ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ماشین حساب و چند سوال

Hassan_aku
21-10-2007, 16:22
با سلام به تمامی دوستان

دوستان من ماشین حساب و چهار عمل اصلی را درست کردم یعنی +و-و*و/.= اما تو این 4 عمل اصلی / کار نمی کنه و هر عددی را که وارد میکنید و می گوید بر این تقسیم کن عدد 4358324 را در edit می نویسه.

سوال اولم :اینه که چه جوری این تقسیم رو درست کنم؟
سوال دوم : برای اینکه بخوام به ماشین حساب کلید ها M+ و M- و MRC اضافه کنم از چه کدی باستی استفاده کنم؟

ممنون میشم راهنمای کنید.

در ضمن با برنامه دلفی دارم این کارا رو می کنم.

:10:

romixery
21-10-2007, 18:10
در مورد سوال اول كه بايد بگم احتمالا كد نويسي شما اشكال داره بهتره كه بيشتر توضيح بدين.
ولي در مورد سوال دوم مي تونيد از يك متغير استفاده كنيد و سپس كدهاي زير را بنويسن
براي +M اين كد رو بنويسين:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي -M اين كد رو بنويسين:

موفق باشين
باي

romixery
21-10-2007, 18:12
با عرض پوزش يادم رفت براي Mrc هم كدشو بگم
براي Mrc مي تونين اين كد رو بنويسين

راستي يادتون نره كه M را در قسمت Private يا Public برنامه بايد تعريف كنيد.
باي

Hassan_aku
21-10-2007, 18:56
بابت کمکی که به من کردید ممنون هستم توانستم راش بندازم

فقط تقسیم خرابه نمیدونم باید چکار کرد؟
این را برای تقسیم گذاشتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم برای مساوی
حالا ببینید می شه کاریش کرد

2 سوال دیگه هم دارم ؟

اولی اینکه چه جوری دکمه AC بسازم منظورم ماشین حساب رو صفر کنه؟(کد)
دوم وقتی رو مساوی کلیک میکنید حاصل عبارت برایتان ظاهر میشه . و می خواهید یه عدد دیگه وارد کنید از ادامه همان عدد قبلی می نویسه چه جوری به دلفی دستور بدم هنگامی که عدد را وارد می کنیم از اول شروع کنه.
مثال: درست عبارت اول 11+21=32
غلط عبارت دوم 321+1=322
درست عبارت درست 1+1=2

ممنون

F A R H A D
21-10-2007, 23:52
سلام
در مورد تقسیم:
به کدی که نوشتی دقت کن: شما همیشه s رو نمایش میدین، در صورتی که جواب تقسیم در متغیر aq ذخیره شده!
AC : تمام محتوای edit ها رو با edit.clear پاک کنید و همچنین خانه های حافظه رو برابر مقدار صفر قرار بدین
نمایش درست اعداد: در رویداد OnEnter مربوط به edit محتوای edit رو پاک کنید
موفق باشی

مرد مباح
22-10-2007, 11:22
دوست عزیز.
اگه یک برنامه ماشین حساب آماده میخواین ، توی خود ویندوز هست.
ولی اگه میخواین یاد بگیرین ، سعی کنید خودتون هم تلاش کنید. چون تمام مسائل از کوچیک تا بزرگ رو دارین اینجا مطرح میکنین.
به نظر من اگه خودتون بیشتر سعی کنید و یعد اگه نشد اینجا تاپیک بزارین بهتره.

romixery
22-10-2007, 12:56
سلام
دوست عزيز يه چيز بزرگ ديگه هم يادتون رفته كه من هم در پستي كه زدم توجه نكرده بودم
ماشين حساب كه فقط عدد صحيح را محاسبه نمي كنه كه شما همه جا Inttostr يا Strtoint زدين.
مگه براي ماشين حسابتون عدد اعشاري تعريف نكردين؟
در ضمن من نظر مرد مباح عزيز را خيلي قبول دارم چون شما دارين همه چيز رو ديگه مي پرسين.
يه خورده هم خودتون بايد زحمت بكشين. من خودم اولين برنامه اي كه با دلفي درست كردم همين ماشين حساب بود. با قابليت ذخيره نتايج. الان ندارم تا براتون آپلود كنم.
اگه مي خواين يه برنامه نويس خوب بشين بايد از خودتون هم به اندازه كفايت مايه بزارين.
موفق باشين
اميدوارم بدتون نياد
باي:10:

afshinaghasi
23-10-2007, 12:20
salam
ماشین حسابه شما پر از خطا هست .آیا میتونی در ادیت باکست فقط یک بار نقطه اعشار بزاری.یعنی اگر یه عدد اعشاری داری دیگه از صفحه کلید نقطه رو نگیره .من ماشین حسابو با vb6 نوشتم تمامه کلیدها به صورت آرایه تعریف شده.در ضمن باید از متغیرهای boolean هم در برنامت داشته باشی .اگر میخوای یه ماشین حسابه باهال داشته باشی می تونی ماشین حسابه ویندوزو بزاری جلوت از رو اون بری جلو . خیلی ها فکر می کنند برنامه ماشین حساب خیلی راحته ولی این طور نیست هر کسی بتونه مثله ماشین حسابه ویندوزو پیاده کنه اون شاه کار کرده .(البته ماشن حسابه پیشرفتش نه) و بتونه تمامه خطاها رو بگیر ه

مرد مباح
23-10-2007, 14:40
افشین جان.
ساختن اون هم خیلی کار سختی نیست. اگه کمی کار کرده باشی و رو کدها مسلط باشی همه اون کارا رو میتونی بکنی.
ولی برای افراد مبتدی ماشین حساب ساده هم خیلی خوبه که کد نویشیشون قوی بشه و بتونن کمی فکرشون رو باز کنن.

afshinaghasi
23-10-2007, 21:46
سلام
من اینو گفتم برای مبتدی ها و تابه حالم ندیدم کسی بتونه یه ماشین حسابه ویندوزی درست کنه .من با ویژوال 6 این کارو کردم که سخت ترم بود همه کلید هاشم آرایه بودن .تو دلفی نمیدونم چهطوری میشه آرایه ای از کلید ها ساخت .در ضمن برنامه هایی هم که بانک اطلاعاتی هستند مثل نهایتا یه برنامه حسابداری ساختنش از یه ماشین حسابه ویندوزی خیلی راحت تره چون اصلا هیچ فکر کردنی توش نیست .سخت ترین برنامه ای که من نوشتم برنامه مین روب بوده واقعا روش فکر کردم .ولی ماها خیلی سخت بتونیم یه برنامهای مثل اتوکد رو بسازیم ....

F A R H A D
24-10-2007, 10:20
تابه حالم ندیدم کسی بتونه یه ماشین حسابه ویندوزی درست کنه

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مرد مباح
25-10-2007, 09:36
دوستان اینجا جای کل کل نیست.
لطفا خونسردی خودتونو حفظ کنید. و به مباحث علمی خودمون برسیم.

ضمنا افشین جان. اگه یک برنامه برای شما سخت بوده لزومی نداره برای همه سخت باشه.
این برنامه ماشین حساب سختی زیادی نداره و شاید هم روند کاری شما برای نوشتن اونو شخت کرده بود. ولی چیز جالبتر اینه که شما این برنامه رو خیلی سخت تر از یک برنامه حسابداری میدونین.
برنامه حسابداری به جز دانش حسابداری ،خیلی پارامترها و گزارشات سنگینی داره که هر کدومش شاید به اندازه ساخت یک ماشین حساب طول بکشه.
همه اینا محض اطلاع بود. موفق باشید

tellme
31-10-2007, 14:51
برای اینکه اطلاعات جامع تری بدست بیاری درباره برنامه نویسی دلفی ( ماشین حساب ) به کتاب مرجع دلفی مراجعه کن اگر هم بتونم خودم واست میزارم چون اون تو همه چیز رو توضیح داده ( اگه خواستی من بزارم برام پیغام خصوصی بفرست )

afshinaghasi
01-11-2007, 00:14
بستگی داره برنامه ای که می خوای بنویسی در چه سطحی باشه یعنی چقدر حرفه ای باشه .حالا هر برنامه ای شما ها فقط یاد دارید از کار همدیگه اشکال بگیرید .در صورتی که هیچ پخی هم نیستین .بیشترین :اری هم که می تونید انجام بدین نوشتن یه برنامه حسابداری هست .که هیچ فکری نمی بره .