PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانیل کریگ

RezaTayebiJ
21-10-2007, 21:11
بعد از دیدن قسمت بیست و دوم جیمز باند به این نتیجه رسیدم که دانیل کریگ بهترین انتخاب برای ایفای این نقش بوده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیرس برازنان و شون کانری و ... هم خوب بودن اما نه در حد و اندازه ی کریگ... خلاصه جو من گرفت و تصمیم گرفتم تو وقتای بیکاری بشینم این کاراکتر رو بسازم. دو سه روز اول روش وقت گذاشتم اما یه دفعه همه چی fade شد و به خاطره ها پیوست:13: . حالا به سرم زده بشینم دوباره روش وقت بذارم و درست درباش کنم.

مدلی که اینجا گذاشتم مال همون موقع هست.
اول base مدل تو مایا ساخته شد. یه روز و یه نصف روز (اگه درست یادم مونده باشه) کامل وقت برد.

بعد برای جزئیات رفت به zbrush. یه بعد از ظهر تا وقت خواب (تقریبا همش رو صورت) روش کار کردم.

صورتش هنوز کلی کار داره. رو جزئیات بدن هم کار نکردم. لباساش رو هم که هنوز اصلا نزدم... هر مرحله که برم جلو رو تو تاپیک می ذارم تا بتونم از نظرات و کمک هاتون استفاده کنم.

ضمنا مدل پایه رو (البته نسخه ی smooth شده رو ) برای دانلود گذاشتم. هرگونه استفاده از این مدل کاملا آزاده. فرمت فایل obj هست تا با هر نرم افزار تری دی ای باز بشه. درصورتیکه دیدین مدل یه مقداری سخت (غیر نرم) بنظر می رسه مدل رو دوباره smooth نکنین. چون حسابی سنگین خواهد شد. برای رفع این مشکل باید Normal های مدل رو نرم کنین. برای این کار:

کاربران مایا برن به normals> soften normals .

کاربران مکس از modifier بنام edit normals باید استفاده کنن.

لینک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فایل zbrush رو هم بعدا وقتی که مدل کاملتر شد برای دانلود خواهم گذاشت (البته اگه خیلی سنگین نشه) .
هرگونه نظر و انتقادی کاملا وارده. 

mohsen3d
21-10-2007, 21:48
کارت خیلی درسته خیلی خوب شده ای ول

Aminzikzak
21-10-2007, 22:31
سلام رضا ...
ترکوندی پسر ... میبینم که التماسای ما به نتیجه رسید و بالاخره یکی از کاراتو تویه انجمن گذاشتی ...
اون زن پلیسه هم که کامل شد لطفا بذارش تا بروبچ ببینن ...

من هیچ ایرادی به استادم نمیتونم بگیرم.
عالیه حتی ناقصش ...

قربانت
امین

مرتضی nvcd
22-10-2007, 01:25
عجب چیزی شده ها.

فکر نکنم خود دانیل هم باورش بشه.

کارت درسته.اصلا هر کی با امینه کارش درسته.

SomeThink
22-10-2007, 06:32
ما که حال کردیم!

sht31164
22-10-2007, 14:34
خيلي باحال شده.فقط به نظر من اگر يه خورده فك و چونش باريك و كشيده تر بشه،شبيه ترم ميشه

RezaTayebiJ
22-10-2007, 15:04
خيلي باحال شده.فقط به نظر من اگر يه خورده فك و چونش باريك و كشيده تر بشه،شبيه ترم ميشه

آره. فک و چونش باید باریک تر بشه... ممنون.

sht31164
22-10-2007, 16:29
من يك سوالم برام پيش اومده.
چرا با ايمپورت كردن از poser كاراكترت رو نمي گيري؟و با توجه به اينكه poser حالتهاي مختلف چهره مثل خنده،گريه وغيره رو هم داره،به نظرت كار اسونتري نيست؟

Aminzikzak
22-10-2007, 16:56
چرا با ايمپورت كردن از poser كاراكترت رو نمي گيري؟و با توجه به اينكه poser حالتهاي مختلف چهره مثل خنده،گريه وغيره رو هم داره،به نظرت كار اسونتري نيست؟

فکر کنم به هاطر این باشه که مدلهای پوزر سنگین هستن.

hrgh2
22-10-2007, 17:52
آقا عالیه آفرین

RezaTayebiJ
22-10-2007, 18:47
حق با امینه.
کاراکترهای poser برای شروع کار سنگین هستن. ضمنا هدف اصلی من تمرین مدلسازی بود که با استفاده از کاراکتر آماده سنخیتی نداشت.

interior_design
27-10-2007, 15:32
هنوز خیلی کار داره.

شبیه بهش هم نشده

RezaTayebiJ
27-10-2007, 18:18
هنوز خیلی کار داره.

شبیه بهش هم نشده

آره هنوز خیلی کار داره.
ممنون از نظرت. فعلا فرصت ندارم بعدا حتما درس دروا می کنمش.

mahsoft
01-11-2007, 06:38
سلام
رضا یی چقدر شیک شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهترین انتخاب برای ایفای این نقش بوده.
در این مورد اختلاف نظر داریم من برازنان رو ترجیح میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کار جالبی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه برات مقدره از پیشرفت کار هم عکس بذار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا پایان کار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

RezaTayebiJ
01-11-2007, 19:05
سلام
رضا یی چقدر شیک شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این مورد اختلاف نظر داریم من برازنان رو ترجیح میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کار جالبی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه برات مقدره از پیشرفت کار هم عکس بذار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا پایان کار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فعلا پیشرفتی در کار نبوده :41: . فرصت نکردم روش کار کنم. کامپیوترم نیازمند یه format اساسیه.

برازنان هم خوب بود اما دنیل کریگ قشنگ تر بازی کرده.

the_god_of_3dsmax
01-11-2007, 23:45
آفرین ........ خیلی خوبه ...فکر کنم اینو تو م جید آنلاین هم گزاشته بودی