ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل taskbar

sadaf158
21-10-2007, 23:57
متخصصین گرامی درکامپیوتر من نواری که پایین دسک تاپ پنجره های برنامه ها مینیمایز شده رانشان می دهد نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر بگم اصلاً این پنجره ها رانشان نمیدهد و alt +tabبا مجبور کار کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ba و quicklaunch را نشان میدهد ولی وقتی آنها را حدف می کنم کل نوار پایین taskbar غیب میشه:18:

Hamidkhann
22-10-2007, 01:49
وقتی موس رو پایین صفحه میبری taskbar ظاهر میشه؟
اگه اینطوره وقتی taskbar ظاهر شد روش راست کلیک کن و Properties رو انتخاب کن و تیک Auto-hide the taskbar رو وردار

DrXoX
22-10-2007, 02:01
وقتی موس رو پایین صفحه میبری taskbar ظاهر میشه؟
اگه اینطوره وقتی taskbar ظاهر شد روش راست کلیک کن و Properties رو انتخاب کن و تیک Auto-hide the taskbar رو وردار
سلام

حمید جان دستت درد نکنه بابت جواب ولی فکر می کنم مشکل این دوستمون چیز دیگه ای باشه چون نوشته بودن که Language Bar و Quick Launch رو نشون میده :46:

اگر مشکلتون با راهی که دوست خوبم حمید گفت حل نشد اگر تازگی این طور شده فکر می کنم یه System

Restore انجام بدین درست بشه ولی باز هم اگه نشد منتظر راهنمایی های بقیه دوستان باشید

موفق باشید

K A R I M I
22-10-2007, 04:16
صبر کنید تا این 4 تا عکس به طور کامل لود شوند :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و در آخر دو بار Next رو میزنید و در پایان Finish ، برای نتیجه بهتر یک بار سیستم رو ری استارت کنید ...

winxp
23-10-2007, 02:13
متخصصین گرامی درکامپیوتر من نواری که پایین دسک تاپ پنجره های برنامه ها مینیمایز شده رانشان می دهد نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر بگم اصلاً این پنجره ها رانشان نمیدهد و alt +tabبا مجبور کار کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ba و quicklaunch را نشان میدهد ولی وقتی آنها را حدف می کنم کل نوار پایین taskbar غیب میشه:18:

سلام عزیزم

اگه برنامه tun up رو نداری میتونی strat رو بکشی عرضشو زیاد کنی و بعد یه کادر دیده میشه که رفته این ور quick lunch
اونو باید بیاری این ور quick lunch

موفق باشی
:11:

sorrowdancer
23-10-2007, 21:05
فکر می کنم با روشی که دوستمون Winxp گفتند مشکتان حل شود
به کنترل پنل بروید و از Taskbar and Start Menu گزینه اول یعنی Lock the TaskBar رو غیرفعال کنید

حالا می تونید مکان QuickLunch و ساعت و پنجره ها رو تغییر بدید

اگر باز هم مشکلتان حل نشد در رجیستری ویندوز باید تغییراتی بدهید