مشاهده نسخه کامل
: کمک در windows
mahdi17729
22-10-2007, 10:20
در windows xp این حالت که برای خاموش کردن کامپیوتر هست به صورت معمولی شده .
منظورم سه گزینه shut down , restart , stand by به حالت 3 گزینه زیر هم میاد
چطوری میشه این حالت به صورت سه گزینه کنار هم در بیایید
1_control panel
2_user accounts
3_change the way users log on or off
4_تیک گزینه ی use the welcome screen برداشته شده شما دوباره این گزینه را تیک بزنید و apply کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز
بايد بري توي User Account و گزينه Change The Way Users Log On Or Off رو بزن و تيك گزينه Use the welcome screen را بذار
سلام دوست عزيز
بايد بري توي User Account و گزينه Change The Way Users Log On Or Off رو بزن و تيك گزينه Use the welcome screen را بذار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1_control panel
2_user accounts
3_change the way users log on or off
4_تیک گزینه ی use the welcome screen برداشته شده شما دوباره این گزینه را تیک بزنید و apply کنید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bizhan26
22-10-2007, 12:31
آقا مهدي اگه فرمت كارت درست شده بد نبود از ديه گو تشكري ميكردي
آقا مهدي اگه فرمت كارت درست شده بد نبود از ديه گو تشكري ميكردي
مگه شما هوای مارو داشته باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه شما هوای مارو داشته باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزم Diego
البته كه من از اصول اوليه جواب دادن به سوالات در اين سايت اطلاع دارم و اگه يه نگاه به زمان درج شدن پست بندازي متوجه ميشي كه من و شما در ديدن پست اوليه اين تاپيك احتمالا همزمان يا با يكي دو دقيقه دير يا زود وارد شدهايم و مطمئن باش من هم وقتي وارد تاپيك شدم مثل شما فقط سوال دوستمون رو ديدم و پست شما هنوز درج نشده بود و وقتي من ارسال كردم ديدم كه از شما اول ارسال شده و بعد از من ،
نهايتا ايني كه دوستان هواي همديگه رو داشته باشن خيلي خوبه كه من نمونهاش رو تو اين سايت فراوان ديدم ولي قبل از هواداري يه كم توجه به زمانهاي پست و يا ويرايش ان و يا ... و مهمتر از همه انصاف فراموش نشه
قربان هر دوي شما هم diego و هم bizhan26
wordist
سلام دوست عزيزم Diego
نهايتا ايني كه دوستان هواي همديگه رو داشته باشن خيلي خوبه كه من نمونهاش رو تو اين سايت فراوان ديدم ولي قبل از هواداري يه كم توجه به زمانهاي پست و يا ويرايش ان و يا ... و مهمتر از همه انصاف فراموش نشه
قربان هر دوي شما هم diego و هم bizhan26
wordist
منظورشون شما نبودی دوست خوبم.:40:
پیغام خصوصیتو چک کن.:20:
mahdi17729
05-01-2008, 16:06
ممنون از شما
من متاسفانه یا خوشبختانه انقدر پست میدم یادم میره چه سوالاتی کردم
به مرور زمان وقتی میام درست نگاه میکنم یادم میاد که اره من این سوالو 1 ماه پیش مطرح کردم
بازم مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.