رو می شه بکار برد چون من هرچی امتحان می کنم نمی شه؟

rootnt
17-01-2008, 17:15
آیا تو ناپیکس هم همین دستور ها رو می شه بکار برد چون من هرچی امتحان می کنم نمی شه؟

بله فرقی نمی کنه

Javad_Ed
05-05-2008, 20:12
سیستم رو با سی دی live اوبونتو بوت کنید. ترمینال رو اجرا کنید و دستور زیر رو وارد کنید:

بعدش تو محیط اجرا شده دستور زیر رو وارد کنید:

خروجی دستور بالا چیزی مانند (hdx.y) هست. اگر بیش از یک توزیع بر روی سیستم خود نصب کرده باشی ، تعداد خروجی بیشتر خواهد بود. این خروجی ها پارتیشن های بوت لینوکسی هستند. عدد x نشان دهنده شماره هارددیسک است. اگر یک عدد هارددیسک دارید این عدد قطعا صفر خواهد بود. عدد y نشان دهنده شماره پارتیشن هاست. به جای عدد y شماره پارتیشنی را که در آن اوبونتو را نصب کردید قرار دهید. GRUB علی رغم استاندارد گنو/لینوکس پارتیشن‌ها را از 0 آغاز می‌کند. برای نمونه به جدول زیر توجه کنید.

سپس دستور زیر را اجرا کنید :

و بجای x و y مقادیری را که بر اساس دستور قبل مشاهده کردیم و می خواهیم گروب روی آن پارتیشن نصب شود را وارد می کنیم. حالا روت از دیسک live به پارتیشنی که شما گفتید تغییر پیدا کرده. حالا دستور زیر را اجرا کنید :

که مقدار x همانی هست که در دستور قبل وارد کردید. با اجرای این دستورات گراب مجددا نصب خواهد شد. حالا سیستم را ریست کنید.

سلام یه مشکلی دارم قسمت اول رو میرم و ....
میده :(hd0,7)
بعدش من باید بزنم:
root(hd0,y
y همن درایوی باید باشه که من مندریوا رو توش نصب کردم دیگه ؟
من توی :hda3 نصبیدم پس باید بزنم(hd0,2) ؟
ولی نمیشه
موقع بوت میگه پیدا نمیکنم چند عدد دیگه هم زدم ولی نمیشه؟
ممنون میشم کمک کنید:11:

sudotux
05-05-2008, 21:18
سلام یه مشکلی دارم قسمت اول رو میرم و ....
میده :(hd0,7)
بعدش من باید بزنم:
root(hd0,y
y همن درایوی باید باشه که من مندریوا رو توش نصب کردم دیگه ؟
من توی :hda3 نصبیدم پس باید بزنم(hd0,2) ؟
ولی نمیشه
موقع بوت میگه پیدا نمیکنم چند عدد دیگه هم زدم ولی نمیشه؟
ممنون میشم کمک کنید:11:

اگر نتیجه دستور اول hd0,7 هست پس قاعدتا در مرحله دوم باید از دستور زیر استفاده کنید :

در ضمن hda به sda تغییر پیدا کرده و شماره گذاری پارتیشن ها به صورت sda1 , sda2 و ... است. پس به جای دستور بالا باید از دستور زیر استفاده کنید:

توجه کنید بعد از root فاصله وجود داره.

Javad_Ed
06-05-2008, 13:37
اگر نتیجه دستور اول hd0,7 هست پس قاعدتا در مرحله دوم باید از دستور زیر استفاده کنید :

در ضمن hda به sda تغییر پیدا کرده و شماره گذاری پارتیشن ها به صورت sda1 , sda2 و ... است. پس به جای دستور بالا باید از دستور زیر استفاده کنید:

توجه کنید بعد از root فاصله وجود داره.
سلام ممنون
ولی وقتی میزنم :
root (sd0,7)
نمیدونم چرا اینجا برعکسه!
errore while parsing number
وقتی رووت اچ دی میزنم درست میشه ولی موقع بووت اروره :
gfxmenu was not found
میده ؟!

m a j r i x
06-05-2008, 18:09