ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ..:: یه MP3 Player با مشخصات V100 که رادیو داشته باشه ::..

DJ_IT_110
20-10-2007, 19:53
با عرض سلام و و خسته نباشید خدمت بچه های گل P30World [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من حدود اوایل تابستون یه V100 به کمک و راهنمایی دوستان مخصوصا جناب سیمور خریدم ... که واقعا پلیر عالی بود از هر نظر ولی رادیو نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ولی الان این رو از من دزدیدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

حالا من میخوام دوباره یه پلیر بخرم که اینبار رادیو هم داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

1. بودجه من 70 تا 80 تومنه ( میدونم که بودجم کمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

2. حافظه ترجیحا دو گیگ باشه

3. ظبط صداش در حد V100 باشه

4. رادیو داشته باشه

5. مدت باتری اش زیاد باشه ( قلمی یا لیتیوم فرقی نداره )

6. گارانتی و خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه

باتشکر

seymour
21-10-2007, 11:45
سلام ... چطوری ؟ ...

واقعا دزدیدن ؟ ... بی خیال ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببین مدلهای دیگه مشابه v100 همه شون 1 گیگی هستن ...(مثلا TX FM که هم رادیو داره و هم ضبط و پسرعموی v00 حساب میشه ... یعنی عین اونه)

یه مدل جدید اومده به نام zen stone plu که جمع و جوره و باتری لیتیوم می خوره ... مدل 2 گیگش 75 تومن باید باشه ... تنها نقطه ضعفش باتری اشه که زیر متوسطه : 10 ساعت ... امکاناتش هم کامله ...

ببین نظرت چیه تا ادامه بدیم ...

DJ_IT_110
21-10-2007, 15:29
سلام سیمور جان

آره .. از من دزدیدن .. خیلی ناراحت شدم ... اونم یکی از رفقام ( باید اسمشو دشمن گذاشت تا رفیق )

چون من خودم v100 یه گیگ داشتم برای من کم بود چون حافظه زیاد خیلی برای من مهمه ( چه کامپیوتر و چه پلیر )

این Zen Stone Plus هم من دیدم .. خیلی جم و جوره و کوچیکه ( به طوری که شاید تو دست گم بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ...

تو ریویو های مختلف هم به جز باتری به عیب دیگه ای اشاره نکرده بودند ...

راستی تو سایت کریتیو یه مدل دیدم که 2 گیگ حافظه داشت و باتری لیتیوم هم بود اسمش هم Neeonبود ...

این چطوره ؟ امکاناتش کامل هست ؟ قیمتش چنده ؟ ... در ضمن 32 ساعت هم کار میکنه

تو برندهای دیگه چیزی هست ؟؟؟

ممنون

seymour
22-10-2007, 13:11
والا من می خواستم neeon رو توصیه کنم چون از نظر کیفیت صدا و باتری و همه چیز عالی بود ... ولی متاسفانه خیلی کمیاب شده (چون خود creative این مدل رو ادامه نداده و بجاش neeon2 رو می زنه)

حالا می تونی بگردی ببینی پیداش می کنی یا این neeon2 رو اگه بخوای بگیری باید افزایش بودجه بدی کمی ... یعنی 2 گیگش باید نزدیک 90 تومن باشه ...

DJ_IT_110
22-10-2007, 21:54
من امروز رفتم این Neeon رو دیدم که کلا یه مغازه بیشتر نداشت ( اون هم 1 گیگ و 512 ) ... با فروشنده گفتم 2 گیگشو میتونی پیدا کنی ، اون هم یه تلفن زد بعد به من گفت که خیلی کمیابه . مدل های تو بازار اکثرا 1 گیگ و 512 هستند ... و من هم بی خیال شدم چون مدل های رو به انقراض بعدا دچار مشکل می شوند ( از لحاظ قطعه و تعمیر و فریمور )

در مورد Neeon 2 هم با Zen V Plus تو یه رنج قیمت هستند که من اگه بخوام برای Neeon 2 خرج کنم میرم یه Zen V Plus میخرم چون قشنگ تره و هم معروفتره ...

اگه میشه قیمت Zen V Plus مدل 2 و 1 گیگ رو من بگو ؟

در ضمن شرکت کریتیو تو ایران نمایندگی یا فروشگاهی داره ؟

کدوم گارانتی برای کریتیو بهتره ؟

ممنون

seymour
23-10-2007, 11:31
آره دیگه ... neeon خیلی کمیاب شده ...

قیمت zen v plus = یه گیگ : زیر 90 تومن - 2 گیگ : 105 تومن ...

قیمت neeon2 قبلا 10 تومن کمتر از zvp بود ، ولی الان بهم رسیدن ... (طبیعتا ، چون تقاضا برای zvp بیشتره) ...

گارانتی شاب بهتره ... اکثر پاساژهای معتبر نمایندگی دارن ... پاساژ ایران - بازار رضا - پایتخت ...

DJ_IT_110
23-10-2007, 15:05
سیمور جان دستت درد نکنه ... من امروز میرم یه سر پاساژ ایران میرم تا ببینم و یه قیمتی هم بگیرم ...

تا پلیر خودمو انتخاب کنم ...

راستی این Zen Stone Plus راهی برای قوی تر کردن باتری وجود نداره ؟

seymour
24-10-2007, 11:59
خواهش ...

اگه میری پاساژ ایران ، برو طبقه اول ، روبروی پله برقی ... اونجا کارای iriver رو هم ببین ... البته همه یه گیگی هستن ... و حول و حوش 100 تومن ...

راهی برای قوی تر کردن باتری نیست ، اما راهی برای جلوگیری از ضعیف شدن سریعش هست : نذار خیلی خیلی بشه و بعدش شارژ کنی .. اون مال قدیم بود که باید باتری خالی می شد تا شارژ بشه ... الان شما تا دیدی که یک سوم آخر باتری رسیده ، بزنش به شارژ ... یعنی شارژ متناوب واسه اش ضرر نداره ...

DJ_IT_110
25-10-2007, 13:42
سیمور جان اگه خدا بخواد من فردا یه دونه Zen Stone Plus میخرم ...

چون هم جدیده ... تو ریویو های مختلف از کیفیت صداش خیلی تعریف کردند ... و خیلی کوچیکه

فقط مشکل باتری داره که یدونه شارژ فندکی میخرم و مشکلش حل میشه ...

seymour
26-10-2007, 11:21
موفق باشی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]