مشاهده نسخه کامل
: تفاوتهای کلی N93 و N95 چیه؟
Arash_XL7710i_207
22-10-2007, 06:54
خودم N93دارم و میخوام ببینم اگه اون خوبه N95 رو بگیرم
JUDYABBOT
22-10-2007, 14:39
خودم N93دارم و میخوام ببینم اگه اون خوبه N95 رو بگیرم
دوست عزیز من اینو نمیدونم چون با N93 کار نکردم اما خودم N95 دارم و میتونم حداقل نظر خودمو در موردش اینجوری بگم
N95 یکی از شاهکارهای نوکیاست و از هر لحاظ گوشی کامل و بی عیب و نقصی هم از لحظ گرافیکی، دوربین عالی پردازش سریع کیفیت صدای بینظیر و امکانات زیادی که در حد خودش محشره و در کل منظورم اینه که توی دنیای ( تلفن همراه ) از هیچ چیزی کم نذاشته این شرکت نوکیا
محاسنشو گفتم هرچند خیلی مختصر اما بریم سراغ عیبش
و اون عیب هم اینه که خیلی زودتر از حد معمول باطریش تموم میشه و اگه از اون استفاده بکنی در روز یه بار شاید هم دوبار شارژ بخواد نه اینکه نوکیا باطری این مدلشو بد زده باشه یا خراب کرده باشه بلکه به این دلیله که خود تلفن و مدارات متشکله اون به در کل برق زیادی مصرف میکنه و باید یه فکری براش بکنه چون من کم کم دارم از دست این شارژ کردناش عاصی میشم وبگینگی داره از چشمم میافته قبلاٌ از N73 استفاده میکردم خداوکیلی خمار اخطار تموم شدن باطری بودم لامصب مثل سگ که میگن هفت تا جون داره اون هفت تا باطری داشت اما اونو با ان 95 عوض کردم به خاطر کلاسش نبود چون احتیاجی به کلاسش نداشتم اما کمالگرا هستم بد جوری برا همین اونو عوض کردم حالا هم توش موندهام میخوام یه باطری یدکی اورجینال براش بگیرم میگن قیمتش 150 تومنه اما تا حالا نتونستم اونو گیر بیارم
موففففففق باشی
Saman-tci
22-10-2007, 20:52
دوست عزیز من اینو نمیدونم چون با N93 کار نکردم اما خودم N95 دارم و میتونم حداقل نظر خودمو در موردش اینجوری بگم
N95 یکی از شاهکارهای نوکیاست و از هر لحاظ گوشی کامل و بی عیب و نقصی هم از لحظ گرافیکی، دوربین عالی پردازش سریع کیفیت صدای بینظیر و امکانات زیادی که در حد خودش محشره و در کل منظورم اینه که توی دنیای ( تلفن همراه ) از هیچ چیزی کم نذاشته این شرکت نوکیا
محاسنشو گفتم هرچند خیلی مختصر اما بریم سراغ عیبش
و اون عیب هم اینه که خیلی زودتر از حد معمول باطریش تموم میشه و اگه از اون استفاده بکنی در روز یه بار شاید هم دوبار شارژ بخواد نه اینکه نوکیا باطری این مدلشو بد زده باشه یا خراب کرده باشه بلکه به این دلیله که خود تلفن و مدارات متشکله اون به در کل برق زیادی مصرف میکنه و باید یه فکری براش بکنه چون من کم کم دارم از دست این شارژ کردناش عاصی میشم وبگینگی داره از چشمم میافته قبلاٌ از N73 استفاده میکردم خداوکیلی خمار اخطار تموم شدن باطری بودم لامصب مثل سگ که میگن هفت تا جون داره اون هفت تا باطری داشت اما اونو با ان 95 عوض کردم به خاطر کلاسش نبود چون احتیاجی به کلاسش نداشتم اما کمالگرا هستم بد جوری برا همین اونو عوض کردم حالا هم توش موندهام میخوام یه باطری یدکی اورجینال براش بگیرم میگن قیمتش 150 تومنه اما تا حالا نتونستم اونو گیر بیارم
موففففففق باشی
حالا اگه خواستی گوشیتو بفروشی یا عوض کنی منو خبر کن.... من N73 موزیک دارم .....
JUDYABBOT
24-10-2007, 01:11
حالا اگه خواستی گوشیتو بفروشی یا عوض کنی منو خبر کن.... من N73 موزیک دارم .....
:18:واقعاً میخوایش؟؟؟ عوض نمیکنم اما اگه بخوای اونو میفروشم. خودش هم سری اولشه اوریجینال هم هست یه ماهه که دستمه اگه واقعاً میخوایش پیغام بده:46:
بابا مگه اینکه شوت تشریف داشته باشی بخوای n93 رو بفروشی.اصله گوشیه.دادشم داره کف کردم با این زومه اپتیکش.
aslanaslan
27-10-2007, 22:07
هر کدوم محاسن و اشکالاتی دارن...مقایسه کردنشون کار درستی نیست. (البته تا حدودی!)
n93 دوربین خوبی داره با زوم قوی .n95 دوربین بالاتری داره اما نه با اون زوم و صدای بهتری هم داره و خوشگلتره البته از نظر من و پلیر خیلی جالبی داره ولی چون کپی شدشو چین زده دیگه کلاس نداره و هرکه ببینه میگه چینیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.